|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosno, no dalej, skróć nasze męki, zaraz potrzebują Cię kwietniowe PMki! PM201
Nic mi się nie chce, a powinnam pisać licencjat albo uczyć się do kolokwium Zamiast tego myślę jakie by tu kupić buty na wiosnę
|
#1952 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosno, no dalej, skróć nasze męki, zaraz potrzebują Cię kwietniowe PMki! PM201
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosno, no dalej, skróć nasze męki, zaraz potrzebują Cię kwietniowe
Cytat:
![]() aleee mnie głowa boli idę poleżeć.---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
Dla wszystkich!Emilia jak Ty masz 55 to ja mam... 48!
|
||
|
|
|
#1954 |
|
404 Not Found
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosno, no dalej, skróć nasze męki, zaraz potrzebują Cię kwietniowe
Matematyka.
|
|
|
|
#1955 |
|
Zadomowienie
|
Co tam słychać ? ![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...TYMI+WSTAWKAMI na poprawiny??
|
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1957 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Wiosno, no dalej, skróć nasze męki, zaraz potrzebują Cię kwietniowe PMki! PM2013
Witam się i ja
![]() Od wczoraj dzwonimy z tż po niedobitkak, którzy nie dali nam odp czy przyjadą i... jestem załamana ![]() Z planowanych 100 os wyjdzie nam ok 70+ gości, ok 80 licząc dzieci... Część odmówień bardzo nas zaskoczyła... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1958 | |
|
404 Not Found
|
Dot.: Odp: Wiosno, no dalej, skróć nasze męki, zaraz potrzebują Cię kwietniowe PMki!
Cytat:
|
|
|
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosno, no dalej, skróć nasze męki, zaraz potrzebują Cię kwietniowe PMki!
Cytat:
Planowaliście, że 100 osob przyjdzie czy zaprosiliście 100 osób? Macie jeszcze na tyle dużo czasu do ślubu, że spokojnie możecie kogoś doprosić
|
|
#1960 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Wiosno, no dalej, skróć nasze męki, zaraz potrzebują Cię kwietniowe PMki! PM2013
Zaprosiliśmy nieco ponad 110 os, z czego nastawialismy się na ok 100 (licząc nas) osobowe wesele.
Przykre, bo 2 młode kuzynki z bliska miały focha i odmówiły, a przyjedzie 80 letni wujek z centrum Polski... No ale nie mi oceniać czyjeś decyzje... Coś czuję że w przyszłym roku też jednym odmówimy, i nie bedziemy udawać że to nie w zamian za nasze! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po całym dniu zajęć
W końcu robi się wiosennie Dziewczyny, które zamawiały zaproszenia z Amelii: orientujecie się czy na tych zapasowych zaproszeniach, które będą wykropkowane (zamówiliśmy ich 10 sztuk) można wstawić inną datę potwierdzenia ? Czy musi być jednakowy tekst w całej partii? Bo jak można to bym chyba jednak poprosiła, żeby zrobili mi w tych wykropkowanych późniejszy termin potwierdzenia na ewentualne doproaszanie![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tylko o nich świadczy. Przynajmniej będziesz miała pewność, że w tak ważnym dla Was dniu będą osoby, które chcą z Wami dzielić to szczęście |
|
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam 3 godziny przerwy w segregowaniu zawartości mebli, bo byłam na obiedzie i u babci, ale wracam do boju
póki jasno to muszę foty porobić...
|
|
|
|
#1965 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
Jest nam przykro... ale szukamy też pozytywnych aspektów, jak np: Cytat:
![]() Nikt nie będzie komentować pod nosem że rosół nie dość gorący, sukienka brzydka a Pan Młody za chudy ![]() Teściowie planują jeszcze poprosić kilka osób z dalszej rodziny, będziemy ostatecznie wiedzieć za tydzień, ilu weselników przyjmiemy
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzis jestem wsciekla i zadowolona jednoczesnie- moj kuzyn, siostrzeniec taty, wczoraj sie zenil, o czym poinformowal nas jakis tydzien temu, nawet nie osobiscie, ale przez rodzicow(a ma 26 lat), a ze mam naprawde mala rodzine( mam w sumie 5 kuzynostwa) to troche nieladnie sie zachowal :/ no, ale dzieki temu ja na swoje wesele jego zona nie zaprosze i mam miejsce dla znajomych, ktorzy szczerze czekaja z nami na ten dzien
|
|
|
|
|
