|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2014 - część III
Cytat:
![]() póki co ciesząc się spokojem umysłu uciekam w objęcia Morfeusza ![]() jutro już nie będzie tak łatwo ![]() Ciachowych!
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Ciachowych
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
|
#663 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde, jak ja dzisiaj tak w końcówce przeżywałam BVB to co dopiero jutro będzie
![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:26 ---------- Dobra...nie wytrzymałam i jadą fotki Uśmieszek Nie wiem czy nie było ale tego nigdy wiele ![]() Piszczu w akcji ![]() Ojj...ten Pan to go chyba za rąsię chciał złapać, nie dziwię mu się ![]() RADOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!! Brama Lewego )Brawooo A to super fajne !!! |
|
|
|
|
#664 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale spamuję
Nie ma to jak pisać sama ze sobą http://www.sport.pl/pilka/1,65041,13...#BoxSlotII3img - Ta bramka na 3:2 dla Borussi rzeczywiście padła ze spalonego (albo nawet dwóch), ale byłam pewna, że no Malaga nic nie zrobi, bo ich druga brama to był nie mniej perfidny spalony, a jednak ![]() Jak dla mnie spoko, warto takie sytuacje nagłaśniać i karać, o czym pisane było już wcześniej a'propos Barcelony, no ale te teksty "To nie piłka nożna, to rasizm!", "Nie mogliśmy awansować albo ktoś tego nie chciał", to jest już przegięcie, zresztą nie rozumiem, dlaczego uważają, że sędzia powinien być ukarany tylko za bramkę Borussi a Malagi nie
|
|
|
|
|
#665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Wiecie co, wczoraj godzinę jeszcze usnąć nie mogłam po tym meczu. Tak mnie emocje trzymały jeszcze ![]() Cytat:
Tak czy inaczej bez względu na kogo trafimy w półfinale to i tak będzie gorąco. Cytat:
|
|
|
#666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gol ze spalonego dla Malagi i Borussii czyli można powiedzieć że ,,jest sprawiedliwość"
|
|
|
#667 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam coś dla fanek Barcelony i Realu
![]() (może już było, ale ja nie widziałam, zresztą mega fajne i warto wrzucać )https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...78306994_n.jpg Wygląda na prawdziwe ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Noo, zgadzam się, ja to generalnie lubię Malagę i nie miałam jakichś mega konkretnych typów w tym meczu, ale Borussia jak dla mnie zagrała lepiej i należało im się |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#669 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.podstadionem.pl/pl/p/Okul...-Nunettes/1066 Przydałyby mi się na dzisiaj do oglądania meczu
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Ludzie, ale mam stresa |
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
czokled nie bój się
![]() Wrzucę parę obrazeczków z wczoraj ![]() 1. Krysia, nasz bohaterze http://24.media.tumblr.com/49213e248...kkj0o1_500.jpg2. za rączkę http://24.media.tumblr.com/d5aea5827...6fnao1_400.gif3. czułości Mou http://25.media.tumblr.com/77114af1f...n9neo1_250.gif 4. radość http://24.media.tumblr.com/998959d3f...iysso3_250.gif5. seria zdjęć na balkonie nie ma to jak oryginalność ![]() - http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...0118a268a5.jpg - http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...01f0d8b1c6.jpg - http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...0157f4279e.jpg
|
|
#671 |
|
Wtajemniczenie
|
1 godz., 56 min., 10 sek.
|
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Kobieto, wykończysz się
Masz meliskę?Jeszcze apropos wczorajszego meczu wypowiedział się Roberto Carlos: "Królewscy mieli na tyle pewny awans, że zawodnicy postanowili zapewnić w tym dwumeczu jeszcze odrobinę emocji." - rm.pl Tak, z pewnością to było celowe, żeby kibice o malo co nie padli na zawał
|
|
#673 |
|
Wtajemniczenie
|
Valdés, Alba, Adriano, Piqué, Alves, Sergio, Iniesta, Xavi, Villa, Cesc, Pedro
Rezerwowi: Pinto, Bartra, Montoya, Song, Thiago, Alexis, Messi Mam jakąś herbatę melisa - gruszka, ale chyba musiałabym wypić tego ze 2 litry żeby coś poczuć |
|
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
O, jednak Messi ławka
Ale mam nadzieję, że reszta podoła bez niego. Chyba, że wejdzie na chwilę chociaż?Mnie chyba nie będzie z Wami na wątku, ale meczyk obejrzę oczywiście i trzymam kciuki
|
|
#675 | |||
|
Zakorzenienie
|
hello!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() póki co na starcie mamy 4:2, czyli całkiem nieźle.. ![]() mam nadzieję, że te przewagę będziemy jedynie zwiększać ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- ajjj panowie już w tunelu! Vamos Barca!
|
|
|
#676 |
|
Wtajemniczenie
|
Lagaudia, ja też wypiłam tę herbatkę jednak
![]() Też nie wiem, czy się będę tu udzielać, jak coś to z telefonu chyba. Zresztą zobaczę.
|
|
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to solidny łyk meliski za powodzenie naszych! ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- już nam Cześka podcięli... ![]() wolny! ![]() achhh dobry strzał, ale minimalnie niecelnie ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- dobrze Valdes teraz!! ![]() brawo, że nie próbował tej piłki łapać bo by pewnie karny był.. ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- ajj ależ blokują te nasze strzały ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- nie możemy tak tracić piłki Pique!! ja bym proponowała, żeby Barca nie czekała, aż PSG wróci na swoją połowę tylko czadu panowiee noo!
|
|
|
#678 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Mundial 2014 - część III
Iniesta
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mundial 2014 - część III
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Messiego tam chyba nosi na ławce ![]() oj współczuję mu.. ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Villa Villa dawajj!! oby tak dalej a w końcu celownik zacznie działać prawidłowo
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie juz druga melisa leci
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja czekam, aż moja zacznie działać ![]() póki co ciśnienie 200! ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- ja nie mogę! Pedro boczna siatka! ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- uufff...!! PSG teraz miało całkiem dobrą okazję ale szczęście i dobra praca Valdesa, że to nie wpadło!!![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- VALDES!! mistrzowsko teraz!
|
|
|
#682 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chyba nie moge meczow ogladac
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Alves w końcu na boisku, miał jakiś problem z butami i zmieniał, wiązał kombinował w końcu jednak dotarł z powrotem!![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- ajj no i dlaczego tam nikogo nie było?!Villa by taką piękną asystę zaliczył..
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 |
|
Wtajemniczenie
|
No, nie mam juz sily
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Ole le ola la ser del Barca es lo millor que hi ha..na trybunach
![]() Barca czekamy na gola!!już 38 min.. Messi bidula paznokcie wszystkie obgryzie z tych nerwów ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- wdech,wyydech,wdech... ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- co oni tak wysoko strzelają dzisiaj noo?!?!tym razem Cześko ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Adriano załapał żółtko..i będzie pauzował next time..
|
|
#686 |
|
Wtajemniczenie
|
Co oni maja z tymi strzalami niecelnymi
brakuje MessiegoWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Oni sie chyba zle czuja na tych pozycjach Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
schodzimy do szatni..
![]() 0:0 póki co, sporo tych okazji Barca miała, PSG też nie brakowało, ale nasza celność szwankuje, plus obrońcy PSG wiedzą co robić i póki co dobrze im to idzie noszz
|
|
#688 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde, no niby 0:0 to dla nas korzystny wynik, ale wystarczy 1 bramka PSG i już dupka
Zresztą nastawianie się na obronę wyniku jest kiepskie...
|
|
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() II poł.czas start! ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- coś te strzały z dystansu kuleją... ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- kuwa no nie!! 0:1....... ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- no to żarty się skończyły..panowie wbijać gola ale to już!!! ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Messi na rozgrzewce.. czekamy..!! ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- a tu kto? Bartra idzie na zastępstwo Adriano.. ![]() oj źle się dzieje..
|
|
|
#690 |
|
Wtajemniczenie
|
Padaka
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

Oj będzie gorąco jutro!

Ale mam nadzieję, że reszta podoła bez niego. Chyba, że wejdzie na chwilę chociaż?