|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
A już od kilku dni to siedziało tak we mnie.... cięzko mi było to wyznać na forum żeby mnie usunąć
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Tak, zostanę ![]() ![]() Edytowane przez kulbensikowa Czas edycji: 2013-04-10 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
Zakorzenienie
|
kulbensikowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3185 |
Zakorzenienie
|
przestań
![]() no niestety tak to jest z ta głupia kasą... my mamy ten problem z kasą jeśli chodzi o mieszkanie.. ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- wogóle mam takie nieskromne pytanie, czy mogę prosić o dostęp do poczty? ![]() ![]() ![]() jesli nie to cierpliwie poczekam :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3186 |
Wtajemniczenie
|
misia.. współczuję... no niestety szkoda tylko że w dzisiejszych czasach tak ciężko o tą kasę bo o pracę i godne zarobki też...
![]() Nie spałam już 4 noc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Masz się stąd nie ruszać nigdzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3188 |
Zadomowienie
|
a o co chodzi z tą pocztą?
![]()
#3189 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3190 |
Zadomowienie
|
#3191 | ||
Zadomowienie
|
velika co chcesz wiedzieć?
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3192 | |
Winter is coming
|
Cytat:
1 dzień musimy dojść na Rycerzową, tam nocleg. Potem chcemy iść z Rycerzowej na Krawcowy Wierch i tam nocować, trzeci dzień to trasa Krawcowy Wierch - Hala Miziowa, a 4 Hala Miziowa-Markowe Szczawiny. Szłaś którąś z tych tras? Bo nie wiem, czy będą lajtowe, czy jakiś większy hardkor, zwłaszcza ta ostatnia jest dość długa i się zastanawiam, czy przejdziemy ją w 1 dzień, z wszelkich opisów szlaków wynika, że damy radę, najwyżej wyjdziemy o 7 ze schroniska ![]() Problemem jest też dla mnie przejazd z Zawoi do Rycerki czy gdzieś w te okolice, żeby dostać się na szlak. Bo plan jest taki, żeby zostawić samochody w Zawoi i komunikacją dojechać na drugą stronę do Rycerki i tak ustawić trasę, żeby skończyć ją w Zawoi, do samochodu i do domu ![]() Kulbensikowa, tak mi przykro. Ale nie łam się, będzie dobrze, jak nie 2014, to 2015. Jesteście młodzi, dacie radę ![]()
![]() |
#3193 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ps. oglądałaś mecz Borussi ? Kurde końcówka była dobra ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3194 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3195 |
Zakorzenienie
|
cikulada - ale chamstwo z tą koleżanką!
Nie znoszę czegoś takiego ![]() Ja miałam ostatnio odwrotny problem. Moja grupa, 3 osoby miala zrobic projekt. Nie bylo mnie na zajęciach i jeszcze jednej koleżanki. Trzecia byla, caly czas mowila ze wie co zrobic, jak gdzie kiedy itd. Jak przyszło co do czego, umowilam sie z nia na robienie prezentacji, spóźniła się 2.5h (!!!) ja powiedziałam, że nie mam czasu, bo mowilam jej ze wychodze!!! Zrobilam w 30 minut prawie caly projekt, a ona tylko powtarzała po mnie swoje pomysły ![]() Koniec końców projekt nie był zrobiony zbyt dobrze. No ale ona NIE WIEDZIAŁA ![]() NABLA ma piękne suknie ![]() A jak któraś się wybiera do Krakowa na mierzenie, to się umówcie wcześniej ![]() Ja poszłam z koleżanką i niestety, nic nie zmierzyła, bo był tłumek umówionych PMek ![]() misia880, ale czadowy wyjazd Wam się szykuje ![]() ![]() ![]() say-hello, służba zdrowia w Polsce to istna porażka ![]() Ja wczoraj byłam u endokrynologa /prywatnie/. Pani doktor fantastyczna: miła, sympatyczna, zainteresowana człowiekiem, jego problemami, zrobiła obszerny wywiad, dostałam tabletki i zobaczymy, może waga trochę ruszy do przodu. kulbensikowa ![]() ![]() Ja już w pracy, ogarnęłam dostawę i formalności, a teraz relaks i popijam zieloną herbatkę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3196 |
Winter is coming
|
A właśnie, przez takie głupie laski nigdy nie znosiłam pracy w grupach, coś koszmarnego
![]()
#3197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kubensikowa ![]() ![]() ![]() Wenedka - niektore utwory, ktore bym chciala na msze: Wejscie Pana Mlodego z Mama, mojej mamy i tescia, rodzenstwa i chrzestnych: http://www.youtube.com/watch?v=2zx2IK4aAmQ Wejscie Panny Mlodej z Tata ![]() te dwie pierwsze pozycje sa do zamiany, nie wiem ktora bym chciala gdzie jeszcze ![]() Ofiarowanie - http://www.youtube.com/watch?v=gosY-...RbvXw&index=27 Komunia - chcialam Alleluja z Mesjasza Haendla, ale TZ sie nie zgodzil ![]() druga opcja http://www.youtube.com/watch?v=Ry4Bz...RbvXw&index=36 Uwielbienie - bardzo bym to chciala ale nie wiem co na to TZ http://www.youtube.com/watch?v=Cgovv...RbvXw&index=20 Wyjscie - oczywiscie marsz Mendelsona http://www.youtube.com/watch?v=dDjyL0ZjzpQ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3198 |
Zakorzenienie
|
No u nas koniec końców robiłam ja i ta druga, której też nie było
![]() Na dodatek ona wracała od siebie z domu do KrK, bo nie miała tam neta, a cały czas ta 'poinformowana' nam mówiła, że nie wystarczy projekt, MUSI być prezentacja ![]() A to po prostu miały być wypełnione dokumenty do projektu konkursu, tak jakbyśmy startowali w konkursie o dotację jako podmiot. Czyli WYPEŁNIĆ i tyle. Ja powymyślałam wszystko, ta miała tylko finanse uzupełnić i nazwę i co? Oczywiście finanse wypełniła ŹLE ![]() NIGDY więcej nic z nią nie robię. Z tą trzecią lubię robić, znamy się 4 lata, bo na licencjacie razem studiowałyśmy i wiem, że ona nie jest przesadnie nadgorliwa (takich też nie znoszę), ale też nie czeka aż jej zaliczenie z nieba spadnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3199 |
Zakorzenienie
|
na ten utwor sie przymierzam http://www.youtube.com/watch?v=mJ_fk...RbvXw&index=18 ale nie wiem ja ktora czesc...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3200 |
Zakorzenienie
|
u mnie bylo tak, że do ostatniego marca mieliśmy wysłać Prof prace na maila, no i koleżanka twierdziła, że ją ma i mi wyślę , ciągle dzowniłam to mówiła ze zraz wysle zaraz wyśle, skonczyło sie na tym, że OSTATNIEGO marca napisałam tą prace sama i mu wyslałam. a ona nawet nie raczyła odebrac odemnie telefonu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jednak jak tak patrzę na trasę to sądzę, że powinniście dać radę. Zależy tylko jak osoby, które będą z Tobą szły. Gdy ja szłam, to niektórzy byli po raz pierwszy na takiej wyprawie i wybraliśmy delikatniejszą trasę. Jeśli już chodziliście, mam na myśli także wyjścia jednodniowe, to powinniście dać radę. Mogę podesłać Ci listę, jaką ja wysyłałam znajomym, co należy zabrać. Co do dojazdu - do Żywca możecie dojechać spokojnie pociągiem. Z Żywca jeżdżą busy i autobusy. My tak dojechaliśmy i wiem, że do Rycerki też jeżdżą. PKS jest przy PKP - jeden przystanek, pozostałe przestanki PKS są po drugiej stronie (należy minąć butki z kwitami i jakimiś innymi artykułami). Jak coś śmiało pytaj! ![]() Ile to czasu - od pierwszego... Toś Ty jesteś jednym z fundamentów! ![]()
![]() |
#3202 |
Rozeznanie
|
misia aż zazdroszczę Ci tego wyjazdu
![]() ![]() ![]() say-hello no to jak tak wygląda normalny dzień ich pracy to się nie dziwię, że polska służba zdrowia wygląda jak wygląda, ehh... ![]() Chociaż mnie kiedyś młody pan doktor po badaniu przepraszał za to, że musiałam poczekać 15 minut. Nawet powód spóźnienia podał - musiał wrócić do domu się przebrać, bo się przewrócił i wpadł w kałużę ![]() ![]() ![]() kulbensikowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3203 |
Zakorzenienie
|
zobaczcie jakie fajne bolerko a la cos takiego http://lamariee.pl/suknie-slubne-col...odz-j6253.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#3204 | |||
Zakorzenienie
|
Witam Was w ten cudowny dzień! Co prawda u nas piździ ale kto by sie przejmował takimi głupotami
![]() mała czarna nie za dobrze ci? ![]() Dziewczyny z Warszawy - możecie polecić jakieś fajne nauki? Jak cos wiecie, to proszę dajcie mi znać najlepiej na priv. Dzisiaj wracam do wawy i mogę nie być w stanie nadrobić wszystkiego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie wiem jak to odkopałaś ale dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() say-hello no niestety, tak już się przyjeło, że lekarze robią ci łaskę w ogóle cię przyjmując. W sklepach zwyczje z PRL'u już jako tako zniknęły, z urzędami już jest lepiej, jednak lekarze mają nadal ten sam tok rozumowania. Ludzie powinni pisać skargi do dyrektora placówki, za każde takie przewinienie to może cos by si ruszyło. Klubensikowa ![]() Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-04-10 o 12:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Wtajemniczenie
|
Kulbensik kochany :-* Nawet nie mysl o opuszczeniu nas!
#3206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
coś "w stylu", ale jak dla mnie ten spray jest znacznie lżejszy niż fluid ![]() i tak jak było napisane gdzieś wyżej "działa cuda" ![]() ja w białych też nie chodzę, ale jakieś jasne, pastelowe czemu nie w lato ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3208 |
Zakorzenienie
|
fajnie brzmi. Rozumiem, że nadaje nogom kolor i trzeba popsikać dokładnie by nie było plam, tak? Szybko schodzi pod wodą?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() trzeba popsikać i dłonią rozetrzeć jak balsam, schodzi bez problemu przy pierwszym prysznicu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3210 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.