|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
Bo jesli chodzi o jednego psiaka i jego wychowywanie to najważniejsze zapewnić mu wystarczająco dużo ruchu. Sama mieszkam w bloku na osiedu ale chodziłam z nim na długie spacery - po spacerach zazwyczaj coś zjadł, pił i szedł zmeczony spać - wtedy tak jakby psa nie było w domu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4142 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40147657]Myślisz o założeniu hodowli?
Bo jesli chodzi o jednego psiaka i jego wychowywanie to najważniejsze zapewnić mu wystarczająco dużo ruchu. Sama mieszkam w bloku na osiedu ale chodziłam z nim na długie spacery - po spacerach zazwyczaj coś zjadł, pił i szedł zmeczony spać - wtedy tak jakby psa nie było w domu ![]() Nie, bez przesady ![]() ![]() ![]() A długie spacery to podstawa przy takim psie ![]()
#4143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki dziewczyny! ![]() Boska ![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Wtajemniczenie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40148236]Jeśli zapewnisz mu sporo ruchu to nie będzie męczył się w bloku. Zanim wybudujesz domek - kup psa. One jak są małe to są bardzo ruchliwe i mają tendencje do kopania np. w ogródku dziur, wykopywania kwiatków, drzew z ziemi itp. może zrobić spore spustoszenie w ogrodzie.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Nie rozmumiem takich ludzi....z psem to tak jak z dzieckiem - trzeba mu poświęcić dużo czasu i uwagi. Wiekszość psów trzeba szkolić chociażby pod kątem posłuszeństwa (np. PT) żeby potem nie było niepotrzebnych nieporozumień i czasami tragedii. ![]() Wśród znajomych mamy posiadaczy goldenów i labradorów. Te psy uwielbiają ruch. W ich rozwoju okres szczenięctwa jest bardzo długi bo trwa nawet do 4 roku życia. Dzięki temu długo pozostają radosne. Psotliwość cóż wpisana jest w charakter i praktycznie każdy czworonożny przyjaciel może nam spłatać figla ![]() Oczywiście, że psu należy poświęcić czas, wychowanie to ciężka praca, ale dzięki temu jak piszesz można uniknąć nieprzyjemnych wydarzeń. Właśnie odebrałam paczkę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Dziękuję Kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ciągle czekam na tę wiosnę i też zamierzam się tak ubierać ![]() Słodkie te Wasze pieski ![]() ![]() Chyba uczulił mnie podkład z Essence i teraz moja twarz to jeden wielki liszaj... W efekcie mam w domu trzy napoczęte opakowania różnych podkładów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40148236]Jeśli zapewnisz mu sporo ruchu to nie będzie męczył się w bloku. Zanim wybudujesz domek - kup psa. One jak są małe to są bardzo ruchliwe i mają tendencje do kopania np. w ogródku dziur, wykopywania kwiatków, drzew z ziemi itp. może zrobić spore spustoszenie w ogrodzie. ![]() ![]() Ja mam na ten temat nieco inne zdanie. Blok jest dobrym miejscem dla yorka, ale nie dla tak dużego psa, jakim jest golden. To już jest postanowione, że póki nie będzie domku, nie będzie pieska ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() Na szczęście od tygodnia siedzę w domu i się nie maluję ![]() ![]()
![]() |
#4149 |
Rozeznanie
|
Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Dziewczynki, ktora mi ostatnio pomagala z pogoda w Czestochowie?
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4152 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Po świątecznym obżarstwie postanowiłam w ogóle nie jeść słodyczy. Ciasta, które zrobiłam wyjątkowo mi nie smakowały i nie ciągnie mnie do nich jak na razie. Ale jak mam chwile słabości to potrafię niestety zapomnieć się i jeść i jeść i jeść słodkie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba brakuje mi wiary w siebie i w mój angielski, stąd to poczucie wstydu i niższości. Za bardzo się tym przejmuję, bo ubzdurałam sobie, że w dzisiejszych czasach każdy wręcz musi się rodzić z perfekcyjnym angielskim, który czasami i tak nie wystarcza na obecnym rynku pracy... Ale zamierzam z tym walczyć! Ale słodka ![]() Cytat:
![]() ![]() Odebrałam dzisiaj wodę różaną firmy Dabur i olej kokosowy Vatika. Kupiłam też przy okazji maskę do włosów ze spiruliną i keratyną BingoSpa. I znowu nie zgadzają mi się ceny... Za wodę różaną zapłaciłam 17,99zł, a w sklepie internetowym 12,99zł ![]()
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym ![]() Schudłam ![]() 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie ![]() 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() O czerwony - moje psy też takie noszą kolory - obróżki, smycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam zestaw do stylizacji brwi Essence lub Catrice ![]() ![]() Co do angielskiego - ja mam koszmarny akcent, ale przestałam się tym przejmować. Co poradzić, mogę ćwiczyć, ale i tak gdy się stresuję to coś innego wychodzi niż chciałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Wtajemniczenie
|
przymierzam się do zakupu olejku arganowego który tak zachwalacie. Skąd najlepiej zamówić? Jakieś konkretne olejki polecacie? na mydla.pl widzę że jest ich kilka i nie wiem który wybrać..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4156 |
Zakorzenienie
|
Ja olejek arganowy mam do włosów
![]()
#4157 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4159 |
Wtajemniczenie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40152256]cudna
![]() ![]() ![]() [1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40153723]Tak to są psy bardzo ruchliwe i towarzyskie ![]() ![]() O czerwony - moje psy też takie noszą kolory - obróżki, smycze ![]() ![]() [1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40147657]Tak, oby jak nawięcej szanujących i opiekujących się nimi - to im się od nas należy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Dzisiaj znowu się nie wyspałam, ale tym razem to wina małżona ![]() ![]() Na szczęście dziś nie idziemy na imieniny, o oboje nie czujemy się na siłach, także sobie pośpię ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
Za oknem wiosna, toteż nastawienie pozytywne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Zakorzenienie
|
Wiosna jak się patrzy, nie ma co
![]() Dziewczyny, od wczoraj mam totalną obsesję na punkcie tej piosenki (http://www.youtube.com/watch?v=NXtEnURrlBY) i nawet mój TŻ już zna na pamięć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40148236]Jeśli zapewnisz mu sporo ruchu to nie będzie męczył się w bloku. Zanim wybudujesz domek - kup psa. One jak są małe to są bardzo ruchliwe i mają tendencje do kopania np. w ogródku dziur, wykopywania kwiatków, drzew z ziemi itp. może zrobić spore spustoszenie w ogrodzie.
![]() ![]() [/QUOTE] zdecydowanie, mój golden też sieje spustoszenie w ogrodzie, a z każdego spaceru wracał by najchętniej brudny po same uszy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4164 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do dziewczyn >175cm wzrostu. Skąd macie czarne rurki?
Chcę kupić porządne, dopasowane spodnie, które nie spierają się od razu i nie rozciągają. Mogą być też takie a'la skórzane. Oczywiście chodzi też o odpowiednią długość . Mam 179cm wzrostu. Pomózcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czarne woskowane kupiłam w Orsayu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 | ||
AGA :)
|
Cytat:
![]() Ja nie mam ograniczone zaufanie do tych niższopólkowych podkładów. Mam problematyczną cerę i boję właśnie uczulenia i zapchania. Od siebie z takich tańczych mogę polecić podkład manchattan, coś tam matującego. W czarnej tubce. Na mojej skórze wygląda dobrze i co najwazniejsze nie zrobił mi żadnej krzywy. Cytat:
![]() ![]() Mogłabyś pokazać który to żel z YR? Nie pamiętam ![]() Byłam dziś chwilę rozejrzeć się po sklepach i jestem z siebie dumna bo nic nie kupiłam ![]() W hebe zrobiłam drobne zakupy kosmetyczne, ale tylko najpotrzebniejsze rzeczy! Jestem rozgrzeszona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomina mi nieco peeling, bo ma takie małe drobinki. Oczywiście nie ma szans, żeby zlikwidował wszystkie zaskórniki, ale u mnie zdecydowanie zapobiega powstawaniu nowych ![]() Balsamu z Nonique (http://www.nonique.cz/pl/index.php/v...-obličej-vital), który właściwie dla mnie jest kremem, używam od paru dni i jestem coraz bardziej zachwycona! W końcu nie mam żadnych problemów z nakładaniem korektora mineralnego, który bardzo dobrze kryje moje cienie pod oczami (a mam na tym punkcie obsesję, muszę przyznać ![]() +jeszcze raz napiszę o niesamowitym zapachu, który cały czas czuję ![]() Edytowane przez Fionaaa Czas edycji: 2013-04-06 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4168 | |
AGA :)
|
Cytat:
![]() ![]() jeśli ten krem noni będzie dziś w Ross to też go wezmę ![]() skoro wspomniałaś to podpytam przy okazji - jakiego korektora pod oczy używasz? Ten, którego używam aktualnie schodzi po 2-3 godzinach :/ EDIT: Zastanawiam się nad kupnem BB kremu ze Skin79. Może któraś używała?
![]() ![]() |
![]() |
#4169 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Świetne inspiracje, oby pomogły w przywołaniu wiosny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.