Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: To już V wątek przed nami. A tytuł jego zabrzmi:
Wrześniowo-październikowe zaciążone, są ciągle zbudynione 0 0%
We wszystkich domach kolędowanie, a u nas w Gwiazdę było przytulanie 2 4,08%
Zbudynienie sięga zenitu, a my tu na co dzień pitu pitu 4 8,16%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 28 57,14%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. V 15 30,61%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-06, 18:50   #1111
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

Inwersja no może się zgodzi

Ten film "Och,życie" bardzo fajny,byłam w kinie.

Też miałam dzisiaj na obiad placuszki

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:54   #1112
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

brzmi podejrzanie sprawdź czy to na pewno sąsiad a nie sąsiadka
sąsiad na pewno Mówiłam mu wczoraj że może posiedzą w domu sie napiją ? to usłyszałam że nie bo nie ma klimatu garażowego. Mówie mu,że przecież tam zimno i lepiej żeby sobie posiedzieli w domu( mamy drugi pokój oddzielny) to nie bo zapalą sobie piec Nie rozumiem facetów co oni w tym garażu widzą Muszę kiedyś ten garaż wypróbować ale zdecydowanie letnią porą
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:54   #1113
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Inwersja no może się zgodzi

Ten film "Och,życie" bardzo fajny,byłam w kinie.

Też miałam dzisiaj na obiad placuszki
ja ogólnie mam fiola na punkcie ładnego wyglądu włosów, a jak widze jak mi sie świecą srebrne wlosy to aż żal serce ściska.

a jeśli nie zdodzi sie to zostaje jeszcze henna, podobno Khadi jest dobra. tylko z tym jest troche zabawy, podgrzewanie,mieszkanie, cudowanie... dlatego ja najpierw zapytam o te eko farby, bo nie chce mi się bawić.

Herbatint jest drogi - 40zł, ale ja mam krótkie włosy, więc nawet jakbym miała na 2 razy go wykorzystać to wyjdzie po 20zł na raz, wiec tak jak przy drogeryjnych.

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-04-06 o 18:56
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:55   #1114
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

butterfly pan z pl, nie z niemiec podwiezie tesciowi do domu

misia fajnie z tymi promocjami w dojczach byly ale teraz posucha...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:55   #1115
83monia
Zakorzenienie

isofix - ja niby obecnie mam w samochodzie ale bede miala fotelik po chrzesnicy wiec jest bez isofixu. ale szczerze mowiac ja nie bede wcale wypinac tego fotelika z samochodu. bede zwyczajnie nosic samo dziecko i dopiero w samochodzie wkladac do fotelika. syna nosilam, ale zwyczajnie ciezki jest fotelik plus dziecko noszony jak siata z zakupami w rece jednej... a ja na 4 pietrze mieszkam wiec codzienne wnoszenie i znoszenie to dla mnie za duzo jednak. corke wlasnie wpinalam w samochodzie i bylo o niebo lepiej.

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:56   #1116
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

Ja sie pytalam mojej ginki o farbowanie-powiedziala, ze od II trymestru ok, tylko farba bez amoniaku.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-04-06, 19:03   #1117
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Ja sie pytalam mojej ginki o farbowanie-powiedziala, ze od II trymestru ok, tylko farba bez amoniaku.

ja jeszcze nie pytałam, ale juz zrobilam sobie liste pytań i wyskoczę we wtorek z kartką
w środę zaczne 18tc , wiec juz spokojnie 2 trymestr. a wszystkie eko farby są bez amoniaku. dodatkowo mają też mniej chemii niż te drogeryjne. nie moge tego popularnego castinga, bo mi włosy pali, wiec wypaczałam takie rzeczy.
Stary 2013-04-06, 19:14   #1118
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dzisiaj o 21:30 na tvn "Och, życie" o parze, która przejmuje opiekę nad maluszkiem i sie wszystkiego uczy Komedia w temacie
bardzo fajny może też włącze i jeszcze raz obejrze

a ja dziewczyny, w końcu zabrałam się za tworzenie swojej wyprawki no i jakoś to tam działam w tym excelu ciekawe co to mi to wyjdzie

i tak jakoś boli mnie podbrzusze chyba tam się coś rozrasta, powiększa, takie dziwne uczucie.

inwersja fajnie że coś się dzieje z tym mieszkaniem może się uda

kurde tak mówicie o tych farbach bez amoniaku czy jakiś eko, i boje się że ja normalnie zafarbowałam i wdychałam jeszcze te zapachy w salonie ((

