|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Martucha no brawo!!!
![]() ![]() Gold ale ciacho!!! Ktosiu, cieszę się, że weekend udany! Neska super, że wakacje zarezerwowane! Agatek bo te wszystkie samochody są do siebie takie podobne! ![]() Rossi już jakiś czas temu miałam się Ciebie pytać, jak Ci idzie zapuszczanie włosów? I dziękuję, że się ze mną napiłaś w piątek! ![]() ![]() Witajcie, Weekend minął spokojnie, ale szybko. W sobotę byliśmy na chwilkę u moich rodziców, a w niedziele odpoczywaliśmy w domu, byliśmy na spacerze - miło. Ustaliliśmy, że chyba teraz na długi weekend majowy pojedziemy na jakieś wczasy. Plan jest taki, że dzisiaj nasi szefowie mają powiedzieć czy mamy zielone światło i jak tak, to coś szukamy i rezerwujemy Tylko nie wiem gdzie jechać, gdzie może być już ciepło na przełomie kwietnia/maja ![]() Aaaa przez weekend upiekłam bułki Bardzo smaczne wyszły Niby małe, a bardzo treściwe. Na pewno powtórzę
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-04-08 o 07:58 |
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
*Agatek* bzyczka SAMBA kliwia Magda Ana india baja ktosia
dziękuję ![]() bzyczka wie co dobre i mocne :P kliwia ja wiedziałam że zalicze bardzo bardzo dużo się przygotowywałam, znałam odpowiedź na każde zagadnienie, ale mimo wszystko stres losowanie pytań czy się nie pogubie... był ![]() Magda Ana bo ja robiłam je szybciej - jeden pierwszy semestr zaliczałam bo poszlam na studia od 2 a 3 semestr miał polegać na praktykach ale wszyscy je zrobili w trakcie tego drugiego więc mogliśmy mieć w kwietniu egzamin ale rozdanie i tak na koniec maja z tym że to nie były takie typowe studia- jedne semestr sesja potem kolejny i sesja i kolejny a przedmiotowo- mamy plan i przedmioty, ktory się kończy to go zaliczamy chodząc na reszte neska super ![]() my planujemy jechać pod namioty ![]() ktosia fajny weekend rodzinny ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- dziękuję ![]() trzymam kciuki za weekend majowy ![]() ja jeszcze żyję nadzieję że na majówkę pojedziemy do poznania.. u nas calkiem znośnie, w piątek ostatnie szlify przed egzaminem, w sobote egzamin bylo bardzo fajnie i sympatycznie ![]() na szczęście wchodziłam szybko bo bylam 4 ale na pierwszy strzal wchodzily 3 osoby więc się nie na czekałam ![]() wylosowałam pytania o szkole alternatywnej, o poznanych mi deficytach w rozwoju dziecka wczesnoszkolnego i otym jakbym zorganizowała pomoc dyslektykowy ![]() poprzekomarzałam się z komisją (mowię do nich że zgodnie z rozporządzeniem MEN z dnia 17listopada 2010 r najpierw trzeba takiego ucznia z dysleksja wytropić, a szef komisji taki facet z prawa oświatowego mowi tak wytropmy i wywalmy ze szkoly, to ja mu że nie- że wytropimy i wyślemy do poradni psych-pedago, on nam da opinie, a my mu zrobimy kipu pdw zalożymy zespół, i na dobicie zajęcia.... i się rozgadalam ) rzucałam datami ustaw formami pomocy aż powiedziali że mam sobie juz iść bo się za drzwiamy reszta stresuje![]() potem bylam u rodziców i świętowaliśmy, potem z przyjaciółmi, a wczoraj byliśmy na komunii i opisze już w klubie..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-04-08 o 09:19 |
|
|
|
#2943 |
|
Rozeznanie
|
marta gratulacje
a ja miałam cudowny weekend więcej w k.
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się już z Niemiec ![]() Rozpakowuję się, ehh jak ja tego nie cierpię Jakieś dziwne, smutne piosenki w radiu lecą i mi smutno, jakiś dół, że ten tydzień tak szybko przeleciał... ![]() Poczytałam koło 70 stron w krainie kota podczas jazdy i jestem już na 120 stronie Niestety nie mogłam więcej bo zgasło słońce i nie było jak, straszne nudyyy, młodzież marudziła, bo jej się nudziło + ząbki, po 21 padła, my dojechaliśmy 23.20, zanim zrobiłam mleko- oczywiście młoda biegała i trochę na rękach u wszystkich to połozylismy się koło 1
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2013-04-08 o 10:52 |
|
|
|
#2945 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2946 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Martucha Gratulacje! Mam chwile bo mały ucina sobie drzemkę, jak sie obudzi to idziemy na spacer. Gold torba do szpitala spakowana? ![]() Ciacho smakowicie wygląda! Ja wczoraj zrobiłam sernik na zimno ale nawet nie skosztowaliśmy bo wywaliłam ciacho na schody miałam je w takim pojemniku na tort i jak szłam to nie podtrzymałam spodu no i zabezpieczenia puściły i spadło wszystko na podłogę, masakra
|
#2947 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
No
Hej ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosia hahaha...w sumie jak schody czyste
Czy u was też tak wiosennie i pięknie na dworze??? u nas w końcu wiosnę widać za oknem i przyjemniej się wstawało rano (mimo że wstałam wcześniej od Lilki ). Dziewczyny możecie polecić jakieś tabletki na sen, dostępne bez recepty, które pomogą się wyciszyć ale nie ogłupią na cały dzień?
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mona ale szkoda tego ciasta. Ja też z góry bym go na setę spróbowała ![]() ![]()
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Żonki 2009 cz. XXXV
6uciu to nie dla mnie bo ja tam problemow z zasypianiem odkad jest Lila nie mam
no wlasnie nad melisa myslalysmy ale poki co szukamy jeszcze innego rozwiazania ![]() Agus u mnie na ogrodku niestety wszystko pozniej wychodzi nie wiem tylko dlaczego. Np u sasiadow juz dawno przebisniegi i krokusy a u mnie pojawia sie dopiero za 2 tyg pewnie...a dzialki ze soba sasiaduja ![]() Mona chyba ze ciasto dla gosci bylo a schody na dworze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2013-04-08 o 15:50 |
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha Ty zdolniuchu!
Rosette to jak dobrze, to dobrze ![]() hej!
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam się martwię moim ogródkiem "warzywno-ziołowym"
mam w rogu działeczki taki malutki 2x1,5 i mam tam borówki - którym pąki puściły! a reszta w śniegu ani go skopać, ani zasiać pietruszkę i inne takie kiedy to wszystko później wyrośnie w lipcu najbardziej to mi dzieci szkoda bo na dworze by się pobawiły, a tu śnieg, zimno, brrrrr |
|
|
|
#2955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a my byliśmy na spacerku, u nas piękne słonko tylko trochę chłodny wiatr
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() Cytat:
ale awaria z tym sernikiem! dziekuje ![]() zapuszczaj zapuszczaj!!! ![]() ![]()
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju Mona właśnie doczytałam o tym cieście
załamałabym się!
|
|
|
|
#2958 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć laski
trzymajcie kciuki bo jak ogarnę ten tydzień, to może choć trochę wyjdę na prostą.U mnie wiosna wybuchła, kobierce kwiatów - dosłownie, krokusy, narcyzy, pięknie jest Cytat:
Cytat:
Pieczesz bułki mówisz? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuję wkleić jakby co będziesz miała pytania na priv bo nie chcę zaśmiecać wątku, ok?![]() Marta, Ty jesteś niemozliwa pewnie komisja zbierała szczęki z podłogi po Twoich odpowiedziach ![]() Cytat:
wreszcie. Ale bym się wkurzyła jakby mi ciacho spadło. Też mam takie pojemniki tylko podłużne prostokątne, ale jakoś boję się trzymac za sam uchwyt
|
||
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia wklej koniecznie przepis.
Ja dziś bez humoru. Mąż wczoraj wracał z Olsztyna i tłumik leżał na drodze, tir przed nim przejechał a mąz w niego walnął. Naprawa 640 zł. wrrrr. Ważne, ze nic mu się nie stało. Do tego Maja chora, ma zmiany w oskrzelach i antybiotyk. |
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Marta - GRATULUJE !!!!!!
|
|
|
|
#2962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a komisja była bardzo fajna ja tez nie znosiłam być pod koniec bo wszyscy zestresowani i się nakręcają.. Cytat:
po prostu się śmiali fajna była komisja więc... czemu nie podejść do tego na luzie ![]() Cytat:
dziękuje ![]() Śliweńka najlepszego dla Karoliny duzo uśmiechu i zdrowia!!!
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat, sto lat niech zyje żyje nam
Sto lat dla Karolinki U nas wczoraj też piękne słońce było a dzisiaj się pochmurzyło. Całe szczęście nic nie pada bo bym się chyba załamała.
|
|
#2964 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Myślimy żeby pojechać gdzieś, gdzie poleniuchujemy. Ale wchodzą w grę tylko autokary. Mojemu męzowi coś się podziało i nie chce wsiąść do samolotu, także nie będę chłopa zmuszać ![]() Myslimy nad Czarnogórą, albo Chorwacją. ma tam być już między 17-23 stopnie. Zakładam górną granicę - więc może byłaby już mozliwość wylegiwania się ![]() O Pradzę myślimy (choć ja byłam, ale chętnie pojechałabym raz jeszcze) i o Holandii, żeby moją przyjaciółkę odwiedzić. Wchodzi jeszcze w grę Polska i wtedy okolice Wrocławia (Rossi ![]() ![]() ) ale zobaczymy co się nam uda znaleźć.Cytat:
![]() ![]() Cytat:
)Rossi zapuszczaj, zapuszczaj włoski! Bo wczoraj Ci nie odpisałam! A propos to wszystko dobrze? Co było źle, co pisałaś Ani bo troszkę się martwię Wczoraj słońce, dzisiaj śnieg! Szlak człowieka może trafić! Ale za to wczoraj wróciłam do ćwiczeń ![]() ![]() Dzisiaj mamy gości, muszę ugotować kolacje- ale w zamian znowu będę miała pazurki zrobione ![]()
|
|
#2965 | |
|
Wtajemniczenie
|
nie miałam czasu rozpaczać bo spieszyliśmy się do rodziców i na kręgle
Cytat:
co do ciacha to przeważnie trzymam za spód ale w drugiej ręce miałam dwie torby i stwierdziłam że jakoś to będzie no i było![]() Gucia zazdroszczę wam wczasów, my w tym roku chyba nigdzie nie pojedziemy bo troche krucho z kasą Karolciu sto lat!!!
Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia Nasz Ślub 30.05.2009 Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2013-04-09 o 09:34 |
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
ide z patem na terapie.. ale sie stresuje.. zaluje ze nie ma w. on jakos potrafi na luzie do takich rzeczy podchodzic i nawet jak sie stresuje to tak zakreci Pata ze jest ok... staram sie mlodemu tego nie pokazac ale boje sie ze odwali cyrk i bedzie ryczal i sie darl..
|
|
#2967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zjadłam zająca czekoladowego
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() Rosi kochana, co za smutasy Cię dopadły? Guciu trzymam kciuki za powodzenie urlopowych planów, gdzie byście nie pojechali, będzie super Sliweńko 100 lat dla Karolinki! Dużo zdrówka! |
|
|
|
|
#2969 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bystry chłopak byl grzeczny ![]() no ślini się więc szlismy na terapie ![]() ogolnie to duma mnie rozpiera ![]() poszliśmy na zajęcia.. ale napierw żeby się rozkręcić przyszła pani psycholog i nie mogla go zbadać standaryzowanymi testami bo jest zamaly więc mu zrobila takie ala badnie psych-pedago i moj syn jest dzieckiem 2.5 letnim a jego rozwoj jest na dziecko 3.5 letnie i czasem wyżej jestem mega dumna, wszystkie kolory podstawowe znał (czerwony niebieski zólty) znal też zielony pomaranczowy fioletowy czarny bialy i rozowy, policzl do 10 nie odsniosł sie że jest 10 rzeczy wiec jeszcze elementow nie zsumuje ale liczy prawidlowo, opisal obrazek, nazwal!! kolo trójkąt kwadrat i prostokąt, powiedzial ze coś jest z boku u gory na dole za i przed - względem siebie oczywiscie, wskazal proste przemioty na rysunku, i przedewszystkim przecudownie mowi i buduje zdania wielokrotnie zlozone ![]() ma klopoty z manualnościa w sferze rysowania i trzymania kredki za to wycina. panie szybko stwierdziły że ślini się bo ma przetrwaly wzmożony odruch toniczny szyi i terapia przez to jest mu niezbędna co więcej pomoże mu to w manualności no i w lateralizacji - a przez wzmożenie podobno mial by z tym klopoty na terapii mial tylko leżeć na początku ryczał, ale szybko go zagadalam, i potem leżal ladnie.. obiecal paniom że będzie następnym razem dzielny caly czas, przed nami jeszcze 4 spotkania terapii podstawowej a potem jeszcze na odruchy nas wpisali żeby wszystko ustabilizować, podobno po 3 spotkaniu nie będzie się ślinil, więc zostaly nam dwa.. ale terapie zrealizujemy calą
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-04-09 o 12:31 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

Tylko nie wiem gdzie jechać, gdzie może być już ciepło na przełomie kwietnia/maja 

i nie było jak, straszne nudyyy, młodzież marudziła, bo jej się nudziło + ząbki, po 21 padła, my dojechaliśmy 23.20, zanim zrobiłam mleko- oczywiście młoda biegała i trochę na rękach u wszystkich
to połozylismy się koło 1