|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tatuaż część II- wątek zbiorczy
Cytat:
tzn. obie mi sie podobaja ale ta pierwsza bardziej, szczególnie dla kobiety
|
|
|
#4562 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4563 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szczególnie, że będzie jeszcze na jej dole szarfa, która pewnie już będzie jakoś żółtawa, chociaż ja chyba mam problem z żółtym na sobie jestem strasznie blada i nie wiem, jakoś wydaje mi się, że to będzie strasznie wybijać ![]() Cytat:
róże będą czerwone, ale w zamyśle mam parę zgniłych, jeszcze nie wiem jak Zappa to rozwiązał jaskółka będzie zielona, wszystko w realizmie, więc po przemyśleniu - czaszka będzie w szarościach. bo i Zappa genialnie nimi operuje
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
||
|
|
|
#4564 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Ale tu cisza
![]() Bylam w studiu, bo chcieli fotkę, ale jeszcze stwierdzili, zeby doszedl do siebie ![]() no i w sumie dalej swędzi
|
|
|
|
#4565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za długa zima, zaraz jak się zrobi cieplej znów będzie bum tatuażowy ![]() a ja za niecały miesiąc <3 ![]() nadal mama nieoświecona, ostatnio ciągle w złym humorze chodzi, jeszcze poczekam
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
|
#4566 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Ja swojej powiedzialam dosc w prost, zreszta ona juz to chyba w miare zaakeptowala, ciekawe ja zareaguje na nastepny
ale w sumie.. nie ma wyboru.
|
|
|
|
#4567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pewnie, że wyboru nie ma, w końcu to jestem dorosła i moje ciało, ale co mama to mama
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4568 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Geez, znow wpadlam w jakis amok po dziaraniowy i juz mysle co by tu...
ty razem chyba sama sobie sama cos zaprojektuje i chyba z tego ramienia, to wyjdzie pol rekaw do lokcia
|
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Tatuaż część II- wątek zbiorczy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
,,Pieniądz i czas to najwięksi terroryści" Trener personalny , kosmetolog , dietoterapeutka 21.03.2016 dr. D.F. Mentor 450cc okrągłe Edytowane przez Majka007 Czas edycji: 2013-04-10 o 00:40 |
|
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
W czwartek jadę umówić się do Jazz Tattoo w Poznaniu na nowy nabytek
|
|
|
|
#4571 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza rękawami pozostałe tatuaże ukrywam jak się z nimi widzę |
|
|
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama zawsze prosi żeby to już był ostatni
![]() może mi się uda w poniedziałek po TŻ załapac na dziaranie |
|
|
|
#4574 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4575 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() niestety nie przejrzałam całego wątku,ale chciałam was prosić o pomoc. Otóż mam już jeden tatuaż-zrobiony 2 lata temu przed wyjazdem na studia.I teraz marzy mi się drugi,ale w ogóle nie mogę znaleźć nic o tej tematyce-mianowicie dietetyka.Myślałam o piórku na dłoni i w środku może jakiś napis..kompletnie nie mam pojęcia,a bardzo bym chciała gdyż dietetyka to mój wymarzony kierunek,pasja i wszystko co związane ze zdrowym stylem życia jak macie jakies propozycje to z góry dziękuję!
|
|
|
|
#4576 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
bardzo wspolczuje . Ale Twoi rodzice to juz starsi panstwo, wiem, ze jestes 30 + ?ja jestem nieco mlodsza, a moja mama byla przygotowywana od paru lat na piersza "dziarę". Za to ojciec, rasowy brodaty motocyklista, powiedzial, ze w razie w zna fajne studia na Ślądku ( to bylo dawno jak jeszcze nie orientowalam sie co gdzie i jak )No u mnie to by nie przeszlo skoro oba mam na rekach i sa spore, nawet bardzo, musialabym caly czas zima - lato w swetrach chodzic
||
|
|
|
#4577 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W zasadzie to nie wiem dlaczego są tak uprzedzeni do tatuaży - dredy (zarówno u mnie jak i u brata), mega metalowy imidż swego czasu, koncerty metalowe z noclegiem poza domem, samodzielne wakacje i itp szaleństwa przechodziły bez problemu (nawet alkohol) odkąd skończyłam 15 lat. a tatuaże jakoś nie bo nie. ale nawet mój 31-letni brat uważa, że dziary sa nienormalne więc nie będę się awanturować i walczyć z wiatrakami. Mój TŻ ma 43 lata - i też musi ukrywać większość tatuaży przed rodzicami, żeby nie psuć sobie ich gderaniem i lamentami spotkań z nimi. Nasi rodzice widzieli tylko nasze rękawy i łydki
Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2013-04-10 o 13:22 |
|
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
stupid-girl - TYLKO rękawy i łydki
![]() Diya proponowałabym się zastanowic w ogóle nad ideą tatuażu, czy chcesz, żeby coś ładnie wyglądało na Twoim ciele, czy tylko chcesz zaznaczyć na sobie swoją pasję i zainteresowanie? bo jesli chcesz, żeby tatuaż niósł ze sobą ideę, ale nie masz totalnie koncepcji na jej zobrazowanie, to wg mnie jeszcze daleka droga przed Tobą, szkoda traktować siebie jak "notatnik", podczas kiedy tatuaż, to sztuka przede wszystkim obrazu może powinnaś pogadać z jakimś artystą - nawet niekoniecznie jeszcze z tatuażystą - żeby zwizualizował tą ideę? a piórko na dłoni? szczerze? kojarzy mi się bardziej z anoreksją niż ze zdrowym stylem życia...
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2013-04-10 o 13:32 Powód: dopisek |
|
|
|
#4579 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() Cieszę się, ze nie mam takich problemow. U mnie za to kolczykowanie ciala jest be.
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4580 | |
|
Konto usunięte
|
no zważywszy, że mam jeszcze wytatuowany jeszcze dekolt, uda, bok (a TŻ plecy, klatkę, boki, udo i stopy) to jest to TYLKO
![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
Ja to bym poszła po bandzie i zrobiła róg obfitości z wypadającymi z niego owocami, warzywkami i innymi zdrowymi rzeczami, albo dietetyczną temidę trzymającą wagę z różnymi produktami na szalach (z jednej strony zdrowymi, z drugiej nie), albo w stylu surrealistycznym motyla przeobrażającego się z paskudnej poczwary
|
|
|
|
|
#4581 |
|
Zadomowienie
|
Moja sowa zagoiła się fajnie a plamki czerwone którymi się schizowałam to po po prostu rozowe plamki, które miały być
![]() zdj trochę na szybko robione Jest mała kropka na prawym oku i zastanawiam się czy jej nie poprawić żeby było oko całe zolte a te biale przejaśnienia zostawić tylko na czarnym na samej zrenicy Edytowane przez gazelaa Czas edycji: 2013-04-10 o 15:00 |
|
|
|
#4582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a widzicie - ja się muszę martwić tylko mamą :P a mama zgania na babcię, że się będzie martwić, że coś. a sama babcia jakoś zawsze mówi : "ładne" ![]() tata u nas zawsze przyjmował co miał przyjąć, chociaż wiem, że zawsze powie : "a co na starość?" ![]() wgl nie widzieli jeszcze, że TŻ ma pół klaty, ciekawe jak na to zareagują ![]() mam koleżankę, która ma masę tatuaży - rodzice nadal chyba nic o żadnym nie wiedzą ja np. bym tak nie mogła zrobić i nie powiedzieć
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie chce jej stresowac
|
|
|
|
|
#4584 | |
|
bez kija nie podchodz
|
gazela - to jest to!
|
|
|
|
#4585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"no wiesz mamo, tak wyszło w trakcie" ![]()
|
|
|
|
#4586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny, ja mimo, że jestem od dawna pełnoletnia, to tak musiałam przygotowywać psychicznie mamę na tatuaż i zrobiłam to tak, że przyprowadziłam jej do domu wydziaranego kolegę i cały czas jej pokazywałam foty na necie, jakie fajne itd i myślę, że się trochę oswoiła. A najbardziej podobno bała się tego, że się czymś zarażę ![]() Ale jak już zrobiłam i jej pokazałam to popukała się w czoło i zaczęła się śmiać, że jestem walnięta. Mama ma dopiero 44 lata, więc może dlatego tak łagodnie to przyjęła i nawet później podłapała temat z koleżankami z pracy i się okazało, że one też mają tatuaże, więc już nawet jak słyszy o następnym, to nie robi problemu ![]() Edit: a mój tata, jak zawsze ma wywalone i nic nawet nie mówił, stwierdził tylko, że miał być przecież kot, a nie leopard
ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63852391 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post64869496 Edytowane przez swaaag Czas edycji: 2013-04-10 o 17:29 |
|
|
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie znów mama bardzo na luzie do tatuażu podeszła, zresztą sama by chciała. Niestety tata co jakiś czas wypomina mi, że sobie zrobiłam, ale uświadamiam go, że na jednym się na pewno nie skończy.
|
|
|
#4588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i na usuwaniu się skończyło. |
|
|
|
|
#4589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poza tym - to są potówki, a nie alergia. mam czasem podobne, ale u mnie jest ich mniej - bo i skórę mam mniej delikatną
|
|
|
|
#4590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli potówki - to ok, kurcze, nigdy nie widziałam potówek na mojej dziarze, ale słońca też jeszcze nie widziała - robiłam ją w grudniu - i już chcę więcej. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

jestem strasznie blada i nie wiem, jakoś wydaje mi się, że to będzie strasznie wybijać

ale w sumie.. nie ma wyboru.

i co i gdzie?
. Ale Twoi rodzice to juz starsi panstwo, wiem, ze jestes 30 +