|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdrowe odżywianko+spalanko, czyli Jak zostać aniołkiem VICTORIAS SECRET do lata
Cytat:
ogólnie i tak mi się humor poprawił, bo wchodzę dziś na wagę a tu... 63,1 czyli przybyło tylko 100g dziś zaczęłam dzień wielgachną szklaną soku pomarańczowego i zaraz ruszam do szkoły. Miłego dnia Dziewczyny
|
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zdrowe odżywianko+spalanko, czyli Jak zostać aniołkiem VICTORIAS SECRET do lata
Cytat:
Zero motywacji do odchudzania a jeszcze czeka mnie w weekend zjazd. |
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
jaki zjazd??
no niestety, i to jest takie śniego- coś z deszczem, mokre i okropne... odechciewa się wszystkiego.. |
|
|
|
|
#214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
studiuje zaocznie i co dwa tyg zjeżdżamy się do Krakowa (my czyli cały rok). Co się wiąże z 3dniowym pobytem u babci....
Edytowane przez Neeeska_39 Czas edycji: 2013-04-03 o 18:15 |
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
aaach, takie buty
myślałam, ze jakiś fajny zjazd takich fanów uwielbiam takie zgromadzenia
|
|
|
|
|
#216 |
|
Raczkowanie
|
aza3994,
Niestety to nie to ![]() A Ty miałaś ostatnio taki fajny zjazd fanek Justina w mieście
|
|
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
Hejooo,
Witam po świętach. Jak tam Dziewczyny wytrwałyście w swych dietowych postanowieniach ? Ja unikałam chleba, ciężkich, majonezowych sałatek, ziemniaków itp. Jednak na ciastka się kusiłam. Wyszłam z założenia, że jak raz w miesiącu zjem to nic nie powinno się stać, aczkolwiek mogę się mylić. Zaczęłam kolejny miesiąc walki z nadprogramowymi centymetrami. Cały marzec, reguralnie 3 x w tygodniu pedałowałam po 60 minut. Efektów nie widzę, aczkolwiek jeszcze nie robiłam oficjalnego mierzenia. edit: zgubiłam po 1 cm na brzuchu, udzie i pupie ![]() W kwietniu odpuszczam rowerek a zaprzyjaźnię się z Ewą Chodakowską http://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&...65101867563271 Również postaram utrzymać regularność treningów - 3X w tygodniu
Walcz świnko ! Edytowane przez >>> Czas edycji: 2013-04-03 o 21:35 |
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaa... !! nic mi nie mów :P
|
|
|
|
|
#219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tak samo mam dość, u mnie wczoraj było -1 o godz.22.00 teraz jest 3 a niebo jest szaro-bure, takie typowo polskie,szare paskudne niebo.. Brakuje mi energii, coraz gorzej mi się wstaje... A byłyście kiedyś w Rzymie w miesiącach letnich? nigdzie nie widziałam tak błękitnego nieba jak tam , coś pięknego,nie ma tego w Hiszpanii ani w Grecji, w Rzymie,czy nad Watykanem kolor Nieba jest specyficzny, to pewnie zasługa tych z góry ![]() A u nas wieczna szarówa...śnieg,błoto i syf. Dziś słyszałam w" pyt na Śniadanie",że w zeszłym roku w kwietniu było 30 stopni ![]() Pytam się-gdzie ta pogoda ?????????? A podczas wakacji studenckich, wyjeżdżałam do pracy na Wyspy, do Anglii, 3 razy byłam na 3 miesiące i za każdym razem było ok 12 dni słonecznych w miesiącach: lipiec,sierpień,wrzesień. Po prostu masakra, ciągle lało... Przynajmniej możemy się pocieszyć,że lata u nas są trochę cieplejsze... Chociaż górale przepowiadają,że lato w tym roku ma być zimne ![]() Doszłam do wniosku,że trzeba sobie trochę humor poprawić i jutro idę na zaaupy Wejdę sobię do mojego ukochanego Promodu, mam też kupony do HMu, trochę sobię pobuszuję A potem gorąca czekolada mniam
|
|
|
#220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Obiecałam sobie, ze tam wróce kiedyś .W wakacje tego samego roku wyjechałam opiekować się dzieciakami na obozie w górach. Przełom lipca i sierpnia - najcieplejsze miesiące: nie padało 3 dni przez dwa tygodnie.... jeszcze, żeby te 3 dni były jakieś słoneczne... Słońce widzieliśmy tam raz ;D Ja lubie poprawić humor sobie dobrą książką, kawusią (ale taką naprawdę pyszną) i poprostu potańczyć
|
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
jestem załamana tą pogodą... mam ochotę na ruch na świeżym powietrzu... jak Wam idzie odżywianko i spalanko? mnie dietka bardzo ładnie, bez problemów, gorzej z ćwiczeniami, bo kompletnie nie mam czasu... no ale za miesiąc matura, teraz są ważniejsze sprawy na głowie... gorąca czekolada na poprawę humoru? nieładnie :P ja sobie założyłam, że kwiecień to miesiąc bez słodyczy na razie jakoś mi idzie :P poprawiam sobie humor pyszną kawą, książką dobrą, moim TŻ ewentualnie wcinanie słodyczy, ale tego juz nie robię :P
|
|
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
A ja jutro mam moja 18-oficjalna i będą pysznosci ehh..od dwoch dni lapie sie za ciasto,przez cale swieta nie ruszalam i nagle bummm...na wadze 51/50... do maja chce 48! Od pon biore sie od nowa,cwiczenia i dietka..jak sie to wszystko skonczy,najppierw swieta teraz urodziny,eh
od pon ma byc ten podobno slonce,wiec zaczne z powerem! a wam zycze ciaglej mocy
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej hello
![]() Oł m aj gad, coraz gorzej z tą pogodą... Gadać mi się już nawet o niej nie chce. WŁOCHY? Zamierzam w tym roku, nareszcie!! To odkąd pamiętam jest moje marzenie, żeby zwiedzić właśnie Włochy.... I tak planuję, że w tym roku urlop spędzę tam ![]() teraz jestem już wymęczona, więc zaraz lecę pod prysznic i do łóżka, bo rano do pracy.... Buziaki Aniołki
|
|
|
#224 |
|
Rozeznanie
|
tatuaże prawdziwe???czy z henny?
aza, co zdajesz? chyba już wspominałaś ale nie pamietam ja też już padam,jestem po siłowni,jakoś się zmusiłam,żeby pójść i teraz relaxxx dobranoc Aniołki
|
|
#225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja zrobiłam małego, coś na wzór tego który mam w avatarze malutki bo już posiadam 2, więc wystarczy
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie masz tatuaże? nie chciałabyś się pochwalić czymś? też mam jeden, strasznie mi się podobają, myślę nad kolejnym zdaję rozszerzoną matmę, fizykę i angielski :P własnie mam dodatkową fizykę za chwilę... dziewczyny, 15 czerwca wyjeżdżam ze znajomymi i TŻ na mazury ( oby była pogoda!!) i muszę do tego czasu wyglądać jak człowiek czas: 2 miesiące i 10 dni cel : 8kg myślicie, że dałabym radę tyle? czy to jednak za dużo? zależy mi na zdrowym zrzuceniu, więc na siłę nic nie będę robić..
|
|
|
|
|
|
#227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a Ty gdzie masz? I gdzie w ogóle wybierasz się na Mazury???
|
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też myślałam o żebrach... a mam na biodrze, nad linią bikini wybieramy się do miejscowości Narty, niedaleko Szczytna to mój pierwszy raz na Mazury, zawsze chciałam pojechać, a nigdy okazji nie miałam...
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
Jestem!
