|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
BAN stały
|
Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Pysia!!!!
![]() ![]() Monika i zero kaca Piłam moją weselną
|
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej podpicie stóp i uda - od cholernej macareny. ![]() Ale co się dziwić.. pochulałam po parkiecie porządnie. Jak grała muzyka to rzadko kiedy siedziałam. ![]() W ogóle powiem Wam dziewczyny, że trzeba pilnować fryzjerki jak będą na robić fryzury. Przyjaciółka miała bardzoooooo prostą. Włosy na bok, nad karpie spięte lekko, w jakby takie zwijańce i na to przypinka. Fryzura nie wytrzymała do dojazdu do sali. I to tak się rozwaliła, że przed pierwszym tańcem robiłyśmy zupełnie nowe upięcie od podstaw. Wina jak dla mnie leżała we wsuwkach. Włosy były gładkie bo wyprostowane na szczotkę, a ona użyła niemalże samych wsuwek do koka, które średnio się trzymają jak tego koka tak na prawdę nie ma. Wysuwały się wszystkie, jedna za drugą.
|
|
|
#2523 |
|
Raczkowanie
|
KOCHAM LATAĆ
może trochę to wyolbrzymiłam, bo leciałam tylko dwa razy, rok temu do Egiptu (w te i z powrotem) ale po prostu się zakochałam. Uwielbiam start, jak wciska w fotel, a siedziałam przy oknie i widoki tez super a all inclusive na prawdę polecam. Ja miałam all inclusive, jedzenia masa, bardzo różne, każdy coś dla siebie znalazł. Nie musisz śniadań robić, chodzić i wydawać kasy na obiady, robić kolacje itp. drinki w cenie all inclusive itp itd. Jesli ktoś jezdzi na wakacje rzadko, to naprawdę uważam że lepiej dopłacić do tego all inclusive ale mieć wakacje super Kurde aż mi sie łezka w oku zakręciła, tak bym tam wróciła :rolleye s: jeśli chodzi o prezenciki dla gości to jedyne co my przewidujemy to tzw. gościniec, czyli ciasto. Są ładne pudełka na allegro. Żadnych magnesików, czy czegokolwiek z nasza podobizną, bo to już dla mnie przesada. Nie chce nikogo urazić bo to wiadomo, rzecz gustu. Tylko ja bym w życiu nie chciała dostac takiego "prezenciku", bo zaliczam takie do tzw. "koszmarków" ![]() i tak samo dla mnie zdjęcia pary młodej na sali to już przesyt. Zbyt narzucające się, pretensjonalne:/ ale to też rzecz gustu. cukratywna gratuluję wygranej sesji narzeczeńskiej ![]() ![]() my mieliśmy w pakiecie, ale z niej zrezygnowalismy, bo chcielismy droższy pakiet u fotografa. Poza tym byłby problem z czasem na taką sesją:/wenedka dobrze że się z tą druhną wyjasniło!!!!! i wszystkiego wszystkiego NAJLEPSZEGO!!![]() ![]() magdalenka_w_86 dla mnie buty bomba ja też jestem za białymi i prostymi![]() Dla mnie Flowerbomb Victor & Rolf to przesłodzony zapach:/ nie w moim stylu. Say-hello ja jestem bardzo wrażliwa na punkcie zwierząt. Jesli tak ktoś przy mnie żartuje, to albo dostaje mega zlewke ode mnie, albo, jak nie wypada.. to po prostu wychodzę, ale dosyć ostentacyjnie, każdy wie dlaczego... nie cierpię takich ludzi.
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
A jaka to?
![]() My piliśmy wczoraj białą żubrówkę i na początku było fatalnie, ale to przez.. soki. Jeden z minusów jakie się pojawiły. Zostały podane na początek same 'kwaśne' soki - grapefruitowy i porzeczkowy. FATALNIE się nimi wódkę popija - wzmagają jej goryczkę i palenie w gardle. ![]() Później przybyły pomarańczowy i jabłkowy i było dużooooooooooo lepiej - wódka ok.
|
|
#2525 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cukratywna, ja uwielbiam sesje w tym stylu, ślubne również
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje |
||
|
|
|
#2526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to rzeczywiście nie fajnie ((Kurcze nawet nie wiem co ci doradzić (---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
( ja wymyślam on tylko przytakuje albo sie nie zgadza... a czasami chciałabym żeby coś on zaczął temat, pooglądał co chcemy a co lepiej nie dawac (---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
Gratuluje
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za opinię dziewczęta
![]() i tak go nie wezmę, bo drogi jest jak cholera.. już wolałabym zainwestować w Rutko, których zdjęcia są idealne jak dla mnie. ale przez to, że namówiłam tż na droższy zespół, to muszę oszczędzić na zdjęciach i video. Cytat:
wczoraj własnie wyszłam dwa razy z pokoju, bo już tak się we mnie gotowało... ktoś coś tam komentował, że "Kasia już słuchać nie może", ale jakoś się tym nie przejmowałam.
|
|
#2528 |
|
Wtajemniczenie
|
Agata, właśnie chcemy dokładnie tak jak piszesz. Nigdy nie byliśmy na wakacjach za granicą, uważam, że raz od wielkiego dzwonu z okazji podróży poślubnej można dopłacić i wziąć all inclusive
Cukraktywna, gratuluję wygrania sesji Ale Ci fajnie
|
|
#2529 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Fryzjerce urwałabym głowę...Cytat:
![]() Zapamiętam z tymi sokami (ja popijałam wodą )
|
||
|
|
|
#2530 |
|
Raczkowanie
|
pysia1987 kochanie trzymaj się
żaden kredyt nie jest ważniejszy niż Twoje zdrowiea z TŻ hmm, mówisz że wieje nudą nie wiem co tu poradzić bo Was nie znam, nie wiem co lubicie itp ja wiem że bardzo chciałaś wziąć ślub w przyszłym roku, ale pomyśl w ten sposób. W jakim byłabyś stanie w przyszłym roku, jeśli zostałabys w tej pracy:/ a tak, jesli zdecydujecie się na ten ślub (bo pisałaś że masz wątpliwości) to moze do tego czasu wszystko się wyprostuje, i do ślubu pójdziesz z "głową w chmurach", ze szczęścia i bez problemów
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Pysia bardzo współczuję sytuacji w pracy
Margolcia gratulacje ![]() ijaa zatłukłabym fryzjerkę ![]() ja woczraj piłam Bolsa i wszystko w jak najlepszym porządku! dzisiaj dostałam okres i to taki że myślałam że zejdę
|
|
#2532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie lubie za to colą i innymi napojami gazowanymi.
|
|
|
#2533 |
|
Zadomowienie
|
pysia trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło
![]() Margolcia gratulacje!
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a podróż poślubna jest (raczej ) tylko jedna i dla mnie powinna być szczególna![]() to też zależy do jakiego kraju się jedzie, ale czasem bywa tak, że ludzie którzy nie wykupili all inclusive żałowali, bo okazało się że na jedzenie musieli wydać kupe kasy ![]() ja do dzisiaj wspominam jak Pan mi robił tosty i piękne ozdoby na talerz z warzyw, jak jadła pyszne gofry na śniadanie, albo tosty francuskie z szafranem, omlet, jajko na toście itp itd...reszty nawet nie wymieniam bo wyszedłby chyba najdłuższy post...
|
|
|
#2536 |
|
Wtajemniczenie
|
ale jesteś HARDCOREM !!! Popijałaś wodą
Znajomi popijają tylko sokiem porzeczkowym to raczej kwestia smaku, kto co lubi ![]() a co do tej fryzury to czy ona nie miała wykonanej próbnej? Ja chce mieć właśnie dlatego próbną, żeby przetestować fryzurkę. swoją droga fryzjerka powinna wykazać się trochę większą wyobraźnią... |
|
|
|
#2537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I z naszego otoczenia stołowego to serio krzywili się wszyscy! Najpierw zwaliliśmy to na wczesną porę, że nam po prostu wódka nie wchodzi o 14:00 ale szybko się to zweryfikowało. ![]() Po jakimś czasie świadek nie wytrzymał i poszedł do kuchni zarządzić inna popitkę. ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() głównie ze względu na czas. WSZYSTKO zorganizowali w 7 tygodni. nie mniej jednak, uważam, że mimo braku fryzury próbnej fryzjerka pojechała po bandzie - jakby w ogóle nie pomyślała. Przecież to ona ma doświadczenie i powinna wiedzieć jak się będą te wsuwki zachowywać na włosach - tym bardziej że nie był to kok wysoki i przyjaciółka raczej nie ma burzy włosów - nie było tam nic ciężkiego co mogłoby ciągnąć włosy w dół, a mimo to rozwaliło się wszystko w ciągu dwóch godzin. ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() Zaskoczyli mnie kurde, a nich innego nie było pod ręką to walnęłam co było.
|
|
|
#2538 |
|
Raczkowanie
|
no ja to i na co dzień piję sok grapefruitowy, bo go po prostu uwielbiam
z kartonów jest powiedzmy dobry, pyszny jest z tarczyna, a najlepszy świeżo wyciskany![]() ![]() ogólnie nie przepadam za wódką, ale z tym sokiem wchodzi
|
|
#2539 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I w ogole potrafię dwa litry wody wypić podczas takiej jednej imprezy Sokow nie lubię bo są za słodkie (grejpfrutowego nie moge bo biorę tabl. anty.) a gazowanych też nieeee, zostaje wiec woda
|
|
|
|
|
#2540 |
|
Raczkowanie
|
kurde, a z ta fryzjerką to rzeczywiście...ja bym poszła do tej fryzjerki i powiedziała jej że spiep***ła robotę... w tak ważnym dniu... :/
|
|
#2541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a na co jeszcze warto zwrócić uwagę?? Dostrzegłaś jeszcze coś? |
|
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2543 |
|
Raczkowanie
|
a nie można pić grapefruitowego przy tabletkach anty?? :/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2544 |
|
BAN stały
|
Kupiłam rodzicom dziś prezent na rocznicę, którą mają...w czerwcu
Jak to zobaczą to oszaleją Agata ponoć nie można tylko popijać tabletek, ale ja dmucham na zimne
Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-04-07 o 22:23 |
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
weekend minął w szkole Tyciata też bylismy na tym filmie "ferie" tragedia ![]() PYSIA mam nadzieje ze Wam sie wszystko ulozy jutro idę robić te usta, troche sie boje
|
|
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Cytat:
Alkohol się wolniej rozkłada przez jeden enzym i zatrowa organizm...bleeh Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama jest fryzjerka 23 lata pracuje w jednym salonie i naprawde czasem rece zalamuje nad tym jak ktos przychodzi i jest obciety tak krzywo ze ja laik totalny widze tą krzywizne ... czasem jest poptostu tak, że kobieta wymysli sobie fryzure, fryzjerka wie ze to sie trzymac nie bedzie na jej wlosach bo ma np. ciezkie i śliskie więć upięcia sie nie trzymaja, a i tak zrobi ta fryzure bo ma z tego kase. a nie chce sie jej tlumaczyc i szukac pomyslu na inna zeby sie kobitce spodobalo. podejscie do klijenta jest bardzo wazne |
|
|
|
|
#2548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja za moich studniówkowych czasów to piłam bez przepity ![]() Tak nieoficjalnie mogę powiedzieć, że już mamy chyba zespół
|
|
|
#2549 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2550 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chociaż i tak pozostanę przy grapefruitowym ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- no nic, ja tez już się żegnam, dzisiaj relaks z książką
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.

Piłam moją weselną 

Kurde aż mi sie łezka w oku zakręciła, tak bym tam wróciła
:rolleye s:

Fryzjerce urwałabym głowę...

dobrze, że okresu do tego nie dostałam.
Sokow nie lubię bo są za słodkie (grejpfrutowego nie moge bo biorę tabl. anty.) a gazowanych też nieeee, zostaje wiec woda