![]() |
#3991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
Bisiu, nie dziwię się, że wywołuje to Ciebie nadal emocje
![]() ![]()
#3992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam Bisia ale tekst z parasolem troszkę mnie rozbawił ![]() ![]() Edytowane przez FioletowyAnanas Czas edycji: 2013-04-06 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby jakoś pozytywnie zakończyć moją opowieść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Zakorzenienie
|
dzisas Bisia az strach czytac
![]() ![]()
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
Ostrzegałam
![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Nie jestem już w klubie, co wcale nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem, ale Med widziałam zdjęcie katalogowe sukni i jestem pewna, że wyglądasz w niej olśniewająco! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiesz że bardzo prawdopodobne, że te włoski z wiekiem jej ściemnieją. Ja za dzieciaka byłam jaśniutką blondynką a z czasem zrobiły mi się takie szaro-bure no i już takie zostały ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Bisia tamten stary klub juz nie istnieje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4002 |
MBZ♥
|
Bisiu
![]() ![]() ![]() kciukam żeby ta bakteria poszła precz szybko:/ Naj gdybym mogła rodzić naturalnie to chciałabym żeby Mąż był ze mną. Siła Jego spokoju byłaby moją siłą bo ja potrafięnieźle panikować:/a On choć się denerwuje to nie pokazuje tego mi i dzięki temu łatwiej jest przejść przez stresującą sytuację ![]() ![]() Marg, jasne, że w każdym związku zdarzają się nieporozumienia ale tu chodzi o sposób ich wyjaśniania, rozmowę, której mam wrażenie u Was brakuje. CIągle piszesz o fochach, zazdrości-chwila euforii i kilka dni dołów. Dlatego mam wrażenie, że sięmęczysz w tym związku:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | |||
Zadomowienie
|
Ładne buty
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gociu przerażasz mnie z lubieniem takiej pogody o 5.58 obudził mnie szef ![]() Siedzę w krzaczorach i podczytuję, nie nadążam za Wami... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Zakorzenienie
|
no co sie smiejesz - podobno mialam takie ulozone na bok nawet z przedzialkiem
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- wyobrazilam sobie ciebie siedzaca w jakichs krzakach taka konspiratorke ubrana w maskujace ciuchy i z ukrycia podczytujaca wizaz ![]() ![]()
![]() |
#4007 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie znacie mnie, więc nie oceniajcie mnie proszę…może o trochę za emocjonalnie do tego podchodzę, ale…może i za szybko napisałam, że sypie mi się związek, ale naprawdę wczoraj tak myślałam, takiego tż jeszcze nie znałam…
Gwizdak może masz trochę racji…tu się zgadzam z planów ślubnych do focha minęło kilka dni…nie chciałam tego, tak się akurat złożyło… Wzięłam teraz gorącą kąpiel przemyślałam parę spraw i wydaje mi się, że trochę za szybko przeszliśmy z przyjaźni do stanu narzeczeństwa… Kasia nigdy nie napisałam, że nie chciał ustalać czegoś odnośnie ślubu, pisałam tylko, że mamy problemy z załatwieniem jego bierzmowania… BYou mój B jest strasznym zazdrośnikiem, został zdradzony przez poprzednią dziewczynę, ma uraz… gdyby nie ta jego zazdrość to byśmy się wcale nie kłócili…jak on strzeli focha to z nim się nie da rozmawiać musi to odreagować po swojemu…my mamy ciężki charakterek…wiem, że przy nim bardzo muszę uważać na to co mówię…nie będę o pewnych sprawach mówiła to nie będzie kłotni… nie męczę się w tym związku, męczy mnie obecna sytuacja… Biska czytając opis Twojego porodu jestem przerażona, przeraża mnie podejście naszych lekarzy do kobiet rodzących…powiem tylko jedno jesteś bardzo silną kobietą!!! Pilnuj M i staraj się ją wyleczyć do końca, bo z nerkami nie ma żartów… Claris trzymam kciuki za Twojego Frugo, oby to leczenie szybko przyniosło oczekiwane efekty, bądź silna i wierz, że psiak wyzdrowieje…mi wiara bardzo pomogła jak mój był chory…powiedziałam sobie, że to jest tylko to i to a nie białaczka czy inny chłoniak co wete podejrzewał… Pisałam z tż widzę, że próbuje przełamać lody między nami, chcę się z nim już pogodzić, bo brakuje mi go bardzo… Czarna buty takie na co dzień do biegania do pracy, coś jak te, ale trochę niższe i zamiast tej gumki mają zamek, myślę, że za 39 zł mogą być J http://deichmann.scene7.com/is/image...ge=default_dsd
![]() |
#4008 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ananas moja koleżanka miała szpilki, cała noc przetańczona, nie zdjęte nawet na chwile. Ale z niej to sie śmiali że w szpilkach urodzona. Jak kiedyś widziałam jak biegła w szpilkach na autobus to niczym sarenka i nie wywaliła się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
MBZ♥
|
Marg myslisz, że nieporuszanie pewnych tematów, zamiatanie problemu pod dywan załatwi sprawę?
Co do zazdrości-jakby mnie mój Mąż podejrzewał o zdradę co kilka dni bo porozmawiałam z kolegą, ze współpracownikiem, kurierem czy sąsiadem to bym się serio zastanowiła czy to On nie czegoś na sumieniu... |
![]() ![]() |
![]() |
#4010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nadal nie wiem jaki chcę. ![]() Bisia Dobrze, że z nami jesteś. Byłam dziś na przymiarce sukni. ![]() ![]() ![]() I mierzyłam welo... I teraz się zastanawiam czy może nie lepszy będzie taki długi gładki zamiast toczka..
![]() |
#4011 |
Zakorzenienie
|
Merg nie chcę mi się wyszukiwać Twoich postów,ale z tego co pamiętam pisałaś,że nie możecie ustalić konkretnej daty bo Twój TŻ się do tego nie kwapi i to było przed tematem bierzmowania
![]() ![]() Byou tu akurat muszę z Tobą zgodzić ![]() ![]()
#4012 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bisia faktycznie poród miałaś tragiczny całe szczęście , że wszystko dobrze się skończyło ![]() Witam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ciężko nam będzie ten problem rozwiązać, ale jeśli chcemy być razem to musimy się jakoś uporać z tym..spróbuję z nim na spokojnie porozmawiać, wytłumaczyć sobie wszystko, już mam dość tego jego dąsania się...wierzę, że wyjaśnimy sobie wszystko i będzie jak dawniej ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Między innymi dlatego rzuciłam go w diabły ![]() Antii jak potrzebujesz pomocy z bukietem to zgłoś się do mnie - wyszukam Ci inspiracje jakieś ![]() Zapomniałabym... Med śliczna ta suknia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4015 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale że większość rodziny ciemnowłosa to w gimnazjum włosy zaczęły mu ciemnieć. Teraz ma prawie czarne z jaśniejszymi pasmami i czarną brodę. Ludzie czasem za obcokrajowca go biorą ![]() Cytat:
![]() Dobre masz serce z tym wstawaniem ![]() Wyłaź z krzaków ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Zakorzenienie
|
A jak ja się urodziłam byłam łysa i wyglądałam jak szczur
![]() ![]()
#4017 | |
Zakorzenienie
|
Właśnie przeczytałam relację porodu. Bisia jestes dla mnie bohaterką.
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4018 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Zakorzenienie
|
kasiu no właśnie o to mi chodzi bo znam panny młode które porywają się na szpilki w których ciężko im wystać a co dopiero się bawić. Uważam że skoro nie jest się pewnemu tego że da się radę wytrzymać to lepiej odpuścić i założyć niższy obcas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bisia, hej ![]() ![]() deszczówko, ciebie też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.