|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Cytat:
tz przystojniak :P wow a z ciebie laska jak nie wiem no a na koncu mała jest cudna poprostu taka mała zadziorka ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
oj tak wiem cos otych smiesznych dojazdówkach i zestawach naprawczych e tam wazne ze ola zadowolona ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
a jak sie czujesz? ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
bo jak narazie obija sie jak ta nasz wiosna ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Ania - u mnie tez były torty kupione.
Oliwka nie lubi spudniczek i sukienek. Spineczki teza fajne ale nie na jej głowie. Igorek u nas całkiem niezłe w spineczkach wyglada.
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
wow niezly wynik czym ty ja naciagasz
Spoznione ale z serducha samego Wszystkiego naj Dla Juleczki ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- superrr ten torcik i te founde czekoladowe czym podgrzewasz? aniun a ty masz dwoje dzieciaków? bo ja nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- tez superanckie ja upiec moge ale z ozdabianiem to kompletna kicha ![]() i jak sobie zoska radzi na sprzecie?
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Izz- tusz doszedl. Jak dla mnie rewelacja
![]() Reszta potem jak odpale lapka, na kom nie znosze pisac.
|
#2795 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Moje dzieci pierwszy raz dopadł kaszel, ja też do chorowitków nie należę więc nie mam doświadczenia w syropkach .Ale Ola ma śliczne oczka , normalnie dzieło sztuki (już doczytałam, że z cukierni, nie wiedziałabym nawet jak się do robienia takiego kota zabrać )Cytat:
---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Gratuluje Torty cuda a Zosia na rolkach normalnie wymiata![]() |
||
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że wzrost i waga dzieciaczków na tapecie. Właśnie ją zmierzyłam i ja również jestem w szoku, niedawno ją mierzyłam to miała 95 a dziś 97
drcron- tort bardzo ładny choć ten wampirek mnie troszkę przeraża ![]() Wzrost Julki imponujący lind- zdrówka ![]() Ania- impreza świetna. Tort ekstra i wszędzie mi się walają kawałki suchej ciastoliny izz- Zosia jaka dama Torty cudne Dobrze, że mój tż nie czyta mi tego forum bo by obrósł w piórka po tych komplementach. Ej, laski... na wzrok wam padło??
Weroniczka (05.04.2010r) "Ktoś" ( tp. 3.12.2014 ) Edytowane przez ASIULEK_23 Czas edycji: 2013-04-09 o 09:09 |
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Ania tort świetny
Iza- Zosia ślicznie w tej sukience wygląda, ale strój rolkowy lepiej do niej pasuje ja się martwiłam że Zosia nie da rady jeździć na hulajnodze na dwóch kółkach, a ona śmiga jak stara
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iza Zosia kochana, ale faktycznie ten sportowy strój taki w jej stylu Tort super, z serca. Pop nie zwróciłam uwagi kiedy małą ważę, ale teraz zacznę ![]() Moja ma okrągłą buzię, na chudzielca nie wygląda. Ania P widziałam już na fb zdjęcia, super dzieciaczki, i tort pierwsza klasa! |
|
|
|
|
#2800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- imprezka super, torcik śliczny ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Darusia a Oli ile ma wzrostu ? Julka faktycznie wielka ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- U nas dziś pogoda się pogorszyła , ciepło bo 5 stopni ale słońca nie ma Chyba dziś wyciągnę rower biegowy z piwnicy w ogóle chciałabym sobie kupić rower i fotelik żeby z Maćkiem śmigać, mamy taką fajną ścieżkę rowerową niedaleko, tylko 1000zł by mnie ta przyjemność kosztowała a my spłukani jesteśmy ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Jaka ja głupia byłam miałam taki zarypisty rower Authora i oddałam teściowej
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
AniaP Widać że zabawa świetna była
Iza Synową mam odpowiednią, wysportowana to narzekać nie będę ![]() Jula troche aż za wielka. Bo jak sobie pomyślę że mój synek starszy ma 9 lat 148cm wzrostu, a jest najwyższym z klasy gdzie są dzieci 10lat, a tu tylko 25 cm różnicy Może miarkę sprawdzcie Mój starszy jako że taki duży musiał mieć robiony tomograf bo podejrzewali guza przysadki przez to ze taki duży, a tu wychodzi że Jula w jego wieku będzie miała 170cm. Ja dzisiaj dietę dalej trzymam. Rano owsianka z bananem, obiad wołowina z warzywami i brązowym ryżem, a na podwieczorek pewnie marchewki, na kolacje warzywa duszone. Wczoraj pięknie się diety trzymałam ale piwko wieczorem wypiłam , dzisiaj na wieczór szampan zaplanowaliśmy bo spłaciliśmy kredyt co mieliśmy na 5 lat---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
Teraz tylko fotelik byś dokupiła. Ja już jeżdzę, mały zadowolony, tylko musze małemu czapeczkę cienką kupić bo na tą co ma to kask tylko na czubku głowy zapiąty
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi sie marzy taki rowerek ale niestety za droga taka przyjemnośc. Niestety za dużo innych potrzeb
![]() Oddać taki rower teściowej ![]() Też miałam spytać czy u drcron ktoś miarki nie uciął z 10 cm od dołu ![]() U mnie dziś zapiekanka z mielonego i cukinii, pycha... u nas dziś bardzo zimno. Słońce niby świeci ale strasznie zimny wiatr wieje. Wymarzłam niemiłosiernie, bo założyłam płaszczyk zamiast kurtki zimowej
Weroniczka (05.04.2010r) "Ktoś" ( tp. 3.12.2014 ) Edytowane przez ASIULEK_23 Czas edycji: 2013-04-09 o 13:48 |
|
|
|
#2803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje spłacenia kredytu faktycznie jest okazja do świętowania głupia byłam że jej go oddałam , no ale teraz nic nie zrobię , kupię sobie nowy za jakiś czas , wolałabym teraz żeby dłużej nim pojeździć a tu dupa , kasy niet tż mówi że na szrocie mi jakiś kupi ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
masz pyszny obiad
|
|
#2804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pięknie, jest co opijać ![]() Cytat:
![]() obiadek pycha ![]() Cytat:
Więc szrot nie głupia sprawa, czasem warto popytać. |
|||
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
słuchajcie a żeby zamontować fotelik w rowerze musi być bagażnik ?
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczka fotelik ma swoje mocowanie przykrecane pod siodelkiem
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
No bo nie ma co przekreślać takich miejsc, a nóż
|
||
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Ania widać że urodzinki udane,Szymek świetnei wygląda w okularach ,nie zamazuje ich? bo mój to ciągle ma upaćkane te okulary
Olka jak szogun w tych piłkach ![]() Tort świetny taki trówymiarowy Iza mi też się Zośka podoba bardziej w rolkach (a to brat?podobni) chociaż w sukience tez ślicznie wygląda ale jakoś do niej nie pasuje ![]() Torty wyszły rewelacyjnie ,widzę że wszystkie do perfekcji opanowałyście kota ![]() Aneczka oddać rower teściowej Fiteliki są montowane różnie albo do tej rury pod siodło albo na bagażnik zależy jaki. Patrzcie jaki czad ,takie coś by mi się przydało http://allegro.pl/weehoo-i-go-pro-do...135300375.html |
|
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
super tort-cudny!aż Nina mi zapiszczała na jego widoki powiedziała,że też chcę takiego kotka
![]() Szymon tak inaczej w okularkach wygląda,doroślej ![]() Cytat:
super wyglądają razem w rolkach tort fajowyMiałam pytać czy daję radę na nich śmigać,ale odpowiedziałaś niżej. nie,ja też zawsze kupuję-tak pysznych tortów jak te,które kupuję to nigdy i nigdzie nie jadłam
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zaprosić naszą kochaną Librę i wcinać
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Nataszka przeciez na Jacoba twarz nikt nie patrzy co innego od szyji w dol
|
|
#2814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie się zaczęło, tylko nie miałam hello tylko samo kity ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
z naciskiem na jakąś część ciała????? |
||
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Torcik rewelacyjny Zosia jak laleczka , ślicznotka zdjęcie w rolkach cudne
|
|
#2816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za komplementy. Strój rolkarski to piżama
bo oczywiście chciała jeździć jak tylko oczy otworzyła. Teraz codziennie trenuje po trochu ale z wielką radością. Na dziś to bardzo udany prezent uczyniony przez babcię, tzn. ona kazała zamówić i zapłacić ze swojego konta, bo jak mówi ani nie ma czasu na takie zakupy, ani się nie zna.Libra to brat Cytat:
![]() Ja byłam pazerna i zamówiłam 2 bo jakoś jak coś evi polecała to mi pasowało. Dostałam jeszcze dodatkowy inny. Jutro wypróbuję Cytat:
,
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głowa była zrobiona z takiego jakby ryżu preparowanego czyms sklejonego . Głowa została . Z blatów się nie robi , bo by się rozpadło . Tor robiony w domu a nie w cukierni , bo ona się prywatnie tym zajmuje . Edzia pod fuonde była świeczka , a wcześniej czekoladę grzali pewnie w garze . Ja tam wybaczcie ale nie wierzę że trzy latem może mieć ponad 120 wzrostu . Sory ale tego nie łykam . W 110 jestem w stanie uwierzyć , ale nie w więcej . Nawet jak się dziecko rodzi duże , to 20 cm rocznie ![]() nic z tego Olka waży 14,5 kg i ma jakieś 93 , 94 wzrostu .
|
|
#2819 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i pieprzem mi go czuć Cytat:
bandytka mała... jak chodziła spać o 23 to ja wysiadałam... a jeszcze od czasu jak teściowa w szpitalu to ja z nia siedzę w domu nawet na zakupy nie jeżdżę... więc masakra jak dla mnie... megi- fajne te twoje dzieciaki jeśli wszytkie Kaliny tak mają to przez 3 miesiące mała będzie ci spała madzia- też bym chciała odmówić sobie słodyczy ale nie umiem normalnie jakbym uzależniona była... hehe nawet nie 'jakby' tylko jestem... z teściową już lepiej... ale dalej podłączona do respiratora jest... dziś była u niej siostra marcina... rozmawiała z ordynatorką.. ta powiedziała że wszystkie problemy zdrowotne teściowej są spowodowane przez źle prowadzoną cukrzycę... a teściowa 'leczy' cukrzycę niecałe 2 lata... więc wszystkie te problemy z wzrokiem, nerkami które miała prędzej powodowała utajona cukrzyca... teraz apel! wysłać mamy na badania cukru! to nie boli mało kosztuje a naprawdę lepiej wykryć prędzej niż za późno;/ oglądałam dziś buty na allegro dla Kali... chcę jej kupić sandałki i półbuty jakieś fajniejsze... i wolałabym takie bardziej dziecięce.. a większość bucików kończy się na 24... bartek ma większe rozmiary ale ja jakoś nigdy za bartkiem nie przepadałam.. strasznie sztywne mi się wydają... musiałabym je na żywo zobaczyć... w ogóle drogie te buty.. za sandały i półbuty 300 zł to dużo... sobie takich drogich nie kupuję
|
||
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

Tort smakowo pyszny, wygląd- hmmm... same oceńcie ale d... nie urywa 
wydawało mi się że mało rośnie , okazało się że byłam w błędzie 

, normalnie dzieło sztuki
(już doczytałam, że z cukierni, nie wiedziałabym nawet jak się do robienia takiego kota zabrać

w ogóle chciałabym sobie kupić rower i fotelik żeby z Maćkiem śmigać, mamy taką fajną ścieżkę rowerową niedaleko, tylko 1000zł by mnie ta przyjemność kosztowała a my spłukani jesteśmy 

Może miarkę sprawdzcie
, dzisiaj na wieczór szampan zaplanowaliśmy bo spłaciliśmy kredyt co mieliśmy na 5 lat