Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie 3 6,82%
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 9 20,45%
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 4 9,09%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 1 2,27%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 5 11,36%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 1 2,27%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,27%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-09, 08:15   #1651
ankaaa206
Wtajemniczenie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

vil trzymamy kciuki za Was dobrze by było jakbyś już z Przemkiem wróciła

mu po śniadanku, pogoda super, idziemy się kąpać potem spacer.
Dzisiaj miałam durny sen, śniło mi się że Jola Rutowicz swoimi szponami długimy chciała ukraść śpiochy i bodziaki Nikosia no i między snami ze 2 erotyczne, normalnie nie mogę się doczekać tego 37 tc jak się dopadne do tż
miłego dnia!
na jakimś forum czytałam, chyba m jak mama czy jakoś tak <z ciekawości> to już 3 mamusie majowe rozpakowane

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:18   #1652
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Zas Wam posmece... poszlysmy z dziewczynami o polnocy na pomiar tetna. U nas nie bylo. Podlaczyla ktg i cisza. Polozna zaraz poleciala po tel i kazala lekarzowi leciec tu. Tak sie telepalam ze nie dalo sie ktg zrobic przez moje nerwy. Tetno wrocilo ale mam zapowiedziane ze albo cesarka jak sie powtorzy albo obserwacja do porodu. Wiec w dwupaku faktycznie nie wyjde. Teraz w nocy pomiar co godzina. Wiecie co ja bardzo chce tej cesarki i byc spokojna ale to nie moja decyzja
Trzymam mocno za Was

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
A ja niedawno wróciłam z IP. Dopadły mnie nocą skurcze na tyle mocne że nie czekałam w domu . Zbadali, rozwarcia nie ma, podpięli jakąś kroplówkę, chcieli zatrzymać na obserwację , ale ja nie chciałam, ze względu na dziecko w domu. Pocieszyli mnie tylko, że takie akcje się zdarzać mogą, bo to końcówka
Też miałaś nockę

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:18   #1653
candace1
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

vil ja też trzymam za Was mocno kciuki
Nie bardzo rozumiem na co czekają, bo jeśli małemu jest już niewygodnie to przecież spokojnie mogą go wyjąć-tym bardziej, ze mimo tego wszystkiego co przeszłaś donosiłaś go i jesteś w terminie...

color-cieszę się, że u Ciebie wszystko się powoli układa Twoje posty brzmią zupełnie inaczej niż te poprzednie - od razu czuć, ze jesteś pozytywnie nastawiona i że się cieszysz

Dzień dobry wszystkim
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:20   #1654
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
Proba wstawienia zdjecia sniadaka... bez chleba bo mam swoj bezglutenowy. Szok jakie fajne ale i tak do obchodu musze byc na czczo
Wygląda nie najgorzej

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
dlatego nie lubię chodzić na pływalnię w tym mieście, bo zawsze jest kupa ludzi i kilku egoistów którzy muszą na siebie zwrócić uwagę
ten koleś tak pływał, że przeszkadzał ludziom z toru obok, nie mówiąc już o mnie, a pływałam na tym samym torze (bo było na nim najmniej ludzi)
jak widziałam, że płynie tym swoim delfinem to grzecznie stałam pod murkiem i czekałam żeby wystartować jak skończy.. nie mógł przestać nawet metr wcześniej tylko oczywiście pod sam murek podpływał z ogromną falą
Co za bałwan

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
O nie, miałam wybrane imię, a dziś wpadłam jednak na kolejne dwa, które mi się podobają.
TŻ-towi też i nie wiem już
Darek, Rafał czy Przemek?
Darek albo Przemek

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
120 cm
Dzięki za info, z ciekawości pytałam

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
My kończymy 36 tc
Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
My dzisiaj zaczynamy 33 t.c
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
z lepszych wieści - dziś kończymy 34tc - zostało 6 tygodni

Cytat:
Nie opowiedziałam Wam mojego wczorajszego snu... byłam w szpitalu i urodziłam bliźniaki... czarnoskóre Poród naturalny ekspresowy, potem jeszcze urodziłam łożysko, które podobno było idealne - babka mi pokazuję a to taka wielokolorowa miska
Co za sen

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
Nie wysiedze na tej uczelni. Muszę sobie chyba przynosić poduszkę pod pupe bo niewygodnie jak cholerka

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Nie bardzo rozumiem na co czekają, bo jeśli małemu jest już niewygodnie to przecież spokojnie mogą go wyjąć-tym bardziej, ze mimo tego wszystkiego co przeszłaś donosiłaś go i jesteś w terminie...
W szpitalu gdzie jest Vil robią cc najwcześniej od 38t3d, więc możliwe że będą chcieli ich tyle przetrzymać Ale skoro tutaj sytuacja jest inna to może zdecydują się szybciej

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-04-09, 08:20   #1655
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
My kończymy 36 tc

Cytat:
Ja już na nogach od 6:20 bo miałam mszę na 7:00 za tatę i brata nienawidzę chodzić na 7:00 - już pal licho to wstawanie ale te mohery
głowa mnie nawala, chyba przez zmianę pogody bo deszcz pada a w tym kościele za mną stała baba, która darła ryja tak, że myślałam, że się odwrócę i jej walnę

z lepszych wieści - dziś kończymy 34tc - zostało 6 tygodni
za 35tc
co do mocherów to też je uwielbiam
ostatnio znalazłam jedno wąziutkie miejsce siedzące, więc pokornie podeszłam i w pobliżu najpierw klęknęłam żeby się pomodlić, no i oczywiście wymalowana pani ok 60lat prawie mnie kopnęła jak omijała mnie slalomem, żeby sobie usiąść
a najlepsze są te co z brzegu ławki uklękną i się modlą tak gorliwie, że nie mogą Cię wpuścić żeby siąść..
Ostatnio Tż się tak wkurzył, że jednej zapytał czy mamy nad nią przelecieć

Cytat:
Nie opowiedziałam Wam mojego wczorajszego snu... byłam w szpitalu i urodziłam bliźniaki... czarnoskóre Poród naturalny ekspresowy, potem jeszcze urodziłam łożysko, które podobno było idealne - babka mi pokazuję a to taka wielokolorowa miska

Cytat:
Proba wstawienia zdjecia sniadaka... bez chleba bo mam swoj bezglutenowy. Szok jakie fajne ale i tak do obchodu musze byc na czczo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ooo nawet nieźle to wygląda
ale i tak stwierdzam, że gdybym leżała w szpitalu to nie miałabym 15,5 kg na plusie, a najwyżesz z 6

Przed chwilką dzwoniła do mnie Pani Basia, ma przyjść jutro. Biorąc pod uwagę, że miała mnie odwiedzić pod koniec marca to i tak ma małe opóźnienie

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:21   #1656
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
mu po śniadanku, pogoda super, idziemy się kąpać potem spacer.
Dzisiaj miałam durny sen, śniło mi się że Jola Rutowicz swoimi szponami długimy chciała ukraść śpiochy i bodziaki Nikosia no i między snami ze 2 erotyczne, normalnie nie mogę się doczekać tego 37 tc jak się dopadne do tż
Gdzie ta pogoda?

a sen świetny

---
kurczę pozmywałam naczynia, pozamiatałam trochę bo nie chce mi się odkurzacza wyciągać i muszę odpocząć bo mi kręgosłup strzeli

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:22   #1657
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Vil no śniadanko nawet smakowite Lepsze niż moje

Magiusa
- Darek to mój tata - wydaje mi się bardzo poważne, Rafał to mój TŻ - nie lubi swojego imienia, więc wybrałabym Przemka

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 08:23   #1658
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

a najlepsze są te co z brzegu ławki uklękną i się modlą tak gorliwie, że nie mogą Cię wpuścić żeby siąść..
Ostatnio Tż się tak wkurzył, że jednej zapytał czy mamy nad nią przelecieć
o tak! i nie przesuną się, Ty musisz się przeciskać bo one muszą siedzieć z brzegu!!

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2013-04-09 o 08:25
Stary 2013-04-09, 08:24   #1659
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Gdzie ta pogoda?

a sen świetny

---
kurczę pozmywałam naczynia, pozamiatałam trochę bo nie chce mi się odkurzacza wyciągać i muszę odpocząć bo mi kręgosłup strzeli
na Pomorzu świeci słonko i śniegu już prawie nie ma

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:25   #1660
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Monitor oddechu: Jak dla mnie zbędny wydatek, nie kupujemy

Wanienka: Dostaliśmy, chyba ma 100 cm

Banka spory brzuszek, ale śliczny Ile masz cm ??

Ada32 cieszę się, że z Gabrysiem wszystko ok no i ładne imię wybraliście

Ada32, Veronic śliczne brzuszki

Katate na pewno wszystko będzie dobrze

Salviae fajny wózek

Elusiek gratuluję kolejnego tygodnia i zakupu wózka

Cynamon_owa witaj z powrotem na forum Gratuluję zakupów (co to za model wózka ??) i dobrego wyniku glukozy

Niunka cieszę się, że wszystko już ok i oby nigdy więcej nie powtórzyła się taka sytuacja z TŻ-em

Vujka fajnie, że do nas wróciłaś

Kinga trzymam za dobry wynika GBS-a

Sharpnowaja

Justyna_g4 gratuluję zakupu wózka

Colorblue dobrze, że w końcu udało Wam się znaleźć mieszkanie

Lady nie chciałabym cc na życzenie i mam nadzieję, że rozmowa z ginem pomoże i Twój mąż przekona się do sn

---
Nadrobione to teraz zmykam coś zjeść i leżeć. Do usłyszenia
...

Cytat:
Zas Wam posmece... poszlysmy z dziewczynami o polnocy na pomiar tetna. U nas nie bylo. Podlaczyla ktg i cisza. Polozna zaraz poleciala po tel i kazala lekarzowi leciec tu. Tak sie telepalam ze nie dalo sie ktg zrobic przez moje nerwy. Tetno wrocilo ale mam zapowiedziane ze albo cesarka jak sie powtorzy albo obserwacja do porodu. Wiec w dwupaku faktycznie nie wyjde. Teraz w nocy pomiar co godzina. Wiecie co ja bardzo chce tej cesarki i byc spokojna ale to nie moja decyzja

o matko!..az łzy mi spłynęły po policzkach jak to czytałam
kochana jestem z Tobą całym sercem..nawet nie wiesz jak bardzo boje się o Twoje maleństwo..nie wiem czy jesteś wierząca ale Ja już proszę Boga o zdrowie dla Twojego skarbeńka

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Przy takim dużym dzieciątku to powinny przykładać i tętno od razu, więc kurcze naprawdę coś jest nie halo.
A ten stres, który przeżywasz przy szukaniu go jest gorszy niż byś sie dowiedziała, że dziś będziecie już w dwójkę czego Ci chyba jednak życzę, bo stres i niewiedza jest duża gorsza. A u Ciebie ciąża donoszona to nie wiem czemu zwlekają.
Swoją drogą Aaś mówiła, że była dziewczyna 24 h podłączona pod ktg, u Ciebie tak nie można?!
święta racja!!!...nie jest normalne jeśli tętno jest nie wyczuwalne u tak dużego już dzidziusia!!

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
U mnie za oknem pada śnieg, a miało być już cieplej ...
W TV mówią, że od południa idzie ocieplenie i na południu polski dzisiaj najcieplej, jakoś ten śnieg mi nie pasuje do tego scenariusza
o masz...gdzie Ty mieszkasz kochana
u Nas ciepło i coraz cieplej i śnieg spływa już do kanałów

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
hej

witam się z rana

kalka
no ładnie i Ty też atrakcje nocą...biedulka..

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:26   #1661
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
na Pomorzu świeci słonko i śniegu już prawie nie ma
To u mnie słonko było wczoraj a dziś deszcz dobrze, że chociaż śnieg nie pada

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 08:28   #1662
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Juz po obchodzie. Polozna zwrocila lekarzowi uwage na slabe ktg malego i to ze mowilam ze malutko sie ostatnio rusza i malo przybiera na wadze. Wypytal o szczegoly i stwierdzil ze jak dzis kolejne ktg zle wyjdzie to jutro rano mam byc na czczo, zrobia mi na wszelki wypadek badania do cesarki i jutro decyzja co dalej. No tego sie nie spodziewalam... ale najwazniejsze ze sie nim zajma, moga mnie kroic byle malutki byl zdrowy...

Vil kochana to trzymam kciuki byś z Przemkiem już do domku całi i zdrowi wrócili
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:29   #1663
cloche
Zakorzenienie

boszz... biorę teraz ten cholerny tardyferon... toż to jest nieludzkie!!! mam brać rano i potem czekać godzinę na śniadanie... jak wy to robicie???
Cytat:
O nie, miałam wybrane imię, a dziś wpadłam jednak na kolejne dwa, które mi się podobają.
Darek mnie osobiście się źle kojarzy, Rafał to mój młodszy brat - ale ja go chciałam Filip nazwać a Przemek jest prawie tak samo cool jak Filip
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:30   #1664
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
A co do mieszkania to sprawa wygląda tak,że znalazło się wkońcu coś i to na ostatni gwizdek. Jak wiecie 6tego kwietnia skończył się nam okres wypowiedzenia na tym mieszkaniu ale właścicielka pozwoliła nam jeszcze chwile tu zostać zanim tam się nie ogarniemy
No a tamto mieszkanko jest mniejsze od tego z czego się cieszę bo łatwiej ogrzać itp.
Nie udało się znaleźć nic w bloku więc wzięliśmy co było bo inaczej nie mielibyśmy w ogóle gdzie mieszkać:/
W tym mieszkaniu też jest piec, jest to budynek 4 rodzinny.
Brat właściciela zanim go sądownie usunęli zniszczył to mieszkanie trochę:/ Wyniósł nawet wanne i wc:/
Ale właściciel obecny już to zamówił i w tym tygodniu przywiozą wannę, wc..Podłoga w łazience i kuchni jest zdewastowana więc kupił też panele do kuchni i płytki do łazienki na podłogę.
Także najpierw trzeba to tam pomontować, zrobić te podłogi i dopiero można się wprowadzić. Myślę ,że maks 2 tyg zejdzie nie dłużej..
Nawet prądu tam nie było i w tym tygodniu dopiero mają podłączyć.

Są tam 2 pokoje, kuchnia i wc.
Daleko do szkoły masakrycznie..Od września do prowadzenia będzie 2 dzieci i Tymek na doczepke w wózku
Damy radę
Hej color Super że zanlazłaś mieszkanie, to teraz możesz spokojnie czekac do porodu Urządzicie się jakoś na pewno
Stary 2013-04-09, 08:31   #1665
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
boszz... biorę teraz ten cholerny tardyferon... toż to jest nieludzkie!!! mam brać rano i potem czekać godzinę na śniadanie... jak wy to robicie???

Darek mnie osobiście się źle kojarzy, Rafał to mój młodszy brat - ale ja go chciałam Filip nazwać a Przemek jest prawie tak samo cool jak Filip
Ja tam biore jak zaczynam robić śniadanie. Po śniadaniu szklanka soku z pomarańczy i cytryny.
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:33   #1666
cloche
Zakorzenienie

Cytat:

viluś kochana, trzymaj się tam razem z Przemkiem chyba bym też wolała już tą cesarkę... ale skąd to tętno tak zanika? czy tylko wyłapać się nie da? duży już Przemuś jest? kurde, mało stresów w ciąży miałaś czy co, że teraz jeszcze krótko przed metą takie akcje
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:34   #1667
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
właśnie wróciliśmy z basenu
nie chciałam już męczyć Tż żebyśmy jechali tam gdzie zawsze więc byliśmy dzisiaj na naszej pływalni.. Masakra.. ludzi tyle, że musiałam strasznie uważać jak pływałam..
Ogólnie niektórzy ludzie są straszni, w doopie mają innych.. na moim torze było najmniej ludzi ale jeden koleś pływał non stop delfinem.. i miał gdzieś że są jeszcze inni
Nienawidzę chodzić na naszą pływalnię, no ale fajnie było sobie popływać, moim pleckom z pewnością to dobrze zrobiło

lecę ponadrabiać
lae ci zazdroszcze, też bym chciałą sobie popływać....tak na plecka się położyć i pływać powolutku....ale cóż jak zaraz po basenie łapie mnie jakieś zapalenie i ginka zabroniła w ciązy mi basenu
Stary 2013-04-09, 08:37   #1668
vil84
Wtajemniczenie

Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Dziewczyny cesarka... w ciagu godziny. Trzymajcie kciuki. Nie dociera to do mnie. Nie wierze ze zobacze dzis malucha. Odezwe sie jak bede w stanie na spokojnie

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:38   #1669
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Dziewczyny cesarka... w ciagu godziny. Trzymajcie kciuki. Nie dociera to do mnie. Nie wierze ze zobacze dzis malucha. Odezwe sie jak bede w stanie na spokojnie

O matko ale czad !
Masz nasze kciuki Na pewno wszystko będzie dobrze
Stary 2013-04-09, 08:39   #1670
metropolitan
Zadomowienie

cześć!
witam was po długiej nieobecności... uczyłam się, niestety nie miałam czasu podczytać, a mała dalej w domu ze mną po tej chorobie więc dalej czasu brak. Wczoraj wróciłam z warszawy udało się dotrzeć na ten egzamin, wróciłam w dwupaku także wszystko zgodnie z planem. Jutro wizyta..... pozdrawiam was i mam nadzieję, że wszystko ok.

vil, trzymaj się!!!!!
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:39   #1671
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
mi najbardzije z tych trzech podoba się Rafał, Rafałek, Rawciu
Stary 2013-04-09, 08:40   #1672
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymamy mocno

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-04-09, 08:41   #1673
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

Vil kochana, trzymamy kciuki i jesteśmy z Wami

Będzie pierwszy dzidziuś

Stary 2013-04-09, 08:41   #1674
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
Vil trzymaj się kochana! Cesarka,skoro konieczna to być musi dla dobra maluszka....

A ja niedawno wróciłam z IP. Dopadły mnie nocą skurcze na tyle mocne że nie czekałam w domu . Zbadali, rozwarcia nie ma, podpięli jakąś kroplówkę, chcieli zatrzymać na obserwację , ale ja nie chciałam, ze względu na dziecko w domu. Pocieszyli mnie tylko, że takie akcje się zdarzać mogą, bo to końcówka
to dobrze,że wszystko ok i że niezwlekałaś i pojechałąś na IP
Stary 2013-04-09, 08:41   #1675
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:

aaaaaaa!!!!!!!!! pierwszy dzidziuś!!!!!

oby wszystko poszło dobrze i maleństwo było zdrów jak rybka!!!:cmok :

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:42   #1676
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
cześć!
witam was po długiej nieobecności... uczyłam się, niestety nie miałam czasu podczytać, a mała dalej w domu ze mną po tej chorobie więc dalej czasu brak. Wczoraj wróciłam z warszawy udało się dotrzeć na ten egzamin, wróciłam w dwupaku także wszystko zgodnie z planem. Jutro wizyta..... pozdrawiam was i mam nadzieję, że wszystko ok.

Dobrze, że wróciłaś w dwupaku
A jak tam po egzaminie ??

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-04-09, 08:43   #1677
colorblue
Zakorzenienie

Aaaaaaaa
Nie wierze w to co czytam

Nasz pierwszy maluszek dzísiaj będzie:-D
Przemuś słoneczko czekamy!!!
Vil powodzenia!!!!

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:44   #1678
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2

Cytat:

Ojej ale czad!!! Poplakałam sie aż wykładowca co sie stało mówię ze koleżanka rodzi i wszyscy na to że trzymają kciuki jesteśmy z Tobą vil !!!
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:44   #1679
kalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
w Krakowie pada snieg

hump, idziesz na warsztaty w piątek?
U mnie też i to takie wielkie romantyczne płatki

Cytat:

VIL czekamy na info

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
cześć!

vil, trzymaj się!!!!!
za egzamin. teraz tylko poród i luz.

Co do skurczy to były bardzo bolesne z krzyża i w miarę regularne. To druga ciąża, więc myślałam że ich nie pomylę
Teraz luz, ale boję się nocy

Edytowane przez kalka
Czas edycji: 2013-04-09 o 08:48
kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 08:44   #1680
Atena564
Zadomowienie

Cytat:

My kończymy 36 tc W czwartek umówiliśmy się z położną z naszego szpitala na wycieczkę po sali porodowej, i w ogóle ma nam pokazać jak to wszystko wygląda jak się zacznie już akcja porodowa od momentu przyjęcia do szpitala - strasznie się cieszę, że udało się w końcu ustalić taką wizytę A wczoraj na SR mieliśmy metody łagodzenia bólu podczas porodu W sobotę planujemy poustawiać mebelki u Lilki w pokoju, nakleić sówki, chciałam też wyrobić się już z praniem w tym tygodniu. Dzięki pięknej pogodzie mam jakoś więcej werwy do działania
za 36 skończony my dziś mamy 33 tc 4d i już poamłu dociera do mnie że to najwyższy czas pomalutku zacząć wszystko szykować i pakować się
my w poniedziąłek bedziemy ustawiać meble w pokoju małej, panele już położyliśmy, ściany zaczeliśmy malować, nad łóżeczkeim bedzie mieć wzorki z motylkami namalowane przez nas. i w przyszłym tyg zaczynam wszystko prać bo wkońcu bede mieć gdzie ukłądać rzeczy małej w jej szafie i nowej komodzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości