|
|
#5881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Tak, Beti, Marek Antoniusz był super
Uklika, chcesz powiedzieć, że już doszło...?! Czy dziękujesz wstępnie...? ![]() Miszka, tak to Martin pisze powieści - wycina bohaterów bez litości Najbardziej mnie martwi, że oni szybciej robią filmy z serii Gra o tron (y), niż on pisze powieści - jak nic będzie przestój ![]() Dziś "oszczędzałam" w Douglasie. Odebrałam zwrot za maskę, miałam kupon na 40 PLN. Kupiłam zestaw Piaubert - w puszeczkach po 30 ml wyszczuplającego i liftingującego. Puszeczki przecenili z 39 na 20. I tak sobie przeliczyłam, że 5 puszeczek to 100, ale dostaję 150 ml jednego i 150 ml drugiego kosmetyku, które kosztują odpowiednio drożej http://www.douglas.pl/douglas/Piel%C...000028740.html Potem dokupiłam jeszcze krem nowy z biothermu, ze zniżką i z kosmetyczką z mini produktami ![]() Ciuchy oglądałam, ale nic mnie nie powaliło. Kupiłam jedne spodnie na lato, jak zwykle popadając w depresję, że wszystko przyciasne Albo ja jestem kompletnie niewymiarowa, albo producenci nie znają się na kobiecej figurze. Widziałam tez ładny, oryginalny, dżinsowy trencz z Levisa - lecz nie dam za cos takiego 599 PLN. Zatem ciuchy skromnie, jak zawsze...
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-04-05 o 18:33 |
|
|
|
#5882 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze nie doszlo Kama, ale jak to nazwalas, dziekuje wstepnie
|
|
|
|
#5883 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak zaczynasz to zrób sobie tylko rozgrzewkę np 5min na bieżni, potem godzinkę siłowych a na koniec np 30min bieżni.Jak coś zawsze mogę wam internetowo doradzać żeby pozbyć się brzuszka, to niestety trzeba dietę trzymać, same ćwiczenia nic nie dadzą niestety (też kiedyś myślałam że bez diety się da) najważniejsze to unikać: pieczywa, ziemniaków, potraw przetworzonych z wysokim indeksem glikemicznym, płatków typu fitness, produktów kukurydzianych czy tez np wafli ryżowych.
|
|
|
|
|
#5884 |
|
Zadomowienie
|
Xnika, brawo
![]() To zdecydowanie najlepsze, najatrakcyjniejsze zdjęcia, jakie kiedykolwiek zostały tu zamieszczone, tym sposobem drastycznie zawyżyłaś poprzeczkę na forum ![]() Podzielam w pełni Twoją pasję, bo sama też jestem uzależnioną psychicznie siłowniomaniaczką, opętaną na punkcie brzucha oraz posiadam sztangę z talerzami i ławkę skośną na użytek domowy. Więc dobrze znam i rozumiem parcie na mięsień i kondycję ![]() Bardzo, bardzo gratuluję |
|
|
|
#5885 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale dobrze wiedzieć, że nie jestem sama z moją pasją/ uzależnieniem, że są też inne osoby tutaj muszę się przyznać że odkąd ćwiczę z moim trenerem (z nim mam tylko raz w tygodniu) a tak pozostałe 4 ćwiczę sama, to od 6 miesięcy nie opuściłam ani jednego treningu.Ale sztangi i talerzy w domu nie mam zauważyłam, że jak ciało jest umięśnione to o wiele lepiej się prezentuje, co z tego że powoli w rozmiar XS oraz rurki się nie mieszczę i zamieniam powoli szafę na S
|
|
|
|
|
#5886 |
|
Zadomowienie
|
Xnika, ja zawsze wychodziłam z założenia, że ważniejsza jest konsystencja, niż rozmiar.
Słowem - jakość, a nie ilość (oczywiście wszystko w granicach rozsądku). Teraz idę zrobić sobie kolację, bo niedawno wróciłam z dwugodzinnego treningu i organizm domaga się niewielkiego dotankowania paliwa ![]() Moje szczere gratulacje, tak trzymać |
|
|
|
#5887 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze raz dziękuję. |
|
|
|
|
#5888 |
|
Zakorzenienie
|
Xsinka jestesmy ze soba juz długo
Mnie tam sie od Szczotki ,bardziej podobasz.. ..Sztanga na posladki..Brzuch cwiczenia i dieta...A ramiona Xsinka????Kama mam ten sam dylemat w Galeriach..Na kogo to szyją?czy klepsydry-uwzględniają?
|
|
|
|
#5889 |
|
Zakorzenienie
|
to się mojemu mężowi bardzo spodobało..nie wiedzieć dlaczego
|
|
|
|
#5890 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się podobała kobieca zemsta na ex ( z RMF) : upić go na imprezie, wsadzić do łóżka nagiego, tylko z krawatem i zostawić karteczkę: Byłeś cudowny, całuję Waldek
|
|
|
|
#5891 |
|
Zakorzenienie
|
A to nie jeden miałby oczy jak dwa spodki,po takiej zemście Kam
Uklika mam nadzieję,że i my wiosnę zobaczymy..Narazie biało...Cieszę sie ,kwitnącym hiacyntem i różą..Na parapecie chodz zielono..Chili nawet kwitnie..
|
|
|
|
#5892 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko zastanawia mnie inna rzecz opale cialo a wyjde z taka blada twarza? ![]() dzieki Cytat:
Cytat:
nie weszlo mi w nawyk Cytat:
np tak umiesniona pani jak te na zdjeciach nie wyobrazam sobie z takimi miesniami i w jakiejs sexy sukience |
||||
|
|
|
#5893 | |
|
Raczkowanie
|
Bo te nasze chłopy, to proste chłopaki i nie rozkładają wszystkiego na czynniki. ale tylko czasem wychodzi im to lepiej...... Cytat:
|
|
|
|
|
#5894 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na barki np dobre jest wyciskanie sztangielek w górę, unoszenie bokiem oraz na tył naramiennego również unoszenie ale do tyłu. Triceps, moim zdaniem najlepsze jest wyciskanie francuskie hantla zza głowę, prostowanie ręki w łokciu oraz moje ulubione, uginanie rąk od czoła do tyłu ze sztangą łamaną a potem unoszenie jej od brzucha w górę. Można tez robić pompki szwedzkie. Biceps, uginanie rąk (skręcając) z hantelkami oraz proste uginanie bez skręcania hantlami/ sztangą łamaną. I tak jak pisałam zwiększać ciężar przy każdej serii, ma boleć i piec ![]() Niestety ramiona u kobiet są podatne na łapanie tłuszczu w tym miejscu (szczególnie triceps), więc mamy się gorzej niż faceci |
|
|
|
|
#5895 |
|
Zakorzenienie
|
z prognozy wynika, że ma się ocieplać powoli - już prognozują niższą temperaturę, niż dwa dni temu
![]() Xnika, mnie tam brakuje samozaparcia do tak częstych i intensywnych ćwiczeń. Pływanie i tak poszerza barki, a na triceps 4 kg kettle bell ręka w tył - robi swoje Podobnie taśma. Bez większego wysiłku muskulatury nie zbuduję, ale ramiona nie wyglądają źle, a o to mi chodzi.dla fanek BB http://allegro.pl/show_item.php?item=3153176433 Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-04-06 o 08:29 |
|
|
|
#5896 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa w dłoń drogie kobietki
![]() U mnie śliczna pogoda, świeci słońce, pachnie wiosną, tylko jeszcze z zimowego obuwia nie można wyjść. Miszka proszę o numer konta i kwotę jaką jestem Tobie winna. Carita jest rewelacyjna. Doskonale się rozprowadza, buzia jest satynowa, promienna. Podkład ma dość mocne krycie ale jednocześnie jest taki delikatny, lekki, świeży. Naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem. I jedno co mnie zaskoczyło: nie wchodzi w zmarchy ! Co do sylwetek przypakowanych pań. Mam świadomość, że to co na fotach to odwodnione ciało + przyciemnienie specyfikami dla podkreślenia mięśni. Te kobiety w normalny dzień mają fajną pupę, fajne nogi, wszystko jędrne, nie ma zwisów. Mam koleżankę trenującą już kilka lat. Wygląda naprawdę imponująco. Zaczynam dopiero ale mam nadzieję, że dotrwam do chwili kiedy w lustrze powiem do siebie: jest nieźle A z moich obserwacji: koleżanki w okolicach 40-stki widzą zmiany "starcze" swojej sylwetki typu zanik talii, rosnące boczki, zwisy przedramion i usilnie odchudzają się. Daje to efekt taki sobie. Zwisy mniejsze są, jędrności nadal brak ale na wadze mniej o te 3 kg. Mi nie o to chodzi. Waga niech będzie taka sama, nie mam nadwagi. Chcę tylko zdrowego, jędrnego ciała. Niech się tak stanie Amen.
|
|
|
|
#5897 |
|
Konto usunięte
|
Popołudniowo z kubkiem kawy Anatol o smaku waniliowym
Anyż, u mnie wiosną nie pachnie , ale postanowiłam zrzucić kozaki, bo przecież noszę dziadostwo gdzieś od pół roku i jak tak dalej pójdzie to za chwilę trzeba je będzie znowu założyć ...Wracałam do domu z podkulonym ogonkiem i przepraszałamKama, skończyłam sezon zombiaków. Taką jatkę zaserwowali w ostatnim odcinku, że aż dziw, że jacyś ludzie przetrwali do następnego sezonu... ![]() Wracam do Zemsty...Faktycznie, hrabia Monte Christo zawitał na Wisteria Lane czy jak się nazywała ta miejscowość z "Gotowych na wszystko". |
|
|
|
#5898 |
|
Zakorzenienie
|
teraz po walking dead Homeland 2 powtórzą
|
|
|
|
#5899 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#5900 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam .Byliśmy po towar.Xsinka matuchno
łamana sztanga,francuskie hantle,pompki szwedzkie Ty mi tu pisz kobieto po polskiemu i najlepiej jak dziecku -pokaż na obrazku![]() Może chcesz RBR Rouge Bunny Rouge Skin Sanctuary Foundation..nowość ...Tak pragnełam drania i znów koloru nie dobrałam odpowiednio...KAśka Ty nie pisz głośno co to w okolicach 40 widzimy..Te tricepsy zdradzają wiek..Jak tak wisi ..brrrr....Xsinka pokaz Miszce zabaweczki złamane i francuskie..Co mam w dłoni trzymac ,jak sie bede zginać..O jak do rymu
|
|
|
|
#5901 |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Dziś zakupowy szał w galeriach, weekend wielkich zniżek. Rzeczywiście tłumy były dzisiaj w mojej ulubionej galerii. Zakupiłam nowy krem pod oczy Caudalie Vinexpert Eye & Lip Serum. Lepiej niech będzie dobry ![]() Kupiłam też książkę Chodakowskiej. Czy nie uważacie, że za sam zakup tak w ramach zaliczki od razu powinno lecieć z 3 kg w dół?
Edytowane przez kropeczka74 Czas edycji: 2013-04-06 o 19:52 |
|
|
|
#5902 | |
|
Konto usunięte
|
Home obejrzalam...Czekam na kolejny sezon. Bardziej niż na zombiaki
Cytat:
Jesteś niemożliwa z tymi fluidami
|
|
|
|
|
#5903 |
|
Raczkowanie
|
Miszu,świntuszysz troszkę czy mi się zdaje?
Masz fajne kiecki w tych przywiezionych?
|
|
|
|
#5904 |
|
Zadomowienie
|
Też miałam zamiar zerknąć na książkę Chodakowskiej, ale tak długo ćwiczyłam na siłowni, że zamknęli w tym czasie Empik
Czuję się w pełni usprawiedliwiona
|
|
|
|
#5905 |
|
Zakorzenienie
|
Mam Joanno Karolino,a będziesz się słuchać
![]() ..Bluzki,koszule ,żakiety z takim pazurem ,że ... KROP hi hi no po zakupie ,powinno iść na dół..Po co Ci ksiązka tak swoją drogą?Płyta nie lepsza?W sumie Pani lekturę wykorzystuje o... Beti no szlak mnie trafia z tymi podkładami.. Ale..kt o Wam bedzie opisywał ś.Grali,no kto jak nie głupia Miszka ,co kupuje w porywach namiętności..O patrz Joanna ,faktycznie głodnemu chleb na mysli |
|
|
|
#5906 |
|
Rozeznanie
|
Witam
ja już po śniadanku, omlecik z płatków owsianych i posmarowany masłem orzechowym- pycha mój ulubiony posiłek.Co do Chodakowskiej, oj nie lubię jej, straszne ma błędy w ćwiczeniach... (może sama kiedyś coś nagram )Miszka, http://pomper.pl/txt-atlas-ramiona.html pierwsze dwa super na biceps, 7 i 8 ćwiczenie też robię, ja sobie zmieniam często na triceps polecam: ćwiczenie 3, 4, 6, 7, 10, 12. 4 zawsze łączę z 4, najpierw zza głowę a potem od razu od klatki w górę, to liczę jako jedno ćwiczenie, potem wybieram jeszcze jakieś dwa inne. Mam nadzieję że obrazki pomogły
|
|
|
|
#5907 |
|
Zakorzenienie
|
Xnika, przepis na omlet poproszę
![]() Chodakowska jest dobra, bo wprowadza modę na ruch i ćwiczenia A że różnie ludzie opisują to, jak powinny być wykonywane...? Poczytaj sobie "4 godzinne ciało" Ferrisa, tam sa dopiero dziwactwa i herezje, a facet tez twierdzi, że poprawia najlepszych trenerów ![]() Dziś też poćwiczę, oczywiście bez wielogodzinnych szaleństw Ćwiczenie ma być przyjemnością...a przynajmniej nie może być katorgą Na razie był basen.Po botoksie pod oczy ( no, może niezupełnie pod) - mam efektownego, czarnego siniaczka Wygląda to trochę dziwnie...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5908 |
|
Rozeznanie
|
Przepis na omlet: 40g płatków owsianych górskich, 3 białka jaj oraz jedno całe. Zmieszać i wlać na rozgrzaną patelnię (ja mam taką do naleśników więc nawet jej nie natłuszczam). Jak jest gotowy to smaruję masłem orzechowym.
|
|
|
|
#5909 |
|
Zakorzenienie
|
Xsinka
Masło orzechowe |
|
|
|
#5910 |
|
Konto usunięte
|
Xnika, omlet brzmi ciekawe, lubię płatki
Ale nie mam miarki w oczach - ile to jest te 40 gr? W łyżkach np.?Miszka, wstawisz przy okazji zdjęcia spodni? Bo potrzebuję jasne, materiałowe (tzn.nie dżinsy np. czy legginsy, bo za żadne skarby świata leginsów nie założę...) Miłego dnia. U mnie w końcu słońce |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

Najbardziej mnie martwi, że oni szybciej robią filmy z serii Gra o tron (y), niż on pisze powieści - jak nic będzie przestój

zauważyłam, że jak ciało jest umięśnione to o wiele lepiej się prezentuje, co z tego że powoli w rozmiar XS oraz rurki się nie mieszczę i zamieniam powoli szafę na S 

...Wracałam do domu z podkulonym ogonkiem i przepraszałam
łamana sztanga,francuskie hantle,pompki szwedzkie