|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
W JANOWIE LUBELSKIM polecam ginekologa Artura Mrozowskiego, z tego co wiem przyjmuje też w Kraśniku i Biłgoraju. Bardzo miły i delikatny lekarz
Edytowane przez Magda18tka Czas edycji: 2013-03-26 o 17:24 |
|
|
|
#3992 |
|
Raczkowanie
|
Ryszard jankowski ginekolog kraków- pomóżcie
czy któraś z was słyszała o takim doktorze, ma jakieś opinie??.
Edytowane przez eyesgree Czas edycji: 2013-03-29 o 21:12 |
|
|
|
#3993 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Czy polecam? To zależy od nastroju Pani Dr. Chodzę do niej od ponad 3 lat, miałyśmy wspólne wzloty i upadki. Jednak jest to lekarka o dużej intuicji medycznej i faktycznie widać, że chce pomóc pacjentkom. |
|
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Radom
Ja obecnie chodzę do Pani dr Małogrzaty Ghanim, przyjmuje Ona w przychodni przy ul. Zbrowskiego "Salute" i w "Mediconie". Wizyta prywatna kosztuje 70zł. Pani doktor jest cudowną osobą, nigdy w życiu nie trafiłam na tak dobrego lekarza a zarazem ciepłego człowieka. Jedyny problem to dostanie się na wizytę z NFZ. |
|
|
|
#3995 |
|
Marudziara
|
Ginekolog, położnik Robert Ryniec przyjmuje we Włocławku zarówno na kasę chorych jak i prywatnie m.in Euromed, Szpital Barska, Zespół Przychodni Specjalistycznych. Lekarz z powołania pierwszy i ostatni ginekolog
Oprócz wizyty pogada i pośmieje się i wcale nie za pieniądze bo chodzę na NFZ. Jeszcze nie spotkałam się z takim lekarzem Nie zmienię go na innego za nic
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2013-04-01 o 22:47 Powód: literówka |
|
|
|
#3996 |
|
Przyczajenie
|
Endokrynolog, ginekolog.
Szukam w Łodzi dobrego endokrynologa ginekologa na nfz. Czy możecie mi kogoś polecić?
|
|
|
|
#3997 |
|
Przyczajenie
|
Odp: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Dziewczyny potrzebuje dobrej kobiety ginekolog z WARSZAWY. Może być prywatnie. Tylko szczerze wstyd przyznać ale to moja pierwsza wizyta i strasznie się boję jej choć mam 25 lat i tak wiem ze to duże zaniedbanie z mojej strony
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3998 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
Szukam dobrej Pani ginekolog w KŁODZKU kogo mogły byście mi polecić ? Myślałam o Pani: lek. Magdalena Bolanowska- Śliwka Lub Lek. med. Sylwestra Szymańska – Flankowska Z góry dziękuję za pomoc
|
|
#3999 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam pytanie odnośnie dobrego ginekologa endokrynologa w Bydgoszczy. Najbardziej zależałoby mi na kimś, kto przyjmuje na NFZ i przyznam szczerze, że byłabym w siódmym niebie, gdyby ktoś podał nazwisko dobrej PANI doktor. Oczywiście będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi, nie można mieć wszystkiego
![]() Mogę prosić Was o pomoc?
|
|
|
|
#4000 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ginekolog endokrynolog Poznan
Odświeżam temat. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze tutaj zagląda
![]() Czy była któraś z Was na oddziale endokrynologicznym w szpitalu na Polnej? Albo w ogóle ma ktoś jakieś doświadczenia z endokrynologią na Polnej? W lutym dostałam skierowanie, poszłam na pierwszą wizytę i profesor od razu, po krótkim wywiadzie i obejrzeniu mojej twarzy dał mi skierowanie na oddział w celu dokładnej diagnozy. Termin przyjęcia do szpitala wypadał akurat na Wielkanoc więc będę się umawiać w kolejnym cyklu. Nie bardzo wiem czego się spodziewać, podejrzewam że przede wszystkim będę miała pobieraną i badaną krew (hormony oczywiście). Dlatego pytam, czy któraś z Was była może w podobnej sytuacji i mogłaby podzielić się ze mną doświadczeniami. Czego się spodziewać, czy Polna jest dobrym ośrodkiem (opinie lekarzy innych specjalności są dość pozytywne)? |
|
|
|
#4001 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jedna z nich od wizyty u tej lekarki zaczyna każdą wizytę w Polsce po przylocie z Anglii
|
|
#4002 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, również proszę o polecenie jakiegoś sensownego ginekologa-endokrynologa - może być z Poznania, może być z Łodzi, może być drogi i Bóg wie jaki jeszcze - ale niech będzie DOBRY i rozgarnięty. obecnie "leczę się" (nie wiem czy można nazwać to leczeniem) u 2 lekarzy, ich terapie nie koniecznie się pokrywają, a problemów mam całe mnóstwo - od za wysokiej prolaktyny, przez brak miesiączki do za wysokiego cholesterolu włącznie
Niech ktoś pomoże bo jeszcze trochę to potrzebny będzie mi do kompletu psychiatra
|
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Dr.Witold Rogiewicz - Komorów koło Warszawy
Kompetentny, bardzo delikatny, odpowiada na wszystkie pytania - nie ma stresu, nie ma lęku, nic nie boli.
|
#4004 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, poszukuję dobrej, delikatnej Pani ginekolog z Warszawy najlepiej okolice Bielan i Żoliborza.
Dziewczyny możecie mi kogoś polecić ?Oczywiście chodzi mi o państwowe gabinety. ![]() ![]()
|
|
|
|
#4005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja byłam- 11.03.2013roku. więcej stresu najadłam się przez to co słyszałam itd. niż było warto ![]() wiadomo- szpital to szpital, ale wrażenia okej- to badanie które najbardziej stresuje też lajtowe- musisz w szlafroku wejść do pokoju badań i pokazać wszystko lekarzowi - piersi, brzuch,nogi, plecy,ramiona- ale po kolei pokazujesz, nie ściągasz całego. Studenci są- ale lekarz pyta o Twoją zgodę odnośnie badania, z tego co wiem również możesz ich wyprosić. Ogólnie nie wiem co jeszcze chcesz wiedzieć- sikasz do wiaderka w jeden cały dzień- potem na wyniki z moczu czekasz 6 tygodni.. Powiedz mi,a u kogo byłaś? Tzn.tego profesora? Czy to prof. Męczekalski? |
|
|
|
|
#4006 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Studentów pewnie wyproszę, wiem, że się muszą uczyć, ale rozbieranie się przy więcej niż jednej osobie jest dla mnie krępujące. 6 tygodni na analizę moczu? Matko..., mam nadzieję, że mega dokładnie i super go w takim razie zanalizują
|
|
|
|
|
#4007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4008 |
|
Konto usunięte
|
Przeszukałam wątek i niestety znalazłam tylko prywatnie , a poszukuję dobrego ginekologia w Lublinie , koniecznie na nfz .
Możecie kogoś polecić?
Edytowane przez d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733 Czas edycji: 2013-04-08 o 18:42 |
|
|
|
#4009 |
|
Raczkowanie
|
Kogo polecacie na NFZ w KRAKOWIE? z góry dziękuje za odpowiedź
|
|
|
|
#4010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry ginekolog (pcos) - Wrocław
wszyscy co w mieszkają we wrocławiu raczej znajją chocby ze slyszenia dr swidraka, tzn powinnam napisac wszystkie
|
|
|
|
#4013 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ginekolog Wrocław - ceny? doradźcie
Mieszkałam przez 5 lat we Wrocku i co druga kolezankado niego chodziła, chwaliły sobie
|
|
|
|
#4014 |
|
Raczkowanie
|
Ginekolog Kielce
Hej dziewczynki, czy ktoras z was leczyla sie u doktora Marka Wojnera?Staramy sie o dzidzi bezskutecznie, moze ktorejs z was pomogl?
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- ???? |
|
|
|
#4015 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry ginekolog (pcos) - Wrocław
Cytat:
|
|
#4016 |
|
Przyczajenie
|
Katowice
Aneta poręba cieślukowska 32 250 20 49, Katowice ul Przyjazna chodziłam przez jakiś czas zanim się przeprowadziłam, miła serdeczna i bardzo dokładna . Otwarta i dyskretna. po przeprowadzce Kraków Władyslaw Glinka bronowicka wizyta poniżej 100zł przemiły lekarz poświęca pacjentce sporo czasu, kontroluje ostatnie badania , przypomina nawet o odpowiedniej diecie. Jedyny minus jest taki że doktor nie pracuje w żadnym szpitalu... |
|
|
|
#4017 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziwczynki, co sadzicie na temat dr wojner z kielc?staramy sie o dzidzi i czytalam o nim dobre opinie
|
|
|
|
#4018 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ginekolog Kielce
Nie znam tego lekarza, ale może warto wybrać się do Gamety w Kielcach ? - przyjmuje tam dr Ziółkowski, podobno pomógł wielu parom zajść w ciążę. Ja do niego zaczęłam właśnie chodzić. Wcześniej chodziłam do dr Miśka, był bardzo fajny ale niestety nic nie wskórał..
|
|
#4019 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tam pierwsze słyszę..
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ginekolog Kielce
cześć kielczanki
a mogłybyście mi polecić jakiegoś dobrego ginekologa na nfz z kielc? nie koniecznie żeby był specjalistą od leczenia bezpłodności tak po prostu żeby się zbadać, badania porobić etc
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

56..55..54..53..52..51..50
Staram się zdrowo odzywiać