|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7
Cytat:
Muszę spróbować Teraz tylko sie zastanawiam gdzie ja w Krakowie to serum znajdę ![]() A co do Hunterów to mam podobne zdanie, przedwczoraj je nawet zmierzyłam w sklepie i ani to super wygodne ani szczególnie ładnie nie wygląda I jeszcze ta cena.
Edytowane przez Lilotron Czas edycji: 2013-04-08 o 20:27 |
|
|
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po kokosie to już w ogóle. Kiedyś włosy okropnie mi się przetłuszczały, tak, że jak rano umyłam to pod wieczór już grzywka była nieświeża, a teraz myję co 3 dni
Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2013-04-08 o 20:32 |
|
|
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z codziennego mycia już się przerzuciłam na co 2 dni, ale może też spróbuję tej wcierki o której piszesz. Po prostu zalewasz wrzątkiem i po myciu wcierasz w głowę? Nic więcej?
|
|
|
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#516 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór wszystkim
![]() Mnie dzisiaj pierwszy dzień odwiedziło słonko No, a teraz biorę się za nadrabianie.. ![]() Cytat:
Cytat:
Pianki m.in. do twarzy są niby ok, ale jeżeli chodzi o poprawę jakaś to zero.. Jedyne co może być to właśnie te mydła.Cytat:
![]() Cytat:
U mnie jest tak samo.. Nic dla kobiet.. A jak już to jakaś fryzjerka.. A jak ja mam się na tym znać jak nic nie robiłam w tym kierunku.. Ja również tyle CV pozanosiłam, a o ile więcej powysyłałam i co w ciągu roku zadzwonili do mnie 2 razy z czego raz byłam na rozmowie, a drugi nie poszłam, bo z góry było widać, że rekrutacja to pic na wodę.. Więc jak znajdę pracę to chyba.. Wy szczelę się w KOSMOS! ![]() Cytat:
A dziewczyna nic się nie odezwała, puściła buraka i zawołała koleżankę, a ta yyy.. i to samo.. Gość stwierdził, że są jakieś zielone.. Popatrzył na nie krzywo i poszedł.. A ja z boku wybuchłam śmiechem Jeżeli chodzi o styl.. To chodzi mi tutaj o jakieś zadbanie też.. Pracujesz np. w jakiejś sieciówc, niby masz być wizytówką, a tam panienka ze zmechłeconym sweterkiem czy coś w tym stylu.. No to bez przesady.. Do tego na twarzy zero kamuflarzu jakiegoś.. Bo na niej mnóstwo wyprysków.. Ale takich totalnych i tłuste włosy.. No to już bez przesady.. ![]() I gratulacje za fart! ![]() |
|||||
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dopiero jak podpisałam umowę byłam pewna i wtedy była radość, że w końcu się udało ![]() Niby w regulaminie firmy (czy jak to się tam zwie), jest napisane, że nie można mocno się malować ![]() To zależy kogo akurat potrzebują. Jeśli mają już w składzie osoby uczące się zaocznie to szukają kogoś kto jednak będzie mógł przychodzić w weekendy. I na odwrót Widzę, że tu wywiązała się dyskusja na temat włosów. Mimo, że mi wypadają to i tak jest ich za dużo
|
|
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, czy któraś z was ma może te spodnie?
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...OWE%20JEGGINSY czy materiał jest rozciągliwy? Czy może zaleca się brać mniejszy rozmiar? szukam spodni, które nie rozciągną mi się po kilku praniach, tym bardziej że interesują mnie czarne, w których ze względu na pracę będę chodziła dość często, dzięki. |
|
|
|
|
#520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam CHIPSY! Nienawidzę STRONGÓW! ![]() O którym mowa? A ja nie :-D Klasyczna chyba jestem :-D Aaa i Ewka z YT – Red Lipstick Monster – Ma takie huntery https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...55712017_n.jpg Cytat:
![]() Ale raczej wolą zaocznych, bo to oni są bardziej dyspozycyjni, bo przecież zjazdy nie są co tydzień.. Ale i tak jest trudno.. No, ale racja może ja zawsze przynoszę na odwrót w sensie inaczej niż potrzebują I oni sami nie wiedzą czego chcą.. Studiować - może lepsza praca w przyszłości, Nie studiować praca teraz.. No, ale znowu co potem Nie ogarniam.. Edytowane przez tikutka Czas edycji: 2013-04-08 o 22:07 |
||
|
|
|
|
#521 |
|
Rozeznanie
|
tikutka - No zobaczymy jak przyjdzie ale jakoś wątpię by mi podpasowała bo jednak jakość jest ważna.. Chociaż nie wiem czego się spodziewałam po koszulce za 40 zł
![]() Dziewczyny, powiedzcie ile czekałyście na przesyłkę od momentu gdy dostałyście maila że wysłali? Chodzi mi o standardową przesyłkę do domu (wg regulaminu 5-7 dni roboczych) |
|
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
no i moja bluza wykupiona
a myslalam, ze do srody przetrwa![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a drożdże tez na cerę dobre są Smak mnie nie przeraża, bo myślę, ze nie są ohydniejsze w smaku od magnezu, a jak magnez daję radę pic z drożdżami gładko pójdzie![]() Poszłam dziś do pullla z zamiarem przymierzania. Jak zwykle nie udało mi się poprzeglądać tak jakbym chciała, bo oczywiście zapomniałam pospisywać numerów i nie mogłam znaleźć rzeczy a tłumaczenie nie zbyt mi wychodziło. Dobrze, że chociaż dzisiaj się nie upierałam na koszulkę z "krabami" i spytałam o karpie Napiszę chyba maila do nich i zapytam czy maja Polki za cycate bomby, że XS na nie dotyczy.Tych spodni nie znalazłam http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../BASIC%20JEANS a na te http://www.pullandbear.com/webapp/wc...ANS%20JACQUARD trafiłam tylko dzięki temu, że martii napisała mi gdzie wiszą. Rzeczywiście są super, leżą rewelacyjnie i mają bardzo przyjemny materiał. Mierzyłam skórzaną ramoneskę, super leży, mam nadzieję, że ją mocno przecenią na wyprzedaży. Lubicie kupować w New Yorkerze? Weszłam na chwilę i dawno nie spodobało mi się tam tyle rzeczy. Szkoda, że nie mają sklepu online. |
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z fitnessu, posiedzę z wami
|
|
|
#526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W moim towarzystwie to raczej obiboki, jeszcze od rodziców kasę ciągną, więc nie miał mi kto źle życzyć ![]() Jakbym nie pracowała to bym pewnie i tak nic pożytecznego nie robiła tylko się obijała ![]() Problem jest taki (teraz tak ogólnie mówię ), że uczelnie tworzą tysiące kierunków byleby przyciągnąć studentów i na nich zarabiać. Po niektórych z nich w Polsce nie ma pracy, po innych pracę dostaną tylko nieliczni. Absolwentów z roku na rok przybywa, a miejsc pracy nie...tikutka a na jakim kierunku jesteś?
|
|
|
|
|
|
#527 |
|
Zadomowienie
|
właśnie sobie uświadomiłam,że nie odebrałam zamówionej czapki za 5,90... przyszła do sklepu 25.03. Co za gapa ze mnie
co teraz? myślicie,że wciąż czeka? |
|
|
|
|
#528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#531 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo w Zarze ten termin biegnie od daty zamówienia.
|
|
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do oddania lordsy z ćwiekami, rozm 36. Miały iść do koleżanki, ale jak minął mi termin zwrotu to jednak stwierdziła że jej rozmiar nie pasuje
|
|
#533 | ||
|
Zakorzenienie
|
emii, moim zdaniem w NY można czasami znaleźć coś ciekawego albo jakaś perełkę, ale ogólnie dużo koszulek jest z beznadziejnego materiału, takiego bazarowego.. No i dużo takich totalnie sportowych czyli nie dla mnie. Ale najbardziej rozwala mnie tam bielizna, jest taka kiczowata jak dla mnie
Uwielbiam z tego sklepu moją sukienkę na lato - góra neonowa - żółta, a dół taka tuba granatowa (takie spódnice były na wyprzedaży w P&B), legginsy iii moją boską koszulkę z ćwiekami na ramionach i z motywem jakiejś czachy czy czegoś - taka bardziej basicowa Cytat:
Jeżeli chodzi o studia to masz rację.. Ale niby od tego roku z tego co jakieś statystyki były to liczba studentów spada i ma spadać.. Ja studiuje Zarządzanie na Polibudzie. Ale, żeby nie było nie chce zarządzać i mieć własną firmę.. To takie prostolinijne.. To jest taka moja droga do bycia menadżerem muzycznym.. Bo takiego kierunku nie było niestety u mnie, a kilka kwestii nie pozwalało mi na to by studiować w innym mieście.. Potem jeszcze będę musiała pewnie jakieś coś jeszcze zrobić.. Ale trudno.. Mam nadzieję, że mi się uda.. Wymyśliłam sobie to sama i każdy jest zaskoczony pozytywnie moim celem.. Bo to nie jest praca w stylu, chce być prawnikiem, adwokatem itd. Takich osób w tym zawodzie jest już dużooo.. A takiego dobrego menadżera z wykształcenia nie ma ![]() Aaaa ja dzisiaj weszłam do sklepu no name i kupiłam.. Taki coś żakiet - http://img12.allegroimg.pl/photos/or.../48/2965944844 i tramposze takie zwykłe za grosze - http://allegro.pl/hd001-m-okazja-wio...061142186.html , no i w takim samym kolorze jeszcze jedne jakieś na miasto czy na rower ![]() Cytat:
Edytowane przez tikutka Czas edycji: 2013-04-08 o 23:00 |
||
|
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja widziałam dzisiaj w NY 2 sukienki, spódnice i spodnie. Mam nadzieję, że się uchowają do wyprzedaży te rzeczy. Ja dzisiaj też poczyniłam zakupy. W Claires była promocja Kup 10 produktów zapłać 40 złotych. To stwierdziłam, że 4 zlote za rzecz żal nie brać. Kupiłam kopertówkę a kolejne rzeczy to jakieś zestawy spinek dla młodej, gumki i sobie wisiorek żarówkę ![]() Jak bym miała to wszystko kupić w normalnych cenach zapłaciłabym 220 złotych. Dobrze, że tam weszłam
|
|
|
|
|
|
#535 |
|
🦄
|
Dziewczyny, jak tam Wasze zamówienia z Bershki? Bo kurcze moje nadal w realizacji.... Ile można? Wietrzę jakiś problem ;/
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Emii, super promo- to tylko jeden dzień trwało?
|
|
#536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawód na prawdę oryginalny. Wydaje mi się, że tu większą rolę odgrywają umiejętności niż papierek ukończenia szkoły, ale nie wiem jak to w praktyce wygląda ![]() Może złóż CV do jakiegoś sklepu muzycznego, poznasz tam swoich przyszłych klientów ![]() Marynarka śliczna A ja dziś schowałam kozaki i nie mam zamiaru wyciągać przez kilka najbliższych miesięcy i wyszłam w tramposzach
|
|
|
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku kupiłam tam po 19 zł całkiem fajne zwykłe sweterki z łatami na łokciach i płaszcz ze skórzanymi rękawami - z załącznika
|
|
|
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płaszczyk super
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.

Można je kupić w Hebe.
Muszę spróbować 

Nie widziałam na żywo ponieważ w sklepie nie było już ani jednej. Ło panie teraz to mnie zmartwiłaś 
) + jeansy +baleriny. Cieszę się że nie pracuję na cały etat i oprócz tego studiuję, więc mam kiedy się stroić
a w weekendy pracuję 

a myslalam, ze do srody przetrwa

Zawód na prawdę oryginalny. Wydaje mi się, że tu większą rolę odgrywają umiejętności niż papierek ukończenia szkoły, ale nie wiem jak to w praktyce wygląda