Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-07, 21:34   #421
zonjusha
Zakorzenienie

Dot.: Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7

Cytat:
Napisane przez martii90 Pokaż wiadomość

czyli nasze ręce nie chcą żebyśmy wyglądały jak ludzie

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

przez internet lub w hurtowniach fryzjerskich, u mnie w Wałbrzychu chyba są, będę musiała poprosić siostrę żeby się rozeznała w jakiej cenie. uwielbiam jej trawiasto-bambusowy zapach
albo sie nudzą i chcą mieć jakieś rozrywki
mamy na mieście sklep z fryzjerskimi akcesoriami i produktami, przejdę się i zapytam o nią...też uwielbiam takie zapachy!!! pewnie pomyślicie teraz, że jestem dziwolągiemnie lubię perfum...wolę ładnie pachnący płyn do płukania, ale za to kenzo wypuściło kiedyś serię do pielęgnacji ciała KenzoKi (można dostać w zagranicznych sephorach i na lotniskach, u nas niestety juz nie)i tam były mgiełki perfumowane do ciała i ja pitole zakochałam się!!! mam o zapachu ryżu (już z 9 lat, mówiłam, że jednak płyny do płukania wolę hihihiniedawno lotos wpadł mi w ręce i właśnie bambus jest i coś jeszcze...PRZEPIĘKNE jak gdzieś zobaczycie powąchajcie
zonjusha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-07, 21:39   #422
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
mamy na mieście sklep z fryzjerskimi akcesoriami i produktami, przejdę się i zapytam o nią...też uwielbiam takie zapachy!!! pewnie pomyślicie teraz, że jestem dziwolągiemnie lubię perfum...wolę ładnie pachnący płyn do płukania, ale za to kenzo wypuściło kiedyś serię do pielęgnacji ciała KenzoKi (można dostać w zagranicznych sephorach i na lotniskach, u nas niestety juz nie)i tam były mgiełki perfumowane do ciała i ja pitole zakochałam się!!! mam o zapachu ryżu (już z 9 lat, mówiłam, że jednak płyny do płukania wolę hihihiniedawno lotos wpadł mi w ręce i właśnie bambus jest i coś jeszcze...PRZEPIĘKNE jak gdzieś zobaczycie powąchajcie
ja uwielbiam jeszcze zapach ogórka, melona i arbuza ogólnie zapachy świeże z nutką słodyczy

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-07, 21:42   #423
zonjusha
Zakorzenienie

Cytat:
ja uwielbiam jeszcze zapach ogórka, melona i arbuza ogólnie zapachy świeże z nutką słodyczy
fiu fiu a gdzie takie cudeńka jak melon i arbuz można wąchnąć?
pamiętam, że kiedyś w Yves Rocher mieli wodę o zapachu gardenii...też miała coś w sobie
Stary 2013-04-07, 21:46   #424
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
nawilża i regeneruje. włosy są po niej błyszczące i mięciutkie. trafiłam na nią kiedy miałam włosy w fatalnym stanie po prostowaniu chemicznym i ona je uratowała. dodam, że "z zasady" mam cienkie i rzadkie włosy a po niej naprawdę odżyły i dobrze wyglądały oczywiście wiadomo, że nie u każdego musi tak zadziałać, ale u mnie się sprawdziła, poleciłam niedawno kumpeli i też była bardzo zadowolona.
tez mam takie wlosy 5 na krzyz musze sie zaopatrzyc..kiedys mialam taka o zapachu kokosowym ( z salonu fryzjerskiego), ale przeszkadzala mi ta won
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-07, 21:49   #425
gozia
Zakorzenienie

ja się zakochałam ostatnio w balsamach Bath&Body, teściowa mi pierwszy ze stanów przywiozła i są super, a teraz otworzyli ten sklep w Złotych Tarasach
Stary 2013-04-07, 21:53   #426
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
fiu fiu a gdzie takie cudeńka jak melon i arbuz można wąchnąć?
pamiętam, że kiedyś w Yves Rocher mieli wodę o zapachu gardenii...też miała coś w sobie
Avon ma mgiełkę do ciała ogórkowo-melonową http://www.tripleclicks.com/image_ou...?id=120287&s=1 a jeszcze smaczniejszy jest chyba balsam http://avonshop.co.uk/shop/Assets/im...od_1129818.jpg nie mogę wprawdzie doczytać jaki ma zapach, ale też wyczuwam melona i może odrobinę ogórka

jeżeli chodzi o arbuza to gdzieś kiedyś wąchałam tylko nie pamiętam gdzie ale na pewno są arbuzowe gumy do żucia

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
tez mam takie wlosy 5 na krzyz musze sie zaopatrzyc..kiedys mialam taka o zapachu kokosowym ( z salonu fryzjerskiego), ale przeszkadzala mi ta won
kokos też jest fajny, ale może być drażniący jeżeli zapach jest zbyt intensywny/słodki/chemiczny jak np. krem do rąk Ziaja. ale kozie mleko z kolei uwielbiam.

Instagram
Stary 2013-04-07, 21:55   #427
zonjusha
Zakorzenienie

Cytat:
Avon ma mgiełkę do ciała ogórkowo-melonową http://www.tripleclicks.com/image_ou...?id=120287&s=1 a jeszcze smaczniejszy jest chyba balsam http://avonshop.co.uk/shop/Assets/im...od_1129818.jpg nie mogę wprawdzie doczytać jaki ma zapach, ale też wyczuwam melona i może odrobinę ogórka

jeżeli chodzi o arbuza to gdzieś kiedyś wąchałam tylko nie pamiętam gdzie ale na pewno są arbuzowe gumy do żucia
najwyżej się gumą natręi bedę słodka przy okazji
chyba mamy zbliżone upodobania, ostatnio balsam o zapachu melona w sephorze kupiłambalsam średni, ale warto dla zapachu...żele też są i chyba świeczka
Stary 2013-04-07, 22:24   #428
martii90
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
chyba mamy zbliżone upodobania, ostatnio balsam o zapachu melona w sephorze kupiłambalsam średni, ale warto dla zapachu...żele też są i chyba świeczka

jaka głodna jestem, idę coś jeść

Instagram
Stary 2013-04-07, 22:25   #429
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam 4 na krzyż i ladnie wygladaly tylko jak je zawziecie olejowalam i maskowalam a ze jestem len to juz tego nie robieee
dixie1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-07, 22:32   #430
emii
Zakorzenienie

Cytat:

aa i odebrałam dżinsy żakardowe i naprawdę je ubóstwiam szkoda, że nie ma ich też w jakimś innym kolorze, np. beżowym, bo brałabym bez wahania
one maja zamek na dole, bo widzę, że są wąskie? Stopa przechodzi swobodnie?

Cytat:
dopóki nie przymierzyłam tez mi się aż tak bardzo nie podobała, ale mam w szafie same krótkie rękawki więc tłumaczę sobie, że się przyda
dziękiostatnio mam tyle gówna (tj.rozdrapanych krostek) na twarzy chlip chlip a niby okres dojrzewania już za mną, może znacie coś dobrego punktowego?
Pryszcze, przebarwienia, zaskórniki to moja zmora ale w końcu udało mi się jakoś nad tym zapanować. Dermatolog powiedziała, że przede wszystkim nie wolno skóry przesuszać, bo wtedy tego dziadostwa robi się więcej. Dlatego zaczęłam używać kremu nawilżającego. Twarz rano i wieczorem myje żelem. Paskudztwa zlikwidowałam tym http://aptekacentrum.lublin.pl/choro...ty,i35416.html
efekt na prawdę super.
Do tego dostałam to:
http://www.skinoren.pl/
emii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-07, 22:37   #431
agniieesszzka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość

Pryszcze, przebarwienia, zaskórniki to moja zmora ale w końcu udało mi się jakoś nad tym zapanować. Dermatolog powiedziała, że przede wszystkim nie wolno skóry przesuszać, bo wtedy tego dziadostwa robi się więcej. Dlatego zaczęłam używać kremu nawilżającego. Twarz rano i wieczorem myje żelem. Paskudztwa zlikwidowałam tym http://aptekacentrum.lublin.pl/choro...ty,i35416.html
efekt na prawdę super.
Do tego dostałam to:
http://www.skinoren.pl/
Też mi doktor kazał kupić skinoren długo czekałaś na efekty?
agniieesszzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-07, 22:39   #432
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dixie1990 Pokaż wiadomość
ja mam 4 na krzyż i ladnie wygladaly tylko jak je zawziecie olejowalam i maskowalam a ze jestem len to juz tego nie robieee
na zdjęciach wyglądają ładnie

Cytat:
nie mają zamka, są wąskie, ale są też bardzo elastyczne i przechodzą bezproblemowo

Instagram
Stary 2013-04-07, 22:44   #433
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniieesszzka Pokaż wiadomość
Też mi doktor kazał kupić skinoren długo czekałaś na efekty?
Tylko, że ja sobie wyleczyłam ta pierwszą i to trwało jakoś miesiąc, a a skinoren była na przebarwienia bardziej. W każdym razie moja buzia po około 2 miesiącach wyglądała już normalnie

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:

nie mają zamka, są wąskie, ale są też bardzo elastyczne i przechodzą bezproblemowo
Zamierzam jutro wdepnąć do pulla to może przymierzę.
Stary 2013-04-07, 22:45   #434
martii90
Zakorzenienie

Cytat:

przymierz, przymierz i powiedz jak Ci się podobają

Instagram
Stary 2013-04-07, 22:51   #435
agniieesszzka
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, że ja sobie wyleczyłam ta pierwszą i to trwało jakoś miesiąc, a a skinoren była na przebarwienia bardziej. W każdym razie moja buzia po około 2 miesiącach wyglądała już normalnie

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Też uzywałam Duac na początku przez kilka miesiecy, teraz mam przebarwienia ale od czasu do czasu i tak cos wyskoczy. W takim razie jutro pójdę po ten Skinoren
agniieesszzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-07, 22:51   #436
emii
Zakorzenienie

Cytat:
przymierz, przymierz i powiedz jak Ci się podobają
Tylko, żebym nie pytała o te spodnie tak jak o koszulkę z"krabami" Musze sobie numery rzeczy pospisywać, żeby znowu wpadki nie zaliczyć.
Stary 2013-04-07, 22:53   #437
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, żebym nie pytała o te spodnie tak jak o koszulkę z"krabami" Musze sobie numery rzeczy pospisywać, żeby znowu wpadki nie zaliczyć.
a gdzie idziesz? do Magnolii?

Instagram
Stary 2013-04-07, 22:53   #438
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniieesszzka Pokaż wiadomość
Też uzywałam Duac na początku przez kilka miesiecy, teraz mam przebarwienia ale od czasu do czasu i tak cos wyskoczy. W takim razie jutro pójdę po ten Skinoren
No dokładnie, bo skinoren właśnie dobry jest na takie coś wyskoczy i przebarwienia. Kurcze ja miałam kupić miesiąc temu i kasę na wyprzedażach przewaliłam, a teraz straszę ludzi

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
a gdzie idziesz? do Magnolii?
tak
Stary 2013-04-07, 22:58   #439
martii90
Zakorzenienie

Cytat:

tak
no to jeżeli nie przewiesli to wiszą... eee... czekaj... po lewej stronie blisko wejścia

Instagram
Stary 2013-04-07, 23:02   #440
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikutka Pokaż wiadomość
Ja też bezrobotna.. Szukam, szukam i nic.. Najbardziej przerażają mnie wszędzie tylko te znajomości.. I najlepsze jest to, że pracownik musi być wizytówką sklepu, jeżeli np. jak ja na początek staram się o taką pracę.. No ok tak ma być.. Ale jak ja chodzę po sieciówkach to widzę.. Przecież te niektóre panny nie mają o czymś zielonego pojęcia, jak się ich zapyta najprostszej rzeczy to tak na Ciebie patrzą jakbyśmy z kosmosu spadły i zadawały pytanie o jakieś pierwiastki chemiczne Żenada.. A do tego.. Kurcze, jeżeli pracuje się w takim sklepie to powinno się mieć jakiś styl i się jakoś ogarnąć, a to co ja czasami widzę to jest masakra.. A do tego to zielone jak się ktoś pyta.. Czy mają Panie koszulki polo męskie No faktycznie pytanie z Marsa I najgorsze jest to, że trzeba mieć w wieku 20 lat już doświadczenie (a wiadomo, że czasami ktoś tego nie ma, a lepiej dał by sobie radę niż osoba, która je ma), a przynajmniej żeby być dostępnym.. No, a za kilka lat znów by się czepiali, że nie ma się studiów.. A jak za wysokie się ma na dane stanowisko to też mają z tym jakiś problem.. No masakra.. Chyba nie będę spać i w nocy będę studiować :-D
Masakra, u mnie to jest najgorsze to,że po studiach 3 lata udokumentowanej pracy a potem dłuuuuuuuuga przepaść i jak ktoś patrzy na takie cv to od razu je do kosza Ja już 7 lat siedzę w domu. Po prostu katastrofa jakaś. Tyle tylko z tego dobrego, że z dzieciaczkami mogę być, ale teraz już chciałabym się ruszyć to ciężko znaleźć.

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
no to jeżeli nie przewiesli to wiszą... eee... czekaj... po lewej stronie blisko wejścia
To będę patrzeć dzięki.
Stary 2013-04-07, 23:02   #441
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:

toż to złudzenie

chwile mnie nie ma i ciezko Was juz nadrabiac ;P

Edytowane przez dixie1990
Czas edycji: 2013-04-07 o 23:18
dixie1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-07, 23:43   #442
jasnosz
Zakorzenienie

avon też mial kiedyś arbuza

ale też gdzieś teraz niedawno wąchałam i nie wiem gdzie

za to w temacie włosów właśnie dzisiaj marudziłam że ja mam za dużo

szopa jak cholera
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-08, 00:11   #443
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
nawilża i regeneruje. włosy są po niej błyszczące i mięciutkie. trafiłam na nią kiedy miałam włosy w fatalnym stanie po prostowaniu chemicznym i ona je uratowała. dodam, że "z zasady" mam cienkie i rzadkie włosy a po niej naprawdę odżyły i dobrze wyglądały oczywiście wiadomo, że nie u każdego musi tak zadziałać, ale u mnie się sprawdziła, poleciłam niedawno kumpeli i też była bardzo zadowolona.
Miałam kilka rzeczy ze sklepu Lokikoki, ale to chyba moja ostatnia próba powrotu do fryzjerskich kosmetyków Nigdy więcej! Wg mnie kasa wyrzucona w błoto, mam wrażenie, że takie rzeczy wcale nie pielęgnują włosów, tylko udają, że to robią. A wypróbowałam naprawdę wiele kosmetyków, także tych bardzo drogich.

O wiele bardziej służą mi produkty polecane przez włosomaniaczki, oleje, ziołowe wcierki, delikatne szampony i rosyjskie balsamy. Mam teraz tak mięciutkie i błyszczące włosy jak u dziecka Na dodatek bardzo zmniejszyło się okresowe wypadanie, przestały przetłuszczać się przy skórze, no i troszkę porost przyspieszył

Edytowane przez Solciuchna
Czas edycji: 2013-04-08 o 00:13
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-08, 00:15   #444
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
(demoniczny śmiech jak w bajkach)

Cytat:

a z tym grzebaniem w twarzy... mam to samo
Ja drapie, gdzie tylko mogę.. Wystarczy, żę poczucie coś co jest nie tak jak powinno być..
Cytat:
kiedyś czytałam opowiadanie fantasy o tym, że ręce ludzi ożywały i mordowały swoich właścicieli i ogólnie krwawa jatka
martii90 gdzie ją można kupić?

Cytat:
tez mam takie wlosy 5 na krzyz
Mi wypadały okropnie włosy, aż musiałam iść do lekarza i teraz leczę się dermatologicznie no i pewnie już tak zostanie.. Ehh.. Nie mam jakiś prześwitów czy coś, ale no cienkie są te włosy, a zawsze marzyłam o takich bardzo fajnych długich i gęstych.. Ale też jest trochę tak, że jestem leniwa i nic nie chce mi się zrobić za bardzo w tym kierunku..
Cytat:

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

kokos też jest fajny, ale może być drażniący jeżeli zapach jest zbyt intensywny/słodki/chemiczny jak np. krem do rąk Ziaja. ale kozie mleko z kolei uwielbiam.
Ja z kolei nie lubię niczego co związane z arbuzem.. Fuuj! Ale z tego co się orientuję do w Avon-ie właśnie była taka mgiełka albo jest nadal o tym zapachu za grosze dosłownie.

A co do kremu do rąk z Ziaji z kozim mlekiem, zapach piękny taki delikatny, ale jak dla mnie nie zbyt dobry ogólnie krem. Nie pomógł mi jak miałam problem z suchą skórą
Cytat:
Padłam!
Cytat:
Masakra, u mnie to jest najgorsze to,że po studiach 3 lata udokumentowanej pracy a potem dłuuuuuuuuga przepaść i jak ktoś patrzy na takie cv to od razu je do kosza Ja już 7 lat siedzę w domu. Po prostu katastrofa jakaś. Tyle tylko z tego dobrego, że z dzieciaczkami mogę być, ale teraz już chciałabym się ruszyć to ciężko znaleźć..
Ehh.. Ja bardzo chciałabym mieć już swoje pieniądze, a nie ciągle zadłużam się u siostry albo wyciągam od mamy.. Nienawidzę tego..
Cytat:
Napisane przez jasnosz Pokaż wiadomość
za to w temacie włosów właśnie dzisiaj marudziłam że ja mam za dużo

szopa jak cholera
No to weź mi oddaj trochę..
tikutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-08, 00:19   #445
jasnosz
Zakorzenienie

chętnie z połowe bym spokojnie obcięła
nawet miałam myśl tak sobie bok wygolic ale nie moja bajka wyglądałabym pewnie koszmarnie

co do pielęgnacji włosów to ja już nie wiem im mniej robie tym mam tych włosów więcej i więcej i świecą się jak psu jajca i nie wypadają

teraz to tylko myje i susze a no i farbuje
Stary 2013-04-08, 00:23   #446
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Miałam kilka rzeczy ze sklepu Lokikoki, ale to chyba moja ostatnia próba powrotu do fryzjerskich kosmetyków Nigdy więcej! Wg mnie kasa wyrzucona w błoto, mam wrażenie, że takie rzeczy wcale nie pielęgnują włosów, tylko udają, że to robią. A wypróbowałam naprawdę wiele kosmetyków, także tych bardzo drogich.

O wiele bardziej służą mi produkty polecane przez włosomaniaczki, oleje, ziołowe wcierki, delikatne szampony i rosyjskie balsamy. Mam teraz tak mięciutkie i błyszczące włosy jak u dziecka Na dodatek bardzo zmniejszyło się okresowe wypadanie, przestały przetłuszczać się przy skórze, no i troszkę porost przyspieszył
tak jak napisałam - każdemu służy co innego. sama chętnie bym spróbowała naturalnych sposobów, gdyby mi się tylko chciało włożyć w to trochę wysiłku i na pewno są kosmetyki "profesjonalne", które czyniące cuda są tylko z nazwy, ale u mnie Midollo di Bamboo, o której pisałam, się naprawdę sprawdziła.

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Cytat:
Napisane przez tikutka Pokaż wiadomość
A co do kremu do rąk z Ziaji z kozim mlekiem, zapach piękny taki delikatny, ale jak dla mnie
a moim zdaniem świetny. tylko on do tej pory potrafił mi wyleczyć ręce-tarki zimą. ostatnio jednak natrafiłam na czerwony krem Garniera do skóry bardzo suchej u rodziców i również okazał się strzałem w 10, po dwóch zastosowaniach ręce znowu gładkie

Cytat:
co do pielęgnacji włosów to ja już nie wiem im mniej robie tym mam tych włosów więcej i więcej i świecą się jak psu jajca i nie wypadają

edit: nie gadaj, że to ty w nowym avatarze?

Instagram

Edytowane przez martii90
Czas edycji: 2013-04-08 o 00:26
Stary 2013-04-08, 00:26   #447
jasnosz
Zakorzenienie

mi się takie włosy świecące tłuste przypominają

odebałam wczoraj te sandały rozmiar 35 http://www.pullandbear.com/webapp/wc...%20Z%20DŻETAMI
strasznie wąskie stopa mi po bokach wystawała nie wiem czy ja mam takie kopyto mam kilka par tego typu i pierwszy raz tak to wygląda

ja masakra pierwszy raz ale wstyd

Edytowane przez jasnosz
Czas edycji: 2013-04-08 o 00:27
Stary 2013-04-08, 00:28   #448
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
chętnie z połowe bym spokojnie obcięła
nawet miałam myśl tak sobie bok wygolic ale nie moja bajka wyglądałabym pewnie koszmarnie

teraz to tylko myje i susze a no i farbuje
Ja myślałam nad tym jeszcze przed wypadaniem, jak taki szał jeszcze był wtedy na to, niektórzy mnie namawiali, ale jak raz zobaczyłam laskę jak jej to odrastało (ze szkoły), bo chciała doprowadzić je do 'normalności'.. To kosmicznie wyglądała więc zrezygnowałam.. Zresztą jakby wtedy niektórzy nauczyciele to zobaczyli to zostałabym tępiona przez nich.. Były same minusy więc zrezygnowałam A do tego też do końca mi się to nie podobało no, ale młode, głupie.. No, ale na czasie było Ale opamiętałam się..

To jak chcesz ich mniej to taki z tego wniosek, że je pielęgnuj
tikutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-08, 00:29   #449
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
ja masakra pierwszy raz ale wstyd
piękna

Instagram
Stary 2013-04-08, 00:30   #450
jasnosz
Zakorzenienie

moja koleżanka ma tak wygolone i jej pasuje ale ja chyba za pyzata jestem no i nie wiem czy w tym wieku jeszcze wypada

Cytat:
piękna
bo połowy twarzy nie widac

Edytowane przez jasnosz
Czas edycji: 2013-04-08 o 00:32
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości