![]() |
#2701 |
Zadomowienie
|
Dot.: Blogowanie to moje drugie zycie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Alexis, witaj
![]() Dziewczyny, ciągnie się za mną jakieś choróbsko. Raz jest lepiej, za chwilę znowu gorzej. Póki co najadłam się czosnku, więc wampirów się nie muszę obawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
nie mam nic, bo totalnie nie wiem za co się brać
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- widziałam właśnie reklamy w Tv, które mnie dość zainteresowały i chyba poczytam o tym dokładniej
#2704 |
Wtajemniczenie
|
a może spróbuj krem Pharmaceris T, Sebo krem peelingujący. Na początek (jeżeli nie miałaś styczności z kwasami to 5% - I stopień złuszczania) a później możesz przejść na większe stężenie 10% czyli II stopień złuszczania
On ma kwas migdałowy i ma za zadanie m.in wygładzenie blizn potrądzikowych. Możesz też poszukać jakichś innych kremów właśnie z kwasami. Jeżeli nie pomoże to może warto udać się do kosmetyczki na zabieg z wykorzystaniem kwasów tylko tu już trzeba trochę więcej pieniędzy wydać bo np w przypadku kwasu migdałowego zalecana jest seria 6-8 zabiegów, ale efekty są naprawdę dobre (wiem z własnego doświadczenia) Ewentualnie jeszcze u kosmetyczki możesz zrobić sobie mikrodermabrazję. Może na początek spróbuj z kremami, a jak nic nie pomoże to może warto się zdecydować na jakiś zabieg ?
#2705 |
Zakorzenienie
|
wiesz co, ja aż tak strasznych śladów nie mam, żeby chyba kosmetyczka mi była potrzebna
![]() ![]()
#2706 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Blogowanie to moje drugie zycie..
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
np redukuje i reguluje wydzielanie sebum, rewitalizuje, działa właśnie złuszczająco itp. Po prostu kosmetyczka może zastosować większe stężenia i efekty widać już po pierwszym zabiegu. Sama pewnie też bym się nie wybrała, ale ja mam to szczęście że mam to na zajęciach i ćwiczymy to na sobie więc mam wszystkie zabiegi za darmo ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Ja osobiście nie testowałam, ale właśnie słyszałam opinie że jet dobry. Nawet się zastanawiałam nad kupnem kiedyś, ale obecnie mam zabiegi z kwasami na zajęciach w szkole więc nie potrzebuję żadnych kremów z kwasami. A używałaś go może ?
![]() |
#2708 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja swoje chce zapuścić, ale ze zniszczonymi końcówkami to nie ma to sensu. Cytat:
![]() Cytat:
A co do bajerowania zdjęć mi się podoba ten programik online http://pixlr.com/express/ . Zrobiłam w nim mój baner i tylko delikatnie podrasowałam później w Picasie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jakie masz ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Blogowanie to moje drugie zycie..
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
A mi nauka organy, organa to zło
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, jedzcie kiwi! Wczoraj na teście kometowym prowadzący nam powiedział, że w zeszłym roku 2 studentów jadło 2 kiwi dziennie przez 2 tygodnie przez testem i w teście wyszło im o wiele mniej uszkodzonego DNA niż reszcie. I się potwierdzało, jak ktoś palił to miał o wiele więcej zniszczeń niż niepalący ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Rostfrei wzięłam jedne z tańszych w sklepie fryzjerskim
![]() nie wiem czy to firma czy nie ale nic więcej na nich nie ma edit. po wpisaniu na all okazuje się, że są produkt takiej firmy ![]() Edytowane przez sarraa Czas edycji: 2013-04-06 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Wtajemniczenie
|
Włooosy jakie masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Blogowanie to moje drugie zycie..
Moim zdaniem te 45 zł na nożyczki fryzjerskie to pseudo oszczędność. Nożyczki muszą być dobre. Szalenie ostre. Dobry fryzjer pracuje na dobrych nożyczkach, ostrych. Profesjonalnie ostrzonych. Nożyczki nie ostre będą miażdżyć końcówki włosów, co nie będzie widoczne gołym okiem, lub je szarpać. Efektem będą rozdwajające się końcówki...
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ogólnie starałam się wszystkie Was dodać do obserwowanych, ale być może któryś blog mi umknął
![]() |
#2719 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- A tak w ogóle to chciałabym się was zapytać jak się wam podoba obecna grafika na blogu bo wczoraj wieczorem posiedziałam trochę nad tym, dzisiaj zrobiłam lepsze zdjęcia do postów i nie mam za bardzo się kogo spytać. Jak myślicie może być ?
Edytowane przez Alexis93 Czas edycji: 2013-04-06 o 14:35 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
Na pewno witamina C ma duże znaczenie, bo przeciwdziała działaniu wolnych rodników, które najbardziej degradują DNA u takich normalnych, nienarażonych na inne czynniki zewnętrze ludzi.
Może jeszcze jakieś znaczenie mają enzymy z kiwi, peptydazy. Trzeba by znaleźć grupę ludzi, pobrać im krew, zrobić test, każdemu dawać inne owoce przez jakiś czas i znowu zbadać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Raczkowanie
|
Hej. Dziewczyny mam pytanie. Czy któraś z was byłaby zainteresowana W7 Honolulu? Kupiłam, ale chyba się nie lubimy ;/ nie umiem się nim obsłużyć. Jeśli któraś by chciała, to proszę, napiszcie prywatną.
#2723 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochanieńkie!
Co tam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz, że JUŻ mam gotową połowę odpowiedzi na tag ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Odp: Blogowanie to moje drugie zycie..
Oglądam po raz 2 Och życie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Blogowanie to moje drugie zycie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.