|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4019062 0]Cześć żuczki
Wiecie co, u mnie wreszcie dziś słonecznie i "roztopowo" A mówili, że to już TO - znaczy wiosna - ciekawe czy to prawda... ale od razu człowiek weselszy wstaje. [/QUOTE]Mnie też się wydaje, że można powolutku zaczynać się cieszyć Choć kiedy wyskakiwałam do apteki to wcale nie było jakoś ciepło, ale aura jest fantastycznaCytat:
I znowu jakby mniej ostre Może spróbuj piłować tak jak Ewałucja?Oojjj to smutna piąteczka ![]() Cytat:
![]() Nie poddamy się ![]() No, czyli zgadłam - nie ma u mnie Dzięki ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4019341 8]Viv no właśnie - to odnośnie majowego weekendu. Latałyśmy z córą w krótkich spodenkach po lesie, na łące było pełno kaczeńców... Pierwszego maja! Patrząc jeszcze wczoraj przez okno ciężko mi było to sobie wyobrazić. Ale potem sobie pomyślałam, przecież czasem bywa tak, że jest zima i nagle bum! Lato pełną gębą, wiosna w przyśpieszonym tempie przez tydzień nadrabia braki. Oby tak było teraz. Już. Chcę! ![]() I fajne "dzieci" Gdzie kupujesz Color Cluby? Pewnie przez net... chyba że nie? ![]() Technic Sea Foam! jest mega. I te kokardki [/QUOTE]Ojj taaak Niby na razie wiosna ma być umiarkowana, temperatury nie przekraczające 15 stopni nawet do 25. kwietnia... ale miejmy nazieję ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4019341 8]Krótkie pytanie na koniec: dobry czarny lakier? Kryć może przy 2 warstwach, niekoniecznie po jednej. Ale musi mieć wygodny i precyzyjny pędzelek [/QUOTE]Cytat:
|
|
#4292 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Zapamiętam...
No bo ten - mam jakiegoś paskuda, rimmel 60s ale stary jak świat. No i po pierwsze zgluciał, a po drugie - szkoda właściwie gadać... Wczoraj pomalowałam, dzisiaj już się zdziera przy skórkach, niektóre brzegi pościerane, i to na bank nie wina INM Ale mani Wam pokażę, bo Cool Breeze jest super. Zdjęcie i tak się nie umywa do rzeczywistości, widzę w nim mega głębię, wszystkie kolory od zielonego przez niebieskie jasne i ciemne, na fiolecie kończąc. I jeszcze złoto zielony drobiazg. A na fotce trochę płasko i standardowo nie widać zieleni. Do tego ta czerń postrzępiona jakby, ale jak bum cyk cyk tym razem to nie moja delirka tylko wyjątkowo badziewny i odłażący lakier.
|
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4019440 4]
Ale mani Wam pokażę, bo Cool Breeze jest super. Zdjęcie i tak się nie umywa do rzeczywistości, widzę w nim mega głębię, wszystkie kolory od zielonego przez niebieskie jasne i ciemne, na fiolecie kończąc. I jeszcze złoto zielony drobiazg. A na fotce trochę płasko i standardowo nie widać zieleni. Do tego ta czerń postrzępiona jakby, ale jak bum cyk cyk tym razem to nie moja delirka tylko wyjątkowo badziewny i odłażący lakier. [/QUOTE]Ale bomba pazurki mani cudo ![]() Kurcze muszę sobie czarny lakier kupić bo nie mam
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
No to czarny mam z głowy, a biały?
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4019440 4]Zapamiętam... No bo ten - mam jakiegoś paskuda, rimmel 60s ale stary jak świat. No i po pierwsze zgluciał, a po drugie - szkoda właściwie gadać... Wczoraj pomalowałam, dzisiaj już się zdziera przy skórkach, niektóre brzegi pościerane, i to na bank nie wina INM Ale mani Wam pokażę, bo Cool Breeze jest super. Zdjęcie i tak się nie umywa do rzeczywistości, widzę w nim mega głębię, wszystkie kolory od zielonego przez niebieskie jasne i ciemne, na fiolecie kończąc. I jeszcze złoto zielony drobiazg. A na fotce trochę płasko i standardowo nie widać zieleni. Do tego ta czerń postrzępiona jakby, ale jak bum cyk cyk tym razem to nie moja delirka tylko wyjątkowo badziewny i odłażący lakier. [/QUOTE]jakie długie! ![]() faktycznie czarny nie wygląda najlepiej, ale top super |
|
|
|
#4295 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Długie? Ale że może za długie? Kurcze, to lewa łapka i tak wyglądają na jakieś długaśne, bo mi się w środkowym paznokciu przyrost skrócił... jakoś musiałam naruszyć i się cofnął padalec. Wszystkie paznokcie mają ok 2mm wolnego brzegu a ten trochę więcej. Aaale... i tak miałam skracać w sumie ![]() Jeeej... tak się patrzę i patrzę... niemożliwe. To chyba kwestia perspektywy bo faktycznie na fotce jakieś niebotycznie długie ![]() No właśnie
Edytowane przez a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57 Czas edycji: 2013-04-08 o 12:57 |
|
|
|
|
#4296 | ||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
bardzo możliwe ![]() Cytat:
no tego to jeszcze u mnie nie było Cytat:
obyy ![]() dokładnie dziękuję Cytat:
wiesz powiem Ci, że kolor w cieniu jest całkiem znośny taki przykurzony niebieski, fajnie się prezentuje ![]() baza jaki ma kolor cudny ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4019341 8]Miał ten Meteor jest obłędny... Moonboots też nie gorszy. Kurde, fajne te chinki [/QUOTE]dziękuję [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4019440 4]Ale mani Wam pokażę, bo Cool Breeze jest super. Zdjęcie i tak się nie umywa do rzeczywistości, widzę w nim mega głębię, wszystkie kolory od zielonego przez niebieskie jasne i ciemne, na fiolecie kończąc. I jeszcze złoto zielony drobiazg. A na fotce trochę płasko i standardowo nie widać zieleni. Do tego ta czerń postrzępiona jakby, ale jak bum cyk cyk tym razem to nie moja delirka tylko wyjątkowo badziewny i odłażący lakier. [/QUOTE]dawno nie pokazywałaś pazurków chyba ten Cool Breeze ciekawy strasznie
|
|
#4297 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiesz... chyba raczej na jasnych kolorach go nosić nie będę. Pamiętasz TO? Może ciekawie by to było na jakimś cieniowaniu pokazać, bo tak cały jak jest tylko na jasnym to strasznie mdło wygląda. Coś pokombinuję. |
|
|
|
|
#4298 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
uu no to już dawno było ![]() może spróbuj na tej jasnej SH, którą kiedyś pokazywałaś?
|
|
#4299 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na zdjęciu to wyjdzie raz tak, raz tak, w zależności od swiatła i ułożenia ręki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
też kcem! ja mam GR Classics i jest naprawdę dobry Cytat:
ślicznie |
|||||
|
|
|
#4300 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
Dalam za niego niecałe 500zl, ale mi w abonamencie nic ciekawego nie proponowali, znudziły mi się te ich cegiełki.Półprofesjonalna w zupełności wystarczy do takich domowych zdjęć. [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4019341 8] Yen fajnie Ci wychodzą lakiery samoróbki. Może kolekcję kiedyś stworzysz? ![]() [/QUOTE] dzięki Może się uda ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4019440 4]Zapamiętam... No bo ten - mam jakiegoś paskuda, rimmel 60s ale stary jak świat. No i po pierwsze zgluciał, a po drugie - szkoda właściwie gadać... Wczoraj pomalowałam, dzisiaj już się zdziera przy skórkach, niektóre brzegi pościerane, i to na bank nie wina INM Ale mani Wam pokażę, bo Cool Breeze jest super. Zdjęcie i tak się nie umywa do rzeczywistości, widzę w nim mega głębię, wszystkie kolory od zielonego przez niebieskie jasne i ciemne, na fiolecie kończąc. I jeszcze złoto zielony drobiazg. A na fotce trochę płasko i standardowo nie widać zieleni. Do tego ta czerń postrzępiona jakby, ale jak bum cyk cyk tym razem to nie moja delirka tylko wyjątkowo badziewny i odłażący lakier. [/QUOTE]śliczny ten Cool B a czerń - nie widać nic strasznego... |
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Nie nadrabiam, przepraszam, ale nie dam rady ![]() co u Was słychać? Żyjecie?
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ledwoooooooo słońce zaszło ![]() musisz pazurki pokazać
|
|
#4303 | ||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Ciekawe rosziązanie. Fajnie poradził Młody [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4019341 8]Śniegusku bardzo mi się wzorek podoba, kolor bazy też ekstra... ale same kwiatuszki jakieś rozmyte i giną mi w tym wszystkim. Chyba za delikatne troszkę... Widzę nowy avek ![]() [/QUOTE] Masz troszkę racji. jak bym dała białe kwiatki, to byłby większy kontarst ![]() Niom ![]() Cytat:
Dziękuję [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4019440 4]Ale mani Wam pokażę, bo Cool Breeze jest super. Zdjęcie i tak się nie umywa do rzeczywistości, widzę w nim mega głębię, wszystkie kolory od zielonego przez niebieskie jasne i ciemne, na fiolecie kończąc. I jeszcze złoto zielony drobiazg. A na fotce trochę płasko i standardowo nie widać zieleni. Do tego ta czerń postrzępiona jakby, ale jak bum cyk cyk tym razem to nie moja delirka tylko wyjątkowo badziewny i odłażący lakier. [/QUOTE]Mrrrrr. Ale piękne pazurki.... jaka płytka..... Hahahaha Niemożliwa jesteś ![]() Ile sztuk liczy Twoja kolekcja? Od Misiaczka dostałaam ![]() Cytat:
Ja nie mam stacjonarnego, tylko komórkę. Więc abonament 80 PLN. Przy takim to proponują niezłe telefony. Stąd uważam, ze w moim przypadku nie ma co płacić dużo. Na co powinnam zwrócić uwagę przy wyborze? (Poza optyką) Cytat:
Ja... Zdecydowanie. Choć zarobioona ostro. Ale pytanie: CO U CIEBIE?? |
||||
|
|
|
#4304 | |
|
Konto usunięte
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4019440 4]Zapamiętam...
No bo ten - mam jakiegoś paskuda, rimmel 60s ale stary jak świat. No i po pierwsze zgluciał, a po drugie - szkoda właściwie gadać... Wczoraj pomalowałam, dzisiaj już się zdziera przy skórkach, niektóre brzegi pościerane, i to na bank nie wina INM Ale mani Wam pokażę, bo Cool Breeze jest super. Zdjęcie i tak się nie umywa do rzeczywistości, widzę w nim mega głębię, wszystkie kolory od zielonego przez niebieskie jasne i ciemne, na fiolecie kończąc. I jeszcze złoto zielony drobiazg. A na fotce trochę płasko i standardowo nie widać zieleni. Do tego ta czerń postrzępiona jakby, ale jak bum cyk cyk tym razem to nie moja delirka tylko wyjątkowo badziewny i odłażący lakier. [/QUOTE]Cytat:
|
|
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
70 w tym 4 odżywki i 2 topy ![]() Dobra mam bana na lakiery jeszcze tylko czarny i basta
|
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dojdziesz do 160 to pogadamy
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Łomatko ja już nie mam gdzie tego trzymać
|
|
#4308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nef pytałaś się skąd biorę CC - zamawiam w EF Białego nie mam, tyż muszę nabyć Myślałam o Białej fabryce, ale nie wiem ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą - policzyłam wczoraj swoje i mam 94. Nigdy nie dobiję setki A jestem już z Wami prawie trzy lata z jedna dłuższą przerwą... trzymam się dzielnie
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Viv dobijesz zobaczysz
Sniegowa sliczny ten bazowy jest ![]() karola zyyje W klubie pytanie do was
|
|
|
|
#4310 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
Co do lustrzanki - nie ma co się kierować tylko milionami pikseli, to jest ważne ale nie najważniejsze. Warto zwrócić uwagę, czy są tryby fotografowania np. tryb manualny, preselekcja przysłony itd - wg jest to ważne, bo pozwala w 100% kontrolować proces foto. Ważna jest też czułość - im wyższa rozpiętość tym większe prawdopodobieństwo dobrych zdjęć w słabym świetle. Teraz filmowanie to już standard, a czasem się przydaje. Oczywiście - im większy wyświetlacz, tym większa szansa eliminowania już w aparacie nieostrych zdjęć. Ogólnie, to tyle. ![]() Cytat:
A Ty jak?
|
||
|
|
|
#4311 | ||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez dzisiaj wyszło
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4019440 4] Ale mani Wam pokażę, bo Cool Breeze jest super. Zdjęcie i tak się nie umywa do rzeczywistości, widzę w nim mega głębię, wszystkie kolory od zielonego przez niebieskie jasne i ciemne, na fiolecie kończąc. I jeszcze złoto zielony drobiazg. A na fotce trochę płasko i standardowo nie widać zieleni. Do tego ta czerń postrzępiona jakby, ale jak bum cyk cyk tym razem to nie moja delirka tylko wyjątkowo badziewny i odłażący lakier. [/QUOTE]Świetny ten top
"Now You all know The bards and their songs When hours have gone by I'll close my eyes In a world far away We may meet again..." Edytowane przez ameljja Czas edycji: 2013-04-08 o 18:06 |
|
|
|
#4313 |
|
szef wszystkich szefów
|
Kawko, ślicznie Ci w czerwieni
![]() Śniegusek, zmieniła avka na wiosnę CuuudnySmoot, jakoś mi ten brąz nie podchodzi. Nie bardzo mi do Ciebie pasuje
|
#4314 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4019516 9]
Długie? Ale że może za długie? Kurcze, to lewa łapka i tak wyglądają na jakieś długaśne, bo mi się w środkowym paznokciu przyrost skrócił... jakoś musiałam naruszyć i się cofnął padalec. Wszystkie paznokcie mają ok 2mm wolnego brzegu a ten trochę więcej. Aaale... i tak miałam skracać w sumie ![]() Jeeej... tak się patrzę i patrzę... niemożliwe. To chyba kwestia perspektywy bo faktycznie na fotce jakieś niebotycznie długie ![]() No właśnie [/QUOTE]nie za długie! tylko jakoś dawno nie pokazywałaś chyba i takie nagle podrośnięte bardzo ładne ![]() Cytat:
czasem mnie przekona swatch, a czasem na żywo, musiałabym obmacać, bo tak jakoś mnie nie przekonał super hiper ![]() nie mam za bardzo GR stacjonarnie, a nie chce mi się klikać. Ale zerknę w resztkach GR mówisz że fajny? koduję ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4315 | |||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Cytat:
Lakier w zamian i jesteśmy kwita Rzeczywiście troszkę tak wygląda, ale może po prostu gdzieś z boku ciut za daleko się pomalowało i sprawia takie złudne wrażenie Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4019440 4] Ale mani Wam pokażę, bo Cool Breeze jest super. Zdjęcie i tak się nie umywa do rzeczywistości, widzę w nim mega głębię, wszystkie kolory od zielonego przez niebieskie jasne i ciemne, na fiolecie kończąc. I jeszcze złoto zielony drobiazg. A na fotce trochę płasko i standardowo nie widać zieleni. Do tego ta czerń postrzępiona jakby, ale jak bum cyk cyk tym razem to nie moja delirka tylko wyjątkowo badziewny i odłażący lakier. [/QUOTE]Świetny top ![]() O właśnie, przydałaby mi się jednowarstwowa biel. Cytat:
![]() Cytat:
Zanotowane
"Nie należy oszukiwać brzydkich dziewcząt." Prezio paczy. Widzi. Kontroluje. Edytowane przez Prezes Kuli Ziemskiej Czas edycji: 2013-04-08 o 18:33 |
|||||
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
aha czyli na razie się nie zanosi..
dokładnie!
|
#4317 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Karola
|
|
#4318 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4019440 4]Zapamiętam... No bo ten - mam jakiegoś paskuda, rimmel 60s ale stary jak świat. No i po pierwsze zgluciał, a po drugie - szkoda właściwie gadać... Wczoraj pomalowałam, dzisiaj już się zdziera przy skórkach, niektóre brzegi pościerane, i to na bank nie wina INM Ale mani Wam pokażę, bo Cool Breeze jest super. Zdjęcie i tak się nie umywa do rzeczywistości, widzę w nim mega głębię, wszystkie kolory od zielonego przez niebieskie jasne i ciemne, na fiolecie kończąc. I jeszcze złoto zielony drobiazg. A na fotce trochę płasko i standardowo nie widać zieleni. Do tego ta czerń postrzępiona jakby, ale jak bum cyk cyk tym razem to nie moja delirka tylko wyjątkowo badziewny i odłażący lakier. [/QUOTE]A mnie się podoba, muszę rozejrzeć się za tym Cool Breeze. |
|
|
|
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na poczatku chodziłam ze ściereczką i wycierałam- teraz wycieram rzadziej i w co popadnie Jedyny telefon jaki dla mnie był pod względem łatwości obsługi lepszy to sony ericson z rozsuwana klapką ( nie wiem jaki model) jeszcze łatwiejszy w obsłudze ale miał 1 ogromny minus wyrywało sie wejście ładowania. Na ten czas polecam nokię 710 lub wyzej
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
nie słyszałam o takiej
mi wystarczy dwuwarstwowa przyjemna w użyciu ![]() ktoś raz wstawiał link ![]() wiecie że chyba wiem o co chodzi z bazą do frankenów - wyguglajcie sobie suspension base. Za granicą można normalnie kupić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.

A mówili, że to już TO - znaczy wiosna - ciekawe czy to prawda... ale od razu człowiek weselszy wstaje. [/QUOTE]

ale to one aż tak urosły? koło zeszłego poniedziałku je piłowałam na 0 
Może spróbuj piłować tak jak Ewałucja?

A jestem już z Wami prawie trzy lata z jedna dłuższą przerwą... trzymam się dzielnie