Zazdrośnice, odcinek 65 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-09, 20:26   #4441
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
Działa?
Maz mowi, ze dziala
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Jak czytam co Wam mówią ginekolodzy, to mam dwa spostrzeżenia:
1. nóż się w kieszeni otwiera.....
2. cieszę się że nigdy długo nie brałam tabletek....

Najka, nawet nie córy mi dały w kość, tylko życie Jakoś mi przyspieszyło strasznie ostatnio i nie nadążam.... Ale to dobrze, w końcu się coś dzieje

Pamiętacie moje przejścia z nianią, nie? Dzisiaj wychodząc na spacer z Mrówką ją spotkałam - akurat też wychodziła z domu. Moje wiecznie rozgadane, uśmiechnięte, pełne życia i radości dziecko spuściło głowę, zawstydziło się, i wyraźnie zasmuciło, a nianię obdarzyło spojrzeniem spode łba. Byłam pewna, że ona jej nie pamięta, to już prawie rok mija odkąd nasze drogi się rozeszły.

Szłyśmy kawałek razem, myśmy gadały, Mrówka w wózku nachmulona. Jak niania sobie już poszła, ja poszłam na pocztę. Mrówka w ogóle nie chciała wyjść z wózka. W końcu ją przekonałam, wzięłam na kolana i mówię do niej, bo widzę, że taka nieswoja: "co cioci się wystraszyłaś?" Ona, że tak. No to jej tłumaczę, że ciocia tylko na spacer wychodziła i przypadkiem się spotkałyśmy, ale to nie znaczy, ze ją zostawię gdzieś pojadę i że z nią będę cały czas i ze teraz pójdziemy na plac zabaw na koniki i będzie fajnie . I drugi raz w ciągu pół godziny przeżyłam mocne zdziwienie - myślałam, że tak gadam dla zasady. Ale Mrówka się na mnie spojrzała, uśmiechnęła się, dała mi buziaka i wróciła do normy. Wygląda na to, że zrozumiała. Jeśli nie wszystko dosłownie, to chociaż przekaz.

Fajnie tak Czuję od kilku dni, że mam z nią normalny ludzki kontakt
Ja takie cykle mialam juz przed tabletkami, wiec to nie jest raczej ich wina.
Myslisz ze Mrowka ma jakies zle wspomnienia zwiazane z niania, czy po prostu bala sie ze ja zostawisz?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 20:29   #4442
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Myslisz ze Mrowka ma jakies zle wspomnienia zwiazane z niania, czy po prostu bala sie ze ja zostawisz?
Myślę że złym wspomnieniem jest to, że zostawała sama z nią beze mnie. I teraz jak o tym myślę, to wiem, że ta niania po prostu nie była trafiona, że Mrówka jej nie polubiła. Ale nie obawiam się, że jej coś zrobiła - to było po prostu wtedy dla niej mega silne przeżycie.
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 20:30   #4443
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Jak czytam co Wam mówią ginekolodzy, to mam dwa spostrzeżenia:
1. nóż się w kieszeni otwiera.....
2. cieszę się że nigdy długo nie brałam tabletek....

Najka, nawet nie córy mi dały w kość, tylko życie Jakoś mi przyspieszyło strasznie ostatnio i nie nadążam.... Ale to dobrze, w końcu się coś dzieje

Pamiętacie moje przejścia z nianią, nie? Dzisiaj wychodząc na spacer z Mrówką ją spotkałam - akurat też wychodziła z domu. Moje wiecznie rozgadane, uśmiechnięte, pełne życia i radości dziecko spuściło głowę, zawstydziło się, i wyraźnie zasmuciło, a nianię obdarzyło spojrzeniem spode łba. Byłam pewna, że ona jej nie pamięta, to już prawie rok mija odkąd nasze drogi się rozeszły.

Szłyśmy kawałek razem, myśmy gadały, Mrówka w wózku nachmulona. Jak niania sobie już poszła, ja poszłam na pocztę. Mrówka w ogóle nie chciała wyjść z wózka. W końcu ją przekonałam, wzięłam na kolana i mówię do niej, bo widzę, że taka nieswoja: "co cioci się wystraszyłaś?" Ona, że tak. No to jej tłumaczę, że ciocia tylko na spacer wychodziła i przypadkiem się spotkałyśmy, ale to nie znaczy, ze ją zostawię gdzieś pojadę i że z nią będę cały czas i ze teraz pójdziemy na plac zabaw na koniki i będzie fajnie . I drugi raz w ciągu pół godziny przeżyłam mocne zdziwienie - myślałam, że tak gadam dla zasady. Ale Mrówka się na mnie spojrzała, uśmiechnęła się, dała mi buziaka i wróciła do normy. Wygląda na to, że zrozumiała. Jeśli nie wszystko dosłownie, to chociaż przekaz.

Fajnie tak Czuję od kilku dni, że mam z nią normalny ludzki kontakt

i będzie teraz już coraz większy kontakt super!
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 20:34   #4444
crozee
Zakorzenienie

przeleciałam na szybko i
najka, mysle,ze powinnas znalezc jakiegos dobrego lekarza. nie mowie, ze na nfz sa zli (bo moja jest genialna i na nfz tez przyjmuje),ale skoro lekarz bagatelizuje problem i mowi, ze taka uroda to cos nie halo.. moja mama tez tak miala, wieczne plamienia, praktycznie caly czas okres. musiała miec operacje i teraz jest ok.
co do tabletek to.. ja brałam bardzo krotko i tego i tak załuje, bo widze, co one robią z organizmem. a lekarze przepisuja tabletki jak cukierki bo maja z tego ogromne profity (wiem co mowie).. ale z drugiej strony własnie, moja mama (50 lat) musi brac teraz tabletki ze wzgledow zdrowotnych. wg badan najbardziej szkodliwe sa dla młodych dziewczyn, pozniej juz mniej. Ale to taka dygresja odnosnie ginekologow i tego co napisała Gwizdak, nie tyczy sie Ciebie Naj kurcze ale cos musi byc nie tak z organizmem, ze to tak długo juz trwa...
Gwizdak, fajnie jak dziecko rozumie Moj tez juz rozumie coraz coraz wiecej

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Myślę że złym wspomnieniem jest to, że zostawała sama z nią beze mnie. I teraz jak o tym myślę, to wiem, że ta niania po prostu nie była trafiona, że Mrówka jej nie polubiła. Ale nie obawiam się, że jej coś zrobiła - to było po prostu wtedy dla niej mega silne przeżycie.
ja sie coraz silniej utwierdzam w przekonaniu, jak wazne jest dla dziecka, ze w tych krytycznych dla rozwoju latach jest w domu z mamą.. nie potrafie tego wytłumaczyc jakos słowami, ale to widac.wydaje mi sie, ze przy rodzicach dziecko wiecej sie uczy, jest spokojniejsze, moze odkrywac swiat, nie stresuje sie.. potrzebuje bliskosci cały czas i nie wyobrazam sobie, zebym oddała dziecko na 9 godzin zeby samo z kims siedziało albo w złobku. uf, dobrze, ze nie musze miec takich problemów
Stary 2013-04-09, 20:36   #4445
raingirl
Zakorzenienie

Najka zmieniaj lekarza. Popatrz na mnie - dawałam sobie wciskać kit o "takiej mojej urodzie" tyle czasu, już nawet przy staraniach i co? Gdybym wcześniej poszła do innego lekarza to może teraz wszystko by trochę inaczej wyglądało.
Powiedz, kiedykolwiek miałaś jakąś diagnostykę w kierunku endometriozy? Ona też potrafi nie dawać wyraźnych objawów poza krwawieniami i plamieniami w środku cyklu - jedna moja koleżanka tak miała - szarpała się z lekarzami x lat aż w końcu się okazało :/
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 20:44   #4446
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margueri Pokaż wiadomość
Co się dzieje?

Znacie jakiś naprawdę skuteczny sposób na wzmocnienie paznokci???
Nic specjalnego... Po prostu znów był brzydki dzień, deszcz ze śniegiem, z TŻtem nadal szału nie ma i tak jakoś

A moim jedynym sposobem na mocne paznokcie jest ich ciągłe malowanie, ale ja obgryzam w czasie stresu więc się raczej nie znam za bardzo Choć od 2 miesięcy nie tknęłam i mam długaśne szpony, które już zaczynają mi przeszkadzać, hodowałam, żeby ładnie wyglądały do pierścionka, ale teraz.... się nie opłaca i niewygodnie
Stary 2013-04-09, 20:51   #4447
Kinqaa
Zakorzenienie

Odp: Zazdrośnice, odcinek 65

Jovi

Na wzmocnienie paznkoci polecam bardzo.odzywke Sally Hansen

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 21:04   #4448
peach_passion
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Zazdrośnice, odcinek 65

marg na paznokcie to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-paznokci.html
kiedyś jeszcze bardzo mi pomoglo to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...twardzacz.html
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 21:13   #4449
crozee
Zakorzenienie

http://followpics.com/va-jay-jay-flo...ferent-flower/ ciekawy bukiet
Stary 2013-04-09, 21:14   #4450
FioletowyAnanas
Zakorzenienie

Wróciłam z kina!

FioletowyAnanas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 21:17   #4451
Kinqaa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Zazdrośnice, odcinek 65

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
Faktycznie ciekawy

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 21:18   #4452
najfajniejsza
Zakorzenienie

Pocytowałam, ale mi usunęło, więc ogólnie: Dziewczyny!

Wiecie, ja z biegiem czasu myślę, że to nie jest wina tabletek. Wiem, że to się pierwsze nasuwa, ale ja mam wrażenie, że to coś innego. Zobaczcie - tabletki zmieniałam w sumie 6 razy, po prawie 3 latach brania tych samych, idealnych, zaczęły się plamienia i wersja, że pewnie nie trzymają mi cyklu. Przy każdych kolejnych było to samo. Po odstawieniu miałam dwa cykle normalne i znów to samo. Więc być może to przez tabsy (choć mój lekarz twierdzi, że na pewno nie ), a być może właśnie coś hormonalnego?
Co do lekarza - teraz się zapisałam do babki na NFZ, która normalnie bierze prawie 200 zł za wizytę i podobno jest och i ach. Tylko długo się do niej czeka. Jak i ona mi nie pomoże (wizytę mam tuż przed Mazurami), to idę prywatnie na bank. To chore, ale cóż... P. mnie namawia i tak na prywatną wizytę, tylko ja się upieram.
Co do endometriozy - Rain, nie miałam żadnych badań poza usg. wewnętrznym i z zewnątrz, no i cytologią (cyt. ponad rok temu). Wszystko mam książkowe ponoć, macica piękna. A teraz podobno nie mam nawet nadżerki. Nie wiem, ale przy endometriozie to chyba są jakieś polipy czy cysty, nie? To chyba widać na usg.? W każdym razie żaden lekarz nie widział (było trzech). Ale moja mama endometriozę
Co do "takiej urody" - źle się wyraziłam. Nie powiedział mi tak, ale mojej mamie tak mówi (ma też problemy z krwawieniami - mama go już olała i też się zapisała do tej "super" lekarki).

Gwizdak, a może Mrówka jej po prostu nie pamięta? Bo mojej ekssąsiadki córka miała 5 lat, jak się wyprowadzałam, a po dwóch latach, gdy zaszłam po coś przy okazji wizyty u mojej mamy, wołała swoją mamę "mamo, jakaś pani o ciebie pyta"
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 21:26   #4453
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Lubię dodatki z piór w bukietach ślubnych
Tylko te cantedeskie mogłyby nie być tak uciachane na krótko - mocno to proporcje zaburza...

Naj ja nie wiem jak to jest z tą endometriozą, wiem tylko, że ta moja znajoma opowiadała, że niby wszystko było super a ciągle miała krwawienia i plamienia :/ W każdym razie nie daj się odesłać z kwitkiem - później będzie bardziej pod górkę - uwierz, że nie chcesz zaliczyć tego co teraz mam na głowie ja Przede wszystkim kompleksowe badanie hormonów - każdy w odpowiednim dniu cyklu, porządne usg i badania tarczycy (nie tylko TSH).

Edytowane przez raingirl
Czas edycji: 2013-04-09 o 21:30
Stary 2013-04-09, 21:36   #4454
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Naj ja nie wiem jak to jest z tą endometriozą, wiem tylko, że ta moja znajoma opowiadała, że niby wszystko było super a ciągle miała krwawienia i plamienia :/ W każdym razie nie daj się odesłać z kwitkiem - później będzie bardziej pod górkę - uwierz, że nie chcesz zaliczyć tego co teraz mam na głowie ja Przede wszystkim kompleksowe badanie hormonów - każdy w odpowiednim dniu cyklu, porządne usg i badania tarczycy (nie tylko TSH).
No właśnie chcę wymusić badania hormonalne, ja mam przeczucie, że to coś z hormonami jest zaburzonego... a jak mi powie, że najpierw mam się starać o dziecko, a potem ewentualnie porobimy badania, to mu powiem, że nie mam kiedy zajść w ciążę, bo przez większość miesiąca mam plamienia, które nie zachęcają ani mnie, ani partnera do współżycia, a jak już ich nie mam, to nieraz mój chłop jest w delegacji i szanse są nikłe. Poza tym nie chodzi tylko o ciążę, chcę być ZDROWA. a teraz na pewno nie jestem.

Jovi

Powiem Wam, że Turbo to jest TO - człowiek nie ma czasu podczas tych ćwiczeń, by myśleć, tempo jest mega O to mi chodziło, wypociłam się jak nigdy
Idę oglądać GOT
Stary 2013-04-09, 21:36   #4455
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:

ja sie coraz silniej utwierdzam w przekonaniu, jak wazne jest dla dziecka, ze w tych krytycznych dla rozwoju latach jest w domu z mamą.. nie potrafie tego wytłumaczyc jakos słowami, ale to widac.wydaje mi sie, ze przy rodzicach dziecko wiecej sie uczy, jest spokojniejsze, moze odkrywac swiat, nie stresuje sie.. potrzebuje bliskosci cały czas i nie wyobrazam sobie, zebym oddała dziecko na 9 godzin zeby samo z kims siedziało albo w złobku. uf, dobrze, ze nie musze miec takich problemów
myślę dokładnie to samo
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Gwizdak, a może Mrówka jej po prostu nie pamięta?
no właśnie bym sobie rękę dała uciąć, że nie pamięta, ale po jej reakcji zmieniłam zdanie - ona nie jest nieśmiała. Do obcych ludzi się śmieje, opowiada im coś, przedstawia mnie, że jestem jej mamą I do tej niani też tak dzisiaj zaczęła, ale przestała w momencie jak tamta się odezwała. Normalnie, jak nie to dziecko z sekundy na sekundę.

W ogóle jestem zdziwiona, bo się ostatnio śmiałam, że ona nie pamięta świata jak jest ciepło i że pewnie myśli, że tak jak jest teraz to jest zawsze A tymczasem zaprowadziła ostatnio moją mamę w miejsce, gdzie latem zawsze pies stał przy siatce u sąsiadów i oznajmiła, żeby jej "dać hau". Czyli coś jednak pamięta.
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2013-04-09, 21:42   #4456
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Dzień dobry i dobranoc tyle mogę powiedzieć

byłam na randce z tz i kupiłam sobie parę balsamów (do biustu, cellulit)
zauważyłam że bardzo schudły mi ręce i skóra obwisa - jakie ćwiczenia będą dobre by sie tego pozbyć?

choji - ja moge polecić sklep internetowy, za 160 zł z wysyłką stworzysz sobie wygodne buty dokładnie jakie chcesz, a takie na pewno. Można oddać gdyby coś nie pasowało

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 21:42   #4457
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
myślę dokładnie to samo

no właśnie bym sobie rękę dała uciąć, że nie pamięta, ale po jej reakcji zmieniłam zdanie - ona nie jest nieśmiała. Do obcych ludzi się śmieje, opowiada im coś, przedstawia mnie, że jestem jej mamą I do tej niani też tak dzisiaj zaczęła, ale przestała w momencie jak tamta się odezwała. Normalnie, jak nie to dziecko z sekundy na sekundę.

W ogóle jestem zdziwiona, bo się ostatnio śmiałam, że ona nie pamięta świata jak jest ciepło i że pewnie myśli, że tak jak jest teraz to jest zawsze A tymczasem zaprowadziła ostatnio moją mamę w miejsce, gdzie latem zawsze pies stał przy siatce u sąsiadów i oznajmiła, żeby jej "dać hau". Czyli coś jednak pamięta.
o ja Cię! to może Twoja córka będzie jedną z tych osób, co pamiętają poprzednie wcielenie, życie w łonie matki itp.
a tak serio to moja siostra ma taką pamięć - dokładnie pamięta np. wydarzenia z czasów, gdy miała 2 latka. I np. takie mi utkwiło w pamięci. Mama rozmawiała kiedyś na nk bodajże z taką daleką krewną, miały się spotkać. Mama mówi: "Cieszę się, wieki się nie widziałyśmy, jeszcze jedynaczką byłaś (mówi do mnie ;P)". na co moja siostra: "Nie, mamo, ciocia Zosia była u nas ostatni raz, gdy mieszkaliśmy przy Bielskiej, więc ja byłam wtedy na świecie na pewno, pamiętam" - i to okazuje się prawdą
Stary 2013-04-09, 21:43   #4458
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie chcę wymusić badania hormonalne, ja mam przeczucie, że to coś z hormonami jest zaburzonego... a jak mi powie, że najpierw mam się starać o dziecko, a potem ewentualnie porobimy badania, to mu powiem, że nie mam kiedy zajść w ciążę, bo przez większość miesiąca mam plamienia, które nie zachęcają ani mnie, ani partnera do współżycia, a jak już ich nie mam, to nieraz mój chłop jest w delegacji i szanse są nikłe. Poza tym nie chodzi tylko o ciążę, chcę być ZDROWA. a teraz na pewno nie jestem.
Gdyby to była tylko sprawa dłuższych cykli to pewnie większość lekarzy kazałaby się starać co najmniej rok (jeszcze raz to usłyszę gdzieś i chyba komuś wpier... ). W ogóle niestety u nas się potwornie olewa te sprawy i później wychodzi na to, że najpierw para się bez skutku stara długi czas, później dopiero się zaczyna leczenie, a często w tym czasie już jest tak spirala nakręcona, że dalej nic z tego.
Ale u Ciebie sytuacja jest inna - Ty masz plamienia a to jest wyraźny sygnał, że coś wybitnie nie jest w porządku.
W każdym razie WALCZ !
Stary 2013-04-09, 21:45   #4459
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
o ja Cię! to może Twoja córka będzie jedną z tych osób, co pamiętają poprzednie wcielenie, życie w łonie matki itp.
a tak serio to moja siostra ma taką pamięć - dokładnie pamięta np. wydarzenia z czasów, gdy miała 2 latka. I np. takie mi utkwiło w pamięci. Mama rozmawiała kiedyś na nk bodajże z taką daleką krewną, miały się spotkać. Mama mówi: "Cieszę się, wieki się nie widziałyśmy, jeszcze jedynaczką byłaś (mówi do mnie ;P)". na co moja siostra: "Nie, mamo, ciocia Zosia była u nas ostatni raz, gdy mieszkaliśmy przy Bielskiej, więc ja byłam wtedy na świecie na pewno, pamiętam" - i to okazuje się prawdą
no nieźle.....

Ja co prawda mam pierwsze wspomnienie z czasu jak miałam 1,5 roku: leżę, nad sobą widzę zielone liście, przenoszę wzrok i widzę jak zza domu wychodzi mama z dzieckiem na rękach. I mama potwierdza - kładła mnie spać pod orzechem u nas w ogródku latem, więc mogłam widzieć liście, no i nosiła brata . W ogóle teraz mam jakieś takie migawki z dzieciństwa. Np. jak Mrówce smaruję buzię kremem ochronnym przed wyjściem z domu, to pamiętam jak moja mama mi smarowała buzię
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2013-04-09, 21:46   #4460
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Gdyby to była tylko sprawa dłuższych cykli to pewnie większość lekarzy kazałaby się starać co najmniej rok (jeszcze raz to usłyszę gdzieś i chyba komuś wpier... ). W ogóle niestety u nas się potwornie olewa te sprawy i później wychodzi na to, że najpierw para się bez skutku stara długi czas, później dopiero się zaczyna leczenie, a często w tym czasie już jest tak spirala nakręcona, że dalej nic z tego.
Ale u Ciebie sytuacja jest inna - Ty masz plamienia a to jest wyraźny sygnał, że coś wybitnie nie jest w porządku.
W każdym razie WALCZ !
Dzięki mam nadzieję, że u Ciebie już problemy z cyklami zniknęly
Stary 2013-04-09, 21:48   #4461
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki mam nadzieję, że u Ciebie już problemy z cyklami zniknęly
Nie wiem czy zniknęły - chwilowo są zahamowane, ale jestem dopiero w trakcie drugiego po tabsach - jeszcze się wszystko zdąży posypać.
Stary 2013-04-09, 21:49   #4462
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
no nieźle.....

Ja co prawda mam pierwsze wspomnienie z czasu jak miałam 1,5 roku: leżę, nad sobą widzę zielone liście, przenoszę wzrok i widzę jak zza domu wychodzi mama z dzieckiem na rękach. I mama potwierdza - kładła mnie spać pod orzechem u nas w ogródku latem, więc mogłam widzieć liście, no i nosiła brata . W ogóle teraz mam jakieś takie migawki z dzieciństwa. Np. jak Mrówce smaruję buzię kremem ochronnym przed wyjściem z domu, to pamiętam jak moja mama mi smarowała buzię
takie wspomnienie numero uno to też mam z okresu 1,5 roku. ale włąsnie moja siostra miażdży mnie liczbą tych wspomnień i ich rzetelnością to nie są chwilowe migawki, tylko tak jakby scenki. nie wiem, jak to opisać np. pamięta, że była ciocia, bo przy niej kucała.
Fajnie, że uruchamiają się wspomnienia z dzieciństwa, też tak chcę

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Nie wiem czy zniknęły - chwilowo są zahamowane, ale jestem dopiero w trakcie drugiego po tabsach - jeszcze się wszystko zdąży posypać.
weź przestań! będzie dobrze
Stary 2013-04-09, 21:54   #4463
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:

weź przestań! będzie dobrze
Zadziwiające, że wszyscy oprócz mnie są tacy jednomyślni
Stary 2013-04-09, 21:54   #4464
margueri
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Nic specjalnego... Po prostu znów był brzydki dzień, deszcz ze śniegiem, z TŻtem nadal szału nie ma i tak jakoś

A moim jedynym sposobem na mocne paznokcie jest ich ciągłe malowanie, ale ja obgryzam w czasie stresu więc się raczej nie znam za bardzo Choć od 2 miesięcy nie tknęłam i mam długaśne szpony, które już zaczynają mi przeszkadzać, hodowałam, żeby ładnie wyglądały do pierścionka, ale teraz.... się nie opłaca i niewygodnie
Masakra z tym śniegiem, ale dobrze, że u mnie już go nie ma i oby nie wrócił!Mój tż też dzisiaj był dziwny, ale ja to zwalam na zmęczenie i ogólne samopoczucie...
Cały czas maluje i nic to nie daje a wręcz mam wrażenie, że jak mam "gołe" paznokcie to że są lepsze...od ok tygodnia czasu mam jak z papieru, strasznie się łamią
Hoduj, hoduj...nie wiadomo kiedy założysz pierścionek

A ja się łapię na tym, że szukam na palcach tż obrączki pasowałaby mu obrączka

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Na wzmocnienie paznkoci polecam bardzo.odzywke Sally Hansen
Nie używałam, spróbujje, dziękuje!

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
Tą pierwszą tą znam, nic nie daje tego utwardzacza nie znam, muszę spróbować, dziękuje!

Cytat:
Dzieci więcej pamiętają i rozumieją, niż nam się wydaje...

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 21:59   #4465
BYou
MBZ♥

Rain Ty chyba dawno pejczykiem nie oberwałaś

Naj, mam jak Twoja Siostra też pamiętam całe sekwencje sytuacyjne z wczesnego dzieciństwa Mamie czasem szczęka opada
BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 22:05   #4466
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Rain Ty chyba dawno pejczykiem nie oberwałaś

Naj, mam jak Twoja Siostra też pamiętam całe sekwencje sytuacyjne z wczesnego dzieciństwa Mamie czasem szczęka opada
ja za to nie pamiętam prawie niczego

BYou jak Twoja gwiazdeczka? Pewnie śliczna jak mama Pokażesz kiedyś zdjęcie?

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 22:28   #4467
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Dobry wieczór!

Padam na twarz

I po raz kolejny nienawidzę popołudniówek

Naj współczuję... wiem co to znaczy użerać się z ginekologami, ja na szczęście teraz trafiłam na super babkę

A powiedzcie mi odnośnie tych starań Czuję, że w przyszłości ten temat mnie nie ominie, więc chciałabym wiedzieć... Dopiero po roku starań można robić badania na bezpłodność itd. tak?? Ale chodzi o rok jakiś udokumentowanych starań czy mogę iść do lekarza powiedzieć, że staram się z tż-tem już rok i nic nie wychodzi... i on mi wtedy da skierowanie na badania? Jak to jest?
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-10, 00:17   #4468
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
Dzień dobry i dobranoc tyle mogę powiedzieć

byłam na randce z tz i kupiłam sobie parę balsamów (do biustu, cellulit)
zauważyłam że bardzo schudły mi ręce i skóra obwisa - jakie ćwiczenia będą dobre by sie tego pozbyć?

choji - ja moge polecić sklep internetowy, za 160 zł z wysyłką stworzysz sobie wygodne buty dokładnie jakie chcesz, a takie na pewno. Można oddać gdyby coś nie pasowało
Wszystkie ćwiczenia na triceps
https://www.google.co.uk/search?q=tr...B_TL0AXIhYD4Cw
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 00:33   #4469
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

kurcze a ja malo pamietam z dziecinstwa - jakos od przedszkola pamietam - i tez nie za duzo - jakies takie przeblyski - pamietam jakie piosenki z plyt rodzicow lubilam i takie tam ale jakichs sytuacji konkretnych to malo - wiecej pamietam od podstawowki....
Stary 2013-04-10, 07:03   #4470
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline
Odp: Zazdrośnice, odcinek 65

Ja też sporo pamiętam z dzieciństwa , m.in. choinki i donek baba jagi w żłobku i to że miałam robaka w jedzeniu :p
Ech, w najgorszą pogodę muszę mieć zajęcia

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2013-04-10 o 07:04
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości