Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszczamy! - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-08, 08:15   #4171
Szotta
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszc

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Cześć!

Właśnie was nadrobiłam .

Weekend spędziłam w szkole. Teraz mam zjazdy co tydzień . Niby mam często 3 lekcje, ale denerwuje mnie sam fakt, że mam co tydzień szkołę. Tym bardziej, że jak znajdę pracę to może być różnie pod względem pracodawcy. Może być tak, że będę pracowała w soboty. Zazwyczaj jest tak, że średnio ludzie mają zjazdy w szkole co 2 tygodnie i ciężko będzie ogarnąć grafik.
Zazwyczaj to wręcz co 3 tyg mają...
Ale pocieszyć Cie? Ja mam co tydzień prawie cały czas (z małymi wyjątkami)
Dalej? Zjazdy mam do pierwszego tygodnia sierpnia (włącznie)
Później mam miesiąc praktyk. Chyba nie uda się wcześniej bo do tej pory nie mamy książeczek
A we wrześniu (nie wiem jeszcze od którego) Znowu zjazdy.

Żegnaj wakacyjny wyjeździe do pracy.

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 09:10   #4172
Maryha_ah
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszc

Czemu się tak dziwicie że na zaocznych macie często zjazdy? Ja się zawsze dziwiłam że jest tego tak mało, na dziennych na pierwszym roku miałam zajęcia poniedziałek-piątek 8.30-16. A dla porównania zaoczni mieli zjazdy co 2 tygodnie 2 dni. W zasadzie studia dzienne i zaoczne nie miały ze sobą kompletnie nic wspólnego. Tylko się cieszyć że macie zjazdy częściej i ten materiał jest jakoś porządnie realizowany a nie po łebkach Nie da się roku akademickiego zrobić porządnie mając do dyspozycji 4 dni w miesiącu, kiedy dla porównania na dziennych jest na to 20 dni
Na magisterskich to już inaczej, dla mnie to są wakacje a nie studia, ale pierwsze dwa lata to była szkoła jak w liceum, pon-pt, kolokwia, testy, egzaminy, jezuu.

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2013-04-08 o 09:17
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 09:21   #4173
Szotta
Zakorzenienie

Maryha- ja Ci powiem dlaczego.
Studia zaoczne z założenia mają być dla osób pracujących.
A mnie nikt nie chce zatrudnić, bo nie jestem dyspozycyjna. Pracodawca zakłada że co najmniej 1 weekend w miesiącu mogę być w pracy. A ja nie mogę.
Najgorszej że nawet jak czasami ustalę sobie grafik do pracy, bo np w niedziele od 14 mam wolne, to w piątek nagle ten plan się zmienia i zajęcia w niedzielę mam do 20...

Wkurzają mnie na studiach okienka, soboty po 3h czasami...
Wolałabym siedzieć przez te trzy dni dłużej, może być nawet i ta 8-20 zawsze w soboty i niedziele, a mieć jeden weekend wolny. I nie mieć problemu z pracą.

Bo właściwie robi się taki paradoks, że studia zaoczne wykluczają pracę.
Przynajmniej u mnie w mieście nikt nie chce zatrudniać tylko w pon-czwartek (a nawet pon- piątek) musi być ta sobota albo niedziela.

A ja nie mogę nie pracować, nie stać mnie na taki luksus.

Dlatego wkurzyłam się, ze nawet w wakacje sobie nie odłożę większej kwoty.
Bo zwyczajnie nie mam tych wakacji

A i jeszcze jedno... gdyby wywalić przedmioty na których i tak nie robimy nic i które są kompletnie z d*** wzięte na moim kierunku, byłoby jakieś 40% zajęć mniej.
I faktycznie można by skupić się na tym co naprawdę jest potrzebne i tym sposobem trochę zredukować różnicę pomiędzy studiami dziennymi i zaocznymi.
Bo na egzaminie państwowym nikogo nie będzie obchodziło, że mieliśmy okrojone te ważne przedmioty.

.

Edytowane przez Szotta
Czas edycji: 2013-04-08 o 09:24
Stary 2013-04-08, 10:41   #4174
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Maryha- ja Ci powiem dlaczego.
Studia zaoczne z założenia mają być dla osób pracujących.
A mnie nikt nie chce zatrudnić, bo nie jestem dyspozycyjna. Pracodawca zakłada że co najmniej 1 weekend w miesiącu mogę być w pracy. A ja nie mogę.
Najgorszej że nawet jak czasami ustalę sobie grafik do pracy, bo np w niedziele od 14 mam wolne, to w piątek nagle ten plan się zmienia i zajęcia w niedzielę mam do 20...

Wkurzają mnie na studiach okienka, soboty po 3h czasami...
Wolałabym siedzieć przez te trzy dni dłużej, może być nawet i ta 8-20 zawsze w soboty i niedziele, a mieć jeden weekend wolny. I nie mieć problemu z pracą.

Bo właściwie robi się taki paradoks, że studia zaoczne wykluczają pracę.
Przynajmniej u mnie w mieście nikt nie chce zatrudniać tylko w pon-czwartek (a nawet pon- piątek) musi być ta sobota albo niedziela.

A ja nie mogę nie pracować, nie stać mnie na taki luksus.

Dlatego wkurzyłam się, ze nawet w wakacje sobie nie odłożę większej kwoty.
Bo zwyczajnie nie mam tych wakacji

A i jeszcze jedno... gdyby wywalić przedmioty na których i tak nie robimy nic i które są kompletnie z d*** wzięte na moim kierunku, byłoby jakieś 40% zajęć mniej.
I faktycznie można by skupić się na tym co naprawdę jest potrzebne i tym sposobem trochę zredukować różnicę pomiędzy studiami dziennymi i zaocznymi.
Bo na egzaminie państwowym nikogo nie będzie obchodziło, że mieliśmy okrojone te ważne przedmioty.

U mnie jest kwestia tego, że ja mam zajęcia co tydzień. Ale mam 3 lekcję. Idę na 11:20 d0 szkoły wracam o 14:30. Wolałabym mieć zajęcia od 8 do 16 niż przyjeżdżać do szkoły 3 tygodnie z rzędu. Poza tym tak jak mówisz. Ciężko znaleźć pracę ze względu na te weekend-y,gdzie nie jestem dyspozycyjna. A nie zawalę szkoły ze względu na to, że jednak zależy mi na wykształceniu. Ja na szczęście nie mam okienek, ale o planie lekcji dowiaduje się z czwartek-piątek. A w sobotę mam zjazd. Ciężko mi będzie ustalić na jaką zmianę mogę przyjść do pracy, o ile ją znajdę...

Już nie chodzisz na dzienne?
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 12:15   #4175
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Jestem już po wizycie, za tydzień kolejna

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 18:44   #4176
Maryha_ah
Zakorzenienie

Szotta, ale wszyscy pracodawcy wymagają od Ciebie wolnych łikendów? wiesz co, jak na moje oko to nie problem jest ze studiami tylko z pracą ogólnie. Teraz znalezienie pracy nawet w dużym mieście graniczy z cudem. Naprawdę, nie jest łatwo, u nas makdonaldy pękają w szwach. Z kfc zwalniają ludzi. Stawiają kosmiczne warunki a płacą coraz mniej. To jest niesamowite co się dzieje. Jak studiowałam jeden kierunek dziennie to pracowałam przez większość czasu, i zawsze mi się wydawało że to się bardziej opłaca bo jak słucham że ludzie za zaoczne płacą 400-500 zł (!) a ja zarabiałam mniej więcej 600 studiując dziennie to wychodziło na dokładnie to samo, jakbym na zaocznych zarobiła 1000.

A z tymi przedmiotami to się w pełni zgadzam, u mnie połowa jest nikomu do niczego potrzebna, są żeby były, głupota totalna.

Czas edycji: 2013-04-08 o 18:47
Stary 2013-04-08, 18:51   #4177
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
A z tymi przedmiotami to się w pełni zgadzam, u mnie połowa jest nikomu do niczego potrzebna, są żeby były, głupota totalna.
U mnie dochodzi do tego, że właśnie mam trzeci raz to samo przerabiane, za każdym razem na "innym" przedmiocie. ;/
I żeby to było coś ważnego, ale nie - pierdoły o ochronie środowiska w energetyce, odnawialne źródła energii, itp.
Zamiast tego wolałabym mieć zajęcia, np. z Ansysa, który przydałby mi się, a niestety moja cudowna uczelnia nie przewidziała tego w programie mojego kierunku. Po co to przecież komu na wydziale mechanicznym...
Chociaż tyle, że z niektórymi prowadzącymi da się dogadać, że nam coś zrobią poza programem, bo program to robi z ludzi jakichś tłumoków. Za rok będę po obronie pracy inżynierskiej, a co ja, przepraszam, umiem? Na przykładzie wyżej wymienionego przedmiotu, który tak mi się powtarza, mogę wyrecytować budowę turbiny wiatrowej, wodnej, wady, zalety, działanie, czyli coś, co moim zdaniem może być robione w liceum czy tam technikum.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 19:08   #4178
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Szotta, ale wszyscy pracodawcy wymagają od Ciebie wolnych łikendów? wiesz co, jak na moje oko to nie problem jest ze studiami tylko z pracą ogólnie. Teraz znalezienie pracy nawet w dużym mieście graniczy z cudem. Naprawdę, nie jest łatwo, u nas makdonaldy pękają w szwach. Z kfc zwalniają ludzi. Stawiają kosmiczne warunki a płacą coraz mniej. To jest niesamowite co się dzieje. Jak studiowałam jeden kierunek dziennie to pracowałam przez większość czasu, i zawsze mi się wydawało że to się bardziej opłaca bo jak słucham że ludzie za zaoczne płacą 400-500 zł (!) a ja zarabiałam mniej więcej 600 studiując dziennie to wychodziło na dokładnie to samo, jakbym na zaocznych zarobiła 1000.

Tak, właśnie chcą weekendów.
Miałam takie sytuację że po pytaniu ile mam wolnych weekedów w miesiącu było "w takim razie dziękujemy..."
Miałam też taką sytuację że facet był gotowy mnie przyjąć, ale jak mu powiedziałam że nie będę mogła pracować w weekendy, to najpierw zrobił wielkie oczy, a poźniej nie chciał uwierzyć że mam aż tyle zjazdów
No tak, boo standard na innych uczelniach to góra dwa zdjazdy w miesiącu, a najczęściej jeden- zalezy od miesiąca.

Mam teraz pracę dorywczą, nawet nie pytaj o zarobki, bo to wręcz śmieszne. I też jest problem.
Ostatnio musiałam olać studia bo facet by mnie wypieprzył jakbym znowu nie przyszła w weekend. Co go obchodzi że mi się nagle zmienił plan... i zamiast 2h muszę opuścić 9...

.
Stary 2013-04-08, 19:23   #4179
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Tak, właśnie chcą weekendów.
Miałam takie sytuację że po pytaniu ile mam wolnych weekedów w miesiącu było "w takim razie dziękujemy..."
Miałam też taką sytuację że facet był gotowy mnie przyjąć, ale jak mu powiedziałam że nie będę mogła pracować w weekendy, to najpierw zrobił wielkie oczy, a poźniej nie chciał uwierzyć że mam aż tyle zjazdów
No tak, boo standard na innych uczelniach to góra dwa zdjazdy w miesiącu, a najczęściej jeden- zalezy od miesiąca.

Mam teraz pracę dorywczą, nawet nie pytaj o zarobki, bo to wręcz śmieszne. I też jest problem.
Ostatnio musiałam olać studia bo facet by mnie wypieprzył jakbym znowu nie przyszła w weekend. Co go obchodzi że mi się nagle zmienił plan... i zamiast 2h muszę opuścić 9...

Szotta skąd ja to znam? Ale nie odpowiedziałaś na moje pytanie. Zrezygnowałaś z dziennych?

Edytowane przez 201612231846
Czas edycji: 2013-04-08 o 19:31
Stary 2013-04-08, 19:28   #4180
Maryha_ah
Zakorzenienie

Ja wiem, na dziennych mam stały, stabilny plan, a na zaocznych zmieniają mi plan co chwilę... Czasem jest tak że przychodzę na uczelnie i właśnie tam się dowiaduje że mam 5 godzin dłużej/ krócej/ zupełnie inny przedmiot niż w planie i jeszcze w innym miejscu. Burdel taki że szkoda gadać. Ciągle coś zmieniają, przesuwają, a studentów nikt nie informuje o tym nawet dzień wcześniej. Dlatego mówię że na dziennych pracuje się lepiej bo plan jest stały i niezmienny
Stary 2013-04-08, 21:42   #4181
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Jestem już po wizycie, za tydzień kolejna
Wszystko w porządku?
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 21:51   #4182
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trinee Pokaż wiadomość
Wszystko w porządku?
W zasadzie to nie wiem, bo ginekolog śpieszyła się, miała pogrzeb i przyjęła mnie w błyskawicznym tempie. Nie sprawdziła nawet wyników badań dokładnie, dlatego już za tydzień mnie zapisała ponownie. Z tego co widzę w moczu wyszło coś niepokojącego - ciała ketonowe. Mam przy tym plus i wykrzyknik, a nie powinno być ich w ogóle w moczu Poza tym chyba ok, grupę krwi mam tą samą co Tż, waga piórkowa (schudłam 3 kg odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciąży, było prawie 45 a jest prawie 42)

Stary 2013-04-08, 22:27   #4183
sophie87
Raczkowanie

Oooo nie zniosłabym szkoły co tydzień Na szczęście u mnie nie zmieniaja planu, jak raz ustawia to obowiązuje cały semestr. Poza tym ja się uczciwie przyznaję, że szkoły nie znoszę i chodzę tylko na ćwiczenia Zresztą zaoczne to dupa nie studia, jak ja bez chodzenia na zajęcia zaliczam na 4-5 Zresztą duzo osób tak robi, przewala się z roku na rok byleby papier był

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
W zasadzie to nie wiem, bo ginekolog śpieszyła się, miała pogrzeb i przyjęła mnie w błyskawicznym tempie. Nie sprawdziła nawet wyników badań dokładnie, dlatego już za tydzień mnie zapisała ponownie. Z tego co widzę w moczu wyszło coś niepokojącego - ciała ketonowe. Mam przy tym plus i wykrzyknik, a nie powinno być ich w ogóle w moczu Poza tym chyba ok, grupę krwi mam tą samą co Tż, waga piórkowa (schudłam 3 kg odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciąży, było prawie 45 a jest prawie 42)
Ooo no to dobrze A te 3 kg to jeszcze zdażysz nadrobić a i więcej ;-) Trzeba było widzieć moje wyniki po ciągłych wymiotach, nic się kupy nie trzymało
sophie87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 22:29   #4184
Bellitudoo
Zakorzenienie

No właśnie, ludzie pchają się na studia, bo papier musi być, w efekcie magister nic już nie znaczy.
Stary 2013-04-09, 07:18   #4185
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Szotta skąd ja to znam? Ale nie odpowiedziałaś na moje pytanie. Zrezygnowałaś z dziennych?

Cytat:
Ja wiem, na dziennych mam stały, stabilny plan, a na zaocznych zmieniają mi plan co chwilę... Czasem jest tak że przychodzę na uczelnie i właśnie tam się dowiaduje że mam 5 godzin dłużej/ krócej/ zupełnie inny przedmiot niż w planie i jeszcze w innym miejscu. Burdel taki że szkoda gadać. Ciągle coś zmieniają, przesuwają, a studentów nikt nie informuje o tym nawet dzień wcześniej. Dlatego mówię że na dziennych pracuje się lepiej bo plan jest stały i niezmienny
I jeszcze w dodatku ten burdel jest płatny

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
No właśnie, ludzie pchają się na studia, bo papier musi być, w efekcie magister nic już nie znaczy.
Niestety. Dlatego odpuściłam dzienne.

.
Stary 2013-04-09, 09:59   #4186
201612231846
Konto usunięte

Co tam u was?
Stary 2013-04-09, 10:00   #4187
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Cytat:
I to jest najgorsze
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 10:07   #4188
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez trinee Pokaż wiadomość
I to jest najgorsze
Moim zdaniem najgorsze jest to, że jest sporo uczelni w Polsce. Kiedyś ludzie musieli się bardziej starać by dostać się na studia i je skończyć. A teraz?

Mój TŻ chodził na studia zaoczne przez 4 miesiące. Zrezygnował! Zdecydował, że pójdzie za rok. Siedział pół dnia na uczelni patrząc w sufit, bo już wszystko umiał. Fakt, jest po technikum. Ale jednak liczył na coś więcej. Kolega, który chodził na dzienne 3x w tygodniu miał mnóstwo materiału do nauczenia itd. A mój TŻ nie chce studiować tylko dla papierka. Nie chciał chodzić do miejsca gdzie zamiast pogłębiać wiedzę będzie się cofał.
Stary 2013-04-09, 10:16   #4189
Maryha_ah
Zakorzenienie

Ja jestem na dziennych i na zaocznych i to absolutnie nie ma porównania, i na plus i na minus. Ale o tym chyba już dużo dyskusji było z resztą ja nie mam dobrego zdania o swojej uczelni, jak i o większości uczelni. Zbyt wiele razy się na instytucji uniwersytetu zawiodłam, i już dużo na ten temat mówiłam.
Stary 2013-04-09, 15:27   #4190
Bellitudoo
Zakorzenienie

Cytat:
Na magisterskich to już inaczej, dla mnie to są wakacje a nie studia, ale pierwsze dwa lata to była szkoła jak w liceum, pon-pt, kolokwia, testy, egzaminy, jezuu.
No własnie ja się nasłuchałam ile to czasu wolnego na studiach, ze przed sesją to wakacje, a kurcze u mnie tego jakoś nie widać. Jak nie kilkadziesiąt zadań do liczenia, to raporty, ciągle wejściówki, w tym semestrze nie było jeszcze tygodnia, żebym nie miała przynajmniej jednego kolokwium. A nie, w zeszłym tygodniu nic nie było, akurat jak chora byłam. Wiadomo, dużo roboty samemu, jak chce się zaliczać koła i wejściówki nic nie jest podane na tacy więc tez trzeba nad tym siedzieć. I nie narzekam, żeby nie było, czasami mam dość, szczególnie tej cholernej matematyki na którą TAKI NACISK położyli, ale taki los ucznia. I to już nie chodzi o to, ze nie lubię nie być przygotowana i ogólnie lekki kujon jestem. żeby na to głupie 3 zaliczyć trzeba siedzieć i dużo czasu poświęcić. Dlatego dziwią mnie te opowieści, gdzie te wakacje?

Edytowane przez Bellitudoo
Czas edycji: 2013-04-09 o 15:29
Bellitudoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 16:51   #4191
Szotta
Zakorzenienie

Ja to nawet w wakacje nie mam wakacji, skoro moje zjazdy kończą się w pierwszym tyg sierpnia xP

I znowu muszę iść do laboxu i dać się pokłóć.
Chyba nigdy nie dostaniemy tych książeczek praktyk.
Teraz przeciwciała sobie wymyślili. Cholera noooo

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Mam doła jak cholera.
Śnieżyca. Znowu.
A miałam takie piękne plany

Wszystko mnie dzisiaj wkurza.
W dodatku przez te badania musiałam odwołać jutrzejszą rozmowę w centrum wolontariatu. A drugi raz się chyba nie zdecyduję, ja tak zazwyczaj mam
Ech

.
Stary 2013-04-09, 17:55   #4192
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie ja się nasłuchałam ile to czasu wolnego na studiach, ze przed sesją to wakacje, a kurcze u mnie tego jakoś nie widać. Jak nie kilkadziesiąt zadań do liczenia, to raporty, ciągle wejściówki, w tym semestrze nie było jeszcze tygodnia, żebym nie miała przynajmniej jednego kolokwium. A nie, w zeszłym tygodniu nic nie było, akurat jak chora byłam. Wiadomo, dużo roboty samemu, jak chce się zaliczać koła i wejściówki nic nie jest podane na tacy więc tez trzeba nad tym siedzieć. I nie narzekam, żeby nie było, czasami mam dość, szczególnie tej cholernej matematyki na którą TAKI NACISK położyli, ale taki los ucznia. I to już nie chodzi o to, ze nie lubię nie być przygotowana i ogólnie lekki kujon jestem. żeby na to głupie 3 zaliczyć trzeba siedzieć i dużo czasu poświęcić. Dlatego dziwią mnie te opowieści, gdzie te wakacje?
Niby pierwszy rok jest najcięższy. Potem jest trochę mniej roboty.
A jeśli chodzi o matematykę, to u mnie były takie egzaminy, ze ze 120 osób zaliczyły 3. A to dlatego, ze było tyle zadań, że nawet najlepsi, nie wyrabiali się w czasie. Taka kretyńską babę mieliśmy. Stare, głuche próchno

No i jeszcze zależy co i gdzie się studiuje. Bo niektóre studia to prawdziwe wakacje.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

Edytowane przez kocurzyca
Czas edycji: 2013-04-09 o 17:57
kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 20:53   #4193
Maryha_ah
Zakorzenienie

No, to już jutro mój wylot na babską imprezę. Walizkę mam na bagaż podręczny,ale nie wiem czy dobry bo nie wiem jakimi liniami lecę a każda ma inne wymogi -_- założyłam że akwizytor rajan ale jak się okaże że coś innego to może być przypał. Nie pakuje się nawet bo nie wiem w którą stronę lecimy. Ani nie wiem o której. Dowiem się godzinę przed wylotem jaka będzie tam pogoda mniej więcej (nie nie, o miejsce nie) żebym wiedziała jakie ciuchy pakować. Chociaż tyle udało mi się załatwić.

Jezus no zaczynam się spinać. Jak mam się mądrze spakować do podręcznego skoro nie wiem gdzie lecę. Coś czuje że walnę to w cholerę i wrócę do tematu godzinę przed odlotem jak mi łaskawie powiedzą co mam zapakować.

Czas edycji: 2013-04-09 o 21:07
Stary 2013-04-09, 22:33   #4194
201612231846
Konto usunięte

Ech. Ja mam pecha . Lipa z pracą
Stary 2013-04-09, 23:21   #4195
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
No, to już jutro mój wylot na babską imprezę. Walizkę mam na bagaż podręczny,ale nie wiem czy dobry bo nie wiem jakimi liniami lecę a każda ma inne wymogi -_- założyłam że akwizytor rajan ale jak się okaże że coś innego to może być przypał. Nie pakuje się nawet bo nie wiem w którą stronę lecimy. Ani nie wiem o której. Dowiem się godzinę przed wylotem jaka będzie tam pogoda mniej więcej (nie nie, o miejsce nie) żebym wiedziała jakie ciuchy pakować. Chociaż tyle udało mi się załatwić.

Jezus no zaczynam się spinać. Jak mam się mądrze spakować do podręcznego skoro nie wiem gdzie lecę. Coś czuje że walnę to w cholerę i wrócę do tematu godzinę przed odlotem jak mi łaskawie powiedzą co mam zapakować.
Fajnie
Rajan chyba ma najmniejszy podręczny, więc do każdych innych linii powinien być dobry.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 23:37   #4196
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Utworzyłam brzuszkowy album. Jak kogoś razi Miki w gaciach niech nie zagląda

Na dzień dzisiejszy wyglądamy tak https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=154120

Stary 2013-04-09, 23:56   #4197
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Mało jesz, dlatego się pojawiły

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 23:59   #4198
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Mało jesz, dlatego się pojawiły
Mówisz? Wpycham w siebie, ale kompletnie nie mam apetytu Staram się jeść około 4 posiłków + między nimi owoce. Wcześniej jak robiłam wyniki jadłam mniej, może teraz już będzie ok.

Stary 2013-04-10, 00:13   #4199
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Mówisz? Wpycham w siebie, ale kompletnie nie mam apetytu Staram się jeść około 4 posiłków + między nimi owoce. Wcześniej jak robiłam wyniki jadłam mniej, może teraz już będzie ok.
W drugim trymestrze apetyt Ci wróci. Ja żarłam jak świnia A pierwszy trymestr też w siebie wmuszałam, wszystko mi śmierdziało, non stop mnie mdliło Ale spotkań z porcelaną uniknęłam

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 00:19   #4200
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
W drugim trymestrze apetyt Ci wróci. Ja żarłam jak świnia A pierwszy trymestr też w siebie wmuszałam, wszystko mi śmierdziało, non stop mnie mdliło Ale spotkań z porcelaną uniknęłam
Mi kilka razy się zdarzyło, ale na ogół też tylko mnie mdli. I określenie, że to poranne mdłości to ściema, mnie mdli cały dzień Mam nadzieję, że to niedługo minie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości