Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-05, 13:47   #4141
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
To prawda. I oby było Nas jak najwięcej, osób kochających i szanujących zwierzaki.
Tak, oby jak nawięcej szanujących i opiekujących się nimi - to im się od nas należy

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Marzy mi się Goldenek Ale jak na razie nie mogę sobie pozwolić na spełnienie tego marzenia, gdyż nie mam odpowiedniej przestrzeni, by hodować takiego psiaka
Myślisz o założeniu hodowli?
Bo jesli chodzi o jednego psiaka i jego wychowywanie to najważniejsze zapewnić mu wystarczająco dużo ruchu.
Sama mieszkam w bloku na osiedu ale chodziłam z nim na długie spacery - po spacerach zazwyczaj coś zjadł, pił i szedł zmeczony spać - wtedy tak jakby psa nie było w domu
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 14:06   #4142
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40147657]Myślisz o założeniu hodowli?
Bo jesli chodzi o jednego psiaka i jego wychowywanie to najważniejsze zapewnić mu wystarczająco dużo ruchu.
Sama mieszkam w bloku na osiedu ale chodziłam z nim na długie spacery - po spacerach zazwyczaj coś zjadł, pił i szedł zmeczony spać - wtedy tak jakby psa nie było w domu [/QUOTE]

Nie, bez przesady Chcę jednego goldenka, ale mieszkam w bloku i wiem, że taki pies by się męczył w bloku. Przynajmniej taki duży. Czekam na to, aż stanie nasz domek Wtedy jak będzie dodatkowo ogródek, będzie dla niego więcej przestrzeni niż teraz
A długie spacery to podstawa przy takim psie
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 14:09   #4143
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, bez przesady Chcę jednego goldenka, ale mieszkam w bloku i wiem, że taki pies by się męczył w bloku. Przynajmniej taki duży. Czekam na to, aż stanie nasz domek Wtedy jak będzie dodatkowo ogródek, będzie dla niego więcej przestrzeni niż teraz
Cieszy mnie kiedy obserwuję takie podejście do zwierząt. W bloku miałam sąsiadkę, która wyprowadzała dużego psa (niestety nie znam się na rasach) zawsze w to samo miejsce na dosłownie kilka minut. Czyli dziennie był na dworze góra 30 minut, a cała reszta w małym, dwupokojowym mieszkaniu Beznadziejne podejście, mogła pomyśleć wcześniej, że będzie jej brakowało czasu dla zwierzaka
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 14:16   #4144
Konto usunięte

Cytat:
Jeśli zapewnisz mu sporo ruchu to nie będzie męczył się w bloku. Zanim wybudujesz domek - kup psa. One jak są małe to są bardzo ruchliwe i mają tendencje do kopania np. w ogródku dziur, wykopywania kwiatków, drzew z ziemi itp. może zrobić spore spustoszenie w ogrodzie. Myśliwskie psy...

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Cieszy mnie kiedy obserwuję takie podejście do zwierząt. W bloku miałam sąsiadkę, która wyprowadzała dużego psa (niestety nie znam się na rasach) zawsze w to samo miejsce na dosłownie kilka minut. Czyli dziennie był na dworze góra 30 minut, a cała reszta w małym, dwupokojowym mieszkaniu Beznadziejne podejście, mogła pomyśleć wcześniej, że będzie jej brakowało czasu dla zwierzaka
Nie rozmumiem takich ludzi....z psem to tak jak z dzieckiem - trzeba mu poświęcić dużo czasu i uwagi. Wiekszość psów trzeba szkolić chociażby pod kątem posłuszeństwa (np. PT) żeby potem nie było niepotrzebnych nieporozumień i czasami tragedii.
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 14:26   #4145
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Ale pięknie wyglądasz Tylko kurtka, T-shirt i czarne spodnie, a efekt przepiękny
Dziękuję!
Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w Mango. Mierzyłam szpilki. Były piękne, ale oczywiście moje stopy nie współpracują z takim typem butów i już. 36 cisnęło w palce, ale pięta leżała ok. Gdyby tylko obcas był niższy Mierzyłam też fajny basicowy t-shirt, 2 złote naszyjniki, i czarną torebkę na pasku. Były też ciekawe czarne sandały zapinane na kostce, takie minimalistyczne. Reasumując, dużo fajnych rzeczy mają w tym Mango
Świetnie wyglądasz!
Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Wyglądasz świetnie
Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
bardzo ładnie wyglądasz
Dzięki dziewczyny!
Cytat:
Dobra Laseczki oto moja Kluseczka
Boska

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 14:41   #4146
fashionismypassion
Wtajemniczenie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40148236]Jeśli zapewnisz mu sporo ruchu to nie będzie męczył się w bloku. Zanim wybudujesz domek - kup psa. One jak są małe to są bardzo ruchliwe i mają tendencje do kopania np. w ogródku dziur, wykopywania kwiatków, drzew z ziemi itp. może zrobić spore spustoszenie w ogrodzie. Myśliwskie psy...

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Nie rozmumiem takich ludzi....z psem to tak jak z dzieckiem - trzeba mu poświęcić dużo czasu i uwagi. Wiekszość psów trzeba szkolić chociażby pod kątem posłuszeństwa (np. PT) żeby potem nie było niepotrzebnych nieporozumień i czasami tragedii. [/QUOTE]

Wśród znajomych mamy posiadaczy goldenów i labradorów. Te psy uwielbiają ruch. W ich rozwoju okres szczenięctwa jest bardzo długi bo trwa nawet do 4 roku życia. Dzięki temu długo pozostają radosne.

Psotliwość cóż wpisana jest w charakter i praktycznie każdy czworonożny przyjaciel może nam spłatać figla

Oczywiście, że psu należy poświęcić czas, wychowanie to ciężka praca, ale dzięki temu jak piszesz można uniknąć nieprzyjemnych wydarzeń.

Właśnie odebrałam paczkę z gadżetami dla Kluseczki. Kolor przewodni czerwień

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Boska
Dziękuję Kochana
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 15:11   #4147
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez postanowilam łykać suplementy,a konkretnie chrom. Mój apetyt na słodycze jest ogromny i niepohamowany,mam nadzieję, że chron pomoże mi walczyć ze złymi nawykami.
Chyba też spróbuję ciągle brakuje mi słodyczy... nie chcę nawet wiedzieć ile pustych kalorii pochłaniam
Cytat:
Byłam dzisiaj w Mango. Mierzyłam szpilki. Były piękne, ale oczywiście moje stopy nie współpracują z takim typem butów i już. 36 cisnęło w palce, ale pięta leżała ok. Gdyby tylko obcas był niższy Mierzyłam też fajny basicowy t-shirt, 2 złote naszyjniki, i czarną torebkę na pasku. Były też ciekawe czarne sandały zapinane na kostce, takie minimalistyczne. Reasumując, dużo fajnych rzeczy mają w tym Mango
Bardzo ładnie wyglądasz
ciągle czekam na tę wiosnę i też zamierzam się tak ubierać

Słodkie te Wasze pieski ja niestety na razie nie mogę sobie pozwolić na zwierzaka, ale w przyszłości mam nadzieję, że się uda

Chyba uczulił mnie podkład z Essence i teraz moja twarz to jeden wielki liszaj... W efekcie mam w domu trzy napoczęte opakowania różnych podkładów
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 15:19   #4148
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie w bloku była taka sama sytuacja, jak u Ciebie. Też sąsiedzi mieli takiego dużego psa, po którym widać było, że się męczy. Niestety pewne psy się do bloku ewidentnie nie nadają Warto mieć to na względzie, nim się człowiek zdecyduje na psiaka w domu

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40148236]Jeśli zapewnisz mu sporo ruchu to nie będzie męczył się w bloku. Zanim wybudujesz domek - kup psa. One jak są małe to są bardzo ruchliwe i mają tendencje do kopania np. w ogródku dziur, wykopywania kwiatków, drzew z ziemi itp. może zrobić spore spustoszenie w ogrodzie. Myśliwskie psy...[/QUOTE]

Ja mam na ten temat nieco inne zdanie. Blok jest dobrym miejscem dla yorka, ale nie dla tak dużego psa, jakim jest golden.
To już jest postanowione, że póki nie będzie domku, nie będzie pieska A o ogródek się nie martwię, gdyż wiem, że zaraz po wybudowaniu domku i urządzeniu wnętrza nie zabierzemy się za urządzanie ogródka

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Chyba uczulił mnie podkład z Essence i teraz moja twarz to jeden wielki liszaj... W efekcie mam w domu trzy napoczęte opakowania różnych podkładów
Miałam ten sam problem Trzy podkłady otwarte, z czego żaden nie jest tym, czego potrzebuję. Po podkładzie kryjącym z Pharmaceris twarz mi się świeci, jakbym ją wymazgała oliwą, po Maybelline mam mnóstwo suchych skórek, a Rimmel Wake my up niestety źle działa na mają cerę. Na początku byłam z niego zadowolona, ale ostatnio non stop mi cosik wyskakiwało i to nie tylko na czole
Na szczęście od tygodnia siedzę w domu i się nie maluję Tylko dzięki temu doprowadziłam skórę do w miarę normalnego wyglądu
Stary 2013-04-05, 15:28   #4149
sandra8859
Rozeznanie

Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Dziewczynki, ktora mi ostatnio pomagala z pogoda w Czestochowie? Znowu jade na weekend i znowu mam ubraniowy dylemat(niech sie ta pogoda przejsciowa w koncu skonczy!). W sumie to nie wiem nawet jaka teraz pogoda u Nas w Lodzi bo siedze drugi dzien pod rzad w pracy 12h i nie mam nawet dostepu do okna

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-04-05, 17:02   #4150
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba też spróbuję ciągle brakuje mi słodyczy... nie chcę nawet wiedzieć ile pustych kalorii pochłaniam

Bardzo ładnie wyglądasz
ciągle czekam na tę wiosnę i też zamierzam się tak ubierać

Słodkie te Wasze pieski ja niestety na razie nie mogę sobie pozwolić na zwierzaka, ale w przyszłości mam nadzieję, że się uda

Oj Ja od niedawna ograniczam wszystkie kosmetyki z parabenami (zostało mi jeszcze trochę, a szkoda jednak wyrzucać) i stawiam na naturalny skład i pielęgnację. Wczoraj kupiłam olejek arganowy, bardzo fajny na noc, skóra rzeczywiście jest rano gładka i dobrze nawilżona. Do tego pod makijaż używam balsamo-krem z Nonique, który jest teraz w promocji w Rossmannie za 10zł z tego co doczytałam w necie. Pięknie, intensywnie pachnie (tak owocowo ) i dobrze współpracuje z minerałami! Na początku wydawał mi się nieco za tłusty jak na krem pod makijaż, ale szybko się wchłania i też świetnie nawilża. Oprócz tego rano i wieczorem używam żelu do mycia z Yves Rocher (Mirell go polecała), który dobrze radzi sobie z moimi zaskórnikami i naturalnego mydła z czerwonej glinki. Do tego 2 razy w tygodniu sławne czarne mydło
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 17:42   #4151
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
cudna
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 18:31   #4152
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Ja tez postanowilam łykać suplementy,a konkretnie chrom. Mój apetyt na słodycze jest ogromny i niepohamowany,mam nadzieję, że chron pomoże mi walczyć ze złymi nawykami.
Trzymam kciuki
Po świątecznym obżarstwie postanowiłam w ogóle nie jeść słodyczy. Ciasta, które zrobiłam wyjątkowo mi nie smakowały i nie ciągnie mnie do nich jak na razie. Ale jak mam chwile słabości to potrafię niestety zapomnieć się i jeść i jeść i jeść słodkie Kusi mnie tylko zrobienie trufli z płatków owsianych, bo jakiś czas temu znalazłam w internecie ciekawy przepis i smakowite zdjęcia oraz moje ciasto herbatnikowe z kaszą manną i bakaliami

Cytat:
No zobacz, a takie świetne recenzje mają te tabletki. Teraz dałaś mi do myślenia, czy lepiej nie kupić czegoś innego
To prawda, recenzje mają świetne, dlatego to je wybrałam, ale mi nie pomogły. Teraz szukam czegoś innego. Ale Ty możesz je wypróbować, bo na każdego działa coś innego Koniecznie później podziel się opinią.

Cytat:
dziękuję. Jedną brew mam jakąś koślawą, krzywą i rzadszą od drugiej (pracuję na tym poprzez stosowanie oleju rycynowego, także siłą rzeczy muszę posiłkować się cieniami. Używam 2 kolorów, jasno brązowego i ciemno brązowego. Większość łuku uzupełniam tym jasnym. Potem spód brwi i końce zaznaczam ciemniejszym kolorem
Dla mnie idealne Zawsze zwracam uwagę na brwi. Czy widzisz efekty po stosowaniu oleju rycynowego? Czytałam kiedyś o tym sposobie, ale nigdy nie próbowałam. Może powinnam spróbować z cieniami, ale boję się, bo nawet oczu nie potrafię nimi malować Aktualnie używam kredki do brwi z MAC, którą we wrześniu kupiłam po zrobionym makijażu, ale nawet z nią czasami mam problem. Czy te cienie mają być konkretnej marki czy to bez znaczenia? I pewnie też specjalna kredka do nich?

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Bardzo dobrze, że kontynuujesz kurs Uważam, że to bardzo dobrze, że nauczyciel wymaga, żebyście mówili. Wiadomo, na początku sprawia to trudność, bywa stresujące, ale daje najlepsze efekty. Z czasem będziesz zadowolona.
Jaki wstyd? Nieważne na jakim jesteś poziomie, ważne, że chcesz pogłębiać swoją wiedzę.
Dziękuję
Chyba brakuje mi wiary w siebie i w mój angielski, stąd to poczucie wstydu i niższości. Za bardzo się tym przejmuję, bo ubzdurałam sobie, że w dzisiejszych czasach każdy wręcz musi się rodzić z perfekcyjnym angielskim, który czasami i tak nie wystarcza na obecnym rynku pracy... Ale zamierzam z tym walczyć!

Cytat:
Cytat:
Dziękuję Dziewczyny

A tutaj już u mojego Małżona
Ale słodka

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Oj Ja od niedawna ograniczam wszystkie kosmetyki z parabenami (zostało mi jeszcze trochę, a szkoda jednak wyrzucać) i stawiam na naturalny skład i pielęgnację. Wczoraj kupiłam olejek arganowy, bardzo fajny na noc, skóra rzeczywiście jest rano gładka i dobrze nawilżona. Do tego pod makijaż używam balsamo-krem z Nonique, który jest teraz w promocji w Rossmannie za 10zł z tego co doczytałam w necie. Pięknie, intensywnie pachnie (tak owocowo ) i dobrze współpracuje z minerałami! Na początku wydawał mi się nieco za tłusty jak na krem pod makijaż, ale szybko się wchłania i też świetnie nawilża. Oprócz tego rano i wieczorem używam żelu do mycia z Yves Rocher (Mirell go polecała), który dobrze radzi sobie z moimi zaskórnikami i naturalnego mydła z czerwonej glinki. Do tego 2 razy w tygodniu sławne czarne mydło
Przypomniałaś mi o czarnym mydle, które zamierzałam kupić w ten weekend z kuponem Bo już mi się skończyło, a tęsknię za nim Naprawdę genialny produkt!

Odebrałam dzisiaj wodę różaną firmy Dabur i olej kokosowy Vatika. Kupiłam też przy okazji maskę do włosów ze spiruliną i keratyną BingoSpa. I znowu nie zgadzają mi się ceny... Za wodę różaną zapłaciłam 17,99zł, a w sklepie internetowym 12,99zł

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 18:55   #4153
Konto usunięte

Cytat:
Wśród znajomych mamy posiadaczy goldenów i labradorów. Te psy uwielbiają ruch. W ich rozwoju okres szczenięctwa jest bardzo długi bo trwa nawet do 4 roku życia. Dzięki temu długo pozostają radosne.

Psotliwość cóż wpisana jest w charakter i praktycznie każdy czworonożny przyjaciel może nam spłatać figla

Oczywiście, że psu należy poświęcić czas, wychowanie to ciężka praca, ale dzięki temu jak piszesz można uniknąć nieprzyjemnych wydarzeń.

Właśnie odebrałam paczkę z gadżetami dla Kluseczki. Kolor przewodni czerwień

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Dziękuję Kochana
Tak to są psy bardzo ruchliwe i towarzyskie sama jestem ruchliwa więc mnie to zawsze odpowiadało, potewm jak się zrobił "doroślejszy" to często brakowało mi jego psikusów
O czerwony - moje psy też takie noszą kolory - obróżki, smycze
Stary 2013-04-05, 18:58   #4154
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki
Po świątecznym obżarstwie postanowiłam w ogóle nie jeść słodyczy. Ciasta, które zrobiłam wyjątkowo mi nie smakowały i nie ciągnie mnie do nich jak na razie. Ale jak mam chwile słabości to potrafię niestety zapomnieć się i jeść i jeść i jeść słodkie Kusi mnie tylko zrobienie trufli z płatków owsianych, bo jakiś czas temu znalazłam w internecie ciekawy przepis i smakowite zdjęcia oraz moje ciasto herbatnikowe z kaszą manną i bakaliami

To prawda, recenzje mają świetne, dlatego to je wybrałam, ale mi nie pomogły. Teraz szukam czegoś innego. Ale Ty możesz je wypróbować, bo na każdego działa coś innego Koniecznie później podziel się opinią.

Dla mnie idealne Zawsze zwracam uwagę na brwi. Czy widzisz efekty po stosowaniu oleju rycynowego? Czytałam kiedyś o tym sposobie, ale nigdy nie próbowałam. Może powinnam spróbować z cieniami, ale boję się, bo nawet oczu nie potrafię nimi malować Aktualnie używam kredki do brwi z MAC, którą we wrześniu kupiłam po zrobionym makijażu, ale nawet z nią czasami mam problem. Czy te cienie mają być konkretnej marki czy to bez znaczenia? I pewnie też specjalna kredka do nich?

Dziękuję
Chyba brakuje mi wiary w siebie i w mój angielski, stąd to poczucie wstydu i niższości. Za bardzo się tym przejmuję, bo ubzdurałam sobie, że w dzisiejszych czasach każdy wręcz musi się rodzić z perfekcyjnym angielskim, który czasami i tak nie wystarcza na obecnym rynku pracy... Ale zamierzam z tym walczyć!

Ale słodka

Przypomniałaś mi o czarnym mydle, które zamierzałam kupić w ten weekend z kuponem Bo już mi się skończyło, a tęsknię za nim Naprawdę genialny produkt!

Odebrałam dzisiaj wodę różaną firmy Dabur i olej kokosowy Vatika. Kupiłam też przy okazji maskę do włosów ze spiruliną i keratyną BingoSpa. I znowu nie zgadzają mi się ceny... Za wodę różaną zapłaciłam 17,99zł, a w sklepie internetowym 12,99zł

Polecam zestaw do stylizacji brwi Essence lub Catrice Ten drugi w cenie 17zł bodajże, ten pierwszyjest tańszy o parę zł (sama go używam i mogę polecić). W każdym takim zestawie masz specjalny aplikator do cieni plus oczywiście najważniejsze: same cienie 2 odcienie, jaśniejszy i ciemniejszy brąz. Dla mnie to fajne rozwiązanie dla początkujących!

Co do angielskiego - ja mam koszmarny akcent, ale przestałam się tym przejmować. Co poradzić, mogę ćwiczyć, ale i tak gdy się stresuję to coś innego wychodzi niż chciałam Ale za to dobrze idzie mi pisanie
Stary 2013-04-05, 19:44   #4155
jutka555
Wtajemniczenie

przymierzam się do zakupu olejku arganowego który tak zachwalacie. Skąd najlepiej zamówić? Jakieś konkretne olejki polecacie? na mydla.pl widzę że jest ich kilka i nie wiem który wybrać..
jutka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 19:46   #4156
Dotka81
Zakorzenienie

Ja olejek arganowy mam do włosów

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 20:55   #4157
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymam kciuki

Dziękuję

Ale słodka

Najważniejsze w cieniach do brwi, to wybrać dobry kolor. Powinien być chłodny. Dobrą paletkę na Essense ( przeźroczyste opakowanie) i Catrice(kasetka) w obu są 2 kolory. One jak najbardziej wystarczą do podkreślenia brawi. Żadnej kredki nie używam. Tylko cienie i skośny pędzelek

Cytat:
Napisane przez jutka555 Pokaż wiadomość
przymierzam się do zakupu olejku arganowego który tak zachwalacie. Skąd najlepiej zamówić? Jakieś konkretne olejki polecacie? na mydla.pl widzę że jest ich kilka i nie wiem który wybrać..
ja kupiłam w mydlarni, 15 ml za 16 zł. Dziwnie pachnie w aptece widziałam olejek 100 ml za 46 zł. Ceny są różne, trzeba patrzeć na jakość a nie na ilość
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 21:07   #4158
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
piękności!!!
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 21:54   #4159
fashionismypassion
Wtajemniczenie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40152256]cudna [/QUOTE]

Cytat:
Ale słodka

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40153723]Tak to są psy bardzo ruchliwe i towarzyskie sama jestem ruchliwa więc mnie to zawsze odpowiadało, potewm jak się zrobił "doroślejszy" to często brakowało mi jego psikusów
O czerwony - moje psy też takie noszą kolory - obróżki, smycze [/QUOTE]

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40147657]Tak, oby jak nawięcej szanujących i opiekujących się nimi - to im się od nas należy [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Boska

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
piękności!!!
Stary 2013-04-06, 10:03   #4160
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Dzisiaj znowu się nie wyspałam, ale tym razem to wina małżona Zaraził się ode mnie i całą noc strasznie ciężko oddychał, przez co nie dawał mi spać
Na szczęście dziś nie idziemy na imieniny, o oboje nie czujemy się na siłach, także sobie pośpię

Cytat:
Masz rację, na każdego co innego działa Zobaczymy, jak Merz podziała na mnie Dam znać za jakiś czas
Stary 2013-04-06, 10:27   #4161
Phoebee
Zakorzenienie

Za oknem wiosna, toteż nastawienie pozytywne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 38952097f14314d3330884d844d8e698.jpg (31,5 KB, 113 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mhr00wTI041r44qrfo1_500.jpg (30,2 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_ma5sir15Vs1qjt2xeo1_500.jpg (47,8 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14c7276cf428a231c49b15f7d99a7040.jpg (39,9 KB, 129 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1be52d6ce392f6d75553cc53b2072c8f.jpg (61,6 KB, 99 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3a2ec15810db4dbc7c2d8880a72392c2.jpg (65,0 KB, 110 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg palermo olivia 2012 july dior.jpg (36,7 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a47394b0c649c944f7588137269a57e8.jpg (51,5 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9afc8bd15ea414940a3305fa1ba0296f.jpg (45,2 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 311f27883767c1c069ec397d4cbb9f57.jpg (49,8 KB, 73 załadowań)
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 10:37   #4162
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Wiosna jak się patrzy, nie ma co

Dziewczyny, od wczoraj mam totalną obsesję na punkcie tej piosenki (http://www.youtube.com/watch?v=NXtEnURrlBY) i nawet mój TŻ już zna na pamięć.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 10:37   #4163
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40148236]Jeśli zapewnisz mu sporo ruchu to nie będzie męczył się w bloku. Zanim wybudujesz domek - kup psa. One jak są małe to są bardzo ruchliwe i mają tendencje do kopania np. w ogródku dziur, wykopywania kwiatków, drzew z ziemi itp. może zrobić spore spustoszenie w ogrodzie. Myśliwskie psy...[COLOR="Silver"]
[/QUOTE]

zdecydowanie, mój golden też sieje spustoszenie w ogrodzie, a z każdego spaceru wracał by najchętniej brudny po same uszy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 10:47   #4164
pannamima
Zakorzenienie

Mam pytanie do dziewczyn >175cm wzrostu. Skąd macie czarne rurki?
Chcę kupić porządne, dopasowane spodnie, które nie spierają się od razu i nie rozciągają. Mogą być też takie a'la skórzane. Oczywiście chodzi też o odpowiednią długość . Mam 179cm wzrostu. Pomózcie
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 11:12   #4165
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn >175cm wzrostu. Skąd macie czarne rurki?
Chcę kupić porządne, dopasowane spodnie, które nie spierają się od razu i nie rozciągają. Mogą być też takie a'la skórzane. Oczywiście chodzi też o odpowiednią długość . Mam 179cm wzrostu. Pomózcie
Mam 175. Czarne rurki kupowałam w Cubusie i byłam z nich bardzo zadowolona. Miałam też kiedyś jedne z F&F.

Czarne woskowane kupiłam w Orsayu.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 11:20   #4166
Ag4
AGA :)

Cytat:

Ojoj, współczuję i mam nadzieję, że szybko minie
Ja nie mam ograniczone zaufanie do tych niższopólkowych podkładów. Mam problematyczną cerę i boję właśnie uczulenia i zapchania.
Od siebie z takich tańczych mogę polecić podkład manchattan, coś tam matującego. W czarnej tubce. Na mojej skórze wygląda dobrze i co najwazniejsze nie zrobił mi żadnej krzywy.

Cytat:
Zaciekawiłaś mnie tym balsamo-kremem. Co prawda mam teraz mizona i effaclar duo (i właśnie duo używam pod makijaż), ale chętnie wyrpróbowałabym ten noni. Jeśli będzie dziś w Ross na pkp to sobie kupię chyba a miałam ograniczać kosmetyki!
Mogłabyś pokazać który to żel z YR? Nie pamiętam

Byłam dziś chwilę rozejrzeć się po sklepach i jestem z siebie dumna bo nic nie kupiłam
W hebe zrobiłam drobne zakupy kosmetyczne, ale tylko najpotrzebniejsze rzeczy! Jestem rozgrzeszona

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 11:40   #4167
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Ojoj, współczuję i mam nadzieję, że szybko minie
Ja nie mam ograniczone zaufanie do tych niższopólkowych podkładów. Mam problematyczną cerę i boję właśnie uczulenia i zapchania.
Od siebie z takich tańczych mogę polecić podkład manchattan, coś tam matującego. W czarnej tubce. Na mojej skórze wygląda dobrze i co najwazniejsze nie zrobił mi żadnej krzywy.

Zaciekawiłaś mnie tym balsamo-kremem. Co prawda mam teraz mizona i effaclar duo (i właśnie duo używam pod makijaż), ale chętnie wyrpróbowałabym ten noni. Jeśli będzie dziś w Ross na pkp to sobie kupię chyba a miałam ograniczać kosmetyki!
Mogłabyś pokazać który to żel z YR? Nie pamiętam

Byłam dziś chwilę rozejrzeć się po sklepach i jestem z siebie dumna bo nic nie kupiłam
W hebe zrobiłam drobne zakupy kosmetyczne, ale tylko najpotrzebniejsze rzeczy! Jestem rozgrzeszona
Żel z YR - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-cleanser.html
Przypomina mi nieco peeling, bo ma takie małe drobinki. Oczywiście nie ma szans, żeby zlikwidował wszystkie zaskórniki, ale u mnie zdecydowanie zapobiega powstawaniu nowych

Balsamu z Nonique (http://www.nonique.cz/pl/index.php/v...-obličej-vital), który właściwie dla mnie jest kremem, używam od paru dni i jestem coraz bardziej zachwycona! W końcu nie mam żadnych problemów z nakładaniem korektora mineralnego, który bardzo dobrze kryje moje cienie pod oczami (a mam na tym punkcie obsesję, muszę przyznać
+jeszcze raz napiszę o niesamowitym zapachu, który cały czas czuję

Edytowane przez Fionaaa
Czas edycji: 2013-04-06 o 11:42
Stary 2013-04-06, 11:57   #4168
Ag4
AGA :)

Cytat:
Przypomina mi nieco peeling, bo ma takie małe drobinki. Oczywiście nie ma szans, żeby zlikwidował wszystkie zaskórniki, ale u mnie zdecydowanie zapobiega powstawaniu nowych

Balsamu z Nonique (http://www.nonique.cz/pl/index.php/v...-obličej-vital), który właściwie dla mnie jest kremem, używam od paru dni i jestem coraz bardziej zachwycona! W końcu nie mam żadnych problemów z nakładaniem korektora mineralnego, który bardzo dobrze kryje moje cienie pod oczami (a mam na tym punkcie obsesję, muszę przyznać
Dziękuję za linki !! Teraz już będę wiedziała dokładnie czego szukać Na żel YR skuszę się na pewno,
jeśli ten krem noni będzie dziś w Ross to też go wezmę
skoro wspomniałaś to podpytam przy okazji - jakiego korektora pod oczy używasz? Ten, którego używam aktualnie schodzi po 2-3 godzinach :/

EDIT: Zastanawiam się nad kupnem BB kremu ze Skin79. Może któraś używała?

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 12:00   #4169
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczyny
Dzisiaj znowu się nie wyspałam, ale tym razem to wina małżona Zaraził się ode mnie i całą noc strasznie ciężko oddychał, przez co nie dawał mi spać
Na szczęście dziś nie idziemy na imieniny, o oboje nie czujemy się na siłach, także sobie pośpię
Bidulki

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Świetne inspiracje, oby pomogły w przywołaniu wiosny

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
zdecydowanie, mój golden też sieje spustoszenie w ogrodzie, a z każdego spaceru wracał by najchętniej brudny po same uszy

Cytat:

Ciekawe kosmetyki
Stary 2013-04-06, 12:01   #4170
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:

Akurat szukałam żelu oczyszczającego - również skorzystam, dziękuję!
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości