|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobię odlewki:
-Benefit So hooked on carmella -CK in2 u edt -Hypnotic Poison -Chanel chance edp -Salvatore Ferragamo Attimo edp -So elixir YR edp -The body Shop Love etc edp -CK Diamonds edp W zamian szukam: -Allure edt -Chance edt - Flowerbomb edp -Alien Sunessence -edycja ambrowa |
|
|
|
#2643 |
|
Zadomowienie
|
Wymienię:
1. Miss Dior Cherie EDP, (1P01), 64/100ml, z kartonikiem 2. Hermes Eau D'orange Verte, Cologne, ok. 70-75/100ml, pudełko 3. Etro Vetiver - ok. 50ml 4. Arabian Oud, Arabian Prestige Classic - 0k. 85ml (możliwe odlewki) Odlewki: Caron Montaigne - 3ml Chanel no 5 EDT - mam flakon Guerlain Vol de Nuit - 3ml Lalique, Ence Noir - mam flakon Guerlain Shalimar EDP - mam flakon Guerlain Shalimar PI - mam flakon Givenchy AoD - mam flaszkę YR Cedre - mam flaszkę Dior, Diorissimo - mam flaszkę Miss Dior Cherie EDP - mam flaszkę Dior, Mitzah - za moje chciejstwa o podobnej dostępności i cenie Etro: Vetiver, Mahogany, Heliotroepe - mam flaszki Lolita Lempicka Au Masculine Illusions Noires - mam flaszkę Chanel Coco EDP - mam flakon Guerlain - mam flakon Chanel 1932 - 10ml Villoresi, Piprum Negrum - 1,3ml Montale Roses Elixir - 5ml - psik Hermes, Eau de Narcisse Bleu - 3,5ml Hermes, Un Jardin sur le Toit - 9ml CDG 2 - 9ml kostka zapachowa (ambra), odpakowana i powąchana: http://sklep.yasmeen.pl/al-halal-kos...izmo-50-g.html Próbki: Balmain, Ambre Gris (N, F) Guerlain Robe Noir (N, F) Kenzo Jungle L'Elephant - 2,5ml Laura Biagotti Rose EDP - 1,3ml LM Noir Gabardine - o,5ml Lutens - Tubereuse Criminelle - 1,9ml Mugler Womanity (N, F) Rasasi, Dhan Al Oudh Al Safwa - ok.2ml Arabian Oud, Shahrazad dla niej - 1ml Arabian Oud, Shahrazad dla niego - 1ml Sayed Juanid Nazeeh - 0,5ml Al Harmain Sultan - 0,7ml Byredo, Bal d'Afrique - 1,3ml Lutens, Fleurs D'oranger - 0,5ml Szukam: Shalimar L'eau (najchętniej flakon) Forest Walk Sonoma Scent Studio chętnie większa odlewka Ambre Fetiche Amouage Lyric Men, Memoire Men, Julibation XXV Men Ambre Orient za np. Rose d'Arabie (odlewkę ok. 10ml) CDG róża Dior - Bois d'Argent, Montagne Gris Goutal - Duel Guerlain Angelique-Lilas Guerlain, Bois d'armenie,Myrre&Delire, Tonka Imperiale, Hermes Terre (flaszka) Histoires de Parfum, Rosam Keiko Mecheri - orientalne L'artisan Al Oudh L'artisan Voleur de Roses Le Labo, róża w każdej ilości, Labdanum, Vetiver, Oud na spróbowanie L'occitane, Eau des Baux Majda, Mon nom est rouge, Fusion sacree men, J'ai fait un reve (men) Micallef Night Aoud Micallef Shanaan MIcallef Black i Red Sea Montale Dahab i inne których nie znam Parfumerie Generale niekwiatowe i niepiżmowe Perris Monte Carlo: Oud Imperial, Bois d'Oud, Ambre Gris Piguet: Casbah, Oud, Bois PRO FVMVM ROMA: oprócz pieczarek , paczuli i słodkościRasasi, Busaina (we flaszce) Za swoje chciejstwa mam też perfumy spod lady. W Warszawie możliwa wymiana osobista. Nie mam sampli. Najmniejsza pojemość odlewki to 5ml. Edytowane przez harrisonka Czas edycji: 2013-07-06 o 10:24 |
|
|
|
#2644 |
|
Zadomowienie
|
harrisonko, znajdziesz cos u mnie za:
Boss Nuit (N) Dior Miss Dior Le Parfum - 6-7ml Guerlain AA Rosa Magnifica - 8ml Guerlain Robe Noir (N) 2 sztuki Guerlain Samsara EDT - mam flakon Guerlain Vol de Nuit - 3ml Lutens Chypre Rouge - 0.4ml Lutens De Profundis 1ml Lutens Louve 0.7ml Lutens, Fille de Berlin - 1ml - 2 psiki Mugler Womanity (N) Lalique, Ence Noir - mam flakon Guerlain Shalimar EDP - mam flakon
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1206161 Edytowane przez mmarchewkaa Czas edycji: 2013-04-09 o 16:23 |
|
|
|
#2645 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
|
|
|
#2646 |
|
Zadomowienie
|
Harrisonko, znajdziesz coś u mnie za odlewkę Opus II?
