|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ?? ![]() |
|||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy |
2 | 4,55% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki |
2 | 4,55% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie ![]() |
3 | 6,82% |
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 |
8 | 18,18% |
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
9 | 20,45% |
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 |
4 | 9,09% |
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 |
1 | 2,27% |
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 |
5 | 11,36% |
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
1 | 2,27% |
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 |
8 | 18,18% |
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
1 | 2,27% |
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
suuuper
![]() mam wielka obsesje na punkcie ksiazek i nadzieje, ze zaraze nia mala. jeszcze na studiach kupilam ksiazke "wynalazek Hugona Cabreta", niby mlodziezowa, ale urzekla mnie swoja innoscia. tekst przeplata sie z olowkowymi ilustracjami, ktore tworza dalsza czesc opowiesci. cuuudowne obrazki i klimat tajemniczosci. ksiazka kupiona z mysla o bratanku...ale jemu kupilam druga ![]() http://sempeanka.blogspot.com/2011/0...cka-czyli.html http://stasiekpoleca.blogspot.com/20...wynalazek.html kocham ksiazki, od lat spisuje sobie co chcialabym miec w biblioteczce swojej, ale i swoich dzieci ![]() ps. slodki spiworek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
mam pytanie do tych,które mają skurcze
zdaza Wam się takie cos,że taki "twardy" brzuch macie dluzej,kilka minut i odpuszcza? albo (to zauważyłam wieczorem wczoraj ) coś takiego: nagle nie mam boczków tylko wkleniete po bokach a srodek mega wystaje.. chyba Z sie tak polozyla ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC
Cytat:
![]() poczekaj do niedzieli, zrobie fotki tego co jeszcze nam nadbywa, ale na pewno cos skompletuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
Cytat:
Ten facet to jakaś totalna porażka. Należało by mu się niezłe manto. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
Mysia sukienka śliczna.
![]() JennyAniołek brawo za wybór wózka ![]() Dziewczyny wózek babyactive elipso to już chyba dość dobra jakość??
#696 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZER
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też kocham książki. Po porodzie jak sę ogarnę to spiszę co tam mj Zuzik ma i Ci podeślę listę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja to po 10 zaczynam się kręcić i gubic dziewczyny ![]() Axella my ci już dawno mówiliśmy że to cham i prostak. Nie szanuje ani ciebie ani z. Tylko naprawde bądź silna żeby nie skończyło się tak jak zwykle... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
axella co do skórczy ja mam na szczęście około minutowe... ale u mnie to jeszcze 2 msc do terminu ponad...
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#702 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mniaaaaam zjadlabym golabki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
axel to spisanie brzucha takie pojmowanie na kto nie wychodzi jako akcja kurczowo. dziś polona mi powiedZiała
że to może być związane z ruchami bo na ktgo jest czysto mimo że.dochodZi do na50 proc ale nie jest to akcja skurczowa jezu jezu człowieku bądź tu teraz mądry jenny wozek czarny czy granatowy? ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- jezu tak napisałam że nie wiadomo o co chodzi . to pompowanie brzucha takie i puszczania może być związane z ruchami bo zapis ktg przy tym rośnie ale nie zapisuje skurczy
#704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MA
Cytat:
dziewczyny podpowiedzcie, jesli bedziecie wybierac koldry to rozm. 120x90 czy 135x100? ikejowska 125x110? zastanawiam sie ktorego wymiaru uszyc wiecej na sam poczatek. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ale miałam wczoraj schizy ![]() byłam straaaaznie zmęczona, Tż siedział jeszcze przed lapkiem w łóżku a ja już zasypiałam.. i co chwilę się budziłam i łapałam powietrze bo zapomniałam oddychać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() książeczka super ![]() Cytat:
![]() A Mężem się nie przejmuj, szkoda nerwów. Ale focha oczywiście udawaj-niech ma nauczkę ![]() mój już wie, że nie może komentować jak kieruję ![]() Cytat:
![]() piankowe są super ! dużo zależy od dobrego wciśnięcia ich w ucho. Ja często jeszcze nakładam poduszkę na głowę i ściskam uszy łokciami ![]() Cytat:
![]() brzuszek masz śliczny ![]() na pocieszenie powiem Ci, że mój jest większy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#707 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gówna to Ty się właśnie pozbyłaś.. teraz musisz uporać się z tym smrodem które po nim zostało. I tak za bardzo mu pobłażałaś.. Po tych wszystkich przykrościach z jego strony już dawno powinnaś zrobić z tym porządek. Mam nadzieję, że już Cię nie będzie męczył a Ty nie ulegniesz mu znowu i nie zmiękniesz... ![]() ![]() Masz Zuzinkę, razem będziecie o wiele bardziej szczęśliwe, a w odpowiednim momencie traficie na osobę która będzie warta Waszej miłości Cytat:
![]() ![]() Śpiworki zdecydowanie bardziej do mnie przemawiają niż pościel, ale ta babeczka już mi w głowie namąciła, a raczej Mężulkowi Cytat:
![]() Cytat:
![]() też się ich nasłuchałam. Niektóre nie były nawet złośliwie wypowiedziane.. Moja ukochana babunia i mamusia to wręcz mnie żałowały.. że mam taki duuuży brzuch a jeszcze tyyyyyle do końca ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
diabli ja bym Ci zrobiła śniadanko
![]()
#709 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MA
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Ma
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Umrę zaraz. Moja wspolokatorka (jakiś pomysł na pseudonim? Mariolka 2?
![]() Serio. Ona ma sieke z mózgu. A i jeszcze salowa mnie wkurza. Co drugi dzień jest i raczy mnie historiami że jakaś babka urodziła w nocy ale dziewczynka nie przeżyła. Albo że są bliźniaki i jedno ma wadę serca i też nie wiadomo czy przeżyje. Pomijam to że jak tylko czegoś nie zjem to jest gadanie a czemu, przecież to takie zdrowe i smaczne ![]() Tylko jedna na szczęścię taka durna jest. Jak wstane to chyba na nią napiszę w księdze życzeń i zażaleń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
M pisze,że chce przyjechac..
i co?zamknac sie i nie wpuszczac? bo widziec go nie chce... |
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i muszę cię zaskoczyć, ale niemki wcale nie są takie pasztety jak to polakom się wydaje... mój starszy brat przyjechał z takim właśnie nastawieniem na oktoberfest, niemki poprzebierane w tradycyjne stroje... a mój brat oczopląsu dostał i wyjeżdżać nie chciał - i to było jeszcze zanim się napił ![]() aaa, a co do męża... zatrzaskałabym!!! medal za cierpliwość dla ciebie!
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 | ||||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A co do mamy jechałam z nią chyba 3 razy. JAk mamy gdzieś jechać to ona prowadzi bo ja nerwicy dostawałam "za późno hamujesz" "za szybko jedziesz" "nooooo hamuj". Myślałam, ze ją uduszę. I to, że ją wysadzę nie pomogło bo komentowała dalej. Szkoda moich nerwów. Cytat:
A chaosu też się obawiam ale ta książka "Język niemowląt" trochę mnie uspokaja. Cytat:
Szczerze mówiąc nie rozumiem takich ludzi. Moim zdaniem to jest przesada prosić was o pożyczkę przecież każdy wie, ze teraz kasa wam się jest potrzebna. Też mam takiego kolegę, który może by poszedł do roboty, ale musi być duża wypłata, nie daleko, praca na 1 zmianę bo na 3 już nie będzie robił, i najmepiej żeby jak najmniej musiał robić. Jak mu Tż mówił, że przyjmują u niego w firmie to cv zaniósł tydzień później jak już przyjeli kogoś. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja ostatnio miałam na wizycie ( 30tc ) zdziwiłam się po co ale babka stwierdziła, że chce sprawdzić czy nie ma skórczy ( nie było ) i powiedziały mi, że to minimum 30minut. Leżałam i leżałam myślałam, że zasnę. Mała uciekała jak się połozyłam na prawym boku to szła sobie tam, a jak na lewym to się przenosiła, a na koniec zaczęła kopać po tej słuchawce. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Trzymaj się kochana. ![]()
![]() |
#718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Diabli 120 x 90 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz mu, że nie ma po co przyjeżdżać. TY musisz ochłonąć... Kochana przydałaby Ci się pomoc psychologa... Pomógłby Ci uwolnić się od niego, bo będzie Ci bardzo trudno... Wyjść z związku toksycznego to mega wysiłek.
![]() |
#720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak chce pogadać, to zapytaj czy ma coś jeszcze do dodania po wczorajszym, bo dziecko nie zasługuje na taki stres. A później decyduj ... Dobrze, że go wywaliłaś, ja nie wiem jak on takie teksty do ciebie co chwilę wali po co w ogóle się wprowadzał? Bo mu sexu brakuje, z mamusią nie chce mieszkać? Dziwny typ.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.