|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)
Cytat:
Fotki niedbale pstryknięte na szybko, postaram się niebawem zrobić jedną zbiorczą fotkę, ale jak przyjdą zamówione zapachy
Edytowane przez Mia be Czas edycji: 2013-04-06 o 16:20 |
|
|
|
|
#3212 |
|
Zona najukochanszego Meza
|
Mia_be - sliczne foty i piekna kolekcja
Jagoda - i wszystko kupione w 3 miesiace (to nalog )
|
#3213 |
|
Raczkowanie
|
to i ja się pochwalę
|
|
|
|
#3214 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję
Brawo Masz wiele zapachów, które chciałabym mieć![]() Jak z intensywnością gruszek ?Na Vineyard czekam, duży słój ![]() rzeczywiście pachną jak małe fioletowe winogrona ?Czy ja przypadkiem nie kupiłam Pink Dragon Fruit pod wpływem Twojej recenzji - blog
Edytowane przez Mia be Czas edycji: 2013-04-06 o 16:49 |
|
|
|
#3215 |
|
|
Cudne foty Perza!!! I masz mojego strucla, ktory tak mi sie podoba
|
#3216 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak mi to dobrze robi jak widze ze inni tez maja duuuuzo ![]() i ze nie jest ze mna najgorzej ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
Nature's paintbrush i sandalwood to chyba moje dwa najukochańsze... poza lotosem oczywiście
|
|
#3217 |
|
Zaczytana online
|
Piękna kolekcja,kolejny raz dziś jestem zachwycona
Kiedy już myślę,że ze mną jest tak źle i mam za dużo zapachów w mojej kolekcji oglądam Wasze zdjęcia i lepiej mi,bo nie jestem sama w tym nałogu ![]() Chciałabym mieć: Cucumber & Cantaloupe, Ciasto Czekoladowe, Winogrona i Lemon Lavender
|
|
#3218 |
|
Wtajemniczenie
|
o jacie.... odrazu mi lepiej jak widze taka kolekcje
![]() jak bys sie kiedys chciala pozbyc ciasta czekoladowego to ja sie zapisuje w kolejke
|
#3219 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Vineard ( jak widać po ilości świec ) uwielbiam. Dla mnie jest intensywny owocowy i pachnie dokładnie tak, jak małe winogronka pnące się po płocie Świeca jest moim zdaniem również ładniejsza niż wosk.Pink Dragon też kocham Za słodycz, cierpkość, soczystość i jego przepiękny intensywnie różowy kolor ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- dziękuję Crisp Apple to taki szarlotko grzaniec, fajny na chłodne dni, w sumie na taką pogodę idealny ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]() Czekoladowe zapachy, przynajmniej te które ja mam - czyli słój Chocolate Layer Cake i sampler Chocolate Chip Cookie utrzymują się kilka dni w powietrzu. Sampler paliłam dwa dni temu, a wciąż czuję w powietrzu zapach czekoladowego cappuchino
|
|||
|
|
|
#3220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chetnie bym wieksza ilosc przygarnela w jakiejkolwiek postaci w ogóle ja czekoladoholiczka jestem
|
|
#3221 |
|
Zaczytana online
|
Perza8, na Cucumer & Cantaloupe przyjdzie jeszcze czas,bo na razie mam w planach duży słój Vineyard oraz Coconut Bay (prawdopodobnie)
![]() Mam pytanie odnośnie małych słoiczków z serii Pure Radiance... Zapach Domu oferuje je w super cenie 22zł więc zastanawiam się czy nie skusić się na 2 zapachy,bo opisy zachęcają,ale mam też pewne wątpliwości. Czy opłaca się go kupić w ten cenie za tę pojemność? Jak z intensywnością zapachu oraz z szybkością spalania? Czy któraś z Was posiada duży tumbler z serii Coconut Numeric - Coconut & Mandarin (nr 3) ? Kupiłam na Allegro,czekam niecierpliwie i jestem już bardzo ciekawa czy dobrze wybrałam
Piąta pora roku - miłość ♥ Edytowane przez Jagoda_w6 Czas edycji: 2013-04-06 o 17:57 |
|
|
|
#3222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gold, wiedziałam ;*
Cytat:
![]() Cytat:
Vineyard (miałam wosk) pachną jak moje małe fioletowe winogrona z ogrodu, jak sok z nich Także też podpisuję się pod tą opinią
Edytowane przez sugarfreeee Czas edycji: 2013-04-06 o 18:18 Powód: faux pas :P |
||
|
|
|
#3223 | |
|
Zaczytana online
|
Sugarfreeee, tutaj jest wątek wymiankowy (świece/woski itd) :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=685813 ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
Piąta pora roku - miłość ♥ Edytowane przez Jagoda_w6 Czas edycji: 2013-04-06 o 18:06 |
|
|
|
|
#3224 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co mam postanowienie - bede palila swiece w słojach w weekend, bo tylko wtedy jestem kilka godzin pod rzad w domu, wiec mi sie zdazy rozpalic porzadnie
![]() a na dni powszednie tj. w zasadzie wieczory, beda samplery i woski ![]() w sumie samplery zaczelam topic w foremkach do muffinek tak jak woski
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Danke, że ja takie cuś przegapiłam !!! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3226 |
|
Zaczytana online
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Już po sobie posprzątałam w poście
U mnie aktualnie Tulips w salonie - ciekawy, jak dla mnie pachnie kwiaciarnią - chłodny, kwiatowy zapach, jak zamykam oczy widzę po prostu kwiaciarnię - z wstążkami, doniczkami, przeróżnymi kwiatami, wodą w wazonach...Dość zimny, bardzo intensywny zapach (palę ćwiartkę wosku). Jest dość ok, ale ja nie jestem fanką zapachów z serii Floral ![]() A w sypialni drugie podejście do Green Grass - może jestem pechowa, ale zdania nie zmienię Kostka do toalet, intensywnie zielona z nutą słodyczy. Niestety nic nie ma ze świeżo skoszonego trawnika, ale to tylko moje odczucie
|
|
|
|
#3228 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
|
|
#3229 | ||
|
Rozeznanie
|
Świetne te Wasze kolekcje dziewczyny. Chyba jutro też zrobię fotkę moim skarbom i się pochwalę
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3230 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
|
|
#3231 |
|
Rozeznanie
|
Tych akurat nie wąchałam, ale Nektar też mnie kiedyś kusił. Co do wysokości, to są odrobinę wyższe niż małe słoiki. Są też od nich odrobinę węższe. Przyznam, że trochę się obawiałam tej serii po tym jak poczytałam, że tunelują i słabo się palą, ale akurat mój pali się wzorowo. Tylko zapach mi się dosyć szybko znudził, bo po tych kilku paleniach na razie nie mam na niego ochoty i nie zapowiada się żebym szybko ją miała z powrotem.
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
Te świeczki nie są moim "must have", jedynie cena mnie bardzo kusi. Do 15go mam czas więc zastanowię się na spokojnie czy warto zainwestować 44zł w 2 małe świeczki
|
|
#3233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(Co nie zmieniło faktu, że właśnie leci do mnie Denim, możesz coś więcej na temat tego zapachu powiedzieć? Podobny świeżak do Clean Cotton? ) |
||
|
|
|
#3234 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie tego się bardzo obawiałam, bo nawet na amerykańskiej stronie YC była masa negatywnych opinii na temat tych świec, ale o dziwo nie mogę tej świeczce nic zarzucić. Tak BTW to wydaje mi się, że gdzieś czytałam, że te nowe świece Pure Radiance są już jakoś inaczej robione i że wszystko z nimi ok. Co do zapachu Denim, to jest z tej samej kategorii co Clean Cotton i Fluffy Towels, ale wydaje mi się, że jest od nich mniej "ostry", co nie oznacza, że jest mniej intensywny. Wydaje mi się, że fajnie może się sprawdzić, jak już zacznie się robić trochę cieplej i zapali się go tuż po wietrzeniu pokoju, bo powinnien podtrzymywać zapach wiosennego powietrza.
|
|
|
|
#3235 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
Wolę dołożyć, kupić duży słój czegoś innego i mieć pewność,że spalanie będzie równe i bezproblemowe.
|
|
#3236 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wiedziałam, że masz piękną kolekcję W końcu mi ją pokazałaś ![]() To wygląda pięknie :P Cudowności :P woopie paliłaś? Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że jest okej, szczególnie dla osób, które lubią zapachy z serii Floral
U mnie tylko kilka osiągnęło więcej niż trzy gwiazdki w moim prywatnym rankingu ( w realu jestem normalna, przysięgam ) - Garden Hideway, Midnight Jasmine (killer!) i White Gardenia Lilly of the valley okrzyknęłam nawet porażką stulecia -NIC nie czułam, no nic...może dlatego, że seria stara, jeszcze z okrągłą nalepką na całym wosku...![]() Nawet lubiane tu Garden Sweet Pea mnie nie zachwyciło, jeszcze nie paliłam Loves me, loves me not a z Wedding day obiecałam sobie, że faktycznie poczekam do mojego wedding day
|
|
|
|
#3238 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
|
|
#3239 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypalilam jednego maluszka (zostal mi ok. cm do dna i knot zgasl, jeszcze nie probowalam go wskrzeszac ) i palil sie bardzo humorzascie - tunelowal (folia pomogla), musialam tez wosk odlewac, bo knot zamiast sie palic, to sie tlil...ale w drugiej polowie juz bylo lepiej no i bardzo intensywny jest ![]() piekna kolekcja ![]() Cytat:
dla mnie Beach Wood jest zbyt ostry i z butikiem mi sie nie kojarzy, z elegancja tym bardziej ![]() a Vanilla satin probowalas? ona na taka dyskretna, elegancka nutke w sobie Cytat:
![]() wow, co za kolekcja a winogronka w swiecy sa rownie intensywne co w wosku? i prosze o kilka o Moon on Their Wings i o tych 'wodnych' swiecach ale zescie natrzaskaly tych postow dzisiaj ogladanie zdjec Waszych kolekcji to prawdziwa przyjemnosc ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- weszlam dzis do Sephory i chyba znalazlam swoj zapach idealny a mialam skonczyc z perfumami, bo nic ciekawego juz nie znajde musialam sie wyzalic nowym chciejstwem
|
|
#3240 | |
|
|
Cytat:
Ja wlasnie rozpalilam moj sloj z Creme Brulee
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

)

odwdzięczę się czym chata bogata