|
#2647 |
|
Guerlain Lover
|
Szukam próbek oraz odlewek poniższych zapachów:
Guerlain L´Heure Blue Guerlain Nahema Guerlain Mitsouko edt oraz edp YSL Nu edt oraz edp Mugler Alien Essence Absolue (najlepiej odlewka) J'adore L'or (również najlepiej odlewka) W zamian: Eternity, Euphoria, J'adore L'absolue, Princess, Princess night, Nina, Ricci Ricci i wiele innych
|
|
|
|
#2648 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Poszukuję (może być choćby kapka na spróbowanie) : Jil Sander Sport Women EDT Jesus Del Pozo Helloween Kiss Sexy Nina Ricci Les Belles Almond Amour Nina Ricci Les Belles Cherry Fantasy Nina Ricci Les Belles Delice d'epices Cacharel Promesse Cacharel Amor Amor Delight Salvador Dali Angelic Pink Na wymianę mam: Flakony: Halloween, Jesus del Pozo - 90/100ml Puzzle, Coty - 80/100ml Essence of United Colors of Benetton Woman - 25/30ml All About Eve, Jopp - 50/75ml (tylko za coś ekstra!) Naturelle, YR - 75ml (nowe, zafoliowane) Monoi de Tahiti, YR - 120/125ml (testowane) Obecnie nie dysponuję atomkami, więc odlewki z wyżej wymienionych nie bardzo są możliwe, chyba, że dostanę atomka, lub zostanę czymś skuszona, wtedy szybko sobie zakupię ![]() Oryginalne miniaturki (z koreczkiem): Vanille Noire Secrets d`Essences EDP, Yves Rocher - 5ml (raz testowane) So Elixir EDP, Yves Rocher 2 x 5ml (raz testowane) Odlewki z wymianki: Vanille Abricot, Comptoir Sud Pacifique - 2 x 15ml (raz psiknięte dla sprawdzenia) Cool Tropic Paradise, Comptoir Sud Pacifique - 10ml (raz psiknięte dla sprawdzenia) Cool Tropic Turqouise, Comptoir Sud Pacifique - 10ml (raz psiknięte dla sprawdzenia) Amour EDT, Kenzo - 5ml (raz psiknięte dla sprawdzenia) Un Jardin Sur le Ni, Hermes - 5ml (raz psiknięte dla sprawdzenia) Pozdrawiam
|
|
|
|
#2649 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne
![]() Nawet dolożę próbasa SdL (chyba że juz nie szukasz) PW? Do wymiany: Elizabeth Arden Mediterranean, prawie 100 ml EDP Nie będę marudzić, nie mój zapach
Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2013-04-09 o 18:41 |
|
|
|
#2651 |
|
Konto usunięte
|
Chętnie wymienię (fotki flaszek w moim wątku wymiankowym)
* CK Euphoria Forbidden około 13/100 ml a może i ciut więcej, trudno określić ze względu na kształt flakonu * Givenchy Very Irresistible 6/15 ml EDT - z wymiany * Givenchy Very Irresistible L'Intense około 18/75 ml - tester bez korka * Tesori d`Oriente Ambra Indiana 98/100 ml * Elizabeth Arden Sunflowers 7.5 ml miniaturka NOWE * Lanvin Rumeur 2 Rose 4.5 ml miniaturka NOWE * Dior Pure Poison 7/7.5 ml miniaturka * Juicy Couture Dirty English 6/15 ml - z wymiany * Chanel Coco Mademoiselle EDT 20 ml wkład z zestawu twist and spray ODLEWKI W ATOMIZERACH * Byredo Bal d'Afrique 10 ml * Chopard Wish 10 ml * Dior Pure Poison 6 ml * Dior Pure Poison Elixir 4.5 ml * Dior Miss Dior Cherie EDT 2 ml * Fendi Theorema 3 ml * Kilian Back to Black, aphrodisiac 6.5 ml * Trussardi Donna 2011 EDP 3 ml * Tesori D'Oriente Ambra i Szafran 7 ml * Tesori D'Oriente Ambra Indiana 7 ml * Tesori D'Oriente Neroli i Kardamon 4.5 ml * Tesori D'Oriente Paczula z Imbirem 4.8 ml * Viktor & Rolf Flowerbomb EDT 3.5 ml PRÓBKI (R- robiona F - firmowa) * Angel Schlesser Essential 1,9 ml F * Amouage Jubilation XXV men 1.9 ml F * Annick Goutal Rose Absolue Eau Perfumee 1 ml R * Annick Goutal Rose Absolue 1 ml R * Annick Goutal Sables 1 ml R * Annick Goutal Petite Cherie 1.70 ml F * Boadicea The Victorious Exotic 0.50 ml R * Bottega Veneta EDP 1 ml F * Banana Republic Jade 2 ml R * Banana Republic Alabster 1.8 ml R * Brosseau Rose EDT 1 ml R * Brosseau Ombre Rose l'Original 1 ml R * Brosseau Ombre Platine 1.2 ml R * Brosseau Ombre Platine 1.3 ml R * Bond No.9 New York Oud 1.5 ml F * Bond No.9 Silver Factory 1.2 ml R * Bond No.9 West Side 1.7 ml F * Bond No.9 Perfume Gold 1.5 ml F * Bond No.9 Union Squar 1.6 ml F * Bond No.9 Nuits de Noho 1.8 ml F * Cindy Crawford Waterfalls F (nie wiem ile ma bo jest zapakowana) * Comptoir Sud Pacifique Hemisphere Sud 1.5 ml R * Caron Eau de Reglisse 0.60 ml R * Cartier De Lune EDT 1.3 ml F * Cartier Baiser Vole EDP 1.4 ml F * Cartier Essence de Bois 1.2 ml F * Creed Acqua Florentina 1 ml R * Creed Fleurs de Gardenia 1 ml R * Comme des Garcons Wonderwood 1 ml F * Comme des Garcons Red: Carnation 0.60 ml R * Comme des Garcons Play: Black 0.60 ml R * Comme des Garcons Leaves: Tea 0.60 ml R * Comme des Garcons Leaves: Lilly 0.60 ml R * Chloe Neroli 1.2 ml R * Chloe Love Eau Intense 1 ml F * Chanel Chance EDP 1.2 ml R * Chanel No5 EDP 1.5 ml R * Chanel No5 EDT 1.5 ml F * Diptyque Tarocco 1.8 ml F * Dior Poison 1.2 ml R * Dior J'adore EDT 2 ml R * Dior J'adore EDT 0.90 ml F * Dior J'adore L'absolu EDP 0.90 ml F * Dior J'adore L'eau 2 ml R * DKNY Drop Of Rose 2 ml R * DKNY Sweet Delicious 2012 1 ml R * D&G Rose the One 2 ml R * D&G The One Desire 2 ml R * D&G Anthology La Lune18 2 ml R * D&G Anthology L'Imperatrice3 0.50 ml F * Durbano Cristal de Roche 1.2 ml R * Durbano Tourquise 1.2 ml R * Divine L'Infante EDP 0.60 ml R * Divine L'ame Soeur EDP 0.60 ml R * Eau de Iceberg Wild Rose 1.1 ml F * Eisenberg back to paris 1.2 ml R * E.Coudray Ambre et Vanille 1.2 ml F * E.Coudray Jacinthe et Rose 1 ml F * Florascent Parfumeurs Santal 1.2 ml R * Frapin 1270 1.2 ml R * Francis Kurkdjan Absolue Pour le Soir 1.8 ml F * Fendi Fantasia 1.3 ml R * Fendi Celebration 1.7 ml R * Gianfranco Ferre Ferre Rose 2 ml * Givenchy Very Irresistible Electric Rose 2 ml R * Gres My Life 2.3 ml R * Gucci Pour Homme 4.5 ml R * Guerlain Flora Nymphe 1 ml F * Guerlain AA Pampelune 2 ml R * Historiae Rose de France EDT 1 ml R * Histories de Parfums l'Olympia 1 ml R * Houbigant Quelques Fleurs Royale 0.50 ml F * Hermes Eau de Pamplemousse Rose 1.8 ml F * Isabey La Route d'Emeraude EDP 0.50 ml R * JPG Gaultier2 1 ml R * Kenzo Madly 1.9 ml R * Kilian Surrender 0.70 ml F * Kilian While Cristal 1.2 ml F * Killian Sweet Redemption 1.2 ml F * Keiko Mecheri Attar de Roses 1.2 ml R * Keiko Mecheri Damascena EDP 1 ml R * Keiko Mecheri Loukhoum 1 ml R * L'Occitane Immortelle EDP 2 ml R * Lacoste Eau de Lacoste 1.8 ml F * La Perla J'aime les Fleurs 0.70 ml F * Lutens El Attarine 1.2 ml R * Lorenzo Villoresi Alamut 2.2 ml R * LM Parfums Noir Gabardine 0.50 ml R * Laura Biagiotti Rose 1.80 ml F * Laura Biagiotti Laura 1.70 ml R * Lancome O d'Azur 2 ml R * Lancome Tresor EDP 2 ml R * Lancome Tresor Midnight Rose 1.4 ml F * Lancome Tresor in love 1.2 ml F * Lubin Inedite 0.80 ml F * Lubin Gin Fizz 0.80 ml F * Lubin L'eau Neuve 1.2 ml R * L'Artisan Al Oudh 0.50 ml R * L'Artisan Voleur de Roses 0.60 ml R * L'Artisan Piment Brulant 1.5 ml R * L'Artisan Premier Figuier 1 ml R * Les Parfums De Rosine La Rose de Rosine 1.4 ml F * Les Parfums De Rosine Rose d'ete 1.4 ml F * Masaki Masaki Fluo EDP 1 ml F * MDCI Rose de Siwa 0.40 ml R * M.Micallef Shanaan EDP 1 ml R * Montale Aoud Roses Petals 0.50 ml R * Menard L'eau de Kasaneka 1 ml F * Majda Bekkali Fusion Sacree (women) 1 ml R * Majda Bekkali Mon nom est rouge 1 ml R * Marc Jacobs Lola 0.80 ml F * Marc Jacobs Lola 1.2 ml F * Marc Jacobs Daisy 0.90 ml F * Marc Jacobs Dot 2 ml R * Pro Fvmvm Roma Battito d'Ali 1 ml R * Pro Fvmvm Roma Soavissina 1.4 ml R * Pro Fvmvm Roma Victrix 1.3 ml R * Pro Fvmvm Roma Confetto 1.3 ml R * Pro Fvmvm Roma Thundra 1.9 ml R * Penhaligon's Artemisia 1.3 ml F * Penhaligon's Lilly of the valley 1.4 ml F * Penhaligon's Elixir 1.5 ml R * Penhaligon's Lavandula 1.2 ml F * Penhaligon's Bluebell 1.3 ml F * Perfumerie Generale Cadjmere 1.7 ml R * Perfumerie Generale Cuir Venenum 1.7 ml R * Perfumerie Generale l'oiseau de nuit 1.6 ml R * Parfum d'Empire Eau de Glorie 1.4 ml F * Parfum d'Empire Azemour 1.4 ml F * Parfum d'Empire Yuzu Fou 1.4 ml F * Ralph Lauren Romance 2 ml R * Rochas Tocade EDT 3 ml F * Robert Piquet Calypso 0.60 ml R * Robert Piquet Baghari 0.60 ml R * Rance Jasmin du Malabar 0.50 ml F * Rance Rose de Rose 1 ml R * Rance Laetitia 1 ml R * Shiseido Zen EDP 1.2 ml R * Smell Bent The Bi-Polar Express 3.8 ml R * Smell Bent Reindeer Games 1 ml R * Tom Ford Jasmin Rouge 2.2 ml R * Tauer L'eau epices 1 ml R * T.Mugler Angel Rose 1.8 ml R * T.Mugler Pure Havane 1.5 ml R * Vibrational Perfumes Rose Quartz 0.60 ml R * Valentino Rock 'n Rose EDP 1.9 ml F * Viktor & Rolf Eau Mega 2 ml R * YSL Paris EDP 0.80 ml R * YSL Paris Romantique 2 ml R W zamian szukam tylko i wyłącznie - lista https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=40129850&p ostcount=1 |
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, to jak mozesz mi odlac troszke wiecej niz sampel to bedzie mi bardzo miło. Juz nie bedziemy sie az tak liczyc To co - pw? ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Czesc kochana, bardzo przepraszam, faktycznie mi umknelas. Odp na pw |
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam Angela
|
|
|
|
#2654 |
|
Raczkowanie
|
Cześć.
Pisałam tu już wczesniej, ale byłam w trakcie aukcji na allegro. Niestety perfumy się nie sprzedały zatem chciałabym się wymienic. Sama jeszcze nie wiem na co.... Czekam na jakieś fajne propozycje. Miss Dior Cherie EDP oryginał 100 ml. (stara wersja) |
|
|
|
#2655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oraz wiekszej ilości Eau du Fier Annick Goutal (optymistka ze mie ) i na spróbowanie Duel. Oraz to co wyżej.W zamian oddam - patrz wyżej.
Edytowane przez hey Czas edycji: 2013-04-09 o 20:24 |
|
|
|
|
#2656 |
|
Zadomowienie
|
mmarchewo,
niestety nic nie znalazłam. mimblo, a co byś chciała? Widzę u ciebie i Opium (jaka początkowa pojemność?), Tauera, ew. Zagorsk i Mauboussin. Lucasai, odpisałam. |
|
|
|
#2657 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:47 ---------- Poprzedni post napisano o 04:26 ---------- Cytat:
|
|
#2658 |
|
JESTEM ONA
|
Zamienię:
Tresor edp 50ml , ubytek minimalny ok. 1ml, w kartoniku i folii Shalimar edt 75ml, ubytek ok. 7ml Chanel No19 edt stara wersja 2006 ( zakupiona 2 lata temu) wkład w etui ok. 40/50ml, z wymiany na tutejszym wątku, zweryfikowany pozytywnie YR Naturelle 75ml , ubytek ok. 10ml, może ciut więcej kartonik Avon Always edp zielona wersja, już unikatowa ( r.prod. 11.2011), 50ml z ubytkiem może 2ml, kartonik na: Coco edp ( każda ilość) i coś ciekawego dla mnie
|
#2659 |
|
Zadomowienie
|
Nadal mam na wymianę nową NOA Cacharel 50 ml z kartonikiem
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
#2660 |
|
Konto usunięte
|
A co powiesz na taką opcję: CK One Summer 2012 - 5 ml D&G 21 - 2 ml D&G 14 - 2 ml w zamian za: * Chloe Neroli 1.2 ml R * Givenchy Very Irresistible Electric Rose 2 ml R * Guerlain Flora Nymphe 1 ml F * Guerlain AA Pampelune 2 ml R * YSL Paris EDP 0.80 ml R * YSL Paris Romantique 2 ml |
|
|
|
#2661 |
|
Zadomowienie
|
To super! Napisz gdzie, jak, kiedy i na co, za co, odpisz na moim wątku, lub PW ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=667987 |
|
|
|
#2662 | |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Cytat:
Podoba mi się Miss Dior Le Parfum Chanel no 5 EDT Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2013-04-10 o 14:16 |
|
|
|
|
#2663 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś wizażanka ma odlewkę l'eau par Kenzo? uwielbiam, chętnie kupię
|
|
|
|
#2664 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2665 | |
|
Wtajemniczenie
|
mam oryginalne perfumy FRAGONARD ECLAT (30 ml.) z paryskiej perfumerii, kupione w lutym , ubytek kilka psików
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
Edytowane przez magda bajtek Czas edycji: 2013-04-10 o 19:22 |
|
|
|
|
#2666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a czego szukasz za ECLAT ?
|
|
#2667 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję maleńkiej ilości Jimmy Choo EDP do testów
|
#2669 |
|
Raczkowanie
|
magdabajtek nie znalazłam nic dla siebie
![]() zamienię miss dior cherie edp 100 ml(oryginalne, 2 psiknięcia zużyte, stara wersja) dostałam na walentynki od chłopaka ale się okazało, że nie mój zapach. Czekam na jakieś ciekawe propozycje. Edytowane przez misiam8 Czas edycji: 2013-04-11 o 07:07 |
|
|
|
#2670 |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam , może ktoś znajdzie coś dla siebie :
Maitre Parfumeur et Gantier Bois de Turquie -6 ml Compagnia delle Indie African Desert Tobacc0 - 9 ml Demeter cinnamon bun 9ml Bill Blass couture 3 - 9 ml chopard wish - 9 ml Dana Tabu 9 ml Dior Miss Dior Original 10 ml Molinard Fleur de chocolat - 9 ml Gres - Cabaret - 7 ml (miniatura) Diptyque - L'eau 5 ml Nu_be Helium - 5 ml Be Delicious night 5 ml ( w miniaturce) Badgley Mischka 5 ml Frapin Speakeasy - 4,5 ml Balmain la Mome - 5 ml Van Clef & Arpels - oriens 5 ml Kenzo Amour Indian Holi - 3,5 ml Stephanie de Saint Aignan - Blanc d'hiver - 1,8 ml Balmain Carbone 1,3 ml + 1,5 ml Diptyque Eau Duelle - 2,2 ml Made in Italy Rome - 2,2 ml Amen pure coffee 1,2 ml +1,2 ml Lubin Galaad 2,1 ml JPG Gaultier 2 - 1,8 ml
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

, paczuli i słodkości

) i na spróbowanie Duel. Oraz to co wyżej.