![]() |
#4381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Cytat:
oki sprawdzę to również, bo ostatnio jadłam rodzynki i miały coś ok 200 kalorii... gadajcie co z lewkiem i facetem życia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niko możesz do tego jogurtu wrzucić jeszcze otręby (o zgrozo może mi ktoś wytłumaczy czym się różnią otręby od płatków owsianych ????) + kilka orzeszków+ziarna słonecznika. Mówisz Niko, orzeszki do piwa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Licze sie z tym,ze jednak bede musiała ograniczyc,żeby nie miec brzuszka. ![]() Ale grill bez piwa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki Kochane,
Dorinko- ja nie tęsknię za piwem, bowiem go specjalnie nie lubię. ostatnio piłam malinowego Redsa i jest ok, ale reszta , to dla mnie sama gorycz. Orzeszki i słoneczniki natomiast uwielbiam, a pestki słonecznika uwielbiam świeżutkie rozdłubywac ze świeżego słonecznika - to jest dopiero jedzonko- mogę żywić się tylko tym. Nikuś, ja mimo wszystko, choc podobaja mi sie buty z okrąglym czucbkiem, to wracam do swoich ulubionych czubów. Moje koleżanki włąsnie nabyły drogą kupna - urocze pantofelki z czubami i kokardakami - są takie kobiece - oczywiście buciki - choć koleżankom tez niczego w kwestii kobiecości nie brakuje. Neseczko Lewek nam wyjdzie za mąż - ale to óźniejszy etap. teraz widzę z Jej krotkiej wypowiedzi, że nie jest chłopakiem rozczarowana. Nie ma zastrzeżeń do jego wyglądu, ani osobowości, czy elokwencji. twierdzi, że obydwoje są nieśmiali - a to świadczy, że mają zamiar te lody przełamywac i tego życzę Lewkowi z całego serca, bo Kochana z Niej Dziewczyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zadomowienie
|
Switezianko,też tak myśle iż zakupie buciki takie w których moja noga bedzie ładnie wygladac
![]() A jeszcze mam jedno pytanie moje kochane ![]() Ostatnio mówilyśmy,ze kolor ecru jest modny,ponieważ posiadam dwie pary butów w tym kolorze ale rzadko w nich chodzilam (nie wiem dlaczego ![]() Czy obojetnie jaka czy raczej jasna?. Nie nosze torebek takich samych jak buty ale staram sie zeby wszystko pasowało do siebie ![]()
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
Witajcie babki!
![]() Przełamałam sie i wlazłam w pracy na wizaz, mam nadzieję, że nikt mnie nie namierzy ![]() ![]() ![]() Już spieszę wyjąsnić co i jak, i moze mi poradzicie też conieco. Owszem zostaliśmy jakby umówieni, chociaż chłopak okazał sie być dżentelmenem, bo jak Przyjaciółka wspomniała mu o mnie to poprosił o mój numer tel. coby samemu zadzwonić i się umówić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
W kwestii bucików w sezonie letnim 2007 pragnę donieść, że absolutnym niezbędnikiem każdej elegantki
![]() Mam nazmiar takie nabyć drogą kupna ![]() Dzisiaj wybieram się z przyjaciółką na przeszpiegi do Sephory. Mamy powęszyć jeszcze w podkładach, wprawdzie zdecydowałam się na kolejny Double Wear, ale pozostaje kwestia koloru. Może uda nam się dobrać bardziej idealny. Poza tym moja konsultantka ma mnie zaznajomić z hitami, które nabyła i które mi poleca. Oczywiście nie szykuję się na duże zakupy, bo koniec miesiąca więc krucho z kaską ale fliud muszę, błyszczyk-hit muszę . Co do rteszty mogę poczekać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze to patrzeć na strój jako całość, czyli od butów po górę, spodnie itp. Tak żeby całość fajnie grała, ja przynajmniej tak się staram. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki Kochane,
w kwestii bucików, to wlize jutro na rozeznanie, juz obiecuję to sobie i Wam Kochane. Ale jak znam siebie, to i tak nabędę nie te, ktore sa modne, tyle te, które mnie sie podobaja - ale juz taką mam konstrukcję. ![]() Lewek Moja Kochana, a teraz o Tobie, bo juz mi rączki lataja i robote odlożyłam na biurko. Kochana Moja, mam wrażenie, że z tego cos będzie. Z Twojego opisu wynika akceptacja dla Faceta. Widzę, że nie odbierasz Go jako zwykłego i pzreciętnego, a uzywasz superlatyw w opisie Jego wyglądu i osobowości. Moim zdanie, facet zalety mam wszystkie, aby pretendowac do roli twojego TZ. Oczywiście najpierw musicie sie poznać, pzryzwyczaic do swojej obecności - czy On jest z Warszawy, Kochanie? W kwestii Waszego ponownego kontaktu, to odczekalabym Kochana na Jego telefon, a jestem pzrekonana, że sie odezwie i ponownie spędzisz weekend w Wa-wie, tylko juz będziesz bardziej rozgadana i upiększona w kozaczki nabyte drogą diabolicznej grabieży. Lewku Kochana, jestem dobrej mysli ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 |
Wtajemniczenie
|
Ależ z Tej Naszej Dorinki, to modelka, trudno będzie sie przemknąć w Jej towarzystwie
![]() Napisałam post pod postem O Matko Święta znow będe musiała dzis pójśc do spowiedzi, za ten kolejny grzech juz zapewne rozgrzeszenia nie dostanę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przede wszystkim możemy pisać tylko o tym o czym wspominasz, więc po analizie sytuacji nie podoba mi się jedna rzecz- że po spacerze nie zaproponował kawy itp. Po drugie jak się rozstaliście, tzn. powiedział że zadzwoni, czy zdzwonimy się ... Kiedy była randka i czy odezwał się w jakikolwiek sposób.? Miało być co myślę, a wyszła wypytywanka. Lewku nie chcę być wścibska, ale te informacje dają wiedzę, którą można wykorzystać w dobrym celu, np. ponownego spotkania. P.s. Lewku czy on jest z Twojego miasta, czy z Warszawki? To istotne zwłaszcza w kwestii spotkań. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Zadomowienie
|
Leweczku,trzeba było zrobic zdjecie Jegomościa a nie wiewórki
![]()
#4395 |
Wtajemniczenie
|
Oj Nikuś, popieram stanowczo, wylewnie i stosuję jako wytyczna do Lewka, aby się umowiła z facetem pod pretekstem wykonaia fotki dla wirtualnych Przyjaciółek, a po co nam wiewiorka teraz, ja tu sie damsko-męskich stosunkach rozprawia/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
![]() Dorinko, nie ma sprawy już uzupełniam swoja relację: on jest z Warszawy, ja nie (160 km na wschód) Nie wiem czy zauroczył... po prostu jest normalny jak mało facetów, mysle ze raczej na zimno oceniłam jego charakter i wyglad i stwierdziłam że sie nada ![]() Zdjęcie miałam ochotę zrobić, ale nie chciałam sie narzucać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem Lewku, dzięki za uzupełnienie info
![]() No cóż Lewku, ciężko doradzać, rozsądnie byłoby czekać na kontakt od niego, ale z drugiej strony jeśli masz jego numer telefonu to możesz zaryzykować może sms-a? TYlko jakiej treści? A gadka Wam się kleiła, jeśli tak to może był jakiś temat do którego mogłabyś inteligentnie nawiązać.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dorinko,ja tez wlaśnie staram sie dobierac torebki bardziej pod ciuchy,albo do sweterka lub kurteczki ![]() ![]() Dzieki kochana,czyli nie jest ze mną tak najgorzej ![]()
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4400 |
Wtajemniczenie
|
KOchane Babeczki,
ja noszę torebki w kolorze zgodnym z moim humorem, a tak powaznie, to najcześciej czarne lub brązowe, ostatnio zaszalałam i kupiłam czerwona - fajna, może buty tez nabęde w takim kolorze. Lewku Kochana, Dorinka dobrze radzi, może sprobuj Mu puscic smsa z jakimś pytaniem odnośnie waszej rozmowy, może w kwseti organizacji firmy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Zadomowienie
|
Witam poraz drugi dziewczeta
![]() Ja juz po wizycie u pana doktora i......nie wyglada to dobrze ![]() ![]() ![]() A co do strojenia sie(jakie buty,jaka torebka)....to ja tak jak dorinka....mam przerozniste torebki i buty(mam fiola na punkcie butow),lubie sie bardzo ubierac na jasno,preferuje kolor bialy z roznymi dodatkami..... ![]() To tyle na temat strojenia sie.....ide telefonowac z mama...w koncu biedaczka czeka na wyniki..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
Johanno przykro mi, ze z tą ręką nie jest dobrze. Słuchaj ta moja koleżanka, też miała to samo, to znaczy konieczna była operacja, powiem więcej stało jej się to w dwie ręcę. Więc najpierw operowali jedną a za jakiś czas drugą. Po operacji szybko wszystko się zagoiło i jest już O.K. Wiem, że to marne pocieszenie, że ktoś ma gorzej ale z tego co słyszałam to kończy się opreracją w 90 %. Będzie dobrze, zobaczysz. Tam gdzie jesteś, masz zapewne świetnych specjalistów więc jesteś w dobrych rękach, ona miała jeszcze przekichane bo musiałam nieźle zapłacić aby mieć spokój ducha, no jak to w Polsce
![]() Co do strojenia to dobrze trafiłaś, bo w tym wątku same strojnisie się zebrały ![]() Ja z biżuterią ostatnio ostrożnie, ale jeśli już zakładam to mam tendencję do rzeczy dużych- np. duże kółka, albo długie kolce w ucho itp. Ponieważ lubię wszystko co ciepłe, to gustuję w kolorze złotym, bo mi bardziej do mnie pasuje. Kolorze złotym niekoniecznie to musi być prawdziwe złoto. |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Wtajemniczenie
|
