|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
|
#1383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- A najlepsza do tej pory? Wg mnie kwintesencją Kinga jest "TO". ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- A jak go usadziłaś na tym piwie ?
|
|
#1384 |
|
Adwokat diabła
|
dokładnie
ooo kiedyś muszę do Ciebie zawitać ![]() a jak go usadziła?! ustawiła przed nim butelkę i powiedziała słynne: no ze mną się nie napijesz?!
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
człeka nie ma trochę czasu i potem nadrabiać musi zaległości.. jestem chyba uzależniona od wizażu
|
|
|
|
#1386 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry!
Wczoraj bylam na imprezce urodzinowej u cioci z rodzina i jestem z siebie dumna!Bylo tyle pysznosci, a ja niec nie zgrzeszylam! Wypilam tylko 1 drinka i zjadlam 2 jajka nadziewane. Niestety nie mialam czasu wczoraj pocwiczyc ale 5 godzin latalam po sklepach to chyba spalilam troche kalori. Dzis bede cwiczyla ale pozniej dopiero, bo teraz nie mam jak. U mnie w Angli cieplutko i slonecznie,wiec caly dzien bylismy z dziecmi na dworze. |
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1388 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cwiczenia (i to zdjecie ) poprawily mi troszku humor. Nie bez znaczenia jest tez fakt, ze pewny osobnik zszedl mi z oczu... ale nie, nie, nie denerwujemy sie.... huuuu huuuu huuuu - gleboko oddycham ![]() Melduje ok 40 minut cwiczen - mieszanka z pamieci (w tym cala Mel B na pupke). Dobrze mi sie tak cwiczy, bo sie moge gapic w tv a wlasnie leci The Biggest Loser, wiec dodatkowo sie motywuje.
|
|
|
|
#1389 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem nowa
Więc mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona i troszkę pomożecie Mam 16 lat i 4 miesiące ;D Wazę 56.9 kg przy wzroście 168/170 ( nie wiem dokładnie ;c ) Niby nie dużo, ogólnie jestem osobą szczupłą, ale w rodzinie mamy tendencje do wystającego brzucha. Chciałabym może trochę zgubić z wagi, choć w sumie sama nie wiem, ponieważ mój wskaźnik BMI jest raczej w porządku. Przede wszystkim chodzi mi o to, żeby nie mieć tego wystającego brzucha, tylko ładny brzusio, który bez problemu z chęcią odsłonię latem i nie będę musiała go wciągać, żeby wyglądał na płaski i piękny. Od czego powinnam zacząć ? Skalpel, killer, czy turbo ? Do osób wysportowanych nie należę, trudno nabrać mi motywacji. Teraz postanowiłam przejść na dietę, ale trudno mi to idzie, ponieważ nie wiem jak Ona ma wyglądać no i nie potrafię siedzieć notować co zjadłam, ile miało to kalorii i ile jeszcze mogę pochłonąć danego dnia. Zwłaszcza, że dieta jest trudna ponieważ żyję sama z tatą, on lubi dobrze pojeść, obficie, ja do tej pory też lubiłam i często muszę jeść to co tata kupi, więc nie są to jakieś mało kaloryczne rzeczy itd . pomocy ! ;c Czy trening pt "skalpel" to tylko ten jeden filmik http://www.youtube.com/watch?v=3yicvXejknk ? proszę o pomoc Chciałam jeszcze dodac, że od ostatniej środy tj. 3 Kwietnia ćwiczyłam codziennie 25 min steper, trochę nożycze, wypychanie bioder - http://www.cwiczenia.org/cwiczenia-o...-odchudzajace/ ten zestaw, nie wiem czy to miałoby być pomocne. Czekam na odpowiedź z góry dzięki ;* Ostatnie pytanie, jak mam się odżywiac? co znaczy zdrowe i racjonalne odżywanie ? jestem bardzo zielona ;c i do lata mało czasu, więc proszę o wyrozumiałość i pomoc |
|
|
|
#1390 |
|
Adwokat diabła
|
mam nowy nałóg..
nazywa się namiętne picie zielonej herbaty
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() jutro wracam do boju!!! bede sexy super laska do wakacji mam gdzies takiego powera , ze loo
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
Mi niestety po zielonej strasznie wyskakują syfy. Dzisiaj oglądam sie w lustrze w poszukiwaniu jakichkolwiek efektów
i niespodziewanie nad zadkiem zaczynają mi się robić dołeczki, które zawsze chciałam mieć Edytowane przez 1qazse4 Czas edycji: 2013-04-07 o 19:09 |
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój mózg paruje
nie cierpię pisać tego typu prac, ale drugi rozdział mogę uznać za zakończony Teraz kawka i zaraz zmykamy z Tż na spacer, bo ładna pogoda się zrobiła ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kurczaka Stoję wczoraj w kolejce w mięsnym, a przede mną kobieta z dwójką dzieci. Na oko 4 latka. Mały mówi do mamy: mamo! kup mi kurę. Albo INDYKAA!-Dobrze kochanie, poczekaj. Może paróweczkę? nadchodzi ich kolej. Sprzedawczyni się pyta co podać a mały się wyrywa: -Poproszę kurę! Bez głowy i ogona! A dla mamy parówkę! Melduję pierwszy raz od wtorku ![]() Ripped in 30 W4 D1 nieszczęsne planki, bez komentarza ![]() Mel B pupa Side planks 2x20 łapy mi sie trzęsą! ![]() Ja czerwonej. A tak wybrzydzałam. I do tego zawsze mam przy sobie wodę. Nawet jak idę na chwilę do pokoju to z butelką wody ![]() Trener na siłowni mi powiedział, że do 'bilansu' ile dziennie pijemy, nie powinno wliczać się herbat. A ja żłopię/-ałam tyle tej czerwonej
Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2013-04-07 o 19:11 |
|
|
|
|
#1395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
|
|
#1396 | |
|
Adwokat diabła
|
give me power 2
![]() Cytat:
czerwona - be? zielona - be? czy herbaty be?
|
|
|
#1397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A z herbat lubie czerwona i czarna
|
|
|
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie bee, można pić! Tylko oprócz tego te min. 1,5l wody
Ogólnie powiedział mi, że powinno się pić 1ml na każdy zjedzony kcal- dla mnie nierealne póki co. Cytat:
|
|
|
|
|
#1399 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() a z woda to ja zawsze mam problem..
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie szukam tego sposobu
Póki co próbuję wszędzie chodzić z wodą, zobaczymy czy coś to da.Zgłupiałam. Co powinno się jeść po treningu o tej porze? Białko i węgle? wiem, że ostatnim posiłkiem ma być samo białko.. |
|
|
|
#1401 |
|
Adwokat diabła
|
chyba postawię jutro sobie na biurku, 4 butelki 0,5 wody i będę ją chłeptać..
|
|
#1402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kropcia001 Skalpel jest głównie na rzeźbę, killer i turbo to dosyć intensywne treningi spalające tłuszczyk, ale na początek przygody z ćwiczeniami są dosyć ciężkie. Skoro zależy Ci głównie na płaskim brzuchu, to może wystarczy zacząć trochę zdrowiej jeść i zacząć ćwiczyć, a nie od razu przechodzić na dietę? Tak, skalpel to tylko ten jeden filmik ![]() Na ten brzuch, to wpisz sobie na yt "abs workout" znajdziesz różne ćwiczenia, które pomogą Ci go trochę wyrzeźbić, polecam 8 minute abs, melb i tiffoczki. Co do ostatniego pytania wystarczy, że poczytasz trochę forum a znajdziesz wszystkie potrzebne informacje. W skrócie 5 posiłków dziennie, dużo wody, oczywiście unikanie fast foodów, słodyczy, głodówek i obżerania się na kolację
|
|
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Cytat:
|
|
#1404 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Zrobiłam sobie krotką przerwę. Wizaż czytałam, ale nic nie pisałam. Ostatnio zrobiło się trochę pod górkę i muszę walczyć ze sobą żeby podnieść tyłek z fotela. Takiego lenia nie pamiętam. Nawet nie chce mi się iść do kuchni czegoś napić lub zjeść-.- Wczoraj miał być kolejny dzień skalpela, ale poszłam na siłownie i już mi się nie chciało... aż mi wstyd z tego powodu. Dzisiaj miałam iść na zajęcia taneczne, ale okazało się, że trenerka jeszcze ma wolne. Przynajmniej spacerek zaliczyłam.King, pamiętam jak zaczęłam czytać "Łowcę snów". Opisy naprawdę niczego sobie. W połowie książki miałam problemy z żoładkiem( zatrułam się czymś) i już nie potrafiłam wrócić do tej pozycji. Aktualnie w wolnych chwilach czytam Koontza. O Mastertonie nie słyszałam, polecacie jakąś pozyc |
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chrupie pistacje ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Kurcze, ale wlasnie zdalam sobie sprawe, ze ja nawet nie wiem jak wygladaja moje plecy tak normalnie, od tylu... musze sobie zrobic zdjecie i zobaczyc |
|
|
|
|
#1407 |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Też lubię Kinga dziewczyny ![]() Zielona herbata mniaaam! Ale że tak dużo trzeba pić wody? masakra dla mnie, bo wody nie lubię U mnie dziś: - 6weeks6pack - Mel B pośladki - Mel B abs - rozciąganie ![]() czy ktoś z Was ma też problem z ogromnymi łydkami?
|
#1408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za trening ![]() A nieproporcjonalnie ogromne lydki mam i ja.
|
|
|
|
|
#1409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet gdy ważyłam 52kg plecy były płaskie jak deska, teraz ważę 54,5 |
|
|
|
|
#1410 |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Też lubię Kinga dziewczyny ![]() Zielona herbata mniaaam! Ale że tak dużo trzeba pić wody? masakra dla mnie, bo wody nie lubię U mnie dziś: - 6weeks6pack - Mel B pośladki - Mel B abs - rozciąganie ![]() czy ktoś z Was ma też problem z ogromnymi łydkami?
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.

?

ale nie, nie, nie denerwujemy sie.... huuuu huuuu huuuu - gleboko oddycham 

Stoję wczoraj w kolejce w mięsnym, a przede mną kobieta z dwójką dzieci. Na oko 4 latka. Mały mówi do mamy: mamo! kup mi kurę. Albo INDYKAA!

masakra dla mnie, bo wody nie lubię
za trening