![]() Witam Aniołki Juz po wszystkim,niezapomniana impreza,ktora z dieta nie miala zupełnie nic wspolnego ale od jutra zaczynam z podwojna moca,bo do zgubienia mam jeszcze 3 kg Od jutra na sniadanie jajecznica z warzywami,przekaska jogurt pitny jablko/obiad-warzywa+piers kurczaka/ryz..kolacja pasta z jajka duzo wody musze jutro zakupic,chce znow zaczac robic 8 min abs 8 min buns i w miare mozliwoscie zaczac biegac bo pogoda sie wkoncu robii,po tych dniach obzarstwa czuje sie cala napompowana i mam wrazenie ze cale moje odchudzanie nadrobilam...
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
impreza się udała? wszystko zgodnie z planem?
ja dzisiejszy dzień raczej grzecznie, ale od jutra zmieniam trochę sposób. choćby się waliło i paliło, chociaż 20 min dziennie na ćwiczenia, nie ma bata. |
|
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej
![]() W weekend jak to weekend na uczelni i u babci... Ale dzisiaj już grzecznie ![]() Plus ćwiczenia
|
|
|
|
|
#233 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() U mnie po weekendzie dobrze, trochę "chudziej" nie jadłam za dużo, więc od razu lżej... No ale też muszę się wziąć za ćwiczenia bo odpuściłam trochę Słoneczko nareszcie świeci!!
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#235 |
|
Rozeznanie
|
dokładnie, ja dziś idę biegać. Mój karnet na siłownię się skończył,ale chyba sobie przedłużę,będę więc biegać raz w tyg+siłownia raz w tyg+basenik w każdy piątek
ostatnio byłam w zeszły piątek na basenie,było ekstra zrobiłam 20 basenów potem relax w jacuzzi niestety byliśmy po basenie bardzo głodni z TŻtem i poszliśmy na zapiekankę.... ale były też witaminki w postaci koktailu owocowego. W ten piątek planuję podobnie. A co u Was, jak się trzymacie, pogoda się polepszyła, niby w przyszłym tyg ma być kilkanaście stopni i słoneczko...oby!miłego dnia !
|
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
Pogoda jest super
![]() A tutaj cisza ![]() Mam nadzieje, ze się trzymacie dzielnie
|
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie dziś padał deszcz... ja się dzielnie trzymam
|
|
|
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Ja teraz mam 3 dni do pracy, a że pracuję praktycznie cały dzień (11godz) to nie mam większych problemów z utrzymaniem diety
jem tylko to co przyniosę no chyba, że TŻ podrzuca jakiś obiad Także lecę się szykować, miłego dnia dziewczyny
|
|
|
#239 |
|
Rozeznanie
|
Mam "świetny" sposób na odchudzanie...a mianowicie-STRES
![]() Wczoraj miałam dość stresujące spotkanie i cały dzień wczoraj i cały dzień przedwczoraj trochę się denerwowałam,dziś rano wchodzę na wagę a tu kilo mniej Zgubiłam ten kilogram,który przybył mi po Świętach. Tak na mnie działa właśnie stres, nie ma mowy o jedzeniu,podjadaniu,dopók i nie przestanę się stresować ,lub czymś przejmować nic nie przełknę. Też tak macie? Moi znajomi mają różnie, niektórzy podjadają gdy się stresują.Tego bym nie chciała, bo w życiu stresu nie brakuje ![]() Życzę miłego dnia mimo wszystko bezstresowego! Bo nie jest to jednak dobry sposób odchudzania
|
|
#240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

dziś zaczęłam dzień wielgachną szklaną soku pomarańczowego i zaraz ruszam do szkoły. Miłego dnia Dziewczyny

studiuje zaocznie i co dwa tyg zjeżdżamy się do Krakowa (my czyli cały rok). Co się wiąże z 3dniowym pobytem u babci....

ale od jutra zaczynam z podwojna moca,bo do zgubienia mam jeszcze 3 kg
Od jutra na sniadanie jajecznica z warzywami,przekaska jogurt pitny jablko/obiad-warzywa+piers kurczaka/ryz..kolacja pasta z jajka