|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2014 - część III
Cytat:
![]() ale cieszy mnie, że się pokazał! ![]() tak bym chciała, żeby wrócił do swojej strzeleckiej formy ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- hoho no to mi się podoba! Moses strzela na 2:0!
|
|
|
#302 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#303 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Mundial 2014 - część III
Na TVP sport levi wlasnie 'Borussia Dortmund TV'
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#304 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Mundial 2014 - część III
Cytat:
Mój tata powiedział że Marcel wygląda jak Batman A niebiescy widzę dobrze sobie radzą Ja to tylko Matę lubię z Chelsea ( bo jest przystojny )
|
|
|
#305 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
popatrz jak Ci tvp dogodziła ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Nando lata dziś w podobnej ![]() what?! karny ![]() Terry dostał żółtko (za rękę) i po karnym jest już 2:1
„España, sol,toros, guitarras, vino. Everibodi ¡ole!” ![]() Edytowane przez Lagaudia Czas edycji: 2013-04-04 o 21:46 |
|||
|
|
|
|
#306 |
|
Rozeznanie
|
No ręka ewidentna, karny prawidłowy, ale widać było, że przypadek
No nic, i tak wygramy!
|
|
|
|
|
#307 |
|
Raczkowanie
|
Jeszce jak tak siedzę na bestach to znalazłam dowód na to że Jordi Alba to polak xD http://besty.pl/2264486
|
|
#308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Mundial 2014 - część III
Cytat:
![]() Ja to w ogole przyznam, ze za Chelsea nie przepadam, wiec nie pokomentuje z Wami za bardzo Ale zycze zebyscie byly zadowolone z wyniku ![]() Ohh i to jaki miod Klopp wlasnie mowi ze sie martwi o zdrowie Piszcza, moze potrzeba masazystki? :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Messi ze zdziwieniem patrzy 'co Ty gościu za mixy tworzysz' ![]() Cytat:
![]() i melduj się na stanowisku Piszczo-masażystki ![]() II połowa rozpoczęta!
|
|
|
#310 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ooo Lukaszek sie wlasnie wypowiada po niemiecku o meczu ze Stuttgartem w ktorym tak pieknie gral Ale ma powazna mine, seksi wyglada jak jest taki powazny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
|
#311 |
|
Rozeznanie
|
Dlaczego ten brzuchaty Benitez nie wpuści na boisko Edena?
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Torres
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Nando po raz druugi!!!
![]() tym razem wpadło po strzale głową ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- no i pięęknie, Chelsea wygrało 3:1! ![]() Nando zaliczył 2 gole, gracias bejbe ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- ok, uciekam spać ![]() miło było obejrzeć dobry meczyk do poduchy ciachowych snów Wszystkim życzę
|
|
#313 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej, a wiecie, czyj syn pracuje w PSG? Platiniego... -> skrócenie zawieszenia Ibry
![]() Nie lubię się doszukiwać jakichś przekrętów, ale po tym jak doczytałam, że Rozmowy w Toku były ustawione to nie wierzę w prawość na świecie |
|
|
|
|
#314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam piątkowo
![]() Meczyku Chelsea obejrzałam tylko I połowę, ale gratulacje za wygraną i ładny gol Torresa. Doczytałam, że strzelił też drugiego, więc Lagaudia widzę, że jesteś w pełni szczęścia Cytat:
Dobre, dobre Właściwie to powinno być: "osobista Piszczo-masażystka z licencją na macanie każdej części ciała" ![]() Cytat:
|
|
|
#315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To tak w temacie, mam coś pycha Uśmieeeeeech Tulaski Nie ma to jak dobra perspektywa Przyjaciele ![]() To jest to ![]() Głasiu - głasiu ![]() Tak bym też chętnie pomacała
|
|
|
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, a Piszczu w ogóle chyba się lubi z Błaszczykowskim, nie?
![]() Za to Lewego chyba już tak nie lubią
|
|
#317 |
|
Wtajemniczenie
|
No, lubią się z Kubą
|
|
|
|
|
#318 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
Pora na kilka Realowych fotek ciach, skoro już mam wolną chwilę
![]() 1. Pomocny Krysia ![]() - http://25.media.tumblr.com/acbbc0068...n9neo2_250.gif - http://24.media.tumblr.com/5a745fdda...n9neo3_250.gif 2. Ładny sweterek http://25.media.tumblr.com/66c286eca...ayao1_1280.jpg3. http://25.media.tumblr.com/beff20dfd...sg2fo1_500.gif4. CROzil http://25.media.tumblr.com/c6c9d204d...y96so1_500.jpg5. Samisutowy zlepek 6. Benz i Pipita też się kochają http://media.tumblr.com/tumblr_mem8socgB51rrvi85.gif7. Mou bramkarz http://25.media.tumblr.com/aa8ccca31...3pgo1_1280.jpg8. na koniec bonusowo zamaskowany Nando http://25.media.tumblr.com/bfa335229...2l7eo1_250.gifSwoją drogą chyba mu wreszcie włosy odrastają?
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-04-05 o 18:36 |
|
|
|
|
#320 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#321 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Mundial 2014 - część III
Dziewczyny nie mam zeba
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mundial 2014 - część III
I jak dzisiaj? Mam nadzieję, że nie boli już nic?
|
|
#323 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Mundial 2014 - część III
Boli i to bardzo
Najgorzej bylo w nocy i nad ranem, faszerowalam sie tabsami i mimo tego nie dawalam rady... Teraz moze ciut lepiej, ale jestem spuchnieta z jednej strony jak chomik, tule sie do zimnej butelki i ciagle boli. Na dodatek od wczorajszego zabiegu zjadlam tylko ciut kisielu a na sniadanie kasze manna, i ciagle mysle o jedzeniu, taka glodna jestem Ale dzisiaj meczyki! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mundial 2014 - część III
Cytat:
Oby ten ból szybko minął.Mam nadzieję, że chociaż meczyki Ci poprawią nieco humor
|
|
|
#325 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() ![]() 1 5 jakieś speszonko małe chyba 6 fajne, co chcesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
moje życie straciło sens Ja jak się pozbyłam jednego to byłam taka opuchnięta i posiniaczona jakbym zarobiła po pysku już nie mówię o tym, że po znieczuleniu miałam porażoną powiekę i przez pół dnia nie mogłam mrugać ![]() Miłej soboty
Edytowane przez _zolza Czas edycji: 2013-04-06 o 14:34 |
|||
|
|
|
|
#326 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Były czasy że to Milan wygrywał z Barceloną 4:0 taki jest już futbol http://www.drrossoneri.com/wp-conten...-4-0-Barca.jpg po tym jaką przechodzi Milan reorganizację to i tak cieszę się że powalczyli w LM i Serie A w przyszłym roku może być jeszcze lepiej ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
dzisiaj chyba zsolidaryzuję się z Quentinhill i obejrzę Schalke-Werder jutro zaś bardzo ciekawy mecz w Serie A A.C. Fiorentina-A.C. Milan Wolski na ławce Violi, Salamon poza kadrą szkoda ale Bartek jeszcze ma czas na debiut w Serie A FORZA MILAN !
na świecie, nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są Ci pozamykani w zakładach i Ci którzy nie zostali przebadani Edytowane przez ponury1939 Czas edycji: 2013-04-06 o 14:52 |
||
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Madre zołza, co to za avatar?
![]() No dobra, to nie wnikam Ale w razie czego jak Karim znow będzie gorzej grał to znów go wyslę do Ciebie na "trening"
|
|
#328 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że kibicować będziesz Schalke, nie Werderowi O której jutro mecz Milanu? Będzie się dało obejrzeć gdzieś w tv? Jakiś N sport?
|
|
|
|
|
|
#329 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gdzies wlasnie ostatnio wyczytalam wypowiedzi jednego z uczestnikow, ktory mowil, ze ustawione wszystko. Porazenie twarzy bylo totalnie dziwne ale juz wolalam to niz ten bol i spuchniecie Cytat:
![]() Co do tych kar to glupote napisales totalna, bo nie wnikamy w sens ich dostania (dla mnie to faul jest na przyklad grozniejszy niz zwyzywanie sedziego za jego ewidentny blad, ale nie mi to oceniac) tylko w to, ze jest kara, ktora nagle zostaje skrocona. To po co ja w ogole dawac? Wiadomo, ze potem beda kontrowersje i porownanie z innymi karami, serio tego nie rozumiesz, nie potrafisz sie jakos postawic w tej sytuacji? No ale nie ma co rozkminiac, juz chyba jasne jest dlaczego do skrocenia kary doszlo ![]() Zjadlam jajko - zrobilam z niego papke i zmieszalam z majonezem Jakie jedzenie jest dobre, a jak sie je docenia kiedy nie mozna jesc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
|
#330 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po prostu lubię oglądać dobrą piłkę wczoraj oglądałem Olimpique Marseille-Bordeaux przy okazji oglądnę może dwóch byłych Milanistów zagadka dla Ciebie o kogo mi chodzi co do Milanu gra jutro o 12:30 i mecz będzie transmitowany na Canal + Sport ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
Śmieszne jest to że jak Barcelona nie wygrywa to szuka spisku....a to zła murawa na SS, a to Ibra był na spalonym (był i to kilometrowym) ale samo to że zamiast wywalczyć sobie na boisku to później odwołują się do wszystkich organizacji po kolei. a ta ironia na początku nie była konieczna.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

Ja to tylko Matę lubię z Chelsea ( bo jest przystojny 

Ale zycze zebyscie byly zadowolone z wyniku
Oby ten ból szybko minął.

Jakie jedzenie jest dobre, a jak sie je docenia kiedy nie mozna jesc