|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: To już V wątek przed nami. A tytuł jego zabrzmi: | |||
Wrześniowo-październikowe zaciążone, są ciągle zbudynione |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
We wszystkich domach kolędowanie, a u nas w Gwiazdę było przytulanie |
2 | 4,08% |
Zbudynienie sięga zenitu, a my tu na co dzień pitu pitu |
4 | 8,16% |
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki |
28 | 57,14% |
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. V |
15 | 30,61% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Inwersja no może się zgodzi
![]() Ten film "Och,życie" bardzo fajny,byłam w kinie. Też miałam dzisiaj na obiad placuszki ![]()
#1112 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
dryfuję słowami
|
Cytat:
a jeśli nie zdodzi sie to zostaje jeszcze henna, podobno Khadi jest dobra. tylko z tym jest troche zabawy, podgrzewanie,mieszkanie, cudowanie... dlatego ja najpierw zapytam o te eko farby, bo nie chce mi się bawić. Herbatint jest drogi - 40zł, ale ja mam krótkie włosy, więc nawet jakbym miała na 2 razy go wykorzystać to wyjdzie po 20zł na raz, wiec tak jak przy drogeryjnych. ![]()
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-04-06 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
butterfly pan z pl, nie z niemiec
![]() ![]() misia fajnie z tymi promocjami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
isofix - ja niby obecnie mam w samochodzie ale bede miala fotelik po chrzesnicy wiec jest bez isofixu. ale szczerze mowiac ja nie bede wcale wypinac tego fotelika z samochodu. bede zwyczajnie nosic samo dziecko i dopiero w samochodzie wkladac do fotelika. syna nosilam, ale zwyczajnie ciezki jest fotelik plus dziecko noszony jak siata z zakupami w rece jednej... a ja na 4 pietrze mieszkam wiec codzienne wnoszenie i znoszenie to dla mnie za duzo jednak. corke wlasnie wpinalam w samochodzie i bylo o niebo lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Ja sie pytalam mojej ginki o farbowanie-powiedziala, ze od II trymestru ok, tylko farba bez amoniaku.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1117 | |
dryfuję słowami
|
Dot.: Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Cytat:
![]() w środę zaczne 18tc , wiec juz spokojnie 2 trymestr. a wszystkie eko farby są bez amoniaku. dodatkowo mają też mniej chemii niż te drogeryjne. nie moge tego popularnego castinga, bo mi włosy pali, wiec wypaczałam takie rzeczy.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja dziewczyny, w końcu zabrałam się za tworzenie swojej wyprawki ![]() ![]() ![]() i tak jakoś boli mnie podbrzusze chyba tam się coś rozrasta, powiększa, takie dziwne uczucie. inwersja fajnie że coś się dzieje z tym mieszkaniem ![]() ![]() kurde tak mówicie o tych farbach bez amoniaku czy jakiś eko, i boje się że ja normalnie zafarbowałam i wdychałam jeszcze te zapachy w salonie ![]() Edytowane przez Larysa88 Czas edycji: 2013-04-06 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1120 |
Raczkowanie
|
Witam, ależ miałam nadrabiania.
Rusałka_1 witaj, Matall super, że z dzidzią ok. Ja mam wizytę w środę, ale w przychodni jest kiepski sprzęt więc płci pewnie nie da rady spostrzec, także czekam do maja. Z najważniejszych rzeczy to ... w końcu mi wywaliło brzuch ![]() Wczoraj przemogłam się i kupiłam białą bluzeczkę r. 56, nie wiedziałam że te ciuchy są takie małe ![]() Mi się ten Tutek też podoba, zresztą dziś na spacerze to nie było wózka za którym bym się nie obejrzała. Śmigło totalne, aż ludzie się dziwnie patrzyli na mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |||
Zakorzenienie
|
Inwersja widzę że ostro działacie z mieszkankiem- raaaany to musi być pewnie nieźle stresujące jak tu czas goni a człowiek chce wić gniazdo już dla swojej rodzinki- trzymaj się więc dzielnie i nie denerwuj bo dzidzia wszystko czuje
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() moja mami mi dziś smska napisała że kupiła taki 100% bawełniany kocyk dla dzidzi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do wózków to ja też teraz na ulicach się za nimi rozglądam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
katee my tez przystajemy i ogladamy haha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jestem ciągle taka zmęczona... ![]() i macie takie duze brzucholki!!! u mnie prawie nie widac! i kompletnie nic nie mam dla dzidzi..
![]() |
#1124 | |||
dryfuję słowami
|
Cytat:
Cytat:
mój małż tak nie był przekonany co do tej ceny to mu wzięłam i zaczęłam liczyc jaka będzie różnica w cenie pomiędzy tym, co nam z ceny spuściliw końcu, ale jest gorsze na 4p. a tym dzisiejszym. i kosztów razem z pośrednikiem, ale bez notariusza wyszła różnica 1161zł i trochę mu zmiękła rura czy faktycznie na tamto nas stać,a na to nie i czy warto tak kruszyć kopie.. zobaczymy, poczekamy do pon aż powie co z tymi rzeczami w mieszkaniu. w końcu to też ma znaczenie, a nie chce żeby baba myślała, że się napaliłam jak szczerbaty na suchary... przepadnie mieszkanie,kupić ktoś inny w tym czasie - trudno, widać nie było nam pisane. bo o ile ten pośrednik o dziwo zrobił na nas całkiem dobre wrażenie i zaskoczył nas tym, że tak walczył o to i że sam zgodził się na obniżkę prowizji. to ta baba to na prawdę jędzowata i nie chce żeby sobie pomyślała, że manne z nieba nam daje. ja to robie (w sensie planuje farbą eko farbowac jesli mi pozwoli), bo jeste panikara. ale pomyśl, wszystkie myjemy podłogi, czyścimy mieszkania tą chemią. ja sie raz wkurzyłam i powiedziałam do małża, że łazienki nie sprzątam mleczkami, płynem do wc, bo raz spędziłam tam z 40min na sprzątaniu i miałam wrażenie, że się udusze tak capiło. ale w łazience okna nie uchylisz podczas sprzątania, a w pokoju czy kuchni podczas farbowania można. to jest skopiowane z listy pytan na stronie herbatint odnośnie farbowania w ciąży: "Jestem w ciąży i powiedziano mi, że trwałe farby do włosów mogą być potencjalnie niebezpieczne dla mojego nienarodzonego dziecka. Herbatint nie zaleca stosowania trwałych farb do włosów w czasie ciąży jednakże wiele naszych klientek stosuje farby w tym okresie. Pewna aktorka, znana z programu TV otwacie przyznała, że jej fryzjer stosował Herbatint na jej włosy w czasie gdy była w ciąży BRAK AMONIAKU,PARABENÓW I REZORCYNY oznacza, że znacznie mniej produktu przedostaje się do układu krwionośnego." dla mnie to coś w stylu - rób swoje, ryzyko jest Twoje. ![]() Cytat:
myślałam o 5N jasny kasztan (ona pewnie wyjdzie bardzo ciemna, bo piszą, że wychodza duzo ciemniejsze, ale z czasem się zmyje) ewentualnie 4D albo 5D czyli też kasztany, ale złote. pod warunkiem, że przestane się lękać, że nie pokryje moich siwulców ![]()
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-04-06 o 20:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale tż z sąsiadem czasem mam wrażenie ze za dużo czasu spędzają w garażu lub stajence( u sąsiada ze stajenki zrobił sobie taką kanciape) ![]() Swoją drogą dwóch starych dobrych znajomych ożeniło się po sąsiedzku a dowiedzieli się że chodzą do sąsiadek niedługo przed naszym ślubem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
dryfuję słowami
|
tak w ogóle to mam pytanko do dziewczyn z Łodzi. znacie jakiegoś dobrego fryzjera co ma gust, smak i rękę?
ja raz poszłam na strzyżenie tu i jak wyszłam to chciało mi się płakać. wyglądałam jak ciotka klotka. samakra i dramat. odczekałam ponad miesiąc i pojechałam do siebie do Sieradza i moja fryzjerka uratowała mi samopoczucie i włosy. teraz wypadałoby żebym szła ponownie, bo już mi się nie układają, ale nie mam kiedy odwiedzic domu. w kwietniu to sie na pewno nie uda, najwczesniej w maju. a boje się eksperymentować u pierwszego lepszego fryzjera.
![]() |
#1127 | |
Zakorzenienie
|
Kurcze mnie od zawsze często bolała głowa i teraz się wyjaśniła sytuacja rosnącego tyłka
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale ale ale nasze wesele również było początkiem jednego związku i w tym roku były już zaręczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
OMG oglądam "Położne" i to dziecko, które się teraz urodziło było całe zielone...
![]()
![]() |
#1130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
laski wyszykowalam sie i zaraz bedzie D. i idziemy na miasto. jak ja to przezyje
![]() ![]()
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na pewno nie jest to wózek idelany (o ile w ogóle taki istnieje), ale wydaje mi się że w tej cenie jest naprawdę godny uwagi ![]() Inwersja, a gdzie oglądaliście dziś mieszkanie? co do fryzjera, to nie pomogę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
Przedstawiam Dawida lub Elenę
![]() Serduszko bije 136 uderzeń/minutę, wszystkie kości prawidłowej wielkości, prawidłowo rozwinięte kończyny, zachowana ciągłość powłok, serduszko czterojamowe, prawidłowej wielkości, wątroba, żołądek, nerki i pęcherz prawidłowo umiejscowione. Długości ani wagi nie znam, bo za duże na zmierzenie w całości i za małe na określenie wagi ![]() Ale obwód główki 113 mm ![]() Tp z USG to 26.09, także jesteśmy 2 dni do przodu ![]()
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jakbym swoich teściów widziała- aby trawki nie jarali ![]() ![]() włączyłam sobie program "Ugotowani" i po pierwszym uczestniku mnie zemdliło i głowa rozbolała tak że leżę z zimnym ręcznikiem na głowie ![]()
![]() |
#1135 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() duże masz to dzieciątko hehe jesteś tylko kilka dni przede mną a mi jeszcze się dało dzidziola zmierzyć ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1137 | |
dryfuję słowami
|
Cytat:
na Teofilowie to mieszkanie jest, koło basenu ![]() ![]() zobaczymy jak to dalej się potoczy... Matal, dzidź łapkę wyciąga. bardzo chce się z nami przywitać ![]()
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-04-06 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Matal, super że na usg wszystko ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
BAN stały
|
Pochwalę się kolejnymi zakupami.wydaje mi sie w miarę unisex.Co sądzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.