|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Na odrost 9%, na resztę 6%. Więc jaką farbę, koleston 10/16?
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Shizaxa dziękuję, jakoś chyba do tego doszłam
![]() Ninedin a się przeszłam, a co tam ładna pogoda była chciałam wsiąść w skm, ale bilet chyba trzeba było kupić w automacie, więc sobie darowałam, bo ja i sprzęty się nie lubimy ![]() wiecie co o godzinie 00:30 jakiś pijany koleś wydzwaniał mi do domofonu, no myślałam, że dziada czymś rzucę, nawrzeszczałam na niego i wyłączyłam domofon a tak w ogóle to cześć idę pakować telefon do kartonika i wysyłki
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
witam
nie wyspalam sie dzisiaj bo ocieplaja budynek i wierca jk porabani ![]() ale nie ma tego zlego...dzisiaj jest Matki Boskiej Pieniężnej Jak pomysle co musze kupic to az nie wiem czy mi wyplaty starczy
|
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozniej w lodowce narciarz jezdzi ale krem do twarzy miec musze ![]() a jeszcze stanik sportowy musze kupic, dwie pary butow, oplacic zamowienie z avonu, krem z filtrem, farbe ![]() a i tak pewnie kupie cos z poza listy
|
|
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
...i zawsze więcej potrzeb niż możliwości finansowych
ile jeszcze rzeczy na wiosnę potrzebuję wczoraj dostałam spodnie, muszę skrócić nogawki i lekko je zwęzić. Dziś lub jutro pasiak powinien przyjść![]() Kitka pytałam wcześniej o ten złoty łańcuszek, co będziesz wplatać w niego? Czytałam na blogu
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pakuję ten telefon, ale karton to kupiłam zarąbisty |
|
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
gazety pomięte najlepiej
No zastanawiam się właśnie nad kupnem torby - odstraszył mnie właśnie taki wielki złoty łańcuch, ale jakby coś tam wpleść to nie dawałoby tak po oczach ![]() Nie wiem czy można dostać coś skóropodobnego. Może uciąć stary pasek z innej torebki? i z niego zrobić
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze jak sobie przewiesisz przez ramię jak listonoszkę to będzie taki pojedynczy to już w ogóle nie będzie dawał po gałach ![]() właśnie tak patrzę na te swoje torebki i chyba nie mam nic takiego
|
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
inny model torebki miałam na myśli
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
u Ciebie na blogu wyczytałam pomysł z tym "czymś" wplatanym
i tak sobie pomyślałam, że podkradnę pomysł
|
#3373 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
Zapomniałam Wam powiedzieć że się przeziębiłam Wczoraj z 4 paczki chusteczek poszły, dzisiaj od rana już jedna, masakra jakaś Kicham jak szalona ![]() Szczerze mówiąc to nie wiem czy po tym kolestonie uzyskasz tak jasne włosy, Bunny by wiedziała ale nie wiadomo czy będzie dziś. Cytat:
Cytat:
A co lepsze- szukam sobie zawczasu aukcji na allegro, zapisuję je w ulubionych, a potem wszystko pokolei zamawiam Zawczasu robię też listę zakupów i obliczam co za ile i na co mi starczy Cytat:
Ale gazety to dobry pomysł |
|||
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
Upchałam papierzysk i już wysłałam
mam nadzieję, że dotrze cały
|
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym mieć taki kolor włosów: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1354195740
![]() Oby ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Bunny czy jest szansa że alfaparf 9.21 wyjdzie mi tak jak na palecie w tej aukcji: http://allegro.pl/alfaparf-evolution...134051055.html ? Bo 8.21 wydaje mi się zbyt ciemne
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-04-10 o 11:42 |
|
|
|
#3376 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja mam firefoxa i zadnej innej! mialam tez chrome ale jak pobieram pirackie rzeczy to gorzej mi idzie przerzucanei i odnajdywanie tego gdzie mi sie zapisalo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() uciekam na zakupy z lola
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
HEJ!
Cytat:
![]() a ubezpieczyłas przesyłkę ? tzn listem-paczką z zadeklarowana zawartością?
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nałożę to 9.21 z szósią powinnam uzyskać coś podobnego jak na tej aukcji all jest pokazane? Jeśli tak to pod koniec miecha robię tą alfą
|
|
|
|
|
#3379 |
|
Magda ;)
|
Hejo
ale mam zapierdziel ostatnio w pracy i jeszcze w piątek pierwsze kolokwium Iiii już nie wiem czym farbować te swoje włosy nie chcę już tego goldwella, ona tej dentystce JUŻ się zmył i nie podoba mi się już ten kolor ![]() Myślę czy nie zrobić jeszcze raz Wbisem albo Islande albo tym syossem 8,52 chcę kolor zbliżony do swoich naturali i przestaję farbować kłaki
|
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana naszego podkładu jeszcze nie ma, codziennie koło 12 latam do skrzynki i nic Mam nadzieję że do końca tego tyg nam przyjdzie i będę mogła Ci wysłać.. Jak coś to od razu dam Ci znać
|
|
|
|
|
#3381 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() a brałaś tą normalną przesyłkę czy tą za 2$? Te normalne chyba do 30 dni mogą iść ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Kylie mnie też korci prosta grzywka tylko taka w sumie rzadsza http://www.fryzury.net/fryzura/596-g...czek-z-grzywka i mam zamiar nosić z koczkiem, bo już nie mogę patrzeć na te swoje kłaki, obcięłabym znowu boba najchętniej,bo wtedy przynajmniej jakoś wyglądały, a tak to rozpuszczone mi się wywijają i długość taka do dupy ![]() a tak to może jakoś przetrwam zapuszczanie
|
|
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego już myślę czym będę robić końcem kwietnia.Brałam tą wysyłkę za 2$ i z tego co czytałam na necie powinna iść 1-5 dni roboczych
|
|
|
|
|
#3383 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#3384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez czasem zastanawiam sie nad na prawde banalnymi rzeczami ![]() jak ostatnio czytalam ulotke z jakiegos leku to bylo napisane 3xna dzien i tak mysle na dzien czy na dobe ![]() w sensie ze w nocy tez mam wstawac i brac czy tylko w dzien ![]() udanych łowów Cytat:
U mnie dzisiaj na dworze jest tak wilgotno,że jakbym miala ta grzywke to jak mop bym wygladala ![]() Dostałam wypłate a nie chce mi sie do miasta isc, bo w sumie przed chwila wrocilam, a musze kupic buty na co dzien i kilka pierdow jeszcze. Nie wiem moze pozniej sie przejde, ale jest tak zimno a ja mam tylko skorke na garba
|
||
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na bardzo ważną wiadomość z urzędu- siedzę, jak na szpilkach i nic nie ma
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- kylie ![]()
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj tam Nine ![]() Jak to mowi moj Tż jestem "wieczną zmarźliną" ![]() nie tak szczerze to u mnie jest w miare cieplo ale ja n prawde jestem straszny zmarzluch, a jeszcze ta wilgoc w powietrzu poteguje to uczucie
|
|
|
|
|
#3387 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co odkryłaś? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3388 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
Kylie okłamałaś Nine u nas zimno wiecznie chyba To co robimy razem grzywę? ![]() Moj TŻ też ma dziś wypłatę, chyba kliknę sobie koszulę jeansową ![]() Cytat:
![]() Odkryłam Dermacol tzn mam go już długo i używałam jako korektor, ale podkład mi się skończył, a nie miałam kiedy kupić i naciapałam cieniusieńką warstwę Dermacolu na calą buzię i jest mega ![]() powodzenia na egzaminie |
||
|
|
|
#3389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdasz na pewno ![]() Ja nawet teraz siedze w ocieplanych kapciach,swetrze, kamizelce i pije goraca herbate a i to jest mi tylko w miare ok ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
teraz co sie zepsulo ![]() Tak mnie korci ta grzywka ale jak patrze na ta pogode to jakos nie jestem przekonana,bo ja wiem jak ona bedzie wygladac ![]() ale jak sie zrobi cieplej to mysle ze sie skusze, tylko musi sloneczko wyjsc zebym miala motywacje. ale raczej ja zrobie ![]() a Ty chcesz teraz robic czy za jakis czas? |
||
|
|
|
#3390 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
u mnie dzisiaj nie pada,ale zimno jak nie wiem, a miała już w tym tygodniu wiosna być Zrobię chyba jak pofarbuję włosy to sobie od razu podetnę, tylko nie wiem kiedy pofarbuję, bo nie wiem czym mi się najbardziej podobasz tu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

ładna pogoda była 

i tak sobie pomyślałam, że podkradnę pomysł
Kicham jak szalona

a jak na gołą stopę? nie powinno tak być
chcę kolor zbliżony do swoich naturali i przestaję farbować kłaki