![]() |
#4441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
Maz mowi, ze dziala
![]() Cytat:
Myslisz ze Mrowka ma jakies zle wspomnienia zwiazane z niania, czy po prostu bala sie ze ja zostawisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Zakorzenienie
|
Myślę że złym wspomnieniem jest to, że zostawała sama z nią beze mnie. I teraz jak o tym myślę, to wiem, że ta niania po prostu nie była trafiona, że Mrówka jej nie polubiła. Ale nie obawiam się, że jej coś zrobiła - to było po prostu wtedy dla niej mega silne przeżycie.
#4443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i będzie teraz już coraz większy kontakt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | |
Zakorzenienie
|
przeleciałam na szybko i
najka, mysle,ze powinnas znalezc jakiegos dobrego lekarza. nie mowie, ze na nfz sa zli (bo moja jest genialna i na nfz tez przyjmuje),ale skoro lekarz bagatelizuje problem i mowi, ze taka uroda to cos nie halo.. moja mama tez tak miala, wieczne plamienia, praktycznie caly czas okres. musiała miec operacje i teraz jest ok. co do tabletek to.. ja brałam bardzo krotko i tego i tak załuje, bo widze, co one robią z organizmem. a lekarze przepisuja tabletki jak cukierki bo maja z tego ogromne profity (wiem co mowie).. ale z drugiej strony własnie, moja mama (50 lat) musi brac teraz tabletki ze wzgledow zdrowotnych. wg badan najbardziej szkodliwe sa dla młodych dziewczyn, pozniej juz mniej. Ale to taka dygresja odnosnie ginekologow i tego co napisała Gwizdak, nie tyczy sie Ciebie Naj ![]() ![]() Gwizdak, fajnie jak dziecko rozumie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
Najka zmieniaj lekarza. Popatrz na mnie - dawałam sobie wciskać kit o "takiej mojej urodzie" tyle czasu, już nawet przy staraniach i co? Gdybym wcześniej poszła do innego lekarza to może teraz wszystko by trochę inaczej wyglądało.
Powiedz, kiedykolwiek miałaś jakąś diagnostykę w kierunku endometriozy? Ona też potrafi nie dawać wyraźnych objawów poza krwawieniami i plamieniami w środku cyklu - jedna moja koleżanka tak miała - szarpała się z lekarzami x lat aż w końcu się okazało :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moim jedynym sposobem na mocne paznokcie jest ich ciągłe malowanie, ale ja obgryzam w czasie stresu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4447 |
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, odcinek 65
Jovi
![]() Na wzmocnienie paznkoci polecam bardzo.odzywke Sally Hansen ![]()
#4448 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, odcinek 65
marg na paznokcie to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-paznokci.html
kiedyś jeszcze bardzo mi pomoglo to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...twardzacz.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zakorzenienie
|
http://followpics.com/va-jay-jay-flo...ferent-flower/ ciekawy bukiet
![]()
#4451 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Zazdrośnice, odcinek 65
Cytat:
![]()
![]() |
#4452 |
Zakorzenienie
|
Pocytowałam, ale mi usunęło, więc ogólnie: Dziewczyny!
Wiecie, ja z biegiem czasu myślę, że to nie jest wina tabletek. Wiem, że to się pierwsze nasuwa, ale ja mam wrażenie, że to coś innego. Zobaczcie - tabletki zmieniałam w sumie 6 razy, po prawie 3 latach brania tych samych, idealnych, zaczęły się plamienia i wersja, że pewnie nie trzymają mi cyklu. Przy każdych kolejnych było to samo. Po odstawieniu miałam dwa cykle normalne i znów to samo. Więc być może to przez tabsy (choć mój lekarz twierdzi, że na pewno nie ![]() Co do lekarza - teraz się zapisałam do babki na NFZ, która normalnie bierze prawie 200 zł za wizytę i podobno jest och i ach. Tylko długo się do niej czeka. Jak i ona mi nie pomoże (wizytę mam tuż przed Mazurami), to idę prywatnie na bank. To chore, ale cóż... P. mnie namawia i tak na prywatną wizytę, tylko ja się upieram. Co do endometriozy - Rain, nie miałam żadnych badań poza usg. wewnętrznym i z zewnątrz, no i cytologią (cyt. ponad rok temu). Wszystko mam książkowe ponoć, macica piękna. A teraz podobno nie mam nawet nadżerki. Nie wiem, ale przy endometriozie to chyba są jakieś polipy czy cysty, nie? To chyba widać na usg.? W każdym razie żaden lekarz nie widział (było trzech). Ale moja mama endometriozę ![]() Co do "takiej urody" - źle się wyraziłam. Nie powiedział mi tak, ale mojej mamie tak mówi (ma też problemy z krwawieniami - mama go już olała i też się zapisała do tej "super" lekarki). Gwizdak, a może Mrówka jej po prostu nie pamięta? Bo mojej ekssąsiadki córka miała 5 lat, jak się wyprowadzałam, a po dwóch latach, gdy zaszłam po coś przy okazji wizyty u mojej mamy, wołała swoją mamę "mamo, jakaś pani o ciebie pyta" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko te cantedeskie mogłyby nie być tak uciachane na krótko - mocno to proporcje zaburza... Naj ja nie wiem jak to jest z tą endometriozą, wiem tylko, że ta moja znajoma opowiadała, że niby wszystko było super a ciągle miała krwawienia i plamienia :/ W każdym razie nie daj się odesłać z kwitkiem - później będzie bardziej pod górkę - uwierz, że nie chcesz zaliczyć tego co teraz mam na głowie ja ![]() Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2013-04-09 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jovi ![]() Powiem Wam, że Turbo to jest TO - człowiek nie ma czasu podczas tych ćwiczeń, by myśleć, tempo jest mega ![]() ![]() Idę oglądać GOT ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie bym sobie rękę dała uciąć, że nie pamięta, ale po jej reakcji zmieniłam zdanie - ona nie jest nieśmiała. Do obcych ludzi się śmieje, opowiada im coś, przedstawia mnie, że jestem jej mamą ![]() W ogóle jestem zdziwiona, bo się ostatnio śmiałam, że ona nie pamięta świata jak jest ciepło i że pewnie myśli, że tak jak jest teraz to jest zawsze ![]()
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i dobranoc tyle mogę powiedzieć
![]() byłam na randce z tz i kupiłam sobie parę balsamów (do biustu, cellulit) zauważyłam że bardzo schudły mi ręce i skóra obwisa - jakie ćwiczenia będą dobre by sie tego pozbyć? choji - ja moge polecić sklep internetowy, za 160 zł z wysyłką stworzysz sobie wygodne buty dokładnie jakie chcesz, a takie na pewno. Można oddać gdyby coś nie pasowało ![]()
#4457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak serio to moja siostra ma taką pamięć - dokładnie pamięta np. wydarzenia z czasów, gdy miała 2 latka. I np. takie mi utkwiło w pamięci. Mama rozmawiała kiedyś na nk bodajże z taką daleką krewną, miały się spotkać. Mama mówi: "Cieszę się, wieki się nie widziałyśmy, jeszcze jedynaczką byłaś (mówi do mnie ;P)". na co moja siostra: "Nie, mamo, ciocia Zosia była u nas ostatni raz, gdy mieszkaliśmy przy Bielskiej, więc ja byłam wtedy na świecie na pewno, pamiętam" - i to okazuje się prawdą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale u Ciebie sytuacja jest inna - Ty masz plamienia a to jest wyraźny sygnał, że coś wybitnie nie jest w porządku. W każdym razie WALCZ ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja co prawda mam pierwsze wspomnienie z czasu jak miałam 1,5 roku: leżę, nad sobą widzę zielone liście, przenoszę wzrok i widzę jak zza domu wychodzi mama z dzieckiem na rękach. I mama potwierdza - kładła mnie spać pod orzechem u nas w ogródku latem, więc mogłam widzieć liście, no i nosiła brata ![]() ![]()
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy zniknęły - chwilowo są zahamowane, ale jestem dopiero w trakcie drugiego po tabsach - jeszcze się wszystko zdąży posypać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie, że uruchamiają się wspomnienia z dzieciństwa, też tak chcę ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Zakorzenienie
|
Zadziwiające, że wszyscy oprócz mnie są tacy jednomyślni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4464 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cały czas maluje i nic to nie daje ![]() ![]() Hoduj, hoduj...nie wiadomo kiedy założysz pierścionek ![]() A ja się łapię na tym, że szukam na palcach tż obrączki ![]() ![]() ![]() ![]() Nie używałam, spróbujje, dziękuje! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
MBZ♥
|
Rain Ty chyba dawno pejczykiem nie oberwałaś
![]() Naj, mam jak Twoja Siostra ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BYou jak Twoja gwiazdeczka? Pewnie śliczna jak mama ![]()
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Padam na twarz ![]() I po raz kolejny nienawidzę popołudniówek ![]() Naj współczuję... wiem co to znaczy użerać się z ginekologami, ja na szczęście teraz trafiłam na super babkę ![]() A powiedzcie mi odnośnie tych starań ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://www.google.co.uk/search?q=tr...B_TL0AXIhYD4Cw |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
kurcze a ja malo pamietam z dziecinstwa - jakos od przedszkola pamietam - i tez nie za duzo - jakies takie przeblyski - pamietam jakie piosenki z plyt rodzicow lubilam i takie tam ale jakichs sytuacji konkretnych to malo - wiecej pamietam od podstawowki....
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, odcinek 65
Ja też sporo pamiętam z dzieciństwa , m.in. choinki i donek baba jagi w żłobku
![]() Ech, w najgorszą pogodę muszę mieć zajęcia ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-04-10 o 07:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.