|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ?? ![]() |
|||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy |
2 | 4,55% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki |
2 | 4,55% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie ![]() |
3 | 6,82% |
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 |
8 | 18,18% |
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
9 | 20,45% |
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 |
4 | 9,09% |
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 |
1 | 2,27% |
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 |
5 | 11,36% |
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
1 | 2,27% |
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 |
8 | 18,18% |
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
1 | 2,27% |
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2
Ja tez. Widać ze strasznie żałuje ale powiedział, że musiał jakoś mi uświadomić moje błędy bo wogóle go nie Słuchalam. Tym razem słuchałam za dwoje. Płakał jak bóbr obiecalismy poprawę oboje zeby nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
![]() ![]() Dawno jej nie widziałam, ona jest taka kochanaaaa.. ![]() Mówiła, że strasznie za nami tęskniła.. całowała i głaskała ciągle mój brzuszek i mówiła, że Wiktorek jest już bardzo duży i już powinien wyjść z brzuszka. A ona da mu swój smoczek i będzie go kąpała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chłopak potrzebował się trochę ogarnąć ![]() a z tymi chusteczkami - no cóż, trzebaby jakiś handel wymienny zrobić, nie? ![]() ![]()
![]() |
#1235 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1236 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Zakorzenienie
|
Justi
![]() ![]() lonely, ależ słodko! strasznie żal mi tych dziewczynek... dobrze, że mają styczność z normalną rodziną - na pewno im to dobrze robi. a jak będzie już Wiktorek, to w ogóle szaleństwo ![]()
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZER
Niunka- właśnie doczytałam, że Twój Tż się ogarnął i wrócił
![]() cieszę się bardzo, szkoda tylko że tyle nerwów Cię to kosztowało... niepotrzebnie ![]() mam nadzieję, że to ostatnia taka sytuacja i już się nie powtórzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
Kurcze taka głupotka do tej pory normalna jak to że ja leze wtulona w niego on ogląda telewizję ją pisze do was bezcenne naprawde. Człowiek sie uczy doceniać takie chwilę jak je straci
|
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Nie każda, po kawie nadal śpi
![]() Niunka super, że się wyjaśniło. Lonely cudna ta mała, ja bym brała bez wahania ![]()
#1241 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wariatki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1243 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZER
Cytat:
![]() ![]() a tak na marginesie - ta twoja historia nauczyła chyba nas wszystkie, że choćby wszystko dobrze wyglądało, to chłopa trzeba doceniać i wesprzeć. dla nich to też ciężki okres, szczególnie jak ciężarówka akurat trochę uziemiona jest i problemy się walą drzwiami i oknami... od chłopów wymaga się, żeby utrzymywali rodzinę, dali poczucie bezpieczeństwa, bronili przed wszelkim złem... pewnie, że takie sytuacje mogą ich przerastać ![]()
![]() |
#1244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze.. dzisiaj załapałam troszkę schiza z porodem... pamiętacie jak Wam mówiłam, że nasz szpital ma problemy z jakimiś bakteriami.. w zeszłym roku kuzynka mojego Tż rodziła i została zakażona jakąś bakterią, musiała brać antybiotyk i długo leżała w szpitalu. Teraz w święta 30.03 druga kuzynka urodziła. Poród ok, mały dostał 10pkt ważył 3700 i miał 58cm, ale cały czas leżą w szpitalu ![]() dziś się o tym dowiedziałam, napisała mi, że zarazili małego jakąś bakterią i minimum do środy jeszcze muszą zostać w szpitalu ![]() napisała mi też żebym się zastanowiła czy chcę tu rodzić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1246 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ
Cytat:
Jak ktoś by chciał to walić drzwiami i oknami (tzn na pw:p) Mam chusteczki babydream i innych firm to tez fajne paczki moge zrobić ![]() Oj tak doskonały przykład. Tym bardziej że byłam kompletnjd ślepa na jego troski i uczucia a jako pierwsza powinnam go wspierać ![]() Edytowane przez niunka045 Czas edycji: 2013-04-07 o 20:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Zakorzenienie
|
ja już dawno bym ją porwała gdybym mogła
![]() mówię Wam- tego nie da się opisać jaka ona jest kochana.. aż się wierzyć nie chce że dziecko 2,5 letnie może być takie kochane.. ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- od wczoraj mam jedyne 12 stron do nadrobienia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Zakorzenienie
|
lonely, a masz możliwość gdzie indziej???
#1249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() --- Vujka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1253 |
Zakorzenienie
|
Znajomości znajomościami, ale jak często się zdarzają te bakterie to faktycznie zastanów się czy ryzykować ...
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
Lonely daleko masz do innego szpitala?
choć teoretycznie w każdym szpitalu można się zarazić jakimś syfem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opieka fajna, znajomości fajne, bo to w końcu ordynator.. Znieczulenie za free.. i wiele innych fajnych rzeczy no ale te bakterie to poważny problem i boję się tak ryzykować ![]() najgorsze jest to, że znam tylko dwie osoby które tu rodziły i obie miały do czynienia z tymi bakteriami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC
|
![]() ![]() |
![]() |
#1258 |
Zakorzenienie
|
no właśnie do innego szpitala mam jakieś 30-40km
|
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o takich pielucho-ceratkach http://allegro.pl/sliczne-i-bardzo-p...151065397.html
Chciałabym to jako podkłady do wózka, przewijania, odbicia itp, tylko nie wiem jak to później z praniem wychodzi czy się nie niszczy ![]()
#1260 |
Zadomowienie
|
Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Justi jakie naciąganie wy prawie jak rodzina
![]() To wolę oddać komuś kto naprawde skorzysta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.