|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |||
|
Idealna Źona; )
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X.
Cytat:
ja ide jutro sie zapisac na egzamin.Cytat:
![]() Cytat:
a ja jak juz wyzej napisalm jutro ide sie zapisac....zobaczymy na kiedy bo moge tylko przed praca czyli 7-8 rano |
|||
|
|
|
#4202 |
|
Zadomowienie
|
nie bede sie przejmowac sfrustrowanym dziadem, jeszcze ze mna ok
kiedys zdam a jak zdam to pije tydzien
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już na dzisiaj kończę przesiadywanie na kompie. Idę położyć się i relaksować przed jutrem.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#4205 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4206 |
|
Zadomowienie
|
chlopaki nie placza
ja luk robilam 2 razy na tym zdezelowanym colcie [COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- jasne, ze dasz rade duzo szczescia!
|
#4207 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny trzymam za Was kciuki!
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro będzie piekny dzień
|
#4209 |
|
Rozeznanie
|
Nie gadaj głupot, zdasz!
Powodzenia dziewczyny!!!
|
|
|
|
#4210 |
|
Przyczajenie
|
Kochane mam do Was pytanko.Właśnie obiło mi sie o uszy,że bedę musiała przejść jakiś kurs doszkalający między 4 a 8 tygodniem od momentu odebrania prawka.Wiecie coś na ten temat??Jestem w totalnym szoku ...
|
|
|
|
#4211 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4212 |
|
Raczkowanie
|
Zdałam !!
|
|
|
|
#4213 |
|
Raczkowanie
|
NickBack gratulacje
|
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
tak, jest piękny, zdałam teorię
![]() super Dziewczyny, które nie zdały - nie poddawać się. Łatwo powiedzieć, ale kurcze... Za dużo nerwów i kasy na to poszło, żeby sobie odpuścić. Gdybyście zrezygnowały to po jakimś czasie byście żałowały. Byłam dzisiaj w tym wordzie i rany, jacy uprzejmi ludzie. Bez względu ile kto ma lat, wszyscy się wspierali, trzymali kciuki. Takie stresowe sytuacje zbliżają ludzi chyba... Praktykę mam 30.04
|
|
|
|
#4215 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny , ja jutro mam 8 podejście do egzaminu
aż mi wstyd że tak długo męczę się z tym prawkiem już mam dosyc tego stresu , który towarzyszy mi każdego dnia od ponad pół roku (nie licze już dokładnie miesięcy). Za każdym razem pod wpływem stresu popełniam masakrycznie głupi błąd (nie zatrzymałam się przed strzałką na sygnalizatorze , brak kierunków przy parkowaniu , brak zatrzymania się przed stopem) ja to wszystko wiem i dosłownie sekundę po fakcie się zorientuje ale to już za późno stres mnie zjada do tego stopnia , że teraz całkiem mnie zaćmiło i nie pamietam jak zrobić łuk
|
#4216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
|
|
|
|
#4217 |
|
Raczkowanie
|
Wiem bo też znam kilka takich osób ale większość moich znajomych zdawała za 1,2,3 lub 4 razem. Żałuję , że nie nauczyłam się robić tego łuku na wyczucie ale teraz już jest za późno i muszę sobie przypomnieć jak to robiłam
|
#4218 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Bardzo boje sie samodzielnej jazdy |
|
|
|
|
#4219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a łuk i gorke zrobiłam ładnie.Odchorowałam to strasznie. Jak masz mozliwosc to popróbuj sobie sama.I nie ucz sie na konkretnie peugeot czy toyote tylko sama musisz to wyczuc kiedy masz odkrecic.probuj tak Ja Ci powiem ze ja sie uczyłam na skodzie a łuk cwiczyłam moim własnym tj mamy peugeotem i wychodzi pieknie.Powodzenia
|
|
|
|
|
#4220 |
|
Raczkowanie
|
Sama to bym jeździła z bananem na twarzy ale w towarzystwie egzaminatora moje mięśnie są tak spięte że na ramieniu można by orzechy łupać ...nie potrafie sie rozluźnić bo obawiam się że znowu popełnie kolejny głupi błąd
i to zaćmienie mózgownicy ... nie wiem co to za blokada , przecież łuk zawsze robiłam dobrze (poza pierwszym egzaminem).Mój instruktor uczył mnie że trzeba wykonać jeden pełny obrót tylko że ja większość czasu uczyłam się peugotem a teraz na egzaminie są toyoty i mało nimi jeździłam i nie wiem jak to się nimi skręca na tym łuku w którym momencie ten pełny obrót ?Zadzwoniłam do instruktora i schowałam wstyd do kieszeni. Piszę żeby już was nie męczyć swoja niewiedzą bo juz wiem Pan mi wytłumaczył , że ja drugi słupek schowa się za lusterkiem to pełny obrót kierownicą i dalej juz sobie radzę bo patrzę w lusterka uf ale ulga wiedzieć dzięki dziewczyny mimo wswzystko za rady i próby pomocy
„Kochać to nie znaczy patrzeć na siebie nawzajem, lecz patrzeć razem w tym samym kierunku.” [A. De Saint – Exupery] 23.12.2012r - zaręczyny 31.08.2013r - ślub Edytowane przez 8malina8 Czas edycji: 2013-04-09 o 15:30 |
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje!
![]() Cytat:
U mnie wszyscy pytają kiedy prawko odbieram (powinno być w poniedziałek), bo już mam wsiadać za kółko, a obawiam się, że nawet z garażu nie wyjadę, bo nasze auto ma mocno podkręcone sprzęgło, szybko łapie i pewnie mi 100 razy zgaśnie i będzie obciach
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#4222 | |
|
Raczkowanie
|
super! gratulacje!
![]() Cytat:
ale podobno raz sie wsiadzie i pozniej juz zero stresu mowie sobie ze nie po to tyle sie meczylam zeby miec prawko i nie jezdzic |
|
|
|
|
#4223 |
|
Zadomowienie
|
super, gratulacje
!! ja kolejny mam 18.04-przelozylam zeby miec na 8 rano, bo wtedy najkrocej sie czeka, wezme cos na uspokojenie i licze, ze to bedzie moja ostatnia wizyta w jeleniogorskim MORDORZE
|
#4224 |
|
Raczkowanie
|
nickback gratulacje
|
|
|
|
#4225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie polecam brania czegoś na uspokojenie. W moim przypadku skończyło się to tak, że byłam strasznie otumaniona i nie bardzo wiedziałam, co się wokół mnie dzieje. Bardzo żałuję. Ale z drugiej strony... Stres zżera mnie do tego stopnia, że pojutrze mam szóste podejście. Przeżywam, bo większość znajomych zdała własnie za 1, 2, 3 czy 4 razem, tak jak pisze 8malina8. Chciałabym wreszcie zdać i móc skupić się na maturze. I tak jak Ty, 8malina8 popełniam błędy typu kierunkowskazy itp. A ostatnio dwa razy już nie wyjechałam z placu, chociaż zawsze łuk szedł mi bez żadnych problemów Im więcej tych egzaminów, tym krócej na nich jeżdżę.Boję się, bo u mnie mają zmieniać samochody. W dodatku niedługo kończy mi się ważność testów. Ktoś jest w podobnej sytuacji? ![]() Nie wierzyłam znajomym, jak mówili o egzamintorach-chamach. Niestety po ostatnim egzaminie się to zmieniło. Edytowane przez bialy_bez Czas edycji: 2013-04-10 o 20:26 |
|
|
|
|
#4226 |
|
Rozeznanie
|
jestem w identycznej sytuacji ;/ wierz mi wiem co czujesz.
przejdziemy przez to razem
|
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zdałam
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#4228 |
|
Zadomowienie
|
szkoda
![]() co sie stalo?apropo tabletek na uspokojenie, musze je wziac, bo nie jestem w stanie opanowac stresu (pierwsza taka sytuacja w zyciu, zawsze wszedzie laze, wszystko zalatwiam, niczego sie nie boje ) pojde do lekarza, wezme wczesniej zeby zobaczyc czy mnie nie uspi
|
#4229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
justka, bardzo mi przykro |
|
|
|
|
#4230 |
|
Zadomowienie
|
mi sie konczy 7 maja teoria....
jednak czerwca zle policzylam ;d
Życie Cię torbo durna niczego nie nauczyło...? Edytowane przez bumcykbajera21 Czas edycji: 2013-04-09 o 17:16 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

ja ide jutro sie zapisac na egzamin.
tylko ja z 13 egzaminiowanych przez niego osob wyjechalam na miasto. 17 mam nastepny, Oliwia mam nadzieje, ze zdalas 
miałam z tym E.z którym miałam 1 egz, wtedy był milutki i uśmiechnięty a dziś strasznie nieprzyjemny.. jak ruszałam z łuku na wzniesienie to zgasło mi auto i 'auto nie powinno pani gasnąć, jakbyśmy byli już na mieście miałaby pani błąd'
nie zapisałam się na kolejny, nie miałam ze sobą kasy 

już mam dosyc tego stresu , który towarzyszy mi każdego dnia od ponad pół roku (nie licze już dokładnie miesięcy). Za każdym razem pod wpływem stresu popełniam masakrycznie głupi błąd (nie zatrzymałam się przed strzałką na sygnalizatorze , brak kierunków przy parkowaniu , brak zatrzymania się przed stopem) ja to wszystko wiem i dosłownie sekundę po fakcie się zorientuje ale to już za późno