|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Say hello - jeszcze nie mierzyłam
![]() Za ok 2 m-ce chcę zmierzyć jak troszkę zrzucę kg ![]() Ale właśnie, ja mam duży biust i nie chcę go dodatkowo podkreślać, bo też nie chcę żeby jakieś pijane dziadki czy wujki mi się w cycki gapiły ![]() I tak będzie widać i tak ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- A sukienka ładna |
|
|
|
#2792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko po to żeby zarezerwować termin (i godzinę), nie chce zwlekać do ostatniej chwili żeby nie okazało się, że wszystkie godziny, które nas interesują (czyli 16, 17) są już zajęte a z dokumentami trzeba się "stawić" 3-4 miesiące przed, więc jak dla mnie to za późno, żeby godzinę ustalać, bo sala i zespół już zarezerwowane
|
|
|
|
|
#2793 |
|
Rozeznanie
|
Ooooooo rewelacja!! Tylko wydaje mi się, że trochę wyglądam w nich jak atleta. Takie mam ramiona masywne, chociaż mam figurę gruszki, masywne uda i nogi, a szczupła jestem od pasa w górę. Czy mi sie wydaje? Foto
|
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Lace detail/top hold ups albo stockings nude
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
na tym zdjęciu, które wrzuciłaś wcale nie masz ramion atlety! wydaje ci się
|
|
#2796 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...60284981_n.jpg misia super efekt Cytat:
![]() Dzięki Tobie chyba zdecyduję się na kępki, przepięknie łaaał, jak szybko! sliczna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wszystkie zabiegi kosmetyczne będziemy robić u mojej koleżanki, także będzie okazja żeby się spotkać przy okazji, zwłaszcza że na ślubie będzie obecna, a sama wychodzi za mąż 2tyg po nas
|
|||||||
|
|
|
#2797 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw. widziałam ją gdzieś dzisiaj na FB ![]() Śliczna ta kieca ![]() Cytat:
![]() A co do cen makijażu/fryzury - zwykle w tej kwocie 150zł jest też wliczony makijaż próbny, więc nie wychodzi aż tak drogo ![]() ale zgadzam się, słowo ślubny powoduje pomnożenie ceny x3 ![]() Cytat:
ludzie patrzyli się na mnie jak na debila jak się śmiałam sama do siebie Cytat:
nooo dziś piękne słońce było ![]() a któ
|
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Spadam dziewczęta do książek, miłego wieczorku!! |
|
|
|
|
#2800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mierzyłaś pierwszą
|
|
|
|
|
#2801 |
|
Rozeznanie
|
Miło
kogoś zainspirować ![]() Dziękuję
|
#2802 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2803 |
|
Wtajemniczenie
|
Uff dziewczyny jak to dobrze że dzisiaj zadzwoniłam rano do zespołu potwierdzić termin.
Właśnie zadzwonił do mnie kolo z zespołu zapytać się czy w razie czego będziemy w stanie mu podpisać szybko umowę i zaliczkę wpłacić bo już jakaś parka dzwoniła do niego w sprawie naszego terminu i mają mu jutro ew. potwierdzić czy ich biorą, jeśli tak to wtedy my musimy wpłacać kasę szybko
|
|
#2804 |
|
Winter is coming
|
nadrobiłam
chociaż było ciężko, bo w ogóle nie miałam dziś czasu na wizaż, po pracy pojechałam szukać kostiumu na basen i kicha :/ Chyba zostają mi plaże nudystów Potem musiałam jeszcze trochę popracować, bo mamy sajgon w robocie, zrobiłam chłopu kolację i czekam na niego, bo wraca z zajęć, a jako dobra narzeczona zawsze mu szykuję jedzenie, bo wraca zły i zmęczony ![]() A tak w ogóle to moja kuzynka bierze ślub 1.08.2015
|
#2805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam pupsko i cycek, i zaokrąglone tu i ówdzie i mimo że talię mam, to sukienka słabo ją zaznaczała. była okej, ale nie było łał ale wiesz, jaw tym wyglądałam średnio, a ty możesz wyglądać zniewalająco!
|
|
|
|
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
heej dziewuszki
![]() Witam sie z wami po kilkudniowej przerwie ![]() Wczoraj wróciłam od Tża, weekend jak zwykle zaliczam do udanych, ale zdecydowanie za szybko zleciał... Przeleciałam kilka ostatnich stron, któraś szukała foto z Gd? Ja polecam naszego, robił foty mojej znajomej, www.paweldmochewicz.pl (zakładka --> fairy tail images) Cytat:
Edytowane przez agunineczka Czas edycji: 2013-04-08 o 21:35 |
|
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 14 stron do nadrobienia, ale nie moglam tyle czekac....
wygralam 10 skrzynek szampana!!!!! szkoda, ze nasz hotel ma takie wysokie korkowe... ale przynajmniej panienski bede miala iscie szampanski
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję, zaraz przejrzę gratulacje! podzieliłabyś się z nami
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
duzo chetnych jest, prosze sie ustawic w kolejce
|
#2810 |
|
Raczkowanie
|
Tyciakata gratuluję wyboru zespołu
![]() dla mnie było to najgorsze, bo nic mi się nie podobało...![]() ![]() misia880 muszę przyznac że mi sie podoba wenedka mój tata był starostą raz, ołaził się jak nie wiem co, a nawet mu nie podziękowali, a o flaszce to nawet nie myśleliśmy... cięzka robota u nas będą kelnerzy roznosić wódkęInes to super kumpel jak woli pić...szkoda słów, dupek i tyle... Szklaneczka suknia Twoja suknie jest przecudowna ![]() ![]() misiadelko ja mam 2 fotografów i 2 kamerzystów ci kamerzysci filmowali ślub małżeństwa, które właśnie będzie moimi fotografami i wiem ze w tym roku mają "razem" jak usługodawcy ze dwa wesele przynajmniej, więc mam nadzieję, że sie "dotrą"![]() say-hello my do księdza pójdziemy jakoś niedługo, dla pewnosci z tą godziną...ale ogólnie wiem, że w naszym kościele nie ma jeszcze księgi na przyszły rok, jednak proboszcz mi napisał że możemy przyjść a on sobie zapisze kiedy i o ktorej chcemy ![]() http://whiteever.pl/we93/ a ta suknia jest na prawdę boska ![]() justynkie ja też chce schudnąć 10 kg!!! oczywiscie jesli bedzie troszke wiecej będe bardzo zadowolona, ale te 10 to jest takie konieczne dla mnie:P Dziewczyny moja koleżanka u ktorej byłam świadkową rok temu miała śliczną suknię, w stylu księżniczki. Ona ma mały biust, takie A, albo małe B, miała w suknie gorset i wyglądała super!! Biust miała ładnie zebrany, aż jej się "przedziałek" zrobił nic absolutnie jej nie spadało, nie musiała podciągać jej czy poprawiać co chwile aleeee miała dosyc obszerną spódnicę, niby "tylko" 3 warstwy ciulu (w senesie tiulu ) ale jak szli do kościoła, Pan Młody przydepną troszkę i się porwała. Nie było tego aż tak widać, ale sama świadomość...potem jak tańczyła to goście już na całej długości jej ten ciul rwali i pary razy chodziłyśmy do apartamentu to pozszywać, bo takie kawałki zwisającego ciulu niezbyt ładnie wyglądały. Mówiła, że jakby wiedziała to by chciała mniejszą spódnice![]() Ja suknie na 100000% będę oglądać z mamą - ona zawsze ale to zawsze szczerze mówi kiedy mi w czymś ładnie a kiedy do du*y. Na pewno też będzie ciocia - to moja chrzestna, rodzona siostra mamy. Mamy świetny kontakt, ona ma super wyczucie, poza tym zawsze mi towarzyszy w ważnych chwilach tak samo było na studniówki, osiemnastkę, itp itd. I na pewno świadkowa moja przyszła świadkowa jeszcze nie wie że nią będzie poprosze ją w te wakacje ale znamy się od 20 lat (ja mam 23 prawie, ona prawie 24) mieszkamy przez ścianę i tak już mi zapowiedziała że pójdzie oglądać ze mną suknie![]() coś mi jeszcze ta koleżanka u której świadkowałam wspominała że pójdzie, ale to już będzie tłum dla mnie:P dla mnie to i tak będzie dosyć "traumatyczne" przeżycie bo nie nosze sukienek z własnej nieprzymuszonej wolia i z góry dziękuje za porady kosmetyczne wiem że nie ja sie o nie pytałam, ale ogólnie jestem totalnie zielona w temacie i wchłaniam wszystko co piszecie![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- aaaaa zapomniałam napisać ![]() dzisiaj dostaliśmy zaproszenie na 50 rocznicę ślubu wuja mojej mamy![]() dzieci im szykuja niespodziankę, najpierw jest msza za nich a po mszy poczęstunek, o czym nie wiedzą kurde chciałabym dotrwać do 50 rocznicy![]() a raczej dożyć:Pi własnie skończyłam piec czekoladowe ciasteczka
Edytowane przez Agata_2810 Czas edycji: 2013-04-08 o 22:01 |
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Jakieś gorące tematy przewinęły się przez weekend?
|
|
|
|
#2812 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.ebay.com/itm/Sexy-hold-up...item4ac3424828 |
||
|
|
|
#2813 |
|
Raczkowanie
|
na pewno się dogadają
w końcu robią w tej branży nie od dziś i pewnie już mieli takie sytuacje
|
|
#2814 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rajstopy są
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co ... byliśmy wczoraj na targach. Beznadzieja
![]() Z sukniami raptem dwa salony się wystawiły, może 10 modeli pokazały. Był jeden barman, ale kolejka do niego, że huhu. Beznadziejne kwiaciarnie, które kadzidełkami i sztucznymi kwiatami obrzydziły każdy kąt. O fotografach nie wspomnę, sami amatorzy, którzy tylko straszyli. Rozglądaliśmy się za dj. Jeden jak nas dorwał to ledwo odeszliśmy-stary dziadek w kapeluszu klauna preferujący Szła dzieweczka .... Już na parkingu każdy latał i wciskał wizytówki. Dla mnie porażka i szkoda czasu, spodziewałam się czegoś o wiele ciekawszego. |
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny która ładniejsza?
![]() mierzyłam obie, obie piękne! muślin jest cudowny ale nie wiem czy nie będę za "skromna" na weselu a ten tiul jest tak cudownie mięciutki Dodam, że w obu lekko obniżyłabym stan tak żeby gorset odcinał się niżej.
|
|
#2817 | |||
|
Rozeznanie
|
wenedka spóźnione, ale najszczersze życzenia urodzinowe!! Niech Ci się wszystkie marzenia spełnią!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
super!![]() Pysia współczuję bardzo! Trzymaj się Kochana! Dobrze, że poszłaś do lekarza
|
|
#2818 |
|
Blond forever!
|
Druga
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2820 |
|
Raczkowanie
|
mala_czarna_21 kurcze obie mi sie podobają
ale ja na pewno z muśliny bym nie chciała:/ ale to też rzecz gustu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

tylko po to żeby zarezerwować termin (i godzinę), nie chce zwlekać do ostatniej chwili żeby nie okazało się, że wszystkie godziny, które nas interesują (czyli 16, 17) są już zajęte
). już kiedyś wklejałam to zdjęcie, ale własnie bardzo chciałabym mieć dekolt w serduszo i na to taka koronka jak na zdjęciu.
starałam sie nadrobić ale wszystkiego nie dałam rady.

ludzie patrzyli się na mnie jak na debila jak się śmiałam sama do siebie 

chociaż było ciężko, bo w ogóle nie miałam dziś czasu na wizaż, po pracy pojechałam szukać kostiumu na basen i kicha :/ Chyba zostają mi plaże nudystów