|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Konto usunięte
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
![]() Ja zazwyczaj jak kupuję coś w sklepie, w którym rzadko robię zakupy albo po raz pierwszy, to pytam czy można oddać/wymienić itd. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() pora nie ma znaczenia, a przynajmniej tak mi się wydaje. u mnie będzie to późne popołudnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | |||
Zadomowienie
|
![]() spodnie są z kolekcji jesiennej Orsaya Cytat:
Jak go zobaczyłam na stronie to średnio mi się podobał, ale przymierzyłam w sklepie i nie mogłam nie kupić ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40186596]wróciłam z zakupów, nic nie kupiłam ![]() wątek nadrobiłam ![]() przysiady powinny być robione na raz (przynajmniej to wyzwanie ze zdjęcia taki ma cel) chociaż te 200 mnie przeraża, ale pierwsze dni powinny być ok ![]() mierzyłam sukienkę na te moje wesela, sukienkę chcę jedną na oba, najlepiej żebym mogła ją wykorzystać też do pracy ![]() ![]() oczywiście w mango były wszystkie kolory oprócz tego, który ja chciałam, ale wiem przynajmniej jaki rozmiar klikać jeśli się na nią zdecyduję... biała za duża, czarna jest ok, ja chcę kolor peach: http://shop.mango.com/PL/p0/mango/wc...=1364927396566 ale nie jestem pewna na 100% że to właśnie TO ![]() ![]() Ładna sukienka i świetnie w niej wyglądasz. ![]() Cytat:
![]() Do Orsaya też nie jestem przekonana i prawie nie chodzę. Mało co mi się tam podoba. Spodnie kupiłam właściwie przez przypadek. Reklamowałam kiedyś torebkę, dostałam bon i musiałam go w końcu wykorzystać. Przez pół roku nie mogłam tam nic znaleźć, aż w końcu trafiłam na te spodnie. Cytat:
Żakiet w tym stylu marzył mi się od dawna, aż w końcu trafiłam na idealny. ![]() Pokaż szal? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- ![]() uciekam troszkę popracować bo już późna godzina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wrzucam obiecane fotki zakupów: trencz z Mohito, baleriny z H&M, sandałki ze zwykłego sklepu i szpile z Bershki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Koszulki jeszcze nie mam ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne sandałki, w którym sklepie kupiłaś i jak cenowo? ![]() mam nadzieję, że płaszcz z mango też będzie dla mnie idealny ![]() lucy, wrzucam zdjęcie szala, niestety średnio go widać, a na stronie nie widziałam fotki ![]() to prawda, że torebek nigdy za wiele, ale ja ostatnio mogłabym kupować tylko buty i torebki... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40186596]wróciłam z zakupów, nic nie kupiłam
![]() wątek nadrobiłam ![]() przysiady powinny być robione na raz (przynajmniej to wyzwanie ze zdjęcia taki ma cel) chociaż te 200 mnie przeraża, ale pierwsze dni powinny być ok ![]() mierzyłam sukienkę na te moje wesela, sukienkę chcę jedną na oba, najlepiej żebym mogła ją wykorzystać też do pracy ![]() ![]() oczywiście w mango były wszystkie kolory oprócz tego, który ja chciałam, ale wiem przynajmniej jaki rozmiar klikać jeśli się na nią zdecyduję... biała za duża, czarna jest ok, ja chcę kolor peach: http://shop.mango.com/PL/p0/mango/wc...=1364927396566 ale nie jestem pewna na 100% że to właśnie TO ![]() ![]() Ładnie wyglądasz w tych sukienkach ![]() Co do przysiadów to mnie przy każdym zgięciu kolan coś tam "strzyka" i ten dźwięk by mnie doprowadzał do szału, dlatego chyba przysiadów nie powinnam robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | ||
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40188320] ![]() pora nie ma znaczenia, a przynajmniej tak mi się wydaje. u mnie będzie to późne popołudnie ![]() ![]() Też późnym popołudniem, a prawdopodobnie wieczorem będę miała dopiero czas na ćwiczenia. A sam sposób ich wykonywania? Np. tak, jak tutaj: http://chickentuna.tumblr.com/post/43348021570 (open leg squats)? Zapamiętałam tę stronę, ale nie pamiętam Wizażanki, która wklejała ją tutaj ![]() Cytat:
![]() Czy zauważyłaś pozytywne efekty po Jantarze? Mojego skalpu nie przesusza na szczęście, ale obawiam się, że któryś z nowozakupionych produktów wysuszył mi brodę, bo dotykając czuję ,,skorupkę" ![]() Maskę udało mi się kupić stacjonarnie w sklepie na Młynarskiej, gdzie odbierałam zamówienie internetowe z mydlarni shea.pl Akurat wtedy był spory wybór ![]() Zamówiłam oczywiście ,naked' i ,dirty' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znalazłam dzisiaj jeszcze taką i przepadłam ![]() ![]() I dodaję mobilizujące zdjęcie ![]() Trzymajcie kciuki, bo mam dzisiaj kolokwium, a rano dodatkowy angielski, o którym pisałam ![]()
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym ![]() Schudłam ![]() 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie ![]() 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() po pierwszej serii drżały mi całe uda ![]() ![]() Cytat:
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40187086] dziękuję dziewczyny, tak jak pisałam sprawa jeszcze do przemyślenia bo podoba mi się, ale nie jestem przekonana na 100% ![]() pierwsze wesele w czerwcu, więc czasu sporo ![]() Fajnie wyglądasz, sukienka obleciałaby do pracy ale tylko z jakimś żakietem wydaje mi się ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny, wreszcie pokazało się u mnie słońce, chyba zrobię fotkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | |||||||
AGA :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam pantofle z Re i są bardzo wygodne! Jedne z wygodniejszych jakie posiadam. I mają taką cudownie miękką skórkę. Może trafił mi się jakiś dobry model? ![]() Cytat:
![]() Co do pracy - ja bym się zdecydowała ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Póki co tak ze 30 dziennie. No i ćwiczę ![]() Choć tez muszę zacząć przygotowywać się do egzaimów także pewnie ćwiczenia póki co będę robić tylko 2 razy w tygodniu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczęta! Idzie wiosna! U mnie wczoraj było przyjemnie i słonecznie, dziś zapowiada się podobnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | ||
Raczkowanie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40186596]mierzyłam sukienkę na te moje wesela, sukienkę chcę jedną na oba, najlepiej żebym mogła ją wykorzystać też do pracy
![]() ![]() oczywiście w mango były wszystkie kolory oprócz tego, który ja chciałam, ale wiem przynajmniej jaki rozmiar klikać jeśli się na nią zdecyduję... biała za duża, czarna jest ok, ja chcę kolor peach: http://shop.mango.com/PL/p0/mango/wc...=1364927396566 ale nie jestem pewna na 100% że to właśnie TO ![]() ![]() świetnie wyglądasz w tej sukience ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() trafiłam na kanał blogilates na yt, podoba mi się wersja ćwiczeń do muzyki, a intensywność... ledwie 4 minutki przysiadów do call me maybe mnie zabiły i przepadłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
100 czy 200 przysiadów to spora ilość, ja zacznę od programu dla "początkujących" żeby stopniowo przechodzić do coraz większej ilości. Wybierz takie, które będzie odpowiednie na Twoje siły i możliwości. Ja zaczynam od "podstaw" żeby stopniować wysiłek i nie stracić zapału. Ćwiczenia powinny być przyjemnością ![]() Cytat:
Zdrowiej Kochana ![]() Zapraszamy ![]() Wankaw, Madzia_M77, lleenka może założymy grupę "ściskaj uda będą cuda 4 litery podnieść się uda" ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
Świetne zakupy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | ||
|
Cytat:
![]() i polecenie kanału ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i mój tż także! ![]() Ja bym chciała przytyć, tak mi żebra widać jak jestem w biustonoszu :/ ale wszystko idzie w tyłek i uda :/
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Kochane melduję, że przyłączam się do przysiadowego wyzwania
![]() ![]() ![]() Poza tym kupiłam adidasy i mam zamiar biegać, jak tylko śnieg stopnieje, to dopiero wyzwanie ![]() ![]() Ja mam w maju pierwsze wesele i bal.. zupełnie nie mam pomysłu na sukienkę ![]() A tak w ogóle to miłego dnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja również adidaski mam przygotowane. U mnie małżon będzie biegał, a ja za nim z kijkami mam zamiar pomykać ![]() Znalezienie odpowiedniej kreacji to niezłe wyzwanie ![]() Również życzę udanego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie kuście nowymi zakupami, ponieważ po weekendzie wracam biedna jak mysz kościelna
![]() W końcu kupiłam Lancome Tresor Midnigh Rose (mój ukochany zapach) i próbkę La Perla in Rosa ![]() ![]() ![]() Na próbę postanowiłam kupić też Chanel Sublime de Chanel Mascara - ciekawe czy będę chciała wrócić po ten tusz. Oczywiście nie obyło się bez zakupów ubraniowych - mam przepiękną białą bluzkę z United Colors of Benetton. Czuję, że to będzie mój ulubiony ciuch ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
|
Kupiłam bb cream. Ten różowy, klasyczny już chyba
![]()
![]() |
#4318 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4320 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.