|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
Neyra, w Polsce mieszkam, nie na biegunie. Póki co przestało.
TŻ zaniósł 3,5kg szynki i schabów do wedzarza, ale będzie żarcie TŻ dobrze wie co to cellulit itp. Oglądamy tv, gość w tokszole to Anna Mucha. TŻ tak patrzy, patrzy: "No niby taka seksi mama, ale celulit jest, po co taką ultra mini ubrała, i te kurze łapki. W HD nic się nie ukryje" |
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bez cukru tego nie tkne fu
zreszta nie mam mleka wiec nie pije jednak kakao kawy wypije sobie cole zero
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Co do defektów to ja mam takie paskudne rozstępy... całe nogi w tym dziadostwie
|
#3124 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Łoo matko - współczuje
![]() U mnie słoneczko - jak na razie... Cytat:
![]() Może mi na te moje uda pomoże ![]() Cytat:
hehe Trochę vódy i się przełamie każdy Ważyła, ważyła... ![]() Nie mam tu tej foty, sprawdzę w domu ![]() Wrzucę ku swej własnej przestrodze ![]() Mój do mnie mówi "Moja menda" i takie inne tam też... Cytat:
A wiecie co mega pomaga podobno - łażenie nago po chacie ![]() RILI Oszzz Ty zboczuchu ![]() Nie pomyślałam o tym po prostu jest nowy smak i chcemy spróbować Ale to jest dobre teeej Cytat:
![]() Przecież ja jestem 100x ładniejsza Dzięki Ci ![]() Ja się też tak przed chwilą męczyłam bo imieniny mieliśmy w pracy... Nawet źle nie było... ![]() A ja mam takie pytanie - ehmmm ehmmm.... GDZIE JEST BIAŁA CZEKOLADA ![]() ![]() ???---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- No i dobrze że to napisałaś bp ja się zastanawiałam czy tylko mi się to tak kojarzy i bym jakieś "fopa" walnęła znów ![]() Cytat:
![]() A masz białe ? jak tak to podobno ładnie smarować jakimiś specjalnymi smarowidłami i zejdą |
|||||
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
I guleczek też znów zniknęła
![]() Ja im dam !!!
|
|
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tadam mam nadzieję że pomogłam Ale co po ostatnim ?
|
|
|
|
|
#3128 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, że nie kościelny, bujny, biała suknia, weselicho na pół miasta i te pierdoły to nie znaczy, że nie jest dla nas ważny ![]() Nie przepadam za weselami, nawet cudzymi. Jak nie muszę lub nie jest to ktoś bliski dla mnie to nie chodzę. Cytat:
Nie popieram ślubu kościelnego "bo tak, bo każdy robi, bo chcę mieć białą sukienkę i tłum gapiących się na mnie ludzi" jeśli ktoś nie jest wierzący i nie ma to dla niego głębszego duchowego znaczenia. Bo to tylko szopka, cyrk, udawanie. Takie mam zdanie, nie lubię hipokryzji. Cywilny ślub też można mieć ładny, "odstawiony", z pięknym weselem. Akurat wesela nie będę praktykować, ale takie "wesele" jak moja mama z ojczymem mieli - w domu u babci, ona mieszka w jednorodzinnym, ma ogród piękny i impreza była w domu i na tarasie, w ogrodzie, całą noc, jak to wesele. No normalnie było weselnie, ale w małym gronie ludzi, najbliższych. Było super Też takie coś chcemy. Ale to trzeba logistycznie rozplanować, a teraz pomysłu nie mamy. Dwie rodziny z dwóhc różnych miast, duże odległości i nie wiadomo jak to zegrać wszystko. Nie jesteśmy w stanie zapłacić za przejazdy, noclegi, śmery bajery, więc nie wiem, nic nie wiem Ten Twój wymarzony ślub jest też super, jakbym chciała coś z pompą zrobić to właśnie tak Cytat:
Mojego nosić nie będę, wolę samą obrączkę, a dwóch na jednym palcu nie chcę nosić. Ale chcę mieć zachowany, w pudełeczku, które też mam. Tak na pamiątkę.Przyjęcie oczywiście Ciężko jest coś zrobić, jak ma się rodziny z dwóch różnych miast, 400 km odległość. Ja mam sporą rodzinę i jeśli nawet tylko najbliższą zapraszam, to na pewno 10 osób jest + najbliźsi znajomi z parami, od TŻ-ta na pewno 5 osób z rodziny + najbliźsi znajomi z parami. Nie jest to mało. Wszyscy muszą się zjechać w jedno miejsce, gdzieś spać muszą... Jestem w kropce, po prostu jestem w kropce Susan, ona była seks-sprzątaczką na kamerce ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- kala, widzę, że mamy podobne podejście do ciała, bardzo fajnie
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-04-08 o 13:02 |
||||
|
|
|
#3129 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z dwóch powodów... Ja jestem wierząca ale nie praktykująca, do kościoła nie chodzę i nie będę hipokrytką Tak samo jak Ty tego nienawidzę ![]() Po drugie mój TŻ ma inne poglądy... ![]() Powiem Ci szczerze, choć pierścionka na palcu nie mam ( a już bym chciała.... Mamy duży ogród i tak mi się marzyło by... Oryginalnie, niskie koszty, super klimat Cytat:
Ślub często jest zmorą dla narzeczonych niestety... Weź to na luźno Może pomyślcie o tym żeby zrobić coś " w połowie drogi" od Waszych miast.. .? Cytat:
Też chcem
|
|||
|
|
|
#3130 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no własnie ha Ja tez jak ogladam te wszystkie gwiady w HD to widać wszystko..celullit i ta tona makijazu az czasem sie dziwie ze one tyle maja tapety ![]() A ja Slub chce miec z piekna biała suknia i 2dniowe wesele Kocham te klimaty
|
|
|
#3132 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2013-04-08 o 13:21 |
|
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że macie podobne podejście. Najgorzej, jak jedno chce, a drugie nie, wtedy się robi problem.A rozmawiacie na ten temat z TŻ-tem? W sensie ślub i te sprawy? Wesele we własnym domu to super pomysł, serio Ale wtedy cała rodzina i znajomi z TŻ-towego miasta musieliby przyjechać do mnie. Nie jest to w sumie najgorsze rozwiązanie, bo wtedy i o nocleg łatwiej (nawet u babci, ma 4 pokoje sypialniane i mogą kimać). Nie muszą wszyscy się zjeżdżać do obcego miasta, tego "po środku" (akurat Toruń jest środkiem drogi między naszymi miastami, tak dokładnie po środku, bo zawsze przez niego trzeba przejechać jak się jedzie). Też chcę, żeby dla nas to była przjemność, ba, ZWŁASZCZA dla nas Dlatego nie ma weselicha na całą rodzinę. Po naszemu będzie. Niech się wszyscy obrażają czy obgadują, ja mam to w miejscu, gdzie mój naszyjnikowy miś ma serduszko ![]() Proszę - masz misia - klik! ![]()
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
No siurrr, of kors....
![]() Gnojki chole*ne !!!Przyjęli zgłoszenie i mają po coś tam jeszcze dzwonić.... ![]() A mi się masło kończy orzechowe buuuu ![]() Ahaaaaaaaa właśnie !!! W BIEDRONKACH SA NOWE DŻEMY !!! Same owoce, bez żadnych świństw, słodzone sokiem jabłkowym i of kors ZERO CUKRU ![]() Tylko nie napadajcie teraz tam w pośpiechu !!! ![]() Są smaki: truskawka, wiśnia i brzoskwinia |
|
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten sok jabłkowy to ok jest, nie?
|
|
#3136 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne jest dla nas to jak żyjemy na co dzień, dla innych a nie wyznawanie wiary co tydzień w kościele czy na zebraniach... Whatever... ![]() Nie dzierżę ludzi co siedza w kościele w pierwszych ławkach a własnego sąsiada by opluli np... Ja wolę na co dzień być dobrym człowiekiem po prostu i nie potrzebuje do tego kościoła... A więc wierzę w Boga ale całkowicie, od góry do dołu 'antyklerykał' ![]() Nie uznaję instytucji kościoła w ogóle... Dlatego też ślub tylko cywilny Nie chodzę do kościoła na co dzień to z jakiej racji mam tam brać ślub ??? Ot tak moje zdanie Cytat:
Wychodzę z założenia że najpierw zaręczyny, potem można wspólnie coś planować, ale z drugiej strony jestem pewna że mój pomysł TŻowi się meeega spodoba ![]() Fakt tez jest taki, że domyślam się że TŻ coś planuje... ![]() A co do Twojego "wesela" to dobrze gadasz ! Przede wszystkim liczy się WASZA wygoda ! To Wasz dzień i inni powinni się dostosować do Was ![]() A pomysł z babci ogrodem jest grejt heheCytat:
![]() Kurcze - muszę wyczaić w nowym katalogu ! ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
A tam piękności widzę !!! ![]() 100g owoców to 100g dżemu Tylko owocki i ten sok jabłkowy Ja mam brzoskwiniowy Pychota, żadnej różnicy nie ma |
||||
|
|
|
#3137 |
|
Wtajemniczenie
|
tak to jest z reklamacjami w Pl..
naszczescie w Uk jak cos jest zepsute to odrazu na mniejscu ci wymieniaja ![]() TZ 2 razy zepsuł nowa deske jak zakładał i 2 razy nam wymienili bez problemu ![]() Mi tez sie konczy masło 2 łyzki mi zostało wiec 2 owsianeczki musze kupic orzeszki TYlko ja jestem ślepa i nigdzie nie widze prazonych bez soli sa prażone ale z SOLĄ oja oja Czemu tu biedronki nie otworza lubie biedronke![]() teraz po ogłoszeniiu KALI bedą takie tłumy ze zaraz puste pułki zastaniecie
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
No przecieżżżż że ok
Cytat:
Szwaby źle wysłały... ![]() A reklamację zgłaszałam telefonicznie, nie jechałam specjalnie... ![]() Jak to ! Nie ma prażonych... ? Niemożliwe ![]() Do biegu gotowi START !!! ![]() ![]() Ruszyły chyba bo cicho jest
|
|
|
|
|
#3139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no Kretka poleciala ![]() Są prazone ale tylko z sola...
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Niemożliwe
A jak nie ma to bierz solone i już ![]()
|
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wychodzę z założenia, że wcześniej już można o tym rozmawiać, żeby wiedzieć na czym się stoi. Poza tym nawet sam fakt zaręczyn, nie wyznaję zasady "jak się facet oświadczy to się oświadczy, poczekam". To sprawa obojga ludzi, mi by się TŻ nie oświadczył gdyby nie to, że gadaliśmy kiedyś o ślubie, zaręczynach, itp. i powiedziałam, że ja jestem za. On chciał czekać jeszcze z naście lat, jak już zarobi na pierścionek z brylantem jak pięść, na dom, na wszystko - jak to się uczy chłopców. Kiedy powiedziałam mu, że ja to mam wszystko w serduszkowym miejscu i dla mnie zaręczyny to nie ślub z weselichem w przeciągu roku i obowiązkowa gromadka dzieci "co rok prorok", a po prostu zadeklarowana chęć małżeństwa, obietnica i takie sprawy, nawet bez fizycznych tego przejawów jak obowiązkowy kulturowo pierścionek (ale jednak i tak dostałam), to odetchnął z ulgą i po pewnym czasie się na to zdobył Ludzie mają różne podejście, czasem zupełnie nieschematyczne i niestandardowe. Może Twój TŻ też ma? Bo nie wiem czy w ogóle rozmawialiście o sprawach związanych z małżeństwem, narzeczeństwem? Tak to wynikło przynajmniej z Twojej wypowiedzi, a ja jestem guptas i czasem nie rozumiem ![]() Będzie pyszny dżemik, omnomn Avon
|
|
#3142 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie Ci już mówię kochana ![]() Tylko dlatego też dziecko ochrzczę i poślę do komunii - przynajmniej na tą chwilę, mówiąc czysto teoretycznie bo od małego będę mu wpajała świadomość wielu wyznań i religii... Chce by moje dziecko miało wybór i podjęło go świadomie. Wiem że chrzciny i komunia w tym przypadku mogą wydawać się chorym pomysłem i trąci tez hipokryzją ale wiem z własnego doświadczenia jak są traktowane dzieci - innego wyznania... Nie chce by moje dziecko było przez to w jakiś sposób pokrzywdzone. A żyjemy w kraju katolickim i dzieci są już w szkole przygotowywane do komunii świętej... Mam nadzieje że do tego czasu jak będę miała dzieci to się to zmieni... I ludzie innej wiary niż katolicka czy ateiści będą mogli wychować swoje dzieci bez napiętnowania przez społeczeństwo... Mój TŻ nie jest związany ze swoim wyznaniem prawie w ogóle i podziela tą decyzję... Ale kretko powiem Ci ze życie pisze różne scenariusze i jest to naprawdę ciężki temat... Na flachę ![]() Cytat:
nie rozmawialiśmy tylko o tym jakby miał wyglądać nasz ślub dokładnie On wie że chce z nim spędzić resztę życia i ja też wiem, że on chce tego samego ze mną... Ja sobie zaręczyn bez pierścionka nie wyobrażam np., ale dla mnie może to być po prostu ładny srebrny pierścionek bez kamieni, brylantów i innych udziwnień... Tak samo też podchodzę do kwestii ślubu i dzieci, że trzeba już od razu i zaraz... ![]() Na wszystko przychodzi czas, nienawidzę takiej presji... ![]() Cytat:
Zaraz nowy katalog przeglądam i szukam rybki
Edytowane przez kala2505 Czas edycji: 2013-04-08 o 14:33 |
|||
|
|
|
#3143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Cię doskonale, to napiętnowanie bezwyznaniowości, choć ja póki co dzieci nie ochrzczę. Wiem, że będzie im ciężko, ale... no nie wiem, ja ich nie wychowam na katolików. A prezent na "komunię" może i tak dostać, w końcu chyba nikt nie wierzy w to, że dzieci do komuni idą z uduchowionych potrzeb W momencie chrześcijańskiego chrztu i dalej idąc komunii, itp. już się narzuca jakiś schemat myślenia, życia. Mogę z dziecka zrobić buddystę Jednak biorąc pod uwagę to, że pewnie moja przyszłość będzie już w innym państwie, to może będzie trochę lepiej. Może nie wszędzie bezwyznaniowość jest tak marginalizowana To kiedy flacha? ![]() Cytat:
Dla mnie to było obojętne, a też wiedziałam, że TŻ-ta nie stać na tak kosztowne prezenty (wiesz, zaręczynowy pierścionek to ma być równowartość miesięcznej pensji faceta czy coś takiego), ale ucieszyłam się, jak dostałam coś symbolicznego i pięknego ozdobnie zarazem. O to, o to Będę się musiała przyzwyczaić do wartościowej obrączki (żeby jej nie zgubić przypadkiem A niestety presja jest, wszyscy muszą robić wszystko pod linijkę, schematycznie i jak każdy. W majowym jest rybka ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Mój pierścionek to srebro z cyrkonią jakąś chyba, no bezbarwny kryształek. Wygląda jak diamencik. Nie widać różnicy tak na pierwszy rzut oka. Jest skromny, delikatny, nierzucający się w oczy. Ale jednocześnie i taki "typowy". Coś takiego - klik!. Jak dla mnie cudo
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-04-08 o 15:03 |
||
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze ZA duzo piszecie!
A po drugie mi jest niedobrze po treningu i musialam sie poratować kostką gorzkiej czeko A po trzecie zaraz jem obiad ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Ja przyszlam i wszyscy poszli, swietnie ![]() W ogole wlazlam sobie na pudelka a tu Marc Jacobs ze swoim chlopakiem http://www.pudelek.pl/artykul/54158/...m&utm_medium=3 weźcie proszę spójrzcie na pierwsze zdjecie
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#3145 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wgl jak przechodzę na jakąś dietę to u mnie góruje przekonanie, że muszę czuć się głodna. Nie umiem sobie tego wybić z głowy Nie odebrałam tego jako złą radę, właśnie wręcz przeciwnie- chciałabym, żeby ktoś mnie nakierował na dobrą drogę. Bo już z moimi niechcianymi kg walczę bardzo długo ![]() Mam 168cm wzrostu Zdaję sobie sprawę, że gdy nieodpowiednio jem spalam mięśnie zamiast tłuszczu, ale nie umiem ułożyć odpowiedniej diety do moich potrzeb. Do dietetyka nie pójdę bo jestem na utrzymaniu rodziców więc nie chcę ich narażać na dodatkowe koszta.Wydaje mi się, że od dawna mam rozregulowany metabolizm. Te różne diety głodówki itp dają się we znaki napewno...:P Cytat:
Wiem, wiem że mój jadłospis pozostawia wiele do życzenia. Ale nie mam pojęcia jak mam jeść ..;d ----------------------------------------------------- Dziś: Śn: Bigos-mój ulubiony <3 Mogę go jeść i jeść. ![]() Śn II: Babeczki waniliowe z przepisu ze strony: http://www.dietasouthbea.ch/ Śn III: Sałatka, 2 jajka Obiad: znów bigos- bo nie umiałam się oprzeć ;d Kolacja: ?? ![]() Jakby ktoś pytał: jem trzy śniadania (godz6,9:13) ponieważ późno wracam ze szkoły i to dlatego ![]() Dziś nie poszłam na siłownie bo chora jestem. Ale za to pokręce sobie hula-hop i porobię przysiady ![]() Dziewczyny piszecie jak szalone;d troche mnie nie było a tu 2 str ;o Miłego dnia
70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-53 "Nigdy nie rezygnuj z marzenia tylko dlatego, że jego realizacja zajmie dużo czasu. Czas i tak przeminie." Edytowane przez angelhorse Czas edycji: 2013-04-08 o 16:22 |
||
|
|
|
#3146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja mam piekny pierscionek z małym diamentem nie to ze sie chwale ale fajnie miec taka cenna rzecz
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi wlasnie niefajnie miec takie rzeczy bo notorycznie gubie
|
|
|
|
#3148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zjadłam jablko i jestem głodna a obiad za godzinke...pije herbate czerwona mam nadzieje ze mi pomoze...
|
|
|
#3149 |
|
Wtajemniczenie
|
Kretko, ja mam pierscionek taki pokazałaś na zdjęciu, tylko złoty i z małym brylantem. Bardzo go lubię.
Angelhorse, a ten bigos to jakiś dietetyczny czy tradycyjny, bo to jest różnica ![]() Asmenaa, ciekawe czy Marc i jego chłopak jedzą dużo ananasów ![]() Muszę zobaczyć te dżemy, drogie są? Bo u mnie w sklepie są takie, ale malutkie i po 12zł. Chyba dziś popcorn zrobię, mam ochotę
|
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Arschen herbata czerwona ma CI pomoc na glod?
nie sadze ![]() Glod to glod, trzeba jesc ![]() No mi tez sie wydaje, ze jego siusiaczek nie jest w stanie spoczynku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

wypije sobie cole zero

hehe 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

!!!