|
|
#1561 | ||||
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Jeszcze nie. Paskudnie długo się czeka na wizytę - zdecydowałam się na denta Polly, bo opinie o nim w necie są więcej niż zachęcające. Ale przynajmniej już się uspokoiłam, dotarło, że nie umieram ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że już się podgoiło Cytat:
Ciekawe, czy biorą pod uwagę, że mogą dostać łupnia także od Wielkiego Żółtego Brata ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A co do Krakowa - to co Cię interesuje? Zabytki, widoki, historia, przyroda? Red!!! Wlazłam na Twoją historię włosową u Anwen i: jak Ty cudownie wyglądałaś na swoim ślubie! O włosach i figurze już nie piszę, bo zazdroszczę (ale pozytywnie) od dawna. (Uprasza się o wybaczenie nadmiaru serduszek i wykrzykników - ale rzadko wpadam w taki zachwyt, musiałam to jakoś oddać). Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-04-09 o 19:01 |
||||
|
|
|
#1562 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#1563 |
|
BAN stały
|
Red - ja bym też Kruszynkę przycisnęła
Już kiedyś była jakaś historia z zablokowanym wizażem ![]() btw - gdzie kupię ten słynny Jantar? najlepiej stacjonarnie Mam info dla miłośniczek mleczka Powitanie z Afryką Bielendy! Ma ono nowe opakowanie, w końcu jakieś sensowne, z pompką! (może to już stary news, ale dopiero dziś zauważyłam)
|
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetna sukienka Apteki zielarskie. Czasem też bywa w zwyklych, ale 95% w zielarskich. A..i nie daj sobie wcisnąć mgiełki Jantarowej w sprayu. |
|
|
|
|
#1566 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o! kiedy idziesz? mnie na odmiane troche podpadł ostatnio , ale moze to juz taki urok mojego zembowego próchna ze nia ma na niego mondrych ![]() w kazdym razie zastanawiam sie czy po raz kolejny nie zmienic dentysty w sumie po 15 stu wizytach miał mi sie prawo znudzic co nie? ![]() Cytat:
moj TZ mowi to samo..i nie idziemy... prawde mowiac ja nie mialam pojecia o tym ![]() Cytat:
ja polecam wystawe w schindlerze i mocak i ogród doswiadczeń
|
|
|
#1567 | ||||||||
|
Mother of Cats
|
W końcu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
po wielokroćCytat:
Boję się dentystów ![]() Cytat:
Cytat:
A skąd dokąd ten ping? Z Twojego kompa do routera czy z Twojego kompa do jakiejś strony, np. onetu? M. sugeruje zrobienie trzech pingów: - z Twego kompa na router (tu powinien być poniżej 1 ms), - z Twego kompa na jakiś serwer (np. onet) - z routera na ten sam serwer. Po ewentualnych różnicach w tych trzech pingach, można wnioskować, na którym odcinku jest problem (lokalnie czy dalej na sieci). A jeśli chcesz sprawdzić, czy Kruszynka Ci nie przyciął pasma, to takie info będzie na routerze w zakładce w rodzaju quality of service (QoS), bo tam są reguły określające kolejkowanie pakietów ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
Pierwsza wizyta. Zarezerwowałam od razu trzy, wszyćkie na maj, bo w czerwcu gość ma mieć urlop. (I rozkminiam, czy jednak nie pójść gdzieś szybciej, ale z drugiej strony nie chcę eksperymentować, bo fajnie by było tego zęba uchronić przed nicością )Co do podpadania - nie strasz Co zrobił?Cytat:
![]() Schindler jest genialny A do mocaku - wstyd się przyznać - jeszcze nie dotarłam
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-04-09 o 20:03 |
||||||||
|
|
|
#1568 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a wiesz co? moge ci podarować termin na 9 maja rano, bo chyba nie pójde..ostatnio byłą afera w robo o plątanie sie po lekarzach w godzinach pracy a jeszcze musze rentgen pyknąć kiedys w g. pracy![]() co do terminów...jak ja usiłowałam zacząć moje chodzenie po dentach to dzwoniłam do kilku tych lepszych i u wszystkich były terminy na miesiac do trzech...wiec to standart raczej..nawet u nojej osiedlowej sie czekało 2-3 tyg
|
|
|
#1570 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1572 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bosz, wszyscy chodzą do dentysty, też muszę iść Cytat:
Cytat:
czy to się kiedyś skończy? u mnie na szczęście zimy brak, ale pewnie właśnie zapeszyłam ![]() Cytat:
a Kruszynka co na to? nie wkurza się że nie działa? Wróciłam od lekarza, opatrunek zmieniony, kolano wygląda względnie ok, nawet punkcji nie miałam )
|
||||
|
|
|
#1573 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Melk, ten Jantar wcale nie jest taki super. Stacjonarnie nie wiem ale bywa na DOZie. Cytat:
A jak się to sprawdza? Kruszyna mi pomógł jak wrócił, znaleźlim dwa wirusy, posprzątalim na dysku i chwilowo śmiga. Ale co dziwne zawsze wieczorami smiga, zobaczymy jak jutro w dzień. I u niego muszę sprawdzić za dnia a jakby coś dzwonić do Vectry :/ |
||||
|
|
|
#1574 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka nasza uroda ![]() ![]() w tym regionie kraju naszego to norma - kontynetalny klimat się nie dziw Cytat:
2. ech, miałam to samo jak przeczytałam o tem w sieicuni , ale brat chuopina już był zakupił biletony - może dasię odsprzedać - ja tego akurat do szczęścia nie potrzebuję, mnie to nie jara nic a nic, mnie frapował wspólny wypad i jeszcze inni znajomi - pogadam z nimi może się uda zmienić plany na co inne hmmm sztuka? przyroda, widoki, ciekawostki - z tą historią i zabytkami tak wybiórczo mocno, ale sztuka, arichitektura, nowinki jakieś modernistyczne ![]() coś sobie poszukamy wyjzad planowany an drugą połowę maja - jest czas eee Obraz zapachu powinien zostać Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1575 |
|
Nindżopesz
|
U niego działa
|
|
|
|
#1576 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zapomnialam sie pochwalic ze kupiłam sobie cudny ( w moim mniemaniu) sweterek w berszce ło taki:
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...elementami/251 ofkors czarny nie biały
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-04-09 o 23:32 |
|
|
|
#1577 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
fajny! ja sobie właśnie zamówiłam u mamy na drutach ten mój wymarzony metaliczny, na którego pożałowałam niegdyś 120 zł w reserved. okazało się, że ma niemal identyczną włóczkę |
|
|
|
|
#1578 |
|
grozi wypollizowaniem
|
skarbku-mam przelew-obawiam sie jednak ze moge wysłac najpredzej w poniedziałek
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś częściej hippisowałam ale teraz mi to jakoś nie leży ![]() zaszyłam się w czerni bo nic mi sie innego nie podoba - poza zielenią, granatem i stalowością, czasem śliwką i mam ubaw po pachy widząc zdruzgotane miny ludzi, że coś ze mną nie tak że tyle lat w żałobie chodzę - ludzie są pojjjepani równo - zero myślenia po prostu zero - nikt nie czai bazy że noszę się tak od nastolectwa, wszyscy wiedzą swoje lepiej i te rady ale nie myślisz o tym żeby może już wyjść z czarnego no jak tu się nie śmiać no jakostatnio z chuopem bylim i zanabylim kiecki czarne i czarno białe - outlet vero moda nie mam lincza a za żadne pieniądze na sobie nie pokażę no i on tak nieśmiało na sklepie - kurde znów czarne ? ja mu na to - a weź się rozejrz i pokaż mi ładne nie-czarne - cokolwiek, za jakikolwiek pieniondz nie znalazł nic nie powiem, są fajne kremowe, białe itp - ale to raczej dla brunetek
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-10 o 00:24 |
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, Rejcz, że na zajęcia przychodziła dziewczyna i strasznie mi się podobał jej sposób ubierania i kolory.
Zapytałam ją wreszcie, z pozycji tłumoka - co ona robi, że jest tak fajnie? A ona na to : pozbyłam się WSZYSTKICH czarnych rzeczy, butów też. (a ja się wówczas nosiłam tylko na czarno + ew. dżinsy) Dla mnie jej wyznanie było szokujące. I ja też tak zrobiłam - długo to trwało, chyba z rok? Dopiero potem włączyłam do ubrań trochę czerni
|
#1581 |
|
Wtajemniczenie
|
Melk, ja zamówiłam w necie, a odebrałam wczoraj w aptece, polecam
I dzień dobry, choć właściwie to niedobry on jest - trzeci dzień z migreną Sama nie wiem, po co do pracy pójdę, bo z pracowaniem będzie kiepsko
|
|
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na mnie kolorowo - nie jest fajnie a i jeszcze istotny element - Ty lubisz być widoczna - a czasem wręcz powinnaś - vide wystawy ja wręcz przeciwnie - najszcześliwsza czuję się jak nikt na mnie nie patrzy i pomykam ulicami niczym duch
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-10 o 10:46 |
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#1584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biały też by mógł być (to drugi kolor który rozważam po czarnym ewentualnie ) Cytat:
![]() na pewno będzie porządniej zrobiony niż z sieciówki Znad lekko przymglonego słońca |
||
|
|
|
#1585 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Po całości. Oprócz granatu, ja jeszcze lubię kawowy, bordowy i fioletowy ale jednak lepiej czuję się w czerni (albo zieleni). Też nie lubię kiedy ktoś się na mnie patrzy - ale z bliska, lubię natomiast pomykać niczym zjawa w powłóczystościach albo zjawa na patykowatych nóżkach i wtenczas zwracać uwagę ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
Może masz za mało nawilżoną/natłuszczoną skórę albo formuła Ci nie pasuje i robi tynk. Nie mają tego odcienia w innych formułach, mniej tapetująco-kryjąco-sucho-matujących-czy coś? Spróbuj nakładać mało i tylko tam gdzie trzeba dociapać więcej, albo spryskać hydrolatem/wodą przegotowaną po nałożeniu. Ale ja bym jednak obstawiała szukanie innej formuły. |
||
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
A propos dyskusji o kolorach to jestem na 90% zdecydowana na sukienkę na wesele siostry (taki sajl sobie umyśliłam i znalazłam), ale nie wiem jaki kolor wybrać
Tym razem czarny odpada, bo mam być świadkową, jakoś tak mi nie pasuje, mimo że zazwyczaj się nie przejmuję takimi konwenansami Myślę pomiędzy stalową a fioletową:
|
|
|
|
#1587 | |
|
Nindżopesz
|
Jeszcze pragnę napisać, że nakładałam wczoraj cassję na włosy i sprała mi rudy
Zarówno hennę jak i farbę więc jeśli komuś zależy na odrudzeniu się to polecam (Pin?), heh.Potem do 1 w nocy poprawiałam się henną no i dzisiaj mam odcień miedziano-czerwonawy z którym czuję się jak własna ciotka. Ale cóż czynić, taki lajf Przynajmniej w miarę równo pokryła wszystkie odcienie rudości, brązu i blondu, które powoli zaczynały się ujawniać.---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1588 | |||||||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Choć w sumie nie powinnam się dziwić, do ginegolożki czekam minimum 2-3 tygodnie, do fryzjera tak samo (choć tu akurat cud się stał i dzisiaj zdołałam się wstrzelić w lukę w przyszły poniedziałek). Cytat:
Cytat:
![]() A wirusy - a fuj! Cytat:
![]() Cytat:
![]() - Mocak - sztuka współczesna - gmach główny Muzeum Narodowego - m.in. sztuka polska XX w. (Boznańska, Pankiewicz, Malczewski, Dunikowski, Witkacy, chwistek itd.), galeria rzemiosła artystycznego (stroje, naczynia, meble itp.) + wystawy czasowe - Galeria malarstwa w Sukiennicach - malarstwo i rzeźba XIX w. z przyległościami - Pałac biskupa Erazma Ciołka - sztuka dawnej Polski (XII-XVIII w.), sztuka cerkiewna, malarstwo i rzeźba przed rozbiorowe - Muzeum Archidiecezjalne - m.in. sztuka sakralna XIII-XIX w. - Kamienica Szołajskich - sztuka Młodej Polski - kościół Franciszkanów - przed wszystkim witraże Wyspiańskiego (Kamena była zachwycona) - Dom Mehoffera - no wiadomo + muzeum biograficzne/wnętrz - Dom Matejki - imo bardziej muzeum biograficzne/wnętrz, ale siłą rzeczy trochę szkiców i prac jest - może Manggha? - z japońska - może galeria Mleczki na Sławkowskiej (blisko Galilu ) - ciekawe wystawy bywają w Miedzynarodowym Centrum Kultury przy Rynku Głównym; widzę, że od 26 IV mają coś o ciekawej nazwie "Praca kobiety nigdy się nie kończy" ![]() przyroda: - ogród botaniczny - ew. Muzeum Przyrodnicze po widoki można wleźć na: - taras Sukiennic - Wieżę Ratuszową (wysokie schody, kolana bolą) - wieżę kościoła Mariackiego (o ile już będzie otwarta) - w dzień powszedni na ostatnie piętro Akademii Muzycznej, tam jest baro-restauracja (przyzwoite żarcie w przyzwoitych cenach) z tarasem - Kopiec Krakusa (na Podgórzu, tj. w dzielnicy za Wisłą) - oraz do balonu ("zacumowany" nad Wisłą) Ciekawostki: - moja ulubiona, czyli zegar grający i z ruszającymi się figurkami na dziedzińcu Collegium Maius (o 11.00, 13.00, 15.00 i chyba 17.00) - Ogród Profesorski przy Collegium Maius - można zrobić kilka doświadczeń fizycznych na umieszczonych tam urządzeniach + milion rzeczy typu: tu wykonywano wyroki śmierci (kat, topór itp.) albo tu był targ rybny i działał na nim średniowieczny "sanepid" tak i tak. Cytat:
)Cytat:
A teraz oodalam się w celu zmycia oleju oraz wzięcia się do roboty ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
Chyba że we fiolecie Ci bardziej do twarzy. |
|||||||||
|
|
|
#1589 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja jeszcze dodam sztuka:
bunkier sztuki +cafe w nim sztuka "innego typu" teatr barakah sztuka dla ludu -podziemia rynku głprzyroda-las wolski +kopce byłe getto+kopiec krakusa+kamieniołom ciekawostki-pokaz wahadła Foucoulta w k PP
|
|
#1590 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Przynajmniej u mnie...Mnie też dziś boli, ale to chyba normalne przy takiej (za przeproszeniem) pogodzie... Co to, co to?? Się podekscytowałam!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

se myśle gópia baba co odmoczyć po co na co ? no i się dowiedziełam jak to odrywałam - of kors nie odmoczone 

Już kiedyś była jakaś historia z zablokowanym wizażem 

)

na zdjęciach zadowolonych ze swoich minerałów dziewczyn widzę wręcz fotoszopowy efekt a nie tak uwidocznione wszystko co be
, ale brat chuopina już był zakupił biletony - może dasię odsprzedać 
Sama nie wiem, po co do pracy pójdę, bo z pracowaniem będzie kiepsko
Tym razem czarny odpada, bo mam być świadkową, jakoś tak mi nie pasuje, mimo że zazwyczaj się nie przejmuję takimi konwenansami