|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
|
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#4413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupiłam granatowe tylko dlatego, że były przecenione teraz czas na białe ! ![]() Cytat:
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
Tak by zrzuciła wagę? Ciekawe ile na to pracowała?
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4416 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Znowu miałam małą przerwę w pisaniu Wróciłam już do pracy, ale jeszcze się nie czuję zupełnie dobrze. W niedzielę w ogóle spałam tak nerwowo, żeby czasami nie zaspać, że od 2:00 budziłam się co 30 min, a o 4:50 już wybudziłam się na dobrze ![]() Jutro wybieramy się do teatru na "Otello" Troszkę żałuję, że nie mogliśmy wybrać się w weekend, ale co zrobić- szkoła ![]() Pogoda u mnie cały czas mało wiosenna- dzisiaj padało i było strasznie pochmurnie Mam nadzieję, że długi majowy weekend będzie ładny, bo planujemy jechać na majówkę gdzieś pod Łódź ![]() Dziękuję Zamawiałam z tej strony: http://www.urban-vintage.co.uk Wysyłka do Polski wprawdzie wychodzi dość drogo, ale musiałam je mieć, a tu przynajmniej była pełna rozmiarówka ![]() Cytat:
A że ja karty zakładam wszędzie, to założyłam nie wiedzieć czemu i tam Cytat:
![]() Cytat:
Od dwóch dni jeżdżę na rowerku stacjonarnym A jak mnie dupsko boli - masakra I jak kolokwium? Mam nadzieję, że do przodu ![]() Cytat:
Ciekawe, czy w Poznaniu jeszcze gdzieś go dostanę, bo ostatnio zszedł z samego rana ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4418 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4419 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, tak pisałyście o olejku arganowym, że postanowiłam takowy zakupić
Teraz wybieram właśnie, co by jeszcze dorzucić do zamówienia, żeby za jedną wysyłką wszystko było Tak? To muszę w sobotę skoczyć do Browaru
|
#4421 |
|
Zadomowienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40223510]
jej pupa i tył nóg bardzo mi się podoba, ale brzuch całkowicie nie to samo pomyślałam jak zobaczyłam jej bloga kilka dni temu ![]() teraz wydaje mi się wychudzony i jakiś taki workowaty za bardzo. ale wszystko to rzecz gustu. Zazdroszcze jej terz buzi w takim wieku no chybaze jakieś botoxy ma za sobą![]() Suma sumarów pogratulować takiej motywacji w takim wieku ![]() Dziewczyny nie mam się komu wyżalić to napiszę tu... dostałam dizś zaproszenie na assestment center do jeden z dużych firm. Strasznie się boję i nawet nie wiem w co się ubrać na taką sesję bo typowa rozmowa kwalifikacyjna to to nie jest.Macie w tym temacie jakieś doświadczenie? strasznie się boję, że wypadnę na testach oniżej moich oczekiwań... ale coż, trzeba się z tym zmierzyć ![]() jak to mówią człowiekowi trudno dogodzić. Na starą pracę czasem narzekam, a do nowej boję się iść hehe
http://instagram.com/healthylifeconcept_pl/ Edytowane przez Dominicana Czas edycji: 2013-04-09 o 20:12 |
|
|
|
#4422 |
|
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Dziewczyny, nie zazdroszczę Wam tej pogody, u mnie z dnia na dzien zrobiło sie gorąco, jeszcze w piątek chodziłam w płaszczu zimowym, w weekend w kurtce skórzanej, a juz dzis bez, bo jest ponad 20 stopni!! Przesylam wiec Wam troche słońca ;-);-)
A co do przysiadow, przyłączam sie do walki o piękne pośladki, wczoraj pierwsze starcie - 20 squats, no i inne ćwiczenia, ktore wykonuje - staram sie - na codzień ;-);-)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Zamówienie złożone
Niedługo będę testować olejek arganowy, zielona glinka i kwas hialuronowy ![]() Cytat:
A ze zmianą pracy zawsze jest tak, że boimy się nowego. Jednak czasami taka zmiana wychodzi nam na dobre. Wiem to po sobie
|
|
#4424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak się ubrałam hmm.. Czarne spodnie rurki woskowe i luźna koszula (mniej więcej: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...A+Z+DEKOLTEM+V) . Do tego złote dodatki, szpilki delikatny makijaż
|
|
|
|
|
#4425 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zabieram się za buszowanie w szafie ![]() i właśnie najgorsze jest to zakorzenienie w jednej firmie ![]() muszę się pożądnie zmotywować Cytat:
justytynka powiem Ci, że teraz się ciekawska zrobiłam bo jesteśmy z tej samej miejscowości i może ja do tej samej firmy uderzam hihi
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Nad tym już raczej pracował chirurg
ale pupę ma piekną---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Ale ona pracuje nad sobą wiele lat, na blogu napisała, że przygodę z ćwiczeniami rozpoczęła w wieku 20 kilku lat |
|
|
|
#4427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ona wytrwale i konswkwentnie robi swoje. Ja bynajmniej widzę wśród nas, że osoby w jej wieku najczęściej albo siedzą w pracy cały dzień, albo w domu, albo jaieś masaże u kosmetyczek lub tak jak to widzę na siłowni jakieś pseudo machanie nogami na aerobiku, które zbytnio nie przyczyni się do polepszenia wyglądu bo więcej w tym jest plotkowania z koleżanką niż ćwiczeń ![]() Także ja babkę podziwiam bo nikogo takiego w otoczeniu swoim nie spotkałam.
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Co jak co, ale pupy nie pokaże, żeby Ci udowodnić
Cytat:
a co do rozstępów, ja naprawdę mam je wszędzie... łydki z tyłu, kolana, uda, tyłek, boczki, piersi... brzuch mi tylko oszczędziło ![]() Szkoda, że nie po drodze mi do browaru, bo kupiłabym ze dwa tusze na zapas... Ale wyślę chłopaka jak skończy pracę, może jutro jeszcze będą
|
|
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
carpaibex ciesz się, że mojej pupy nie widziałaś - przestraszyłabyś się rozmiarów
Zresztą moje pośladki są niesamowite, bo mimo dużych wymiarów mieszczą się w 95% przypadków w XS, a pozostałe 5% nie przekracza rozmiaru S. Taki sam rozmiar noszą koleżanki szczupluteńkich pupach. Ja się pytam jak to możliwe Tym bardziej, że małe rozmiary mnie jakoś szczególnie nie opinają. Kupiłam sobie parę drobiazgów na poprawę humoru. Po pierwsze, pastelową spódniczkę we wzorki z Bershki (jak za cenę 29,90zł bardzo fajna Testuję też akrylowy utwardzacz do paznokci Paese i jest FENOMENALNY. Dziękuję dziewczynom które go polecały , ale warstwa utwardzacza jest nie do ruszenia.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4430 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdecydowanie wolę się rozruszać!Cytat:
Ale się nie poddaję i zaraz zabieram się za ćwiczenia![]() Cytat:
Ta wizualnie najbardziej mi się podoba. Ale nigdy nie zamawiałam ze strony zagranicznej, więc mam trochę obawy. Nie mam też czasu teraz, żeby dokładniej przeszukać oferty polskich sklepów. Więc na razie pozostaje mi tylko wzdychać do niejDziękuję za linka Faktycznie- ma bardzo dobre opinie. Ja również po Sesie widziałam nowe baby hair i czasami w przerwach między Jantarem to jej używam. Rozbudowania mięśni łydek najbardziej się właśnie boję Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję, że zapytałaś [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40223510]to prawda, ale: właśnie miałam to pisać ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- jej pupa i tył nóg bardzo mi się podoba, ale brzuch całkowicie nie Uspokoiłaś nas ![]() Też tylko jej pupa i nogi mi się podobają
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|||||
|
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4433 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj przyznaję rację, również nie mam takich osób wśród znajomych ale teraz zmienia się nastawienie do zdrowia i ciała. ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- a w Wispolu? Tam są produkty Paese więc może i ten utwardzacz będzie |
|
|
|
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamówiłam dzisiaj rolki więc jak tylko zaświeci słoneczko to na nich będę trenować moja pupę ![]() I ciągle się zbieram aby zacząć te ćwiczenia z Ewą ale jakoś tak mi ciężko. Raz je włączyłam i po 5 min nie mogłam już oddychać
|
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem na jakie stanowisko aplikujesz, ale poza krotka rozmowa kwalifikacyjna (ktora czesto ma miejsce dopiero na koniec sesji) przygotuj sie na dyskusje w grupach na zadany temat, tzw. koszyk zadan: mozesz zostac postawiona w hipotetycznej sytuacji, typowej dla obsadzanego stanowiska i dostac kilka/kilkanascie zadan- twoim celem bedzie ich priorytetyzacja i opowiedzenie czemu wykonalabys je w takiej kolejnosci i czym sie kierowalas przy takim wyborze. W przypadku niektorych Assesmentow kandydaci proszeni sa tez o przygotowanie krotkiej prezentacji/przekonanie "widowni" do okreslonego rozwiazania/decyzji oraz odgrywa sie scenki. Brzmi to pewnie dosc przerazajaco, ale zapewniam Ci, ze warto wziac udzial w profesjonalnie prowadzonym Assesmencie Powodzenia! |
|
|
|
|
#4438 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli mogę zapytać - co i jak ćwiczysz? Jesteś dla mnie inspiracją, więc chętnie się dowiemMoim paznokciom przydałby się ten utwardzacz, więc muszę go poszukać ![]() Cytat:
![]() (po ciąży na pewno zostałby ze mnie jeden wielki rozstęp ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rolki
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
||||
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4440 | ||||
|
AGA :)
|
Cytat:
To całkiem niedrogo Może mogłabyś podrzucić mi stronkę z której będziesz zamawiać? Jest tam też instrukcja wykonania? Nigdy tego nie robiłam, kiedyś pytałam fryzjerkę ale pamietam, że kosztowało u niej dość sporo i zrezygnowałam. Jestem bardzo ciekawa tego zabiegu Co do łydek - też mam szczupłe i chętnie bym coś poćwiczyła w tym temacie Cytat:
Trafiłam na jej thumbla już jakiś czas temu. Robiłam jakiś czas regularnie ćwiczenia które można tam znaleźc. Później przerzuciłam się na kanał xfit A jak mi przejdzie lekkie przebiębienie i to wezmę się za ćwiczenia z polecanym tu niedawno blogilates Cytat:
. Na basenie to jeszcze popływają, ale na siłowni to same mówią, że z tym pogsadają, z tamtym pogadają i tak jakoś zleci. Nie widzę sensu takiego chodzenia na siłownię, no ale co kto lubi Cytat:
oo ciekawa ta oliwka do ciała Muszę się za nią rozejrzeć. Ten utwardzać paese muszę w końcu kupić! Jak byłam w malcie ostratnio to zapomniałam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

teraz czas na białe ! 

Wróciłam już do pracy, ale jeszcze się nie czuję zupełnie dobrze. W niedzielę w ogóle spałam tak nerwowo, żeby czasami nie zaspać, że od 2:00 budziłam się co 30 min, a o 4:50 już wybudziłam się na dobrze
Mam nadzieję, że długi majowy weekend będzie ładny, bo planujemy jechać na majówkę gdzieś pod Łódź

no chybaze jakieś botoxy ma za sobą

Tym bardziej, że małe rozmiary mnie jakoś szczególnie nie opinają.