|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: To już V wątek przed nami. A tytuł jego zabrzmi: | |||
| Wrześniowo-październikowe zaciążone, są ciągle zbudynione |
|
0 | 0% |
| We wszystkich domach kolędowanie, a u nas w Gwiazdę było przytulanie |
|
2 | 4,08% |
| Zbudynienie sięga zenitu, a my tu na co dzień pitu pitu |
|
4 | 8,16% |
| Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki |
|
28 | 57,14% |
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. V |
|
15 | 30,61% |
| Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Cytat:
na pewno sie odezwa mejlowa, ale nikt nie dzwoni---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
ale nie wierzę, żeś brzydsza! to popłaczmy sobie razem...;/ bo mi już też ciężko |
|||
|
|
|
#1412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz siedzi w anglii. ale za to tesc moglby dla mnie nie istniec. nienawidze dziadaCytat:
mura ciezka i jezdzi jak czolg, evo lekki i teoretycznie zwrotny ale dzis sie tyle o nim zlego naczytalam ze bym go nie wybrala, tym bardziej ze to nowosc, wchodzil na rynek generalnie jednoczesnie tak jak jane muum, wiekszosc pozytywnych opini zostala wydana przez marketingowcow, a w sklepach prowadzili dziwna polityke i tylko evo polecali. duzo dziewczyn jest z niego niezadowolona. a jesli chodzi o mure, nie wiem czy chcesz juz ta nowsza, ale ta starsza ma strasznie mala budke w spacerowce, jest nisko osadzona a ten palak zmusza do zakupu oryginalnego spiworka ja dzis tez pol dnia spedzilam akurat w smyku bo porownywalam jane rider i mamas&papas sola. no ale to moje typy, maja byc lekkie i bardzo zwrotne. jesli uda mi sie dowiedziec czy w ridera da rade wpiac fotelik maxi cosi to bede kupowac go i to chyba juz zaraz po polowkowym, tzn spacerowke, poki w promocji jest kolor w ktorym sie zabujalam ![]() Cytat:
ja taki mialam w 28 tc sliczny |
|||
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
ale macie fajne brzuchy
i avki
|
#1414 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Ja mam 15.04 (poniedziałek) w Gdańsku. Chciałam z wyprzedzeniem powiedzieć szefostwu, że biorę parę godzin wolne - bo straszne ceregiele z tym robią ![]() Trochę Was nadrobiłam - super brzuszki! ![]() Ja wczoraj byłam na domówce, trzydziestce znajomego. Uciekliśmy po pierwszej, oczywiście nie piłam alkoholu. Ale kurde drugi raz mam taką sytuację, że w aktualnym stanie po (stosunkowo przecież spokojnej) imprezie czuję się beznadziejnie Cały dzień przespany, zero energii i uczucie rozbicia. Postanowiłam, że już odpuszczam takie imprezy, bo mnie to męczy - jakbym się upiła oparami Jedyny wolny dzień w tygodniu a nie czuję żebym odpoczęła ![]() Dziewczyny na domówce nie mogły uwierzyć, że jestem w połowie ciąży Sama miała większy brzuch ode mnie - i domyślam się, że nie miało to być niesympatyczne, ale dziwnie się poczułam ![]() E tam
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2013-04-07 o 22:36 |
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
ttak sobie czytam o tych wózkach i myślę, myślę, myśle podpatruję i czytam
nie znam się zbytnio, i jak juz wspomniałam nie wiem czy wozka nie kupi mi Tato, szczerze mowiac jezeli zostane z tym sama, to wezme bardzo mocno pod wage kupno uzywanego wozka, jezli bede miala opcje obejrzenia go, albo nowy ale mysle ze 1400 zł to ma na maks na jaki sie pokusze, widzilam wiele wozkow w necie i jak dla mnie sa fajne wozki w cenach przystepnych około 1000zł lub mniej, jak dostane wozek jakis w spadku to bedzie dla mnie super niespodzianka i ulga, na prawd drogie wozki sa az takie zajefajne? ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- dzięki twój avek jest superowy przypomniały mi się figurki baletnic mojej babci i jej pozytywki, ah chetnie cofnelabym sie do dziecinstwa
|
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kupilam sobie pare dni temu taka kiecke, jak mnie tz dzis zobaczyl to stwierdzil ze wygladam jak stara baba
serio?
|
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że możesz już powiedzieć skoro dostałaś pierwsze potwierdzenie, zawsze bedziesz zabezpieczona;p
|
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
lola dziekuje Ci bardzo
![]()
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1420 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jakiś ogródek też mamy i razem obrabiamy.Ostatnio były zbiory aż zabrakło miejsca na słoiczki.No ale ja jestem dobra w słoiczkowaniu i lubie to. |
|
|
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super wyglądasz, a faceci się nie znają na modzie, wrażenie takie sprawiają te kołnierzyki;p jak dla mnie bomba, uwielbiam male czarne
|
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Ci tzowe sa jacys dziwni.. :/ wygladasz moim zdaniem super
![]()
|
#1423 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Sliczna, a facet się nie zna |
|
|
|
|
#1424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje ![]() Cytat:
no co tyyy, taki maly koszmarek ![]() ale bardzo dziekuje ![]() dziekuje po raz kolejny utwierdzam sie w przekonaniu, ze tz zna sie jak swinia na gwiazdach ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- dziekuje
|
||
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bajka, wyglądasz bajecznie
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
djutro rano na pobieranie krwi.. jak ja tego nie lubie yhhh :/
|
#1427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moj TZ powiedział, ze kołnieżyk babciny... powiedzialam Mu ze sie nie zna i tyle:P jak kolniezyki calkiem wyjdą z mody to go ciachne![]() a wyglądasz w niej ekstra
|
|||
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
faceci sie po prostu nie znaja na modzie
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co mam jutro na obiad? ziemniaki z kefirem
ciekawe przez kogo:P
|
|
|
|
#1430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1431 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Poinformuj go, że kołnierzyk jest nie babciny, ale retro ![]() Wygląda dziewczęco, młodo i niewinnie a nie staro, co on tam wymyśla ![]() Cytat:
![]() Aha, to będę wypatrywać maila ![]() Zdaj relację z wrażeń po
|
|
#1432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczna sukienka i ty świetnie w niej wyglądasz ![]() Sukienka sama w sobie prosta a kołnierzyk nadaje jej charakteru.
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to musze chodzić spać o 22, bo później mnie taki głód bierze, że masakra.
Ale w sumie kolacje jadłam o 18.30 to teraz głodna jestem. A jak nie zjem to spać nie mogę i brzuch mnie aż boli.
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zauważyłam, że jem dużo za dużo:P opycham się słodyczami bez sensu.. musze to zmienić na owoce, jakieś jabłka bo tak to będzie katastrofa
|
|
|
|
#1436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1437 | ||
|
BAN stały
|
Bo ona uważa, że jest super specjalistka w tej kwestii.I że to mówi dla mojego dobra i,że tak ludzie mnie będą oceniać, bo ludzie myśla tak jak ona
---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
Zjadłam 2 jabłka, ale mi teraz będzie w brzuchu bulgotać |
||
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Poprzytulałam się z TŻtem i jestem głodna.
I mam mały problem albowiem swędzi mnie skóra i to nie tylko brzuch i piersi, ale też plecy twarz i dłonie, na dłoniach i łydkach mam aż czerwone plamy. Strasznie to wygląda.
|
#1439 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A potem w mojej kiecce była koleżanka jego żony ale już nic nie mówił---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:39 ---------- Cytat:
ale wydaje mi się że to tak jak mówisz kwestia zatwardzenia bo juz kilka dni mnie męczy mimo że zjadam rzeczy po których teoretycznie powinnam w podskokach na kibelek biegnąć .....no nic zjadłam wczoraj opakowanie śliwek suszonych i czekam na efekty![]() : brzydal:Widzę że tżetowie mają jednak wiele wspólnego i nie lubia kołnierzyków
|
||
|
|
|
#1440 |
|
Konto usunięte
|
bajka fajnie wyglądasz- ładna sukienka
ewacia - mi pomaga inka z błonnikiem, odkąd ja piję na śniadanie to nie mam problemów z zaparciami; dodam, że przed ciąża to był standard,a teraz jest super po tej ince, lepiej niż przed ciążą ![]() ja mam teraz fazę na ostre papryczki - cały czas jem harisse |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

na pewno sie odezwa mejlowa, ale nikt nie dzwoni
Ale ja tam avka zmieniać nie będę, moja Lilusia jest 100 razy ładniejsza niż ja

teraz siedzi w anglii. ale za to tesc moglby dla mnie nie istniec. nienawidze dziada

mura ciezka i jezdzi jak czolg, evo lekki i teoretycznie zwrotny ale dzis sie tyle o nim zlego naczytalam ze bym go nie wybrala, tym bardziej ze to nowosc, wchodzil na rynek generalnie jednoczesnie tak jak jane muum, wiekszosc pozytywnych opini zostala wydana przez marketingowcow, a w sklepach prowadzili dziwna polityke i tylko evo polecali. duzo dziewczyn jest z niego niezadowolona. a jesli chodzi o mure, nie wiem czy chcesz juz ta nowsza, ale ta starsza ma strasznie mala budke w spacerowce, jest nisko osadzona a ten palak zmusza do zakupu oryginalnego spiworka 

Jedyny wolny dzień w tygodniu a nie czuję żebym odpoczęła 

A potem w mojej kiecce była koleżanka jego żony ale już nic nie mówił