Biedroneczkowy wątek offtopowy. - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-07, 15:12   #4441
kayra
Zadomowienie

Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
to ja poproszę o prezentację, dopiero dokonam wyboru. Nie kupię kota w worku

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
U mnie te instrukcje nie zawsze się sprawdzają, np ostatnio z tym buttonem "lubię to".
Znalazłam, jak to zrobić, weszłam w kodowanie, a potem się okazało, że jedno kodowanie z drugim się nie zgadza i pupa, kolega będzie musiał mi zrobić ten button

TŻ chciał iść na siłownię i na spacer, a teraz kurde śpi, nie mam pytań
Nio ja tego z lubię to nie robiłam, dlatego nie bardzo wiem jak pomóc. Moze najpierw trzeba jakoś ogólnie połączyć bloga z facebookiem.
Cytat:
Napisane przez myszka87914 Pokaż wiadomość
dokładnie. Niedawno, był nawet program w tv że babka biedna że wychowuje dzieci itp i zapytali się jej wprost, dlaczego do pracy nie pójdzie, to powiedziała że z opieki wyciągnie dużo więcej aniżeli by zarobiła.
O matko, to już by się chociaż nie przyznawała.

Obejrzałam TVOP, szczerze to ta Sikora kiepsko według mnie wypadła, Dorota była o wiele lepsza, potrafi czarować głosem, ale Sikore wybrał, nie wiem, nie rozumiem, widocznie widz się nie zna.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 15:15   #4442
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
ale mnie ululałyście, ładnie zasnęłam Oglądałam "Labirynt Fauna". Co prawda fantasy, ja takiego gatunku nie lubię, ale słyszalam, że dobry więc postanowilam się przemóc. Niestety wlasnego zdania jeszcze nie mam, gdyż.. zasnęłam
No to dobrze, że nie było problemów Labirynt Fauna jest warty obejrzenia więc może następnym razem puść sobie wcześniej Ja dobre fantasy nawet lubię
Wczoraj puściłyśmy z kolei sobie "Co gryzie Gilberta G." Mała właśnie dorosła do takich standardów kinowych, a ja cieszę się, że mam okazję wrócić po latach
Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
to spaghetti pełnoziarniste jest bardzo dobre, mogę zjeść pół porcji tyle, co zwykłego i nie odczuwam głodu
Pyszny był rzeczywiście Będę go kupowała napewno

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Jak to 21? Dzieci tyle Bosz, niemozliwe..
Jak się nie ma pieniędzy to się nie pyka tyle
Dokładnie Ale niektórzy upatrują w tym najwyraźniej sposobu na życie. Jeszcze rozumiem, że gdy urodzi się chore dziecko to takie rzeczy trudno przewidzieć, a sumy na leczenie często są ogromne. Wtedy sama pewnie nie wstydziłabym się prosić o pomoc, ale w sytuacji gdy człowiek świadomie sprowadza na świat gromadę, a później płacze, że mu źle
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 15:28   #4443
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
No to dobrze, że nie było problemów Labirynt Fauna jest warty obejrzenia więc może następnym razem puść sobie wcześniej Ja dobre fantasy nawet lubię
Wczoraj puściłyśmy z kolei sobie "Co gryzie Gilberta G." Mała właśnie dorosła do takich standardów kinowych, a ja cieszę się, że mam okazję wrócić po latach
Pyszny był rzeczywiście Będę go kupowała napewno

Dokładnie Ale niektórzy upatrują w tym najwyraźniej sposobu na życie. Jeszcze rozumiem, że gdy urodzi się chore dziecko to takie rzeczy trudno przewidzieć, a sumy na leczenie często są ogromne. Wtedy sama pewnie nie wstydziłabym się prosić o pomoc, ale w sytuacji gdy człowiek świadomie sprowadza na świat gromadę, a później płacze, że mu źle
Pewnie dzisiaj do niego wrócę i włączę o rozsądnej porze "Co gryzie Gilberta G." Tez chcialam obejrzec, ale chyba nie znalazlam dobrej kopii, dobrze że mi przypomnialaś to jeszcze poszukam

Zgadzam się z tobą w zupełności. Kiedy w grę wchodzi choroba, to jasne, że przeciętny człowiek nie ma pieniędzy na leczenie, a to co zapewni państwo to.. wiadomo.

Natomiast postawa "Mam tyle miłosci, musze się nią dzielić, zrobię sobie kolejne dziecko, mimo, że mnie nie stać. A co tam, na pewno ludzie pomogą, w końcu jestem taka odważna, tyle ciąż, tyle porodów. Dajcie jakies pieniądze, bo nie mam ogrzewania" jest wg mnie żenująca

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

A co do spaghetti, już będzie z 1,5 roku jak jadam tylko pełnoziarnisty makaron bardzo mi smakuje
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 15:31   #4444
Ervisha
Zakorzenienie

A ja się ciesze bo prace maturalną napisałam w kilka godzin, dałam do sprawdzenia i zdążyłam przed chwilką ją skrócić bo okazała się za długa A za rok będę mogła ją komuś opchnąć

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Pewnie dzisiaj do niego wrócę i włączę o rozsądnej porze "Co gryzie Gilberta G." Tez chcialam obejrzec, ale chyba nie znalazlam dobrej kopii, dobrze że mi przypomnialaś to jeszcze poszukam
☠☠☠☠☠☠☠☠☠

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 15:34   #4445
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
☠☠☠☠☠☠☠☠☠
dziekuję

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

[QUOTE=Ervisha;40181411]A ja się ciesze bo prace maturalną napisałam w kilka godzin, dałam do sprawdzenia i zdążyłam przed chwilką ją skrócić bo okazała się za długa A za rok będę mogła ją komuś opchnąć [QUOTE]

o gratulacje to już masz spokój
Stary 2013-04-07, 15:39   #4446
Ervisha
Zakorzenienie

[QUOTE=PaulinciaKWC;401814 44] dziekuję

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

[QUOTE=Ervisha;40181411]A ja się ciesze bo prace maturalną napisałam w kilka godzin, dałam do sprawdzenia i zdążyłam przed chwilką ją skrócić bo okazała się za długa A za rok będę mogła ją komuś opchnąć
Cytat:

o gratulacje to już masz spokój
Z polaka tak, ale musze wkuwać z ruskiego i matmy A z polaka miałam o tyle łatwiej, ze tematem mojej pracy jest "Motyw wsi i jej mieszkańców w literaturze" a na zaliczenie z polaka miałam dwie prace o chłopach. Jedna o hierarchii w chłopach a druga obraz wsi w chłopach... Miałam z górki

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
ale mnie ululałyście, ładnie zasnęłam Oglądałam "Labirynt Fauna". Co prawda fantasy, ja takiego gatunku nie lubię, ale słyszalam, że dobry więc postanowilam się przemóc. Niestety wlasnego zdania jeszcze nie mam, gdyż.. zasnęłam
Ja lubię "edwarda nożycorękiego", albo "Gnijąca pannę młodą"

Stary 2013-04-07, 15:39   #4447
laisla
Zakorzenienie

Paulincia ten film jest normalnie na onetvod od pewnego czasu
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 15:40   #4448
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Z polaka tak, ale musze wkuwać z ruskiego i matmy A z polaka miałam o tyle łatwiej, ze tematem mojej pracy jest "Motyw wsi i jej mieszkańców w literaturze" a na zaliczenie z polaka miałam dwie prace o chłopach. Jedna o hierarchii w chłopach a druga obraz wsi w chłopach... Miałam z górki
a te przedmioty zdajesz na podstawie czy rozszerzone? Tez zdawalam rosyjski jedyna z całej szkoły uczylam się go aż 2,5 roku na studiach chcialam kontynuowac, ale mi panie z dziekanatu to utrudniały, wyszlo ze się uparłam i chodzilam jeden semestr na lektorat, a teraz robię wałka i też chodzę, ale jako Jakub

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Paulincia ten film jest normalnie na onetvod od pewnego czasu
o patrz, a ja tam w ogóle nie zaglądam, muszę to zmienic
Stary 2013-04-07, 15:41   #4449
myszka87914
Zadomowienie

Cytat:
myszka87914 ale masz fajnego chłopca w avku

a dziękuję bardzo to mój synek.
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

może się rozwiedli z przyczyn czysto ekonomicznych, już znam takie przypadki. Dla mnie to chore ale zdarza się
na pewno. W moim województwie jest ogromne bezrobocie a po co jeździć 40 km do Lublina i czas tracić, jak można pieniądze dostać za darmo. Wszak się należy.
myszka87914 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 15:41   #4450
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

I wlasnie z ruskiego jest moje jutrzejsze kolokwium
Stary 2013-04-07, 15:43   #4451
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
a te przedmioty zdajesz na podstawie czy rozszerzone? Tez zdawalam rosyjski jedyna z całej szkoły uczylam się go aż 2,5 roku na studiach chcialam kontynuowac, ale mi panie z dziekanatu to utrudniały, wyszlo ze się uparłam i chodzilam jeden semestr na lektorat, a teraz robię wałka i też chodzę, ale jako Jakub

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

o patrz, a ja tam w ogóle nie zaglądam, muszę to zmienic
Podstawa, ale jak się okazało to po 2 latach przerwy większość słówek mi z głowy wyleciało

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 15:44   #4452
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Podstawa, ale jak się okazało to po 2 latach przerwy większość słówek mi z głowy wyleciało
Matematykę z liceum umiem perfect, więc jakby co to wal jak w dym, pomogę
Stary 2013-04-07, 15:46   #4453
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
I wlasnie z ruskiego jest moje jutrzejsze kolokwium
Dasz radę

Stary 2013-04-07, 15:47   #4454
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
A ja się ciesze bo prace maturalną napisałam w kilka godzin, dałam do sprawdzenia i zdążyłam przed chwilką ją skrócić bo okazała się za długa A za rok będę mogła ją komuś opchnąć
To super Masz już z głowy pisanie, teraz uczenie się na pamięć

Ja swoją użyczyłam siostrze

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 15:48   #4455
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Znam ten ból. Ja po maturze tez mialam 2 lata bez styczności z językiem i efekty widzę do tej pory. Bo chodzilam semestr, potem znowu mialam długą przerwę i teraz się lapię na tym, że powinnam znać tłumaczenie na rosyjski, albo widzę słówko po rosyjsku, znam je wizualnie, ale co oznacza.. to wymaga dłuższego zastanowienia

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Dasz radę
Innej wersji nie przyjmuję do wiadomości tylko jeszcze nie wiem z czego ono jest pogubiłam się przez te świeta
Stary 2013-04-07, 15:53   #4456
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Matematykę z liceum umiem perfect, więc jakby co to wal jak w dym, pomogę
A napiszesz za mnie ? Ja to pewnie napisze na te 30%, ale na studia matematyczne się nie wybieram, więc mi wystarczy

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
To super Masz już z głowy pisanie, teraz uczenie się na pamięć

Ja swoją użyczyłam siostrze
Do nauczenia mam mniej niż połowę bo wieś w chłopach mi już bokiem wyłazi a nie mam zamiaru uczyć się słowo w słowo bo to moim zdaniem nie ma sensu... Nawet prof. od polaka mi tak powiedziała...

A moja siostra zdaje w tym roku też mature, ale ubrała sobie sarmatyzm w literaturze i sztuce

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Znam ten ból. Ja po maturze tez mialam 2 lata bez styczności z językiem i efekty widzę do tej pory. Bo chodzilam semestr, potem znowu mialam długą przerwę i teraz się lapię na tym, że powinnam znać tłumaczenie na rosyjski, albo widzę słówko po rosyjsku, znam je wizualnie, ale co oznacza.. to wymaga dłuższego zastanowienia

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Innej wersji nie przyjmuję do wiadomości tylko jeszcze nie wiem z czego ono jest pogubiłam się przez te świeta
Mi to i na matmie się odbiło, ale zdrowie mi nie dopisywało, więc musiałam przerwać... teraz mam łatwiej na tych zaliczeniach w tej szkole dla dorosłych, ale nie wiem jak z matura. Podobno ustną kazdy zdaje W sumie się płaci

Stary 2013-04-07, 15:54   #4457
myszka87914
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
matko bosko

są leki dozwolone jak najbardziej Ja teraz ładowałam w siebie dużą dawkę betablokera i podejmujemy próbe odstawienia, już nie licze nawet którą, no i jednak będzie trzeba nie odstawiać całkiem tylko się przerzucic na dozwolony. Szkoda, bo chciałam nie pakowac niczego w swój organizm jednak..
Szkoda że lekarz rodzinny nie podejmuje się takich zmian, no niestety prywatnie kasę wywalić trza.
szkoda, że nie wychodzi całkowite odstawienie, ale zdrowie najważniejsze. Myślę, że dziecku te dozwolone leki nie zaszkodzą, a i dla makuszka lepiej jak mama dobrze się czuje. Trzymam kciuki za powodzenie.
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

No tak jakoś, nie jestem zachłanna

Sprawa dla reportera może? Bo pamietam że oglądałam tak takie coś i wkur..się na to
nie chce skłamac bo nie pamiętam gdzie to oglądałam. Pamiętam że dobrze i ja i Darek się wkur. . . bo my o 03.30 rano wstawaliśmy żeby do pracy dojeżdżać a ta k***a twierdziła że jej się i tak należy.
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Stary 2013-04-07, 15:58   #4458
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
A napiszesz za mnie ? Ja to pewnie napisze na te 30%, ale na studia matematyczne się nie wybieram, więc mi wystarczy

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Do nauczenia mam mniej niż połowę bo wieś w chłopach mi już bokiem wyłazi a nie mam zamiaru uczyć się słowo w słowo bo to moim zdaniem nie ma sensu... Nawet prof. od polaka mi tak powiedziała...

A moja siostra zdaje w tym roku też mature, ale ubrała sobie sarmatyzm w literaturze i sztuce

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Mi to i na matmie się odbiło, ale zdrowie mi nie dopisywało, więc musiałam przerwać... teraz mam łatwiej na tych zaliczeniach w tej szkole dla dorosłych, ale nie wiem jak z matura. Podobno ustną kazdy zdaje W sumie się płaci
mogę napisać jak poszlam na swoją maturę, to napisalam podstawę, wyszlam z godzinę wczesniej, polazłam na zakupy, kupilam spódnicę, wrocilam do szkoly, najadlam się, wypilam kawę, zaczęłam przysypiać i jak szłam na rozszerzenie, to się musialam najpierw dobudzić, żeby coś sensownego napisać

Nie ucz się prezentacji na pamięć poczytaj ją, żeby ci zapadło w pamięć, powiesz co wiesz i zdasz bo jak się nauczysz na pamięć, zapomnisz jednego słowa i będzie klopsik
Stary 2013-04-07, 16:04   #4459
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
mogę napisać jak poszlam na swoją maturę, to napisalam podstawę, wyszlam z godzinę wczesniej, polazłam na zakupy, kupilam spódnicę, wrocilam do szkoly, najadlam się, wypilam kawę, zaczęłam przysypiać i jak szłam na rozszerzenie, to się musialam najpierw dobudzić, żeby coś sensownego napisać

Nie ucz się prezentacji na pamięć poczytaj ją, żeby ci zapadło w pamięć, powiesz co wiesz i zdasz bo jak się nauczysz na pamięć, zapomnisz jednego słowa i będzie klopsik
A to wiem... Wolę opowiadać własnymi słowami Dobrze ze nikt tam nie przeszkadza bo ja jak katarynka: jak się nakręce to gadam co mam powiedzieć Gorzej jak ktoś mi przeszkodzi bo wybija mnie z rytmu i gubię wątek

a matmę pewnie na 100% napisałaś

I mam pytanie: nie sądzicie, ze z tego przepisu to wyjdzie raczej jedna porcja by się najeść http://puszka.pl/przepis/3859-soczew...i_imbirem.html jakoś mi to za mało na 2

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 16:18   #4460
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:

a matmę pewnie na 100% napisałaś
ale niedużo mi brakło, bylam bardzo zadowolona

nauczyciel się ze mnie smial jak oddałam arkusz i tak siedzę i on mówi: Paulina, możesz już isc do domu, odpocząć
a ja: proszę Pana.. nie chce mi się wstać

Bo to był w sumie cały dzien, podstawę pisaliśmy przed południem, a z rozszerzenia wyszłam po 18.

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Dla mnie też coś przymało tego jedzenia

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

O a fizykę to pisałam taka rozkojarzona, że aż zapomnialam zrobić jedno zadanie
Stary 2013-04-07, 16:18   #4461
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
ale niedużo mi brakło, bylam bardzo zadowolona

nauczyciel się ze mnie smial jak oddałam arkusz i tak siedzę i on mówi: Paulina, możesz już isc do domu, odpocząć
a ja: proszę Pana.. nie chce mi się wstać

Bo to był w sumie cały dzien, podstawę pisaliśmy przed południem, a z rozszerzenia wyszłam po 18.

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Dla mnie też coś przymało tego jedzenia
Też Ci się nie chciało wyjsć z rozszerzenia

Tak własnie myślałam. To raczej jedna porcja, ale chciałam się jeszcze doradzić Dziękuję

Stary 2013-04-07, 16:22   #4462
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Ale serio serio, jak będziesz miala problem z jakimś zadaniem albo zagadnieniem to chętnie pomogę
Stary 2013-04-07, 16:25   #4463
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Ale serio serio, jak będziesz miala problem z jakimś zadaniem albo zagadnieniem to chętnie pomogę
Ja w ogóle logarytmów nie kumam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 16:29   #4464
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Mój nauczyciel tlumaczyl wszystko bardzo obrazowo, więc w moim zeszycie bylo pełno dziwnych haseł, na przykład:

równania świąteczne
nierówność bomba
równanie patelnia
stara dobra kwadratówka

ale przyznam, były niesamowicie ułatwiające życie

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Ja w ogóle logarytmów nie kumam
oo to powszechne bardzo, sama się musialam kiedys nad tym zastanowić, jak mi kolezanka dala zadanie do zrobienia, bo to się szybciutko zapomina, sa takie średniointuicyjne. Nawet mój nauczyciel twierdzil, że jak wyjdziemy z liceum to zaraz nam logarytmy z glowy wylecą. Miał rację

To postaram ci się sklecić jakies przyzwoite wytłumaczenie i wyślę wieczorkiem na priv może uda mi się trochę rozjaśnić
Stary 2013-04-07, 16:32   #4465
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

dzis caly dzien slonce

kawka byla i spacer, teraz P. tez poszedl z Sonia na spacer

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

śwince przeszlo, rano juz normalnie do jedzenia szla, uff

a wczoraj trafilam na program z Martyna jak byla w osrodku gdzie ratuja leniwce, ale boskie to bylo

Esti, a gdzie ta premiera Róży byla, bo ja w programie tego nie znalazlam

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 16:35   #4466
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Mój nauczyciel tlumaczyl wszystko bardzo obrazowo, więc w moim zeszycie bylo pełno dziwnych haseł, na przykład:

równania świąteczne
nierówność bomba
równanie patelnia
stara dobra kwadratówka

ale przyznam, były niesamowicie ułatwiające życie

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

oo to powszechne bardzo, sama się musialam kiedys nad tym zastanowić, jak mi kolezanka dala zadanie do zrobienia, bo to się szybciutko zapomina, sa takie średniointuicyjne. Nawet mój nauczyciel twierdzil, że jak wyjdziemy z liceum to zaraz nam logarytmy z glowy wylecą. Miał rację

To postaram ci się sklecić jakies przyzwoite wytłumaczenie i wyślę wieczorkiem na priv może uda mi się trochę rozjaśnić
O dziękuję Tylko bez tych patelni po proszę bo nic nie skumam

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
dzis caly dzien slonce

kawka byla i spacer, teraz P. tez poszedl z Sonia na spacer

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

śwince przeszlo, rano juz normalnie do jedzenia szla, uff
Jakiej śwince bo ja nie w temacie ?

a wczoraj trafilam na program z Martyna jak byla w osrodku gdzie ratuja leniwce, ale boskie to bylo

Esti, a gdzie ta premiera Róży byla, bo ja w programie tego nie znalazlam
Witaj A ten film chyba jest na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ bez limitu

Stary 2013-04-07, 16:37   #4467
myszka87914
Zadomowienie

Sorki dwa razy wysłało ten sam post

Edytowane przez myszka87914
Czas edycji: 2013-04-07 o 16:53
Stary 2013-04-07, 16:38   #4468
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
O dziękuję Tylko bez tych patelni po proszę bo nic nie skumam
spokojna głowa do logarytmów chyba akurat nie było żadnych takich śmiesznych skojarzeń
Stary 2013-04-07, 16:40   #4469
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
spokojna głowa do logarytmów chyba akurat nie było żadnych takich śmiesznych skojarzeń
A mogę wiedzieć skad te skojarzenia?
I wiesz może jak smakuje curry? Ostra ta przyprawa czy podobna do kurkumy ?

Stary 2013-04-07, 16:45   #4470
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
A mogę wiedzieć skad te skojarzenia?
I wiesz może jak smakuje curry? Ostra ta przyprawa czy podobna do kurkumy ?
A pewnie, zaraz napisze

Curry bardzo często używam są różne, te w proszku nie są jakieś ostre podobna bo w curry jest najwięcej wlasnie kurkumy Pasty smakują ciut inaczej niż to sproszkowane. Ja lubię w sumie wszystkie, no może zielona pasta nie jest najlepsza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości