Biedroneczkowy wątek offtopowy. - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-07, 12:40   #4411
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
I u mnie gdzieś tak, a jeszcze jak jest misiowaty (nie gruby tylko taki dobrze zbudowany) to wcale się nie gniewam, jest się do czego przytulić
też nie lubię takich chuchrowatych z mojego bylego czasami moja kolezanka zartowala ze tu okrągly czy tam, ale ja wolalam sto razy jego sylwetkę niż kości jej chłopaka. Nie znoszę kościstych facetów wolę mięsnie nawet z kawałkiem tłuszczyku, nie oczekuję modela z szesciopakiem na brzuchu wiadomo bez przesady, ale szerokie barki, mocne uda i ręce, no czego chcieć więcej

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Mi sie podoba ta Dorotka, w oóle jej cała historia, bo już ją sobie wygooglowałam. Ale ogólnie porównując do innych prógramów tego typu to ten miażdzy poziomem, no bez dwóch zdań.
bo tam są jakieś wcześniejsze castingi, a potem wysylają zaproszenia na ten główny, przed jurorami.

A w tvn wiadomo, albo robisz z siebie idiotę, albo nieźle spiewasz. Nijakich nie biorą oglądalność sie liczy
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:42   #4412
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Wiecie co, mam taką rodzinę u siebie, mają aa z 8 dzieci? musialabym policzyć i dla mnie to jest ogrom. I to w dużych odstępach czasu, także prawie wszystkie już mają swoje rodziny, dzieci itd. Taka ilość już była dla mnie zaskakująca, a co mowic 21..
u mojego taty było 8 dzieciaków, u teścia 15, ale połowa zmarła przy porodzie. Kiedyś to się miało tyle potomstwa i dało radę wszystkich wyżywić, dziś to nierealne, nawet przy jednym
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:43   #4413
alamirka
Moderator

Cytat:
bo tam są jakieś wcześniejsze castingi, a potem wysylają zaproszenia na ten główny, przed jurorami.

A w tvn wiadomo, albo robisz z siebie idiotę, albo nieźle spiewasz. Nijakich nie biorą oglądalność sie liczy
No właśnie, mi osobiście już się nie chce oglądac występów tych pajaców.
Pamiętacie czasy "Idola"? Wtedy to mogło śmieszyć, bo to był pierwszy program tego typu. A teraaz to już bym sobie ładnego śpiewu posłuchała, powzruszała się. A komedię to ja sobie mogę na DVD włączyć. Ew pójść na wesele z karaoke, tam pełno takich występów

Mój brat mi na moim weselu takie karaoke ćwiknął z kuzynem że ludzie sikali
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:44   #4414
kayra
Zadomowienie

Cytat:
też nie lubię takich chuchrowatych z mojego bylego czasami moja kolezanka zartowala ze tu okrągly czy tam, ale ja wolalam sto razy jego sylwetkę niż kości jej chłopaka. Nie znoszę kościstych facetów wolę mięsnie nawet z kawałkiem tłuszczyku, nie oczekuję modela z szesciopakiem na brzuchu wiadomo bez przesady, ale szerokie barki, mocne uda i ręce, no czego chcieć więcej
Dokładnie. Heh zamiast sześciopaku, mięsień piwny

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:45   #4415
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
kulinarna, czyli nic nowego

Petit
Dodałabym Cię do obserwowanych, ale nie umiem

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Kasztanka, oglądałaś Alarica? Bo ja czekam na napisy. Odcinek skandalicznie słaby jak poprzedni?
Nie oglądałam jeszcze, dzisiaj będę oglądać.
Wczoraj cały dzień zszedł mi na gotowaniu, a wieczór na imprezie, więc dopiero teraz ściągam, ale w planach najpierw mam spacer i siłownię, więc pewnie dopiero pod wieczór obejrzę Dam znać, czy odcinek dobry, czy nie

Cytat:
I u mnie gdzieś tak, a jeszcze jak jest misiowaty (nie gruby tylko taki dobrze zbudowany) to wcale się nie gniewam, jest się do czego przytulić
Nie obraziłabym się, jakby mój Szczupak przyjął do siebie moje nadprogramowe 20kg
Stary 2013-04-07, 12:50   #4416
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Tak tak, dokładnie.
To pamiętam tą sytuacje. ale nie od dziś wiadomo, że Wojewódzki zrobi wszystko, żeby wygrać

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Ja też nie Ja wiem tylko jak się tam posty dodaje, a żeby coś więcej zrobić to nie umiem

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:54   #4417
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Wczoraj cały dzień zszedł mi na gotowaniu, a wieczór na imprezie, więc dopiero teraz ściągam, ale w planach najpierw mam spacer i siłownię, więc pewnie dopiero pod wieczór obejrzę Dam znać, czy odcinek dobry, czy nie

Ok, dzięki
agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 12:57   #4418
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie. Heh zamiast sześciopaku, mięsień piwny
Tylko bez przesady z tym mięśniem ale taki delikatny może być. Grunt, żeby facet był postawny, a nie taki delikatny czulabym, że jak mnie poniesie to go złamię, czy coś

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Ale serio, jak widzę ładnie zbudowane barki i ręce to az mi się oczy świecą, bo mi się to kojarzy z siłą. A jak widzę takie kości, trochę okryte mięśniem, to nie ma szans, żeby mnie to pociągało
Stary 2013-04-07, 13:01   #4419
farfala
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
też wczoraj zaliczyliśmy ten film, bardzo przyjemny, lubię filmy z Katherine Heigl najlepszy "Brzydka prawda" z moim ukochanym Gerard'em Butler'em
"Brzydką prawdę" uwielbiam. Jeden z moich TOP 10 z ostatnich czasów.

Cytat:
film ogólnie zły nie był, ale patrząc w perspektywie na 38zł wydane na bilet na seans 3D to szału nie zrobił, było parę fajnych scen, zwłaszcza ta jak ginie ksiądz Ignacy Skorupka
No ja nie płaciłam za bilet, bo oglądałam w necie, ale i efektów 3D nie widziałam, więc się o nich nie wypowiem.

Cytat:
Dla mnie film był smętny, ale również uważam żę nie taki zły żeby się aż na niego rzucac z falą krytyki. no bez przesady
Lepszy jak dla mnie okazał się późniejszy "Bitwa pod Wiedniem" ale warszawska też może być.
Mam podobnie jak Ty, z obiorem filmów
Ja się nastawiłam, że może być słabo po tym, co czytałam, więc może dlatego jestem pozytywnie zaskoczona. I popieram wybór Nataszy do głównej roli. Nie przepadam za nią, ale tu mnie jakoś nie drażniła. No i jak dla mnie ma taką urodę "z tamtych lat".

Przez ten film wkręciłam się ogólnie w historyczny klimat. Oglądałam już dziś pierwszy odcinek 1920 Wojna i miłość i też całkiem przyjemny. A na wieczór zapodam sobie jakiś o rewolucji na Węgrzech (nie pamiętam teraz tytułu, ale też podobno niezły).

Cytat:
Boże jedyny jaka patologia.

Cytat:
O rany, jak ja wam zazdroszczę waszych niskich ciśnień. Ja to od wielu lat na tabletkach obniżających. Ale teraz przed robieniem dzidziusia wszystko poodstawiane i tak chodzę jak bomba zegarowa, a to górne 170 mam, a to w piątek 190. A puls 120, w piątek 152 Dobrze że mam taki awaryjny proszek pod język, co mi na izbie dali bo bym chyba wybuchła uszami /tylko nie wiem co to będzie jak dzidiuś się w brzuchu zagnieździ, wtedy go wziąć nie mogę.. Kolejna wizyta u kardiologa mnie czeka, oczywiście prywatna bo w piątek sie dostać chciałam to mi termin grudzień zaśpiewano. Dodam że taki termin dali na hasło "pilne!" Do diupki z tym
Boże alamirko jak Ty dajesz radę z takim ciśnieniem i pulsem. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić. Naprawdę bardzo współczuję.

A o lekarzach to ja się już nawet nie wypowiadam. Poszłam zrobić zwykłe wyniki wyszła mi lekka anemia i niedobór magnezu, na które mam brać tabletki i powtórzyć badania za miesiąc. Ale już oczywiście płatnie, bo NFZ finansuje tylko raz na pół roku. Szlak by ich trafił. A co mówić o jakimś poważniejszym leczeniu.

Cytat:
Jeśli któraś z was obejrzala to pytanie na śniadanie to proszę o opinię, bo może jestem brutalna, ale dla mnie to trochę nie na miejscu robić wokół siebie tyle szumu "bo nie mamy pieniędzy". Nikt im nie kazał tyle dzieci za przeproszeniem "robić". Są rodziny, które mają jedno dziecko i nie mają na chleb i takim ludziom wolalabym pomóc.
Ja w ogóle im nie współczuję. Nawet mi się po tym materiale ciśnienie podniosło. To jak dla mnie za przeproszeniem przykład skrajnego zidiocenia taka duża liczba dzieci. A teraz wielki płacz i lament. A co oni myśleli, że z każdym kolejnym dzieckiem to im pieniądze z nieba spadną? Nie popieram pomagania takim rodzinom. Szkoda tylko dzieci, bo już dzieciństwa od początku nie mieli.

Tak samo jak wkurza mnie idea Szlachetnej Paczki, bo to na tej samej zasadzie.

Cytat:
No własnie. A oni tam wystąpili jako bohaterowie, którzy proszą o pomoc, bo im ciężko
No i jeszcze telewizja publiczna, jakby nie było telewizja z misją popiera to, bo wielkie peany tam pieją Popkowa z tym gościem. Powinni się skupić na tym, żeby takich ludzi uczyć o antykoncepcji, a nie popierać biedę i patologię.
W ogóle jestem za tym, żeby lekarz w takich sytuacjach mógł po którymś kolejnym dziecku podwiązać kobiecie jajowody. Ale chyba się nie doczekamy takiego prawa niestety.
Stary 2013-04-07, 13:04   #4420
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Tylko bez przesady z tym mięśniem ale taki delikatny może być. Grunt, żeby facet był postawny, a nie taki delikatny czulabym, że jak mnie poniesie to go złamię, czy coś

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Ale serio, jak widzę ładnie zbudowane barki i ręce to az mi się oczy świecą, bo mi się to kojarzy z siłą. A jak widzę takie kości, trochę okryte mięśniem, to nie ma szans, żeby mnie to pociągało

Jakby mnie np. taki Hugh Jackman wziął w swoje umięśnione ramiona to Tak powinni wyglądać mężczyźni
Stary 2013-04-07, 13:09   #4421
farfala
Rozeznanie

A czytaliście to:
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1..._miejska_.html

Potem się dziwić, że znieczulica. Kiedyś u mnie na dole mieszkała sąsiadka z siostrą i małą córką tej siostry (jakieś 8-9 lat). Potrafiły się kilkanaście razy dziennie kłócić o wszystko, bo ta moja sąsiadka ma podobno jakąś chorobę psychiczną, tyle tylko że nie jest niebezpieczna dla otoczenia. No i to dziecko często wybiegało na klatkę i wołało "Pomocy, pomocy".
Raz zadzwoniłam na policję to mi gość powiedział, żebym zadzwoniła za 10 minut czy jeszcze coś się dzieje, bo zanim oni dojadą, to pewnie się skończy, bo już dużo mieli zgłoszeń na tę Panią. I że mam jutro pójść do dzielnicowego.
Za 10 mniut faktycznie przeszło. Do następnego razu. Ale oczywiście nie przyjechali.
Na szczęście chwilę potem ta siostra się wyprowadziła gdzieś z tą córką i teraz jest spokój.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 13:10   #4422
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez farfala Pokaż wiadomość
Boże alamirko jak Ty dajesz radę z takim ciśnieniem i pulsem. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić. Naprawdę bardzo współczuję.

A o lekarzach to ja się już nawet nie wypowiadam. Poszłam zrobić zwykłe wyniki wyszła mi lekka anemia i niedobór magnezu, na które mam brać tabletki i powtórzyć badania za miesiąc. Ale już oczywiście płatnie, bo NFZ finansuje tylko raz na pół roku. Szlak by ich trafił. A co mówić o jakimś poważniejszym leczeniu.

W ogóle jestem za tym, żeby lekarz w takich sytuacjach mógł po którymś kolejnym dziecku podwiązać kobiecie jajowody. Ale chyba się nie doczekamy takiego prawa niestety.
Jak sobie daje rade no cóż, zbijam doraźnie jak na taki wysoki poziom to wskoczy. Ew szybko na izbe przyjęc, oni tam psiukają takim sprayem pod język i w 10 minut spada.
A tak to no cóż, zero wysilku fizycznego i leżeć. Jak brałam leki to było ustabilizowane, ale od tygodnia nie biorę bo chcemy dzidzi.
Ale tylko jedno, a nie 21

No ja już też o tym pisałam, że rozwiązałabym taki problem robienia dzieci masowo bez rozsądku właśnie w taki sposób. Ja wszyskto rozumie,, instynkt, rodzina, prorodzinnie trza żyć, ale to juz patologia. Rząd i nad tym się zastanowić powinien.

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2013-04-07 o 13:11
Stary 2013-04-07, 13:14   #4423
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Stary 2013-04-07, 13:21   #4424
kayra
Zadomowienie

Cytat:

Nie obraziłabym się, jakby mój Szczupak przyjął do siebie moje nadprogramowe 20kg
Jak masz pulpit nawigacyjny to po lewej jest przycisk dodaj, klikasz tam wrzucasz link do bloga który chcesz obserwować. Albo na blogu przy tych obserwowanych mozesz wejść i chyba się klika dołącz do tej witryny, ale nie jestem pewna bo ja dodaje tym pierwszym sposobem.
Cytat:

Weź bo i ja się zaraz rozmarzę
Mój były się ze mnie śmiał, bo często mu kazałam biceps napinać i się podniecałam

Ja właśnie zjadłam obiad i chyba sobie zdechnę z przejedzenia.

Stary 2013-04-07, 13:24   #4425
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Jak brałam leki to było ustabilizowane, ale od tygodnia nie biorę bo chcemy dzidzi.
Co tak skromnie?

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:

Weź bo i ja się zaraz rozmarzę
Mój były się ze mnie śmiał, bo często mu kazałam biceps napinać i się podniecałam
ja sobie zawsze głaskałam haha

czas uspokoić myśli i do roboty, bo jutro kolokwium z rana wlączę muzykę to się szybko nauczę. Gorzej, że w czwartek egzamin, tego to nie ogarnę
Stary 2013-04-07, 13:27   #4426
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Jak masz pulpit nawigacyjny to po lewej jest przycisk dodaj, klikasz tam wrzucasz link do bloga który chcesz obserwować. Albo na blogu przy tych obserwowanych mozesz wejść i chyba się klika dołącz do tej witryny, ale nie jestem pewna bo ja dodaje tym pierwszym sposobem.
Udało się
Ciebie też dodałam, bo chciałam wcześniej, ale nie wiedziałam jak
Jaka ja czasami jestem tępa, to się w głowie nie mieści

Cytat:
Co tak skromnie?
Stary 2013-04-07, 13:29   #4427
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

ale chyba najpierw skalpel z ewą, bo takie dziś ladne słonce, że aż mi się chce
Stary 2013-04-07, 13:31   #4428
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Co tak skromnie?

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

ja sobie zawsze głaskałam haha

czas uspokoić myśli i do roboty, bo jutro kolokwium z rana wlączę muzykę to się szybko nauczę. Gorzej, że w czwartek egzamin, tego to nie ogarnę
Hehe, nio lepiej uspokój te myśli.
Będę trzymać kciuki, na pewno dobrze Ci pójdzie.
Ja juz zapomniałam jak to było się uczyć do egzaminów
Cytat:
Udało się
Ciebie też dodałam, bo chciałam wcześniej, ale nie wiedziałam jak
Jaka ja czasami jestem tępa, to się w głowie nie mieści

Super. Bardzo mi miło
Nie jesteś, ja też wszystkiego jeszcze nie ogarniam. Ale jest dużo instrukcji w necie wiec ja sobie je czytałam i robiłam według nich.

Stary 2013-04-07, 13:32   #4429
farfala
Rozeznanie

To trzymam kciuki zatem, by dzidzi pojawiło się jak najszybciej i było zdrowe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 13:42   #4430
Ervisha
Zakorzenienie

A widziałyście reklame Lidla? "Wybierz sam: uda Pascala czy podudzia Okrasy"

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
kulinarna, czyli nic nowego

Petit
Witam w gronie Dodaj swojego bloga do durszlaka

Książki potrzebują nowego domu

Edytowane przez Ervisha
Czas edycji: 2013-04-07 o 13:43
Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 13:44   #4431
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
to ja poproszę o prezentację, dopiero dokonam wyboru. Nie kupię kota w worku
Stary 2013-04-07, 13:50   #4432
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
to ja poproszę o prezentację, dopiero dokonam wyboru. Nie kupię kota w worku
Ja również Ale wydaje mi się że podudzia są chudsze

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 13:54   #4433
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Hehe, nio lepiej uspokój te myśli.
Będę trzymać kciuki, na pewno dobrze Ci pójdzie.
Ja juz zapomniałam jak to było się uczyć do egzaminów

Super. Bardzo mi miło
Nie jesteś, ja też wszystkiego jeszcze nie ogarniam. Ale jest dużo instrukcji w necie wiec ja sobie je czytałam i robiłam według nich.
U mnie te instrukcje nie zawsze się sprawdzają, np ostatnio z tym buttonem "lubię to".
Znalazłam, jak to zrobić, weszłam w kodowanie, a potem się okazało, że jedno kodowanie z drugim się nie zgadza i pupa, kolega będzie musiał mi zrobić ten button

TŻ chciał iść na siłownię i na spacer, a teraz kurde śpi, nie mam pytań
Stary 2013-04-07, 14:24   #4434
myszka87914
Zadomowienie

Cytat:
O rany, jak ja wam zazdroszczę waszych niskich ciśnień. Ja to od wielu lat na tabletkach obniżających. Ale teraz przed robieniem dzidziusia wszystko poodstawiane i tak chodzę jak bomba zegarowa, a to górne 170 mam, a to w piątek 190. A puls 120, w piątek 152 Dobrze że mam taki awaryjny proszek pod język, co mi na izbie dali bo bym chyba wybuchła uszami /tylko nie wiem co to będzie jak dzidiuś się w brzuchu zagnieździ, wtedy go wziąć nie mogę.. Kolejna wizyta u kardiologa mnie czeka, oczywiście prywatna bo w piątek sie dostać chciałam to mi termin grudzień zaśpiewano. Dodam że taki termin dali na hasło "pilne!" Do diupki z tym

Za to wczoraj się czułam dobrze. Na tyle dobrze że sobie siekłam dwa drinki Green Tea Mojito, a o 23 zamawialiśmy pizzę zgłodniali, bosz Aż wstyd
kurcze nie fajnie z tym ciśnieniem, ale może podczas ciąży będą dozwolone jakieś leki. Moja koleżanka ma wysokie ciśnienie i nie wiem czy coś brała jak była w ciąży w razie mogę ją podpytać. Z lekarzami to totalna porażka, takie późne terminy na pilne ? Jak kogoś nie stać prywatnie to. . . aż szkoda gadać.

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
U mnie to samo skojarzenie. Kurczę, rozumiem miłość, marzenie dużej rodziny, ale na Boga, 21 dzieci?!

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Generalnie gościem Pytania na śniadanie jest rodzina 2+21 i tam mówią ile to miłości w domu, jak cudownie, tylko że z pieniędzmi ciężko i proszą o pomoc, że nawet kiedys do Watykanu pisali w tej sprawie, ale im nie pomogli. No i apel żeby im ktoś zrobił centralne ogrzewanie i pomógł finansowo
nie którzy nie umią się pitigrilić tylko bzykają się jak króliki. W miejscowości której mieszkam, jest rodzina gdzie mają 11 dzieci, było 12 ale jedno umarło i żyją całkiem dobrze. Są rozwiedzeni od wielu lat, a dzieci płodzą nadal. Utrzymują się z opieki społecznej i żyją dużo lepiej niż wiele osób które pracują.
myszka87914 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 14:35   #4435
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Witam w gronie Dodaj swojego bloga do durszlaka
ja tylko ją słyszałam w TV, ale nie widziałam

a dodam

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 14:42   #4436
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

myszka87914 ale masz fajnego chłopca w avku

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Napisane przez myszka87914 Pokaż wiadomość
nie którzy nie umią się pitigrilić tylko bzykają się jak króliki. W miejscowości której mieszkam, jest rodzina gdzie mają 11 dzieci, było 12 ale jedno umarło i żyją całkiem dobrze. Są rozwiedzeni od wielu lat, a dzieci płodzą nadal. Utrzymują się z opieki społecznej i żyją dużo lepiej niż wiele osób które pracują.
może się rozwiedli z przyczyn czysto ekonomicznych, już znam takie przypadki. Dla mnie to chore ale zdarza się
Stary 2013-04-07, 14:43   #4437
myszka87914
Zadomowienie

Cytat:
ja też tak uważam ale wredoty jesteśmy
takich wredot znalazło by się więcej, choćby ja
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

bo dużo ludzi nauczyło się z poprzedniego systemu, że państwo da
dokładnie. Niedawno, był nawet program w tv że babka biedna że wychowuje dzieci itp i zapytali się jej wprost, dlaczego do pracy nie pójdzie, to powiedziała że z opieki wyciągnie dużo więcej aniżeli by zarobiła.
myszka87914 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 14:47   #4438
alamirka
Moderator

Cytat:
kurcze nie fajnie z tym ciśnieniem, ale może podczas ciąży będą dozwolone jakieś leki. Moja koleżanka ma wysokie ciśnienie i nie wiem czy coś brała jak była w ciąży w razie mogę ją podpytać. Z lekarzami to totalna porażka, takie późne terminy na pilne ? Jak kogoś nie stać prywatnie to. . . aż szkoda gadać.

matko bosko

są leki dozwolone jak najbardziej Ja teraz ładowałam w siebie dużą dawkę betablokera i podejmujemy próbe odstawienia, już nie licze nawet którą, no i jednak będzie trzeba nie odstawiać całkiem tylko się przerzucic na dozwolony. Szkoda, bo chciałam nie pakowac niczego w swój organizm jednak..
Szkoda że lekarz rodzinny nie podejmuje się takich zmian, no niestety prywatnie kasę wywalić trza.

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Co tak skromnie?
No tak jakoś, nie jestem zachłanna

Cytat:
dokładnie. Niedawno, był nawet program w tv że babka biedna że wychowuje dzieci itp i zapytali się jej wprost, dlaczego do pracy nie pójdzie, to powiedziała że z opieki wyciągnie dużo więcej aniżeli by zarobiła.
Sprawa dla reportera może? Bo pamietam że oglądałam tak takie coś i wkur..się na to

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez farfala Pokaż wiadomość
To trzymam kciuki zatem, by dzidzi pojawiło się jak najszybciej i było zdrowe.

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2013-04-07 o 14:47
Stary 2013-04-07, 14:49   #4439
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
hmm mnie się bardziej Pascal podoba, więc chyba wolę jego udo niż podudzie Okrasy
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 14:51   #4440
alamirka
Moderator

Cytat:
A widziałyście reklame Lidla? "Wybierz sam: uda Pascala czy podudzia Okrasy" [COLOR=Silver]
yhy i bardzo mi się podoba
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości