|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
Kretka, trzymam kciuki żeby się znalazł!
Piekę ciasto fasolowe, czuję, że nie wyjdzie
|
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W domu szukaliśmy i nie ma, może w samochodzie będzie. Jak nie, to spadł gdzieś na dworze i dupa, nic nie zrobię. Pocieszam się, że za parę/kilka miesięcy będziemy brać ślub, to i tak bym zdjęła pierścionek, bo obrączka. Ale chciałam go zachować w końcu Jem kolację - dwie kanapki z masłem, wędliną z indyka (pieczona w domu), pomidorem, 3 marchewki i czarna herbata z dwoma kroplami stewii (czarnej jako jedynej gorzkiej nie wypiję).
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie czuje, jakbym dzisiaj niewiadomo jak nagrzeszyla, a jadlam wszystko zgodnie z SB, wiec nie wiem o co chodzi?!
teraz sobie krece hulahopem ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Jeszcze mam pytanie, jako co liczyc ciasto fasolowe? Jako skrobia? Edytowane przez moooniek Czas edycji: 2013-04-07 o 21:17 |
|
|
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jako fasolę + słodkości do 75 kcal (składniki jak kakao, słodzidło, czekolada, itp.) + ewentualnie owoce jeśli miałaś
|
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
Cytat:
tylko mam takie uczucie chyba dlatego, ze rano byla owsianka, a na obiad tortilla, bo od dzis moglam juz 2 porcje skrobii zreszta na SB caly czas nie czuje, ze jestem na diecie ;DNaprawde? O mamo tylko jablko jest, ale jedno, bo balam sie, ze mi nie wyjdzie to ciasto i ze zmarnuje owoce tylko ![]() Jak wyszlo, to nastepnym razem bede kombinowala ze skladnikami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
Usmażyłam sobie na jutro kotlety - nie miałam pojęcia ze to tyle czasu zajmuje
do tego mam pełną lodówkę zdrowego jedzenia. A własnie, ziarna słonecznika/sezamu można wcinać w 1-szej fazie?
|
#3037 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzis tyle jadłam! Po bożemu :P
Ogolnie padam- pielgrzymka udana i to bardzo Jadalismy w mc i sobie nie odmawialam. Ale mam juz rozpisane na 3dni diete (jutro skoncze do konca tygodnia) i jutro mam ładnie ujemny bilans, we wtorek dodatni i w srode znowu ujemny. Więc licze, ze za 2tyg wroce do tego co było ,bo cos się obijam ostatnio i przybieram ![]() Kochane idę się kapac i spać
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ziarna mozna smialo tylko nie pamietam nigdy tych dozwolonych ilosci bo ja tam i tak tego nei pilnuje i na oko jem ale nie czesto wiec nie mam problemu ide sie myc bo jeszcze wlosy musze odswiezyc a potem do lozka uczyc sie na jutrzejsze prezentacje oj to bedzie dzien gdybym juz miala tu nie wpadac to dobranoc
|
|
#3039 | |
|
Zakorzenienie
|
Kretkaaaaa !!!
Cześć wariatko Już Cię chciałam szukać po fejsie... ![]() Cytat:
Obyś znalazła... ![]() ![]() Można Podajże 2 łyżki dziennie Dotyczy to ziaren, masła orzechowego, siemienia lnianego... itp ![]() Jak źle mówię to mnie poprawcie ale ja tej reguły przestrzegam ![]() Ale miałam laski cudowny weekend... Szkoda że już koniec i jutro poniedziałek... ![]() Dziś dzień aktywny - od rana po śniadaniu 2godz. spacerek z TŻ ![]() Po południu "chill out" i wieczorem kino ![]() Super film był - "Układ zamknięty", Polski film lepszy od tych z "holiłudu" 100 tysięcy razy |
|
|
|
|
#3040 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie !
![]() Mogę dołączyć? Próbowałam już dołączyć w poprzedniej części ale zabrakło motywacji i nie umiałam się wyrzec słodyczy, owoców i pieczywa;d Teraz mam motywację i myślę, że mi się uda ;D Dziś ważyłam 64kg przy wzroście 168cm. Myślicie, że na I fazie uda mi się zrzucić chociażby 7kg ? ------------------------------------------------------------------------- Dziś zjadłam: Śn: jajecznica z 3 jajek(pomidor+szczypiorek +szynka) ŚnII: serek biały Obiad: Bakłażan, serek biały To wszystko na dziś. Dodatkowo pobiegałam 50min na bieżni, pokręciłam hula-hop 15min, zrobiłam przysiady Idę, miłej nocki dziewczyny
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dlaczego tak mało jesz ??? Tylko sobie krzywdę robisz dziewczyno... ![]() Jeśli chodzi o I fazę to pozbywasz się w większości wody, wątpię byś przy Twojej wadze schudła więcej jak 3-4kg... Ile masz wzrostu ? Na prawdę dziwię się że po tak małej ilości jedzenia (600-700kcal ) nie padłaś po tych ćwiczeniach... ![]() Na dupę powinniśmy Ci tu dać na początek ![]() Nie odbieraj tego źle ale jako jakąś dobrą radę bo tylko rozregulujesz sobie metabolizm... A na dodatek nie wiem czy sobie zdajesz sprawę że spalasz mięśnie podczas ćwiczeń a nie tłuszcz... ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Tak jeszcze dla porównania to na SB my tu te 500-600 kcal jemy na śniadanie I jakoś chudniemy...
|
|
|
|
|
#3042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz wagę w normie, więc na duży spadek na I fazie nie masz za bardzo co liczyć, poza tym 7 kg? Tyle to chyba nikt nie zrzucił Za mało jedzenia, dużo za mało. Śniadanie - ok. II śniadanie - sam ser? SB to nie Dukan Przy takim menu nie ćwiczyłabym, tym bardziej tak intensywnie jak biegi, ale to ja - lubię moje zdrowie i sprawny metabolizm ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
Jak mówiłam cioci przy śniadaniu, że mój śniadaniowy owies ma ok. 500 kcal, to jest taka mina i zdziwko wielkie. Przecież to dużo! Właśnie - dużo, a ja takim sposobem schudłam 45 kg
|
|
#3043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nie będzie w aucie to przepadł Pestki można, z tego co mi wiadomo, trzy łyżki A co robiłaś, że taki cudowny? ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
Ale wiem, że są różne szkoły owsiankowania.Śniadanie może być duże, dzięki niemu dłużej jesteśmy syte
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Angelhorse dziewczyny mają rację jesz zbyt mało nie tylko kcal ale i posiłków.
A pierwsza faza nie jest od gubienia kg więc nie przywitaj uwagi do cyferek które zmalejao niej ![]() Powodzenia
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, znalazłam pierścionek! W bucie Dokładniej to w emu. Jak zakładałam wychodząc na zakupy musiał mi wpaść, bo zorientowałam się, że nie mam pierścionka wsiadając do auta. Także chodziłam z nim w bucie, emu są na mnie za luźne i miał tam miejsce do ukrywania się bez możliwości wyczucia ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Ulżyło mi, jezusie, jak mi ulżyło. Teraz zawiesiłam sobie go na łańcuszku i będę tak nosić. Po prostu przy zmianie na inny będę przekładać. Na palca już nie założę, o nie.
|
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
Cytat:
Gotuje ale na razie taka forma mi odpowiada, wiec nie bede niczego zmieniala.Uffff, jak dobrze |
|
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
Ja juz po owsiance
do szkoly biore 2 kawalki fasolowca i jablko
|
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
U mnie na sniadanie wiesniak z papryka, ogorkiem i jajkiem
do pracy biore marchewki, kotlety z mielonego i salatke. Mam nadzieje, ze przetrwam ten pierwszy dzien w miare bezbolesnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Zaraz się szykuję na śniadanko ![]() Kretko dobrze, ze znalazlas pierscionek! ale nie mowilas, ze jestescie zareczeni i bierzecie slub?? kiedy?? bo pisalas, ze za pare miesiecy? wszystko przygotowane itp?![]() Ja na wakacjach ide na wesele wiec mam motywacje
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
A u mnie owsianka z jagodami i orzechami włoskimi
Na zajęcia nic nie biorę, bo mam rano tylko jedne, drugie dopiero przed 17, więc II śniadanie i obiad jem normalnie w domu.
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytalam Twoj jadlospis i cwiczenia, to prowokacja?
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiłam kiedyś pewnie, nie wiem sama Nic nie jest przygotowane, bo to tylko zapisanie się do USC, sprowadzenie świadków (tylko oni będą na ślubie) i podpisanie papierka My ateiści anty-weselni Jakąś małą imprezę dla najbliższej rodziny i przyjaciół zrobimy później, jak wykminimy jak ich wszystko w jedno miejsce sprowadzić, przenocować, ogólnie ogarnąć to. Bo teraz nie mamy pomysłu, a nie będziemy czekać kolejne kilka lat z takiego powodu.
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z chęci sformalizowania związku? Czy jak? (tak z ciekawości pytam)Mi się marzy wielkie wesele
|
|
|
|
#3056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale urosłam teraz
Cytat:
całe sobotnie popołudnie w wyrku z filmami, w niedzielę od rana dłuuuugi spacer, potem pyszny obiad i wieczorem kino Było grejt Jeeeeeeest ![]() Ufffff, co z ulga !!! Powiem Ci, że już się też zdenerwowałam bo sobie wyobraziłam jak cierpisz Super że się znalazł Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podziwiam je w jakiś sposób ![]() Ja szczerze mówiąc mam inne podejście do ślubu i wesela ale ja marzę o plenerowym ślubie, prowadzonym przez mistrza ceremoni gdzieś w jakimś parku, ogrodzie... Także też tak trochę nietypowo ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- A w ogóle to cześć lachy Ranek z owsianką odcinek "Pięć tysięcy czterysta trzydzieści trzy" już za mną Jak zawsze udanie Wiecie że śmierdzący lidl mi przysłał tą część do mi się zepsuła w blenderze i jest też ZEPSUTA No co za idioci
|
|||
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
A mi się ostatnio wymarzyl ślub w cieplych krajach na plazy
No ale o czym my tu mowimy, chyba za daleko w przyszlosc wybiegam Idę gotować JaJoOoo ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
No masakra tej....
![]() Dzwonię do nich właśnie i gnój robię
|
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
Barany
Skąd macie takie zacne emotki?
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
Od Neyry
![]() Proszę: http://www.pic4ever.com/index-6.php |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.

do tego mam pełną lodówkę zdrowego jedzenia. A własnie, ziarna słonecznika/sezamu można wcinać w 1-szej fazie?

Dotyczy to ziaren, masła orzechowego, siemienia lnianego... itp 

) nie padłaś po tych ćwiczeniach...