Johhano Kochana,
to smutne wieści nam pzrekazujesz, ale jestem dobrej mysli podobnie jak Dorinka. Mam wrażenie, że masz w sobie wiele ciepła i cierpliwości zapewne poradzisz sobie z tym trudnym problemem. Mysla i sercem jestesmy z Toba i wierzymy, że uda Ci sie pokonac te pzreciwności. Będzie dobrze Kochana, zobaczysz - juz My Czarownice postarmy sie o to ![]() A tak swoja droga, to musisz byc bardzo intersująca Kobietą o czym śwaidczy Twoj styl ubierania się. Jeszcze raz najcieplejsze całuski i wsparcie telepatyczne Maro, Sabbath, Ewitar - gdzie jesteście Kochane? |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() ![]() Poplakalam sie jak rozmawialam z mama....... Wiem,ze bedzie dobrze,pomimo tego boje sie..... A jak cos spapraja....nie bede mogla pracowac......nawet tak nie mysle.... Slucham teraz serbijskiej muzyki..ona mnie uspokaja....moj najlepszy przyjaciel jest serbem..... |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Zakorzenienie
|
Johanno, z tego co mówi Dorinka to wszystko powinno być ok, i tego Ci życzymy i trzymamy kciuki. Ja sie pierwszy raz spotkałam z czymś podobnym. Ale niestety różne przypadki chodzą po ludziach. Zdrówka życzę
![]() Co do strojenia się... Kupiłam czerwone buty ![]() ![]() ![]() ![]() A co do mojej sprawy, to poczekam jeszcze chwilkę, a potem najwyżej dla przypomnienia wyslę mu np. zdjecia które napstrykałam w Łazienkach, m.in. wiewióra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
Johanno wszystko będzie dobrze, jesteśmy z Tobą
![]() Johanno to brzmi groźnie wszystko, ale to podobno nic skomplikowanego dla lekarzy, wszystko będzie dobrze. Przede wszystkim myśl pozytywnie a wszystko się ułoży. Zawsze przed każdą operacją boimy się to normalne, ale jeśli nie ma rady.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ja bardzo lubię modę ogólnie, interesuję się wszystkim co modne, nowe, każde takie informacje przeżywam itp. To mój straszny konik, ale nie odbierajcie tego jako narzucanie moich rad tylko propozycję, sugestię....... Przecież Lewku to, że założysz buty i torebkę w jednym kolorze to Cię nie dyskwalifikuje, ja mówiłam tylko o trendach a jak wiadomo ulica rządzi się swoimi prawami. ![]() Co do Twojej sprawy to dobry pomysł, nienarzucający a miły. Czyli rozumiem, że masz do niego maila? Informuj na bieżąco co i jak. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 |
Wtajemniczenie
|
Johhano Kochana
- wszystko będzie dobrze, a strach - cóż sama doskonale wiesz, że towarzyszy nam wszystkim prawie we wszystkich zyciowych poczynaniach. Strach wynika z niepewności i jest normalnym instynktownym uczuciem. Jestem pzrekonana, że wszystko sie ułozy i juz niedługo nie będziesz pamietała o swoich rozterkach. też lubie serbska muzyke Kochana, choc jej nie znam, to fascynują mnie takie rytmy. Ludzie z tamtych rejonow sa badrzo sympatyczni, maja w sobie wiele ciepła i empatii. Trzymaj się cieplutko Kochana, pomyśl, że na codzien pomagasz wielu osobom i to dobro, ktore im dajesz wroci do Ciebie z nawiązką. Pa i całusy ciepluteńkie i serdeczne ![]() Lewek Kochana, pretekst zdjęć wydaje mi się całkiem dobry, sympatyczny i "nienarzucający się"/ Ale mam takie pzreczucie, że Ow Sympatyczny facet odezwie sie pierwszy, chociaz rzeczywiście odległość Was dzieląca może Go troche niepokoić. Lewek Kochana, tylko idiota nie chiałaby takiej Cudownej dziewczyny, Pieknej , Inteligentnej, Czułej i w dodatku ze swoja krwiożerczą kapitalistrczną firmą. Zakupy zas uczyniłas widze dość pokaźne i badrzo dobrze, eksponuj Kochana swoje atuty, świetnie będziesz wyglądała w czerwonych pantofelkach - laseczka z Ciebie-mniammmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dorinko Kochana, a ja bardzo lubię Twoje rady i naszą wymiane doświadczeń. wszystkie to uwilebiamy, ale wiesz, że lubimy czasem słoinie poszaleć. a Ty jestes naszą Kreatorką i słuchamy Ciebie jak wyroczni- Gwiazdo Ty Nasza. Alez to musi byc Laska w realu - co Wy na tO Dziewczyny? Całsuki Piekna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Zakorzenienie
|
Dorinko, ja doskonale rozumiem co miałaś na mysli. Spoko. Ja się mody ciasno nie trzymam, chodzę ubrana tak aby było mi wygodnie, i w tym co akurat mi wpadnie w oko. Przyznaję jednak że czasami tej modzie sie poddaję, bo jak np czerwony zaczął sie pokazywać tu i ówdzie - ja również zapragnęłam czerwoności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.