|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 2
Co sądzicie o tej piosence do podkładu zabawnego filmiku z podziękowaniami rodzicom?
lubię jąąą ![]() jest taka zabawna |
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eeej jestem genialna właśnie tłumaczyłam coś Tż z jednego przedmiotu, który ja już miałam i najlepsze jest to, że na jego wykładach profesor powiedział, że tego się policzyć nie da a ja to zrobiłam mu tak jak mnie uczuli i taaadaam da się i wychodzi poprawny wynik
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- iixi mam pytanko a właściwie 2 ja się trochę tego Windowsa obawiam, trudny jest?
|
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kafelki są "płynne" można je wymieniać, zmieniać wielkość. A co do aplikacji wizażowej: ja nie mam bo rzadko siedzę na internecie przez telefon ale zapewne da się zainstalować
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3607 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem teraz czy mam się bać czy co ![]() Cytat:
wgl moi znajomi sami robili sobie filmik dla rodziców i całkiem fajnie im to wyszło, jak uda mi się znaleźć to wam pokazę Cytat:
zdolniacha ![]() Napisałam do kamerzystów od tej mojej znjaomej i kurde sporo już podrożeli ;/ ale w sumie i tak nadal są tańsi od innych... |
|||
|
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko, że spotkać się z nim idzie albo w Krakowie albo Częstochowie bądź w okolicach. Może kiedyś się wybierzemy pooglądać filmy, bo w ciemno jednak po paru 4 minutowych to się nie zdecyduje
|
|
|
#3609 | ||
|
Zakorzenienie
|
iixi to bardzo fajnie z tym windowsem
Bo myślę właśnie czy zmienić na tel z nim czy z androidem a jak masz smsy to widać poprzednią wiadomość od tej osoby jak na czacie? Bo TŻ w androidzie tak ma i mnie się to podoba bardzo a u mnie tego nie ma i jak dostaję smsa od kogoś np. po 2 dniach to już nie pamiętam o co chodziło ![]() ![]() Cytat:
my pewnie też sami to zrobimy bo TŻ ma dobrą lustrzankę, też umie się bawić w programach obrabiających filmy więc żadna w sumie filozofia a 500zł w kieszeni chcemy coś w tym rodzaju (ta piosenka też mi się podoba )a ile biorą kamerzyści? mnie się wydaje, że jak chcesz na tym trochę zaoszczędzić a są tańsi to warto się zastanowić bo ten teledysk był naprawdę okej obejrzyj sobie najlepiej cały film od koleżanki ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie ja oglądałam od innej znajomej teledysk i mi się pdoobał, a potem film cały i jednak była dośc spora różnica, tzn. cały film praktycznie przewinęłam
|
|
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, też mi się wydaje bardzo konkretny i sympatyczny w sumie jakbym to załatwiła to na ten rok już wszystko bym miała
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
ja w sumie póki nie zaczęłam szukać tych dynamicznych filmów z teledyskami i innymi bajerami to byłam bardzo mało wymagająca
nie wiedziałam, że takie coś istnieje bo u nas w okolicy nie mieli takich filmów. Zawsze wytrwale oglądałam po 3 godziny z hakiem a teraz jak myślę, że miałabym mieć taki film to no ale ludzie mają i cieszą się z tego, bo kiedyś tylko takie były więc nie mamy tak źle i tak za 5/10lat nasze będą beznadziejne nawet jak wydamy na nie 15 tysięcy ![]() więc my wydamy te 4 około i będziemy się wspólnie cieszyć naszym małżeństwem
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i bardzo fajnie by było a pytałaś czy w tym roku podpiszą umowę? Bo Krk działa troszkę inaczej zapisują w zeszyt a umowa to tak minimum rok wcześniej bo chcą skorzystać jeszcze na podwyżce cen chociaż oni i tak już mają wysoką to może nie podniosą to im nie zależy VS nam się kazało zgłosić na początku 2014 ale my się zgłosimy pod koniec 2013 już po umowę bo niby poszły pakiety w górę o 100zł tylko ale teledysk plenerowy i podziękowania z 300zł zrobiło się 500zł więc wolimy się ubezpieczyć w tym roku cennik się jakoś koło lutego/marca zmienił więc mamy nadzieję załapać się na ten obecny.
|
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
to robili sobie znajomi sami:
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- tak ogólnie
|
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc mi to pasuje. I też mi właśnie odpisał, że stawki poszły do góry i zmieniają z 4000 na 4300.---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- szczerze mówiąc to mi się nie podoba wcale
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
no szału nie ma, ja takiego może bym nie chciała, ale na kogoś kto robił to 2 dni przed weselem nie było chyba źle ![]() ja kiedyś zrobiłam coś z kolezanka dla mojego tż
Edytowane przez Na biurku Oli Czas edycji: 2013-04-09 o 12:17 |
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
my chcemy w prawdzie trochę w innym stylu (taki jak ten co wkleiłam kilka postów wyżej, albo ewentualnie coś w plenerze
) ale uważam, że bardzo fajnie im to wyszło i na pewno rodzicom się spodobało a to najważniejsze
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. No w końcu "odpukać" moje samopoczucie uległo sporej poprawie
Co do podziękowań dla rodziców jeszcze nie wiem czy będziemy się bawić w jakieś nagrywania, no kontakty mojego Tż-ta z jego tatą są dość burzliwe i nie wiem czy się mój Grześ na to zgodzi![]() Co do HTC miałam raz w androidzie bardzo fajny telefon No a teraz czekam na podpisanie umowy na abonament i dadzą mi nowy właśnie upatrzyłam sobie HTC z windowsem skoro polecacie to mi ulżyło bo pierwszy raz będę miała windows zawsze tylko android i android
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale my raczej zrezygnujemy z filmu dla rodziców, wydaje mi się, że to zbędne wydawanie pieniędzy. Dostaną płyty z filmem
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Ola w moim odczuciu w plenerze od razu fajniej to wygląda, aż chce się oglądać
i bańkiii P.S. jak Ty nakręciłaś to jak się kręcisz tak samą twarz? mnie to zawsze zastanawiało na filmikach czy oni mają jakieś kaski z kamerami czy co? ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- My kupimy coś przy okazji, ale u nas takie filmy są mało popularne więc na pewno będzie poza tym chcę wystąpić w teledysku ![]() |
|
|
|
#3622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oni zrobili sobie po swojemu, u nas wówczas jeszcze nikt nie słyszał o takich wynalazkach więc rodzice byli mocno zaskoczeni i wzruszeni ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
i się kręciłam
|
|||
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja bym się tak nakręciła, że już widzę finał jak leżę na tej trawie i zastanawiam się gdzie zrobiłam błąd
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nice
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jestem u chłopaka. Ogarnęłam w mieszaniu i teraz mam trochę odpoczynku
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mój odpoczynek sie właśnie kończy i muszę iść zaraz na zajęcia nie spamować mi tu za dużo
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pewnie zaraz pojadę na jakieś małe zakupy
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam zamiar zająć się rejestracją mojej karty sim żeby móc się przenieść do play a to pewnie potrwaaaa. Ale mam nadzieję, że skończy się pomyślnie.
Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-04-10 o 07:21 |
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wam
![]() Tak na szybko, ceny tych kamerzystów naprawdę przerażające :O ja tez bym wolała w sumie dynamiczny filmik albo wgl :P Vallotka To odpocznij przy nim trochę! miłego czasu życzę A mój TŻ mnie dziś zadziwił dziewczyna z wątku mojego miasta poleciła mi DJów z Krakowa :P przesłałam jej wiadomość z PW do TŻ a on "to kiedy się z nimi spotkasz? ja w tym i w przyszłym tygodniu nie mogę" wtf.. aż zapytałam "ale z kim" heh.. nie ogarniam go.. ostatnio jakiś taki.. szalony, pochopny, zamyślony i.. wgl mnie nie słucha!! existence ja też mam ten czat z wiadomościami! jak to zobaczyłam to byłam baaaaaardzo szczęśliwa taka głupotka a cieszy
|
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki masz tel? bo ja robię rozeznanie kurde od lat mam nokię...ciężko będzie mi się przestawić ale czas na zmiany
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

lubię jąąą 

właśnie tłumaczyłam coś Tż z jednego przedmiotu, który ja już miałam i najlepsze jest to, że na jego wykładach profesor powiedział, że tego się policzyć nie da a ja to zrobiłam mu tak jak mnie uczuli i taaadaam 
kafelki są "płynne" można je wymieniać, zmieniać wielkość. A co do aplikacji wizażowej: ja nie mam bo rzadko siedzę na internecie przez telefon ale zapewne da się zainstalować
13.03.2008

w sumie jakbym to załatwiła to na ten rok już wszystko bym miała 

no ale ludzie mają i cieszą się z tego, bo kiedyś tylko takie były więc nie mamy tak źle