#1967 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta jestem pełna obaw z racji tego że doceniam swoja przyszła teściową.... część z Was kojarzy przeboje z nią. W tygodniu idziemy do brata tż (ten urlopowicz co wakacje były ważniejsze od wesela) tż ma dzwonić umawiać nas na ten tydzień z nimi bo musimy wiedzieć czy będzie świadkiem tż ( w tym tyg. ksiądź przy protokole chce dane swiadkow) i ok zniosę to, że tam pójdę ..., ale teraz tż wymyślił mi że jak damy im to i jego matce bo zaraz się zgadają i chce żebym poszła z nim do jego matki ( do nich poszła) i wreczymy jej razem. Ja dotąd mówiłam, że ma sam to będzie mniejsza afera ale on mówi, że razem i co będzie to będzie a razem trzeba i niech mu będzie ale uważam, że jak zobaczy nas razem i zaproszenie to bedzie horror, albo jej zawał albo do mnie z rękoma.... Tż wie że od teraz do ślubu piekło w domu bedzie mial sam to mi mowil... Tez ja docenia tak jak i ja
))))))))))))---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- U mnie co do gości to z mojej str. beda prawie wszyscy proszeni - jeden wujek po operacjach z kiepskim stanem zdrowia od mies. wiedzialam ze na poprawiny przyjda, w jego stranie naprawde jest mi bardzo milo ze na poprawiny beda i doceniam to bardzo... Inny wujek tez choruje wiec tez powiedzial ze nie bedzie od razu a cala reszta jak dostali zaproszenia to zaraz mowili ze tak
|
|
|
|
#1968 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() śliczne podoba mi się księga gości ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie dzisiaj bardzo cieplutko, aż musiałam ściągnąć szalik i szłam w rozpiętej kurtce ale strasznie boli mnie głowa :/ aż jest mi niedobrze ostatnio ciągle tak mam na zmianę pogody
|
||
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Robię listę rzeczy do koszyczków i mam jakieś zaćmienie. Co jeszcze można włożyć do męskiego koszyczka? O czymś zapomniałam?
Łazienka damska: 1) Dezodorant w sprayu 2) Plastry + coś odkażającego 3) Nici 4) Ibuprom 5) Podpaski/tampony 6) Chusteczki do demakijażu 7) Nożyczki 8) Agrafki 9) Gumki do włosów/wsuwki 10) Lakier do włosów 11) 2 pary rajstop 12) Pilniczek 13) Bibułki matujące 14) Krem do rąk 15) Bezbarwny lakier do paznokci Łazienka męska: 1) Dezodorant w sprayu 2) Nici 3) Ibuprom 4) Nożyczki 5) Agrafki 6) Plastry + coś odkażającego
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
U Nas też piękne słońce ale jest wietrznie. A ja leżę w łóżku chora
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
O, chusteczki, dobre
O najprostszych rzeczach chyba najłatwiej zapomnieć. Wykałaczki prawie na pewno są przy barze.
|
#1972 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli długoterminowa prognoza się spełni to przyszło tygodniowe PMki będą miały około 15 stopni i słoneczko
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, WIDZĘ SŁOŃCE!!!
![]() ![]()
|
|
|
|
#1974 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1975 |
|
Wtajemniczenie
|
wiosennie
|
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1977 |
|
Wtajemniczenie
|
podobno to nowy trend
|
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze będę myśleć i jak coś wymyślę to napiszę ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Mnie się ten trend nie podoba
|
|
|
|
|
#1979 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie też nie
kolorowe buty to ok rozumiem, ale kolorowa halka to już duuuuuuża przesada :/
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby potem wszyscy mi wszyscy faceci nażelowani chodzili?
No dobra, niech stracę Przyszło mi jeszcze do głowy: 1) Zmywacz do paznokci + waciki 2) Chusteczki do higieny intymnej 3) Gumy do żucia/ tic taki Zastanawiam się nad grzebieniem?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

Zamiast tego myślę jakie by tu kupić buty na wiosnę

ja chyba nie będę miała odwagi, no chyba, że mnie przypili i nie zjadę nic sensownego... Jak coś to też myślę o tej stronie
.

idę poleżeć.
Dla wszystkich!

Bo jak można to bym chyba jednak poprosiła, żeby zrobili mi w tych wykropkowanych późniejszy termin potwierdzenia na ewentualne doproaszanie
klik!