Edytowane przez Larysa88
Czas edycji: 2013-04-06 o 19:15
Larysa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 19:14   #1119
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
ja jeszcze nie pytałam, ale juz zrobilam sobie liste pytań i wyskoczę we wtorek z kartką
w środę zaczne 18tc , wiec juz spokojnie 2 trymestr. a wszystkie eko farby są bez amoniaku. dodatkowo mają też mniej chemii niż te drogeryjne. nie moge tego popularnego castinga, bo mi włosy pali, wiec wypaczałam takie rzeczy.
Ten Herbatint ma calkiem fajna palete kolorow. Jaki planujesz kupic?

Stary 2013-04-06, 19:15   #1120
katee86
Raczkowanie

Witam, ależ miałam nadrabiania.

Rusałka_1 witaj,

Matall super, że z dzidzią ok. Ja mam wizytę w środę, ale w przychodni jest kiepski sprzęt więc płci pewnie nie da rady spostrzec, także czekam do maja.

Z najważniejszych rzeczy to ... w końcu mi wywaliło brzuch na dzień dzisiejszy się cieszę, zobaczymy jak będzie potem. Oczywiście nie jest twardy bo przykrywa go warstwa tłuszczu, ale jest.

Wczoraj przemogłam się i kupiłam białą bluzeczkę r. 56, nie wiedziałam że te ciuchy są takie małe a mąż jak zobaczył to oczy zrobił jak nigdy

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Natala a ty tego Tutka macałaś na zywo?? faktico jest taki lekki czy cos nasciemniali? nazwa nieciekawe, ale coraz bardziej zaczyna mi sie podobac masakra lista zamiast sie zmniejszac sie rozszerza haha
Mi się ten Tutek też podoba, zresztą dziś na spacerze to nie było wózka za którym bym się nie obejrzała. Śmigło totalne, aż ludzie się dziwnie patrzyli na mnie.
katee86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 19:28   #1121
tancerka212
Zakorzenienie

Inwersja widzę że ostro działacie z mieszkankiem- raaaany to musi być pewnie nieźle stresujące jak tu czas goni a człowiek chce wić gniazdo już dla swojej rodzinki- trzymaj się więc dzielnie i nie denerwuj bo dzidzia wszystko czuje

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
sąsiad na pewno Mówiłam mu wczoraj że może posiedzą w domu sie napiją ? to usłyszałam że nie bo nie ma klimatu garażowego. Mówie mu,że przecież tam zimno i lepiej żeby sobie posiedzieli w domu( mamy drugi pokój oddzielny) to nie bo zapalą sobie piec Nie rozumiem facetów co oni w tym garażu widzą Muszę kiedyś ten garaż wypróbować ale zdecydowanie letnią porą
garaż jest spoko u nas w lato jak jest deszczowo albo już jak się jesień robi i jest chłodno to też jakoś tak zawsze wychodzi że wyprowadzamy auto z garażu, wstawiamy ogrodowy stół i dwie ławki, przed garażem pali się grill i impreza na całego no i po imprezie wracasz do czystego domu hehehe

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
a ja dziewczyny, w końcu zabrałam się za tworzenie swojej wyprawki no i jakoś to tam działam w tym excelu ciekawe co to mi to wyjdzie
noooo to powodzenia
moja mami mi dziś smska napisała że kupiła taki 100% bawełniany kocyk dla dzidzi tak więc kolejna rzecz z wyprawki odhaczona ja się cieszę i moja mami się cieszy bo to jej pierwszy zakup dla dzidzi więc czuje się podekscytowana

Cytat:
Napisane przez katee86 Pokaż wiadomość
Z najważniejszych rzeczy to ... w końcu mi wywaliło brzuch na dzień dzisiejszy się cieszę, zobaczymy jak będzie potem. Oczywiście nie jest twardy bo przykrywa go warstwa tłuszczu, ale jest.

Mi się ten Tutek też podoba, zresztą dziś na spacerze to nie było wózka za którym bym się nie obejrzała. Śmigło totalne, aż ludzie się dziwnie patrzyli na mnie.
witamy w klubie rosnących brzuszków ciekawe ile potrwa ta nasza euforia hehehe
a co do wózków to ja też teraz na ulicach się za nimi rozglądam ale jakoś nic nie powala... ludzie chyba nie mają kasy aż na takie super bajeranckie bo raczej takie klasyki jeżdżą bez szału..
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 19:29   #1122
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

katee my tez przystajemy i ogladamy haha
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 19:38   #1123
Makrela w kapeluszu
Raczkowanie

Cytat:
ja to jakoś nie umiem sobie siebie wyobrazić za kilka miechów z takim wielkim bębolem ciekawe jak będę wyglądała skoro już teraz czuję się jak pasztet a nie przytyłam jeszcze ani kilograma
ha, tez jestem pasztetem! pozniej bedzie pasztet z wielkim bębnem

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Cześć
I ja w końcu zdecydowałam się odezwać. Podczytuje Was niemal od samego początku, ale wolałam się wstrzymać do usg genetycznego.
Szczególnie, że początek nieprzyjemny, bo miałam plamienia i brałam Duphaston.

Mam 25 lat, I ciąża, OM 14.01.2013, TP wg miesiączki 22.10.2013.

Na dzisiejszym usg dzidziuś skakał jak szalony, ale dał się pomierzyć
Wszystkie wskaźniki w normie, więc nie potrzebujemy żadnych dodatkowych badań. Natomiast okazało się że dzidziuś wielki. Wg OM dzisiaj mamy 11t1d, a wg usg 13t6d i termin porodu wyznaczony na 6.10.2013

Widziałam że macie już piękne brzuszki, u mnie jeszcze nic nie widać

No i miałam usg przez brzuch i mąż po raz pierwszy pooglądał sobie ze mną dzidziusia, wspaniałe uczucie. Mąż patrzył jak zahipnotyzowany jak maluszek głaskał się po głowie, składał rączki - cudowne widoki.

Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona
Widzę, że październikowych mamuś jest trochę mniej więc z chęcią zasilę Wasze grono
czeeeść

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Właśnie zjadłam na kolację ziemniaki z maślanką.Na obiad były ziemniaki ze śmietaną, jeszcze mi na śniadanie zostało, nie wiem chyba z jogurtem.
ziemniaczana dieta tez bym tak wciągneła, ale na razie muszę ograniczac nabiał niestety wiec kefiry i maslanki odpadają niestety.

jestem ciągle taka zmęczona... i niby po 4 mcu miało mi libido skoczyc, a tu dalej poziom -1 <<biedny mąż>>

i macie takie duze brzucholki!!! u mnie prawie nie widac!

i kompletnie nic nie mam dla dzidzi..

Haneczka 22/08
Makrela w kapeluszu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 19:44   #1124
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Inwersja widzę że ostro działacie z mieszkankiem- raaaany to musi być pewnie nieźle stresujące jak tu czas goni a człowiek chce wić gniazdo już dla swojej rodzinki- trzymaj się więc dzielnie i nie denerwuj bo dzidzia wszystko czuje
Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

inwersja fajnie że coś się dzieje z tym mieszkaniem może się uda

kurde tak mówicie o tych farbach bez amoniaku czy jakiś eko, i boje się że ja normalnie zafarbowałam i wdychałam jeszcze te zapachy w salonie ((
musi być stresujące i jest, jak co dzien oglądamy conajmniej jedno albo i wiecej.
mój małż tak nie był przekonany co do tej ceny to mu wzięłam i zaczęłam liczyc jaka będzie różnica w cenie pomiędzy tym, co nam z ceny spuściliw końcu, ale jest gorsze na 4p. a tym dzisiejszym. i kosztów razem z pośrednikiem, ale bez notariusza wyszła różnica 1161zł i trochę mu zmiękła rura czy faktycznie na tamto nas stać,a na to nie i czy warto tak kruszyć kopie..

zobaczymy, poczekamy do pon aż powie co z tymi rzeczami w mieszkaniu. w końcu to też ma znaczenie, a nie chce żeby baba myślała, że się napaliłam jak szczerbaty na suchary...
przepadnie mieszkanie,kupić ktoś inny w tym czasie - trudno, widać nie było nam pisane. bo o ile ten pośrednik o dziwo zrobił na nas całkiem dobre wrażenie i zaskoczył nas tym, że tak walczył o to i że sam zgodził się na obniżkę prowizji. to ta baba to na prawdę jędzowata i nie chce żeby sobie pomyślała, że manne z nieba nam daje.

ja to robie (w sensie planuje farbą eko farbowac jesli mi pozwoli), bo jeste panikara. ale pomyśl, wszystkie myjemy podłogi, czyścimy mieszkania tą chemią.
ja sie raz wkurzyłam i powiedziałam do małża, że łazienki nie sprzątam mleczkami, płynem do wc, bo raz spędziłam tam z 40min na sprzątaniu i miałam wrażenie, że się udusze tak capiło. ale w łazience okna nie uchylisz podczas sprzątania, a w pokoju czy kuchni podczas farbowania można.

to jest skopiowane z listy pytan na stronie herbatint odnośnie farbowania w ciąży:
"Jestem w ciąży i powiedziano mi, że trwałe farby do włosów mogą być potencjalnie niebezpieczne dla mojego nienarodzonego dziecka.

Herbatint nie zaleca stosowania trwałych farb do włosów w czasie ciąży jednakże wiele naszych klientek stosuje farby w tym okresie. Pewna aktorka, znana z programu TV otwacie
przyznała, że jej fryzjer stosował Herbatint na jej włosy w czasie gdy była w ciąży BRAK AMONIAKU,PARABENÓW I REZORCYNY oznacza, że znacznie mniej produktu przedostaje się do układu krwionośnego."

dla mnie to coś w stylu - rób swoje, ryzyko jest Twoje.

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Ten Herbatint ma calkiem fajna palete kolorow. Jaki planujesz kupic?

czytałam, że siwe włosy najlepiej łapią te z serii naturalnej. reszta mniej, niby można łączyć kolory, ale na dwie farby na raz wywalić 80zł to przesada. nawet jak miałabym użyć ich na kilka razy.
myślałam o 5N jasny kasztan (ona pewnie wyjdzie bardzo ciemna, bo piszą, że wychodza duzo ciemniejsze, ale z czasem się zmyje)
ewentualnie 4D albo 5D czyli też kasztany, ale złote. pod warunkiem, że przestane się lękać, że nie pokryje moich siwulców

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-04-06 o 20:34
Stary 2013-04-06, 19:47   #1125
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
I

garaż jest spoko u nas w lato jak jest deszczowo albo już jak się jesień robi i jest chłodno to też jakoś tak zawsze wychodzi że wyprowadzamy auto z garażu, wstawiamy ogrodowy stół i dwie ławki, przed garażem pali się grill i impreza na całego no i po imprezie wracasz do czystego domu hehehe

jejku ja już zapomniałam że garaż może być fajny a rzeczywiście przed ślubem dużo imprez tam było Nawet panieńsko kawalerski z sąsiadami sie tam odbył. Sąsiadka na drugi dzień nie wiedziała dlaczego ma cała łazienkę czarną ...a glebła na żwirku kilka razy
Ale tż z sąsiadem czasem mam wrażenie ze za dużo czasu spędzają w garażu lub stajence( u sąsiada ze stajenki zrobił sobie taką kanciape)
Swoją drogą dwóch starych dobrych znajomych ożeniło się po sąsiedzku a dowiedzieli się że chodzą do sąsiadek niedługo przed naszym ślubem I nasze poprawiny(w lipcu) przyczyniły się do ich ślubu w listopadzie bo dzidzia była już w drodze I tak to dwóch kolegów zostało sąsiadami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 19:51   #1126
inwersja
dryfuję słowami

tak w ogóle to mam pytanko do dziewczyn z Łodzi. znacie jakiegoś dobrego fryzjera co ma gust, smak i rękę?
ja raz poszłam na strzyżenie tu i jak wyszłam to chciało mi się płakać. wyglądałam jak ciotka klotka. samakra i dramat. odczekałam ponad miesiąc i pojechałam do siebie do Sieradza i moja fryzjerka uratowała mi samopoczucie i włosy.

teraz wypadałoby żebym szła ponownie, bo już mi się nie układają, ale nie mam kiedy odwiedzic domu. w kwietniu to sie na pewno nie uda, najwczesniej w maju. a boje się eksperymentować u pierwszego lepszego fryzjera.
Stary 2013-04-06, 19:52   #1127
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Teraz mnie głowa zaczyna boleć
A ponoć jak głowa boli,to dupa rośnie
Kurcze mnie od zawsze często bolała głowa i teraz się wyjaśniła sytuacja rosnącego tyłkaa ja głupia myślałam, że to od słodyczy
Cytat:
Napisane przez katee86 Pokaż wiadomość
Witam, ależ miałam nadrabiania.

Rusałka_1 witaj,

Matall super, że z dzidzią ok. Ja mam wizytę w środę, ale w przychodni jest kiepski sprzęt więc płci pewnie nie da rady spostrzec, także czekam do maja.

Wczoraj przemogłam się i kupiłam białą bluzeczkę r. 56, nie wiedziałam że te ciuchy są takie małe a mąż jak zobaczył to oczy zrobił jak nigdy

Ja też niedawno kupiłąm pierwsze sztuki w rozmiarze 56 i też jestem w szoku, że to dziecko będzie takie maleńkie...

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 19:57   #1128
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
nasze poprawiny(w lipcu) przyczyniły się do ich ślubu w listopadzie bo dzidzia była już w drodze
łooooo no to chyba było grubo suuuper!!! w ogóle extra mieć za sąsiadów fajnych znajomych szkoda że u mnie naokoło większość to stare babulki koło 70-tki
ale ale ale nasze wesele również było początkiem jednego związku i w tym roku były już zaręczyny będzie co opowiadać za parę lat

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Ja też niedawno kupiłąm pierwsze sztuki w rozmiarze 56 i też jestem w szoku, że to dziecko będzie takie maleńkie...
nooo ja też byłam w szoku jak urodziła się nasza chrześnica 3200 ważyła a ciuszki rozmiaru 56 wisiały luźno a rękawki w bodziakach podwijaliśmy bo rączki się gubiły także nasze dzidzie będą maluteńkie że nawet sobie ciężko to wyobrazić
Stary 2013-04-06, 19:59   #1129
papalinka83
Zakorzenienie

OMG oglądam "Położne" i to dziecko, które się teraz urodziło było całe zielone...

Pawełek 20.03.2015
Stary 2013-04-06, 20:03   #1130
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
łooooo no to chyba było grubo suuuper!!! w ogóle extra mieć za sąsiadów fajnych znajomych szkoda że u mnie naokoło większość to stare babulki koło 70-tki
ale ale ale nasze wesele również było początkiem jednego związku i w tym roku były już zaręczyny będzie co opowiadać za parę lat
wszyscy moi sąsiedzi ( no z wyjątkiem dwóch) to moja rodzina( wujki ,ciotki i ich dzieci--którym zmieniałam pieluchy). Większość z nich jest z wieku moich rodziców(no trochę młodsi) i wszyscy sa bardzo fajni (tylko do jednej mówie ciocia a reszta to od zawsze była po imieniu. Jedna tylko ta para co się ożenili po nas są w naszym wieku czyli 30 lat I to właśnie z tymi starszymi bardzo fajne imprezy zawsze były. Moi rrodzice zresztą zawsze uczestniczyli w naszym życiu wliczając w to imprezy ze znajomymi>Nawet raz tato spróbował palić trawke:ha haha: Wtedy to był ubaw bo w ogóle on nie umie się zaciągnąć. Wszyscy koledzy się śmiali na fazie a tato biedny nie rozumiał o co kaman:hah aha:
Stary 2013-04-06, 20:21   #1131
ladanseuse14
Zakorzenienie

laski wyszykowalam sie i zaraz bedzie D. i idziemy na miasto. jak ja to przezyje aha i po raz pierwszy w ciazy poczulam sie jak pasztet co tam, przeciez w ciazy jestem i nie bede sie ubierac w worki
Stary 2013-04-06, 20:30   #1132
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Natala a ty tego Tutka macałaś na zywo?? faktico jest taki lekki czy cos nasciemniali? nazwa nieciekawe, ale coraz bardziej zaczyna mi sie podobac masakra lista zamiast sie zmniejszac sie rozszerza haha
a macałam i miło się macało co prawda nie ważylam go, ale tż podnosił i mówi że lżejszy od np tako...
na pewno nie jest to wózek idelany (o ile w ogóle taki istnieje), ale wydaje mi się że w tej cenie jest naprawdę godny uwagi

Inwersja, a gdzie oglądaliście dziś mieszkanie?
co do fryzjera, to nie pomogę nie mam żadnego swojego dobrego, w ogóle nie lubie swoich włosów i nie przywiązuje do nich zbyt dużej uwagi

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 20:31   #1133
matallewar
Zakorzenienie

Przedstawiam Dawida lub Elenę Następne USG za 4 tyg. to wtedy już nie ma opcji, musi być widać!

Serduszko bije 136 uderzeń/minutę, wszystkie kości prawidłowej wielkości, prawidłowo rozwinięte kończyny, zachowana ciągłość powłok, serduszko czterojamowe, prawidłowej wielkości, wątroba, żołądek, nerki i pęcherz prawidłowo umiejscowione.
Długości ani wagi nie znam, bo za duże na zmierzenie w całości i za małe na określenie wagi
Ale obwód główki 113 mm

Tp z USG to 26.09, także jesteśmy 2 dni do przodu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_03.jpg (70,3 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_04.jpg (52,1 KB, 48 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 20:34   #1134
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet raz tato spróbował palić trawke:ha haha: Wtedy to był ubaw bo w ogóle on nie umie się zaciągnąć. Wszyscy koledzy się śmiali na fazie a tato biedny nie rozumiał o co kaman:hah aha:
padłam
jakbym swoich teściów widziała- aby trawki nie jarali albo ja o tym nie wiem

włączyłam sobie program "Ugotowani" i po pierwszym uczestniku mnie zemdliło i głowa rozbolała tak że leżę z zimnym ręcznikiem na głowie ehhh ta ciąża...
Stary 2013-04-06, 20:35   #1135
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Przedstawiam Dawida lub Elenę Następne USG za 4 tyg. to wtedy już nie ma opcji, musi być widać!

Serduszko bije 136 uderzeń/minutę, wszystkie kości prawidłowej wielkości, prawidłowo rozwinięte kończyny, zachowana ciągłość powłok, serduszko czterojamowe, prawidłowej wielkości, wątroba, żołądek, nerki i pęcherz prawidłowo umiejscowione.
Długości ani wagi nie znam, bo za duże na zmierzenie w całości i za małe na określenie wagi
Ale obwód główki 113 mm

To super, że wszystko gra.Widzę, że u Ciebie te zdjęcia też niezbyt wyraźne tak jak u mnie.Już zdecydowałam z meżem, że połówkowe i to 28-29 tydzień zrobię prywatnie.Oczywiście z tych NFZ też skorzystam, a tamte tak dodatkowo, żeby lepiej dzidzie zobaczyć.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 20:37   #1136
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

Ale obwód główki 113 mm

jak łapka śliczna
duże masz to dzieciątko hehe jesteś tylko kilka dni przede mną a mi jeszcze się dało dzidziola zmierzyć aaaa no i wagę też się dało- może jakiś inny sprzęt najważniejsze że wszystko ok i niunia zdrowa jak rybka
Stary 2013-04-06, 20:38   #1137
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a macałam i miło się macało co prawda nie ważylam go, ale tż podnosił i mówi że lżejszy od np tako...
na pewno nie jest to wózek idelany (o ile w ogóle taki istnieje), ale wydaje mi się że w tej cenie jest naprawdę godny uwagi

Inwersja, a gdzie oglądaliście dziś mieszkanie?
co do fryzjera, to nie pomogę nie mam żadnego swojego dobrego, w ogóle nie lubie swoich włosów i nie przywiązuje do nich zbyt dużej uwagi
dziś byliśmy już drugi raz. w tygodniu widzieliśmy, spodobało nam się. zaproponowalismy swoją cenę, oni swoją i sądziliśmy, że spotkamy sie jeszcze gdzies po środku. ale ta baba sie uparła, widziała tylko swoje argumenty, naszych nawet nie słuchała.

na Teofilowie to mieszkanie jest, koło basenu pamiętam, że z Teofilowa jestes

zobaczymy jak to dalej się potoczy...

Matal, dzidź łapkę wyciąga. bardzo chce się z nami przywitać

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-04-06 o 20:41

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 20:39   #1138
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:

Ale obwód główki 113 mm

To super, że wszystko dobrze A dlaczego się nie dało zmierzyć? Zawsze tak jest, że powyżej pewnej długości już się później nie da?

Pawełek 20.03.2015
Stary 2013-04-06, 20:41   #1139
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
na Teofilowie to mieszkanie jest, koło basenu pamiętam, że z Teofilowa jestes
a dobrze pamiętasz basen całkiem niedaleko mam

Matal, super że na usg wszystko ok

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 20:41   #1140
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Pochwalę się kolejnymi zakupami.wydaje mi sie w miarę unisex.Co sądzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3079801699.jpg (114,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3127535591.jpg (65,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3129288057.jpg (59,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3130696952.jpg (61,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3138287872.jpg (98,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3140753013.jpg (61,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3148433833.jpg (55,9 KB, 16 załadowań)
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości