Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-09, 16:31   #571
scarletfields
Zakorzenienie

Dot.: Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7

Cytat:
Napisane przez tikutka Pokaż wiadomość

Jeżeli chodzi o studia to masz rację.. Ale niby od tego roku z tego co jakieś statystyki były to liczba studentów spada i ma spadać..

Ja studiuje Zarządzanie na Polibudzie. Ale, żeby nie było nie chce zarządzać i mieć własną firmę.. To takie prostolinijne.. To jest taka moja droga do bycia menadżerem muzycznym.. Bo takiego kierunku nie było niestety u mnie, a kilka kwestii nie pozwalało mi na to by studiować w innym mieście.. Potem jeszcze będę musiała pewnie jakieś coś jeszcze zrobić.. Ale trudno.. Mam nadzieję, że mi się uda.. Wymyśliłam sobie to sama i każdy jest zaskoczony pozytywnie moim celem.. Bo to nie jest praca w stylu, chce być prawnikiem, adwokatem itd. Takich osób w tym zawodzie jest już dużooo.. A takiego dobrego menadżera z wykształcenia nie ma
Miło widzieć, że nie tylko ja mam taki pomysł na swoją przyszłość

Cytat:
Dziękuję Taka okrężna droga bycia menadżerem.. Bo jak pisałam, no nie było jak inaczej.. Jak dotrwam do magisterki to wtedy wybiorę specjalizację – menadżer personalny, a potem zobaczymy co dalej
Wydaje mi się, że znam się na tym najlepiej i w życiu powinno się robić to co się lubi robić i z tym wiązać pracę o ile się uda. Nie śpiewam i nie gram na jakimś instrumencie, ale mam takie różne wizje czegoś, jeżeli są jakieś nowe płyty, nie ważne kogo, ja potrafię siąść przez cały dzień i przesłuchać tego czy owego, nawet po kilka razy i potem wyrazić swoje zdanie na dany temat, czy to też jeżeli chodzi o jakieś chwyty marketingowe itd. itd. Mogłabym też zostać krytykiem muzycznym Ale byłabym wredna! Nie wpuściłabym takiego badziewia jakie jest na polski rynek muzyczny! To co czasami słucham to jest jakaś masakra! I tu już nie chodzi nawet o głos.. Chodzi w dużej mierzę też o to czy coś jest dobre wyprodukowane, tekst itd.. Ale masakra na grande jest :-D Dobra koniec.. Ja mogę o tym nawijać i nawijać :-D Mówisz o papierku? Może i nie potrzebny.. Ale z wykształcenia lepiej gdzieś startować niż z niczym.. A do EMPIKU składałam to mnie nie przyjęli..

Aaa i cieszę się, że żakiet się podoba
Lilotron, fajny
Jakbym czytała o sobie

Cytat:
I jeżeli lubisz to co lubisz to nie patrz na to czy coś jest nie kobiece.. Ja swojego czasu zajmowałam się tworzeniem stron HTML i kodowaniem, jak i ich prowadzeniem czy też samą grafiką :-D
Też się kiedyś w to bawiłam, ale wieki temu, jeszcze w gimnazjum. Bardzo lubiłam grzebanie w PS Ale teraz już jakoś nie mam do tego serca.

Ja też jadę na Depeszów!
scarletfields jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 16:41   #572
tikutka
Zakorzenienie

scarletfields, ale miło mi się zrobiło..
Ja już nie mam wizji w PS
tikutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 16:53   #573
scarletfields
Zakorzenienie

Cytat:
scarletfields, ale miło mi się zrobiło..
Ja już nie mam wizji w PS
Ja też nie Wyszłam z wprawy.
Stary 2013-04-09, 16:55   #574
tikutka
Zakorzenienie

Może kiedyś, jak potoczą się sprawy tak jak chcemy.. Spotkamy się gdzieś na koncercie i będziemy wspominać wizaż Albo lepiej.. Może się trafić, że będziemy razem pracować Życzę to sobie sama sobie jak również Tobie
tikutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 17:19   #575
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
Dziewczyny co do chalwy to w Turcji jadlam takie chalwowe jakby włosy wygladajace jak klebuszki wełny i to bylo pyszne i przez te strukturę takie delikatne tu uwaga widziałam ja ostatnio w biedronce za 6-7 zł!!!moze nie do końca o to Wam chodzi ale warto spróbować aż sie sama napalilam
Pewnie juz nie ten smak co kiedys

Cytat:
Napisane przez scarletfields Pokaż wiadomość

Ja też jadę na Depeszów!
To sobie pokiwamy
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 17:22   #576
scarletfields
Zakorzenienie

Cytat:
Może kiedyś, jak potoczą się sprawy tak jak chcemy.. Spotkamy się gdzieś na koncercie i będziemy wspominać wizaż Albo lepiej.. Może się trafić, że będziemy razem pracować Życzę to sobie sama sobie jak również Tobie
Stary 2013-04-09, 17:34   #577
triflee
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, po kilku dniach samego podczytywania (brakowało mi sił na pisanie :/) wreszcie trochę lepiej się czuję. Widzę, że z braku dorzutek tematy zeszły na muzykę i studia W tym drugim mogę się wypowiedzieć tyle, że ja po dostaniu się na dwa kontrastowe kierunki poszłam za głosem serca, na mniej przyszłościowy, i po skończeniu nie żałuję

Swoją drogą, nadrobię milion wątków na wizażu i inne zaległości lekturowe - lekarz stwierdził infekcję i zalecił mi do piątku nie wychylać się z domu, więc będę mieć duuużo czasu na czytanie

Martolek, jak Twoje zatoki, przeszły już?
triflee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 18:11   #578
gozia
Zakorzenienie

czekam i czekam na moje zamówienie i ani sms'a ani nic
Stary 2013-04-09, 18:17   #579
hailie21
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Nadrobić was to wielkie wyzwanie Niemniej czyta się bardzo przyjemnie.
Fajnie, że pojawiają się różne tematy, bo w końcu ileś można gadać o ciuchach (zwłaszcza, kiedy do wyprzedaży zostało jeszcze trochę czasu)
Pogoda nieco lepsza, ale nadal oczekuję prawdziwej wiosny, byle szybko

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 18:32   #580
Musashi1992
Rozeznanie

Cytat:

Kolega dobrze mówi!

Kiedyś płyty Cheryl przeleciały mi przez ręce. Dosłownie przesłuchałam jakieś fragmenty i stwierdziłam, nie wiem czemu, że druga płyta jest koszmarna.. A teraz uważam, że jest chyba najlepsza.. I trzeba przyznać dodatkowo jest ładna i wydaje się fajną kobitką.. Ale to coś co zrobiła sobie ostatnio na plecach (a raczej połaczyła czy powiększyła).. To jest jakaś masakra.. Jak można sobie tak spitolić takie ciało.. Nie jestem jakaś przeciwniczką tatuaży, ale też bez przesady z nimi.. Zresztą jak już jakiś się robi to powinien mieć on jakieś znaczenie, a nie od tak.. A potem 80 lat, a tu takie ciało.. Ohyda.. Jeżeli chodzi o Kryśkę to ja ją uwielbiałam jak miała czarne włosy i jej płyta Stripped, a wygląd.. Ostatnio sporo schudła.. Britney pokazała lepsze popisy z wyglądem.. A Timberlake? W końcu coś wydał Genialny jest pod każdym rodzajem.. A kawałek Mirrors - Uwielbiam

I mam jeszcze taki schiz, ale on jest raczej pozytywny, nie oceniam utworu/piosenki po tym kto to śpiewa, czy coś tam zrobił albo nie podoba mi się wizualnie.. A tego nienawidzę! A często tak jest! Albo ludzie usłyszą jedną piosenkę z 10 płyt danego wokalisty i mówią - Boże, uwielbiam go! On ma takie rewelacyjne piosenki! Albo coś w stylu coś się komuś spodoba, dowie się, że ktoś to śpiewa kogo nie lubi i nagle mówi, już mi się to nie podoba! Porażka i żenada! :/

Dobrze mówisz bo jest wiele pseudo fanów ale to za☠☠☠iste a ich pytasz o kawałek co nie leci w radiu u juz nie wiedzą co sie dzieje Wlasnie w tej chwili słucham MIrrors
Musashi1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 18:55   #581
minika_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hailie21 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Nadrobić was to wielkie wyzwanie Niemniej czyta się bardzo przyjemnie.
Fajnie, że pojawiają się różne tematy, bo w końcu ileś można gadać o ciuchach (zwłaszcza, kiedy do wyprzedaży zostało jeszcze trochę czasu)
Pogoda nieco lepsza, ale nadal oczekuję prawdziwej wiosny, byle szybko
u mnie dzisiaj zero słońca i w dodatku strasznie wieje mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
Stary 2013-04-09, 19:01   #582
bebe90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez minika_69 Pokaż wiadomość
u mnie dzisiaj zero słońca i w dodatku strasznie wieje mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
a u mnie od rana pada deszcz
Stary 2013-04-09, 19:12   #583
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bebe90 Pokaż wiadomość
a u mnie od rana pada deszcz
u mnie sloneczko, ale zimno
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 19:17   #584
dixie1990
Zakorzenienie

ja mam dzis okropny dzien - nigdy nie idzcie do kobiety rzezniczki ginekolog w dodatku zazdrosc mnie zzera o dziewczyny mieszkajace z chlopakami i w ogole jest do dupy , ta pogoda też ... piździ tak ja chce wyprzedaze !
dixie1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 19:27   #585
triflee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dixie1990 Pokaż wiadomość
ja mam dzis okropny dzien - nigdy nie idzcie do kobiety rzezniczki ginekolog w dodatku zazdrosc mnie zzera o dziewczyny mieszkajace z chlopakami i w ogole jest do dupy , ta pogoda też ... piździ tak ja chce wyprzedaze !
triflee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 19:35   #586
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość

Plaszczyk mierzylam jak kosztowal 120 zl. Mialam go kupic ale...strasznieee sie obieral i wszystko bylo na nim widac wiec stwierdzilam, ze dam sobie spokoj i oczywiscie jeszcze 3 grosze dolozyl TZ i tez byl na nie. Teraz troszke zaluje , ze nie kupilam i nie moge tez przebolec tego marmurkowego z Pulla (szary) Ty go chyba masz

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

jedziesz na koncert do Warszawy? bo moje bilety juz czekaja a ja lubie Linkin Park

Ja go kupiłam za 129 zł a właściwie za darmo bo ciocia mi kupiła w ramach prezentu urodzinowego jak z nią łaziłam do sklepach Tak, trochę się obiera, ale to problem większości czarnych płaszczy Fajnie wygląda z dłuższą futrzaną kamizelką Marmurkowy też mam z pulla i bardzo lubię, tylko trzeba mieć duży szalik do niego bo dekolt ma spory

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Napisane przez agusia2211 Pokaż wiadomość
Niech jutro zrobią dorzutkę, a jak nie to kupię sobie na pocieszenie bluzkę w bershce chyba, że ten brak rozmiarów to znak, żebym oszczędzała
Skąd ja to znam...też nie byłam jeszcze na żadnych zajęciach z jednego przedmiotu
Dlaczego ten kierunek? To jest dobre pytanie....Od dawna ciągnęło mnie do ekonomii. W gim brałam udział w konkursach, w lo klasa o profilu ekonomicznym, więc studia też w tym kierunku. Rodzice wymyślali mi przeróżne kierunki, wujek upierał się żebym poszła na prawo drugi mówił, że najlepiej żebym poszła na medycynę
Ale to wszystko nie dla mnie. Matmę lubiłam od zawsze, jakieś zadanka policzyć, coś porozkminiać
Zastanawiałam się też nad finansami i rachunkowością, wcześniej przez myśl przeszły mi gospodarka przestrzenna i geodezja i kartografia. Ale padło na Informatykę i Ekonometrię. Mając przez 3 semestry przedmioty typowo matematyczne stwierdzam, że dobrze wybrałam.

:
Mnie też zawsze ciągnęło do ekonomii, dlatego poszłam na ekonomię ze spec. rachunkowość, finanse i ubezpieczenia, ale to tego jeszcze prawo na drugim kierunki - nad tym drugim się ciągle zastanawiam Bo szczerze mówiąc to bardzo lubię matematykę i zajęcia gdzie trzeba coś liczyć na ekonomii są dla mnie najfajniejsze a na prawie większość to wkuwanie czego nie lubię Nawet rekrutowałam się na prawo z rozszerzoną matematyką zamiast historii
Fajny kierunek ta informatyka i ekonometria, ja myślałam o międzywydziałowych studiach matematyczno-ekonomicznych na UW albo matematyka+statystyka na jednym z uniwersytetów w UK ale nie chciałam wyjeżdżać... może kiedyś
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 19:45   #587
myszola21
Zakorzenienie

miałam dziś wycieczkę do pulla i muszę stwierdzić, że kolory tych jegginsów na żywo to jakaś porażka, zamówiłam sobie 36 z czarnych i był to jedyny kolor który najlepiej oddawało zdjęcie podglądowe, wzięłam sobie jeszcze czarne spodnie z linka, mega wyglądają do szpilek.

http://www.pullandbear.com/webapp/wc...ODNIE%20SATYNA
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 19:54   #588
jasnosz
Zakorzenienie

Cytat:
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 20:11   #589
agusia2211
Raczkowanie

Cytat:

Ja nie lubię ekonomii Dobrze, że nikogo nie posłuchałaś, bo ważne, żeby Ciebie do czegoś ciągnęło i Tobie się to podobało, a nie Twoim rodzicom czy wujowi.. A po prawie na dzień dzisiejszy nic byś nie miała, bo jest masakra na tym kierunku.. Mam kilku znajomych po prawie i co? Żaden nie pracuje w zawodzie, chociaż są MÓZGAMI, jeżeli o to chodzi..

Rachunkowość dla mnie jest Kosmiczna! Miałam i nie wiem jak ja to przeżyłam..
Tak ogólnie ciągnęło mnie do ekonomii, ale z przedmiotów które mam wolę te matematyczne, albo informatyczne, bo informatyka ekonomiczna już nie bardzo mi podchodzi.

Składałam papiery na Finanse i Rachunkowość i Informatykę i Ekonometrię, na oba się dostałam i na szczęście wybrałam IiE.
To była najlepsza decyzja w moim życiu
Miałam podstawy rachunkowości, na ćw nie zrobiliśmy prawie nic, na kolokwium nie wiedziałam o co chodzi, a egzamin to byl KOSMOS
Pierwszy raz na oczy takie operacje widziałam, czasu mi nie starczyło bo się pogubiłam...już nie wiedziałam co robię, z teorii strzelałam...masakra jakaś. Wyszłam z sali z nastawieniem, że nie zaliczę....ale...obniżył nam próg i miałam równiuteńko tyle pkt od ilu zaliczał
i z żadnych wyników się tak nie cieszyłam
A teraz dalszy ciąg mojej męki, bo mam rache finansową i trochę ciężko to ogarnąć nie znając podstaw

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Mnie też zawsze ciągnęło do ekonomii, dlatego poszłam na ekonomię ze spec. rachunkowość, finanse i ubezpieczenia, ale to tego jeszcze prawo na drugim kierunki - nad tym drugim się ciągle zastanawiam Bo szczerze mówiąc to bardzo lubię matematykę i zajęcia gdzie trzeba coś liczyć na ekonomii są dla mnie najfajniejsze a na prawie większość to wkuwanie czego nie lubię Nawet rekrutowałam się na prawo z rozszerzoną matematyką zamiast historii
Fajny kierunek ta informatyka i ekonometria, ja myślałam o międzywydziałowych studiach matematyczno-ekonomicznych na UW albo matematyka+statystyka na jednym z uniwersytetów w UK ale nie chciałam wyjeżdżać... może kiedyś
To tak jak ja, wole zajęcia na których coś liczę (nawet jak mi nie wychodzi ) niż takie wkuwanie na pamięć.

Takie międzywydziałowe też fajna sprawa

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
miałam dziś wycieczkę do pulla i muszę stwierdzić, że kolory tych jegginsów na żywo to jakaś porażka, zamówiłam sobie 36 z czarnych i był to jedyny kolor który najlepiej oddawało zdjęcie podglądowe, wzięłam sobie jeszcze czarne spodnie z linka, mega wyglądają do szpilek.

http://www.pullandbear.com/webapp/wc...ODNIE%20SATYNA

Fajne myślałam o takich luźniejszych portkach, ale ja w szpilkach nie chodzę do balerin chyba też by dały rade?
agusia2211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 20:13   #590
KujawiankA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
Dziewczyny co do chalwy to w Turcji jadlam takie chalwowe jakby włosy wygladajace jak klebuszki wełny i to bylo pyszne i przez te strukturę takie delikatne tu uwaga widziałam ja ostatnio w biedronce za 6-7 zł!!!moze nie do końca o to Wam chodzi ale warto spróbować aż sie sama napalilam
Mówisz o pismaniye. niestety z prawdziwą chałwa to nie ma nic wspólnego. Smaczne to i ciekawe, ale to bardziej jak wata cukrowa o specyficznym smaku niż chałwa dawnych lat. Zresztą chałwą to nie ma być
Dzięki jednak za chęć pomocy
KujawiankA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 20:16   #591
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia2211 Pokaż wiadomość
Tak ogólnie ciągnęło mnie do ekonomii, ale z przedmiotów które mam wolę te matematyczne, albo informatyczne, bo informatyka ekonomiczna już nie bardzo mi podchodzi.

Składałam papiery na Finanse i Rachunkowość i Informatykę i Ekonometrię, na oba się dostałam i na szczęście wybrałam IiE.
To była najlepsza decyzja w moim życiu
Miałam podstawy rachunkowości, na ćw nie zrobiliśmy prawie nic, na kolokwium nie wiedziałam o co chodzi, a egzamin to byl KOSMOS
Pierwszy raz na oczy takie operacje widziałam, czasu mi nie starczyło bo się pogubiłam...już nie wiedziałam co robię, z teorii strzelałam...masakra jakaś. Wyszłam z sali z nastawieniem, że nie zaliczę....ale...obniżył nam próg i miałam równiuteńko tyle pkt od ilu zaliczał
i z żadnych wyników się tak nie cieszyłam
A teraz dalszy ciąg mojej męki, bo mam rache finansową i trochę ciężko to ogarnąć nie znając podstaw

To tak jak ja, wole zajęcia na których coś liczę (nawet jak mi nie wychodzi ) niż takie wkuwanie na pamięć.

Takie międzywydziałowe też fajna sprawa

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Fajne myślałam o takich luźniejszych portkach, ale ja w szpilkach nie chodzę do balerin chyba też by dały rade?
A propos rachunkowości to ja mam teraz podstawy rachunkowości, dopiero 5 zajęć za mną ale rzeczywiście to trochę zagmatwane zwłaszcza, że jest dużo tych kont wszystkich do księgowania i wystarczy w jednym miejscu czegoś nie wpisać a już wszystko źle Ale mówiła nam kobitka żeby się tego nauczyć bo na kolejnych latach wszystko na tym bazuje
Te międzywydziałowe to super sprawa i naprawdę bym chciała na nie iść ale zostałam tam gdzie mieszkam bo nie chciałam wyjeżdżać bez TŻ
Stary 2013-04-09, 20:17   #592
scarletfields
Zakorzenienie

Cytat:
Mam ten kierunek no oku Chociaż wolałabym się dostać na ekonomiczno-menadżerski.

Btw, jestem tutaj najmłodsza?
Stary 2013-04-09, 20:22   #593
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Mam ten kierunek no oku Chociaż wolałabym się dostać na ekonomiczno-menadżerski.

Na to wygląda, ja jestem grudzień '93

Koleżanka jest na tym kierunku w Warszawie i równolegle na SGH, ja myślę, że to bardzo fajna opcja i sama bym na to poszła ale pewnie by mi tęskno do Krakowa było Jednak na taki kierunek trzeba być w miarę ogarniętym z matematyki ale jeśli nie masz problemów to śmiało
Stary 2013-04-09, 20:25   #594
agusia2211
Raczkowanie

Cytat:

Tu wszystkie mają po 18lat
ew mniej
agusia2211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 20:30   #595
Kayko92
Rozeznanie

Pogoda dalej , u nas jedynie w poniedziałek było piękne słoneczko, a ja wtedy od 8 do 18 na uczelni

A jeśli jesteśmy już na temacie studiów, to w moim przypadku, tez był problem z wyborem, miała być architektura z zamiłowanie do rysunku, ale nie było mnie w Pl jak były egzaminy, więc została Zarządzanie i inżynieria produkcji.
Takim oto sposobem mam być panią inżynier
Studia są dosyć trudne, wiele przedmiotów związanych z matematyką, mechaniką, fizyką. Rysunek techniczny, na którym czepiają się o każda kropeczkę czy tam kreseczkę . Same laboratoria teraz mam.
Mój 2 rok wygląda tak: : drzwi-strach:

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i trzytmajcie jutro kciuki bo pisze kolokwium z Maszyn technologicznych
Kayko92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 20:32   #596
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kayko92 Pokaż wiadomość

Pogoda dalej , u nas jedynie w poniedziałek było piękne słoneczko, a ja wtedy od 8 do 18 na uczelni

A jeśli jesteśmy już na temacie studiów, to w moim przypadku, tez był problem z wyborem, miała być architektura z zamiłowanie do rysunku, ale nie było mnie w Pl jak były egzaminy, więc została Zarządzanie i inżynieria produkcji.
Takim oto sposobem mam być panią inżynier
Studia są dosyć trudne, wiele przedmiotów związanych z matematyką, mechaniką, fizyką. Rysunek techniczny, na którym czepiają się o każda kropeczkę czy tam kreseczkę . Same laboratoria teraz mam.
Mój 2 rok wygląda tak: : drzwi-strach:

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i trzytmajcie jutro kciuki bo pisze kolokwium z Maszyn technologicznych
Brzmi groźnie, trzymam kciuki a w Krakowie studiujesz?
Stary 2013-04-09, 20:33   #597
agniieesszzka
Zakorzenienie

Wie ktoś w jakie dni tygodnia uzupełniają towar w sklepie internetowym?
agniieesszzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 20:43   #598
emii
Zakorzenienie

Cytat:
moja pierwsza wizyta była u pani ginekolog i ostatnia. wtedy powiedziałam stop nigdy nie pójdę do baby. Dopiero przy porodzie trafiłam na babę masakra do tej pory krowę pamiętam. Przy drugim tez była baba, ale wyjątkowo miła się trafiła. Z wyboru już nigdy moja noga u baby nie postanie.

Z chłopakiem wcale się fajnie nie mieszka, ciesz się wolnością

Pogoda u mnie też do duuu........py
emii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 20:48   #599
hailie21
Zakorzenienie

Ooo widzę, że na wątku dominują studentki kierunków ścisłych, związanych z matematyką itd. O ile pamiętam to wcześniej (w poprzednim topicu?) kilka przyszłych pedagogów się ujawniło

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 20:50   #600
Kayko92
Rozeznanie

Cytat:
Brzmi groźnie, trzymam kciuki a w Krakowie studiujesz?
I rok studiowałam w Krakowie, teraz Rzeszów, ale magisterka może w Krakowie zobaczymy. Co śmieszne, w Krakowie studiowało się lekko i przyjemnie, w Rzeszowie siedzę non stop na uczelni albo w książkach.

A moje kochane maszyny technologiczne na jutro to: tokarka, wiertarka i frezarka.
Kayko92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości