|
|
#3451 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Cytat:
|
|
|
#3452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3453 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
Też idę na żywioł
A jeśli 7 września będzie śnieg to nie wyjdę z domu
|
|
|
|
#3455 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Czas się ujawnić
![]() Witam się Pm-ka z 7 września 2013 (chyba trochę Nas tu jest )Jesteśmy w lesie z przygotowaniami ale damy radę ![]() Jest już: - suknia - bolerko - umówiona fryzjerka - umówiona makijażystka - sala - zespół - fotograf - kamerzysta - zaklepany termin i godzina w kościele 16.00 ![]() W najbliższym czasie musimy: - ustalić listę gości - kupić zaproszenia - rozejrzeć się za obrączkami - rozejrzeć się za firmami dekoracyjnymi i kwiaciarniami To w tym miesiącu. |
|
|
|
#3457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolejna osoba z 7go z 16:00 ![]() Sporo macie pozałatwiane. Gdzie macie ślub i wesele? Jaka sukienka? ![]() Ja byłam w sobotę u kuzynki na weselu. Od razu porozdawaliśmy kilka zaproszeń i od razu tez już mamy potwierdzenia. Także jest fajnie
|
|
|
|
|
#3458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kłania się PMka także z 7 września - 16.00 ![]() Sporo macie juz pozałatwiane. My kupiliśmy alkohol w tygodniu, a w następna sobotę jedziemy na nauki O ile TŻowi znowu jakiejś służby nie dadzą :/ Dziewczyny muszę się Wam pochwalić, że zrobiłam już prawie wszystkie podziękowania Wrócę z pracy to postaram się fotkę wstawić ![]() madziocha u nas to jakieś baby boom - co druga kuzynka TŻa w ciąży więc do końca nie będziemy wiedzieli kto przyjdzie
|
|
|
|
|
#3459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też zaczynamy nauki w tym tygodniu w sobotę. |
|
|
|
|
#3460 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A oto nasze podziękowania dla gości Co myślicie?
|
|
|
|
|
#3461 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak sobie myslę ze ja to chociaż nie mialam problemu z pogodą bo brałam ślub zimą i wiedzialam od początku że muszę mieć futerko, w innym miesiącu chyba tez bym miała stresa jesli chodzi o pogodę.
|
|
|
|
|
#3463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteśmy z Zachodniopomorskiego, nie będę pisać miejscowości z wiadomych powodów wesele będzie na zwykłej stołówce ale jak się ją przystroi to nie jest źle Cytat:
w porównaniu do niektórych tutaj z tego co czytałam ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3464 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety do mnie ani takie kroje ani materiał nie pasowały. Ciekawe jak suknia wygląda na Tobie ![]() Myślałaś już nad fryzura i dodatkami? |
|
|
|
|
#3466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zdjęcia w sukni mam ale niestety nie wrzucę ich na główny Myślałam o fryzurze i dodatkach i jak na razie to są moje inspiracje![]() Biżuteria myślę, że będzie mniej więcej taka http://allegro.pl/kol281-kolczyki-kr...089858930.html http://allegro.pl/swarovski-dlugie-o...098157980.html http://allegro.pl/br287-bransoletka-...123313312.html http://allegro.pl/swarovski-bransole...130370404.html http://allegro.pl/bransoletka-swarov...090075519.html Edytowane przez dastin Czas edycji: 2013-04-09 o 20:07 |
||
|
|
|
#3468 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny,
Podglądam Wasze wypowiedzi od dłuższego czasu. Postanowiłam się ujawnić ![]() Nasz ślub odbędzie się 6.09.2013 (piątek) na Warmii i Mazurach. Załatwiliśmy już: -salę -suknię, -kościół -fotografa -kamerzystę -wódkę (już prawie) -nauki przedmałżeńskie (w trakcie) ...a czuję,że jeszcze tyyyyyyle przed nami! W załączniku moja suknia. Bardzo długo podejmowałam decyzję-wziąć, czy nie wziąć. Stylistka z salonu na tle innych stwierdziła, że w tej wyglądam perfekcyjnie (potrzebowałam czasu, by przywyknąć do tych strojnych dodatków :P ). Jestem ciekawa Waszej opinii Czy ewentualnie doradziłybyście mi wisiorek, bo nie jestem przekonana, czy będzie pasował.z góry dzięki dziewczyny! |
|
|
|
#3469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty będziesz odsypiac, kiedy ja będę kłębkiem nerwów ![]() Choć takie sukienki nie są w moim typie, to ta mi się bardzo podoba. Zrezygnowałabym z wisiorka, gdyż odwróci uwagę od ozdobnego pasa
|
|
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Marietka, witam
Dokładnie tak jak mówi Magda, nie zakładałabym wisiorka ani innego najszyjnika. Góra sukni jest ozdobna (widze tam piora?) plus bardzo łądny pas. Postawiłabym na bransoletkę i długie kolczyki ![]() Suknia fajna, choć nie w moim guście, ale Ty prezentujesz sie w niej bardzo dobrze
|
|
|
|
#3471 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
) stanowczo odradzała mi inne (żeby nie było-DROŻSZE!). Stwierdziła,że mam bardzo delikatną urodę i źle wyglądam w prostych kreacjach. W przypadku strojów, jestem mega wrażliwa na opinie innych i obawiam się,że wszyscy będą reagować tak samo: "Nie w moim stylu, ale wyglądasz ładnie" W końcu ta suknia tak rzuca się w oczy. AAA! ![]() Jak pewnie zauważyłyście, jestem "świeżyną" na "wizażu". Czy jest jakaś opcja zobaczenia Waszych sukien? może zainspiruję się innymi i zmienię... (choć powoli zaczęłam kochać swoją ).
|
||
|
|
|
#3472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest zasada - masz juz suknię - nie szukasz innej! ![]() Jak przegladniesz wątek wstecz, to zobaczysz sukienki od dziewczyn - wrzucały albo w załącnziku albo w linkach swoje. Jezeli chodzi o moją to także wrzucałam. Radziłam się też jakiś czas temu porad na dwóch blogach i tak mi Panie podoradzały: http://white-bride.pl/slubne-sos-pan...a-5/#more-6775 http://heartaccessories.wordpress.co...elone-dodatki/ No i jeszcze jedno wrzucam w załącznik bo moja ma nieco inne kolory niż ta na modelce. |
|
|
|
|
#3473 |
|
Przyczajenie
|
faktycznie zupełnie dwa style kreacji. Niestety jestem dość szeroka w biodrach i niska, więc niezbyt korzystnie by to wyglądało.
Patrząc na blogi, bardzo podobają mi się (ostatnie) buty , które Tobie polecono oraz bukiet (także ostatni) na tej stronie: (http://heartaccessories.wordpress.co...elone-dodatki/) Wiązanka mogłaby być trochę bardziej zwarta (w formie kuli). Myślę, że Twój pomysł jest super! Zauważyłam, że teraz panuje moda na barwne buty i dodatki. Ze względu na kolor przewodni -złoty (sala i ornamenty na ścianie, przewieszki na krzesłach także), myślałam o dopasowaniu butów w tym kolorze. Myślisz,że wypadłyby dobrze? |
|
|
|
#3474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja osobiście jestem zwolenniczką kolorowych butów dopasowanych do kolorów przewodnich. W sobotę byłam na weselu, gdzie były własnie złote dodatki, dekoracje i buty PM. Uważam, że to świetny pomysł i na pewno takie buty wypadają bardzo oryginalnie. Do tego można je później jeszcze wykorzystać. Hmm tylko tak teraz rzucam jeszcze okiem na Twoją suknię, czy do takiego srebrnego pasa nie pasowałyby srebrne buty? Do przemyślenia
|
|
|
|
|
#3475 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki Madziu!
Świetny pomysł z tymi srebrnymi butkami!!! Tak jak napisałaś - można je później wykorzystać ![]() Czy możesz polecić jakiś sprawdzony sklep z obuwiem tego typu? Jak nie,to poszukam w necie... Wracając do tego złotego koloru i wesela na którym byłaś: czy rzuciło się Tobie w oczy coś niezwykłego? Jaki kolor kwiatków mieli młodzi w wazonach (rozważam opcję moreli/koralu bądź fioletu) i jakie upominki podarowali gościom? Przepraszam za bezpośredniość i tyyyyle pytań, ale dopiero odkryłam, że istnieje coś takiego jak to forum i kto jak kto-ale PM-ka PM-kę zrozumie DDD jak wrócę do domu, to wrzucę fotkę sali
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym przejrzyj sobie ten wątek z kolorowymi butami https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=496668 Pamiętam, że srebrne też się tu pojawiały. Jak znajdę coś jeszcze (a osttanio jakies srebrne mi sie rzucily na allegro czy w jakims sklepie) to jeszcze wkleję. Z wesela bardzo podobała mi się sala ze złota dekoracją (sala Koral w Wieliczce - możesz zobaczyć). Nie pamietam nawet co było w wazonach :/ Wiem, ze PMka miala kwiaty niecalkiem pasujące do złota - były żółte+kilka zielonych storczyków. Wg mnie koral byłby lepszy. Upominków dla gości nie było
|
|
|
|
|
#3477 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Witaj marietka84 prześliczna sukienka i nie widać w niej żebyś miała "dość szerokie biodra" jest naprawdę bardzo ładnie ![]() A oto moja, ale jak tak przeglądam Wasze to się zastanawiam czy zdania do tego września nie zmienię
|
|
|
|
#3478 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki Vonka za miłe słowa
![]() Każda z nas ma totalnie inną suknię, inny gust. Mimo to analizując poszczególne kreacje dochodzę do wniosku, że wszystkie mają w sobie coś szczególnego. Fajnie byłoby Cię w zobaczyć w tej sukni ![]() PS mam kompleks na punkcie moich bioder. Tego nie zmienię, za to obwód ud do ślubu to może już tak
|
#3479 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
obiecuje się poprawić i jeśli będzie to możliwe to na pierwszej przymiarce zrobię ![]() Każda z nas ma jakieś kompleksy Ja też nie lubię swoich bioder chociaż już powoli się do nich przyzwyczajam Za to sukienka fajnie je maskuje no i też optycznie zmniejsza mi biust |
|
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Marietka, jak prosiłaś wklejam moją suknię.
Buty są widoczne trochę na zdjęciu ![]() W sumie to już na dniach powinna przyjść moja właściwa sukienka do sklepu Moja stylizacja jak się wyraziły Panie z White Bride jest w klimacie retro - wcześniej o tym tak nie myślałam P.S. Szerokie biodra, to ja mam i ręcze Ci, że mnie nie przebijesz Wzrost 160 cm, a mój przyszly monsz 202 cm
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

Co tam u Was?
Już zapytałam czy uszyją mi takie w kolorze ivory.

Myślałam o fryzurze i dodatkach i jak na razie to są moje inspiracje