|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
heheh :P zartuje. TŻ się nie cieszą foto obecnością na wizażu ;Dhehe u nas na wieczorze, nie było tańców z panną młodą trzeba było robić durniejsze rzeczy. Np. poprosić jakiegoś gościa, żeby postawił drina lub znaleźć jakiegoś, który ma prezerwatywę w portfelu. (to akurat miałam ja ) a kolesie się cieszyli, bez względu na to, czy byli z kolegami, czy z partnerkami :P ja bym chyba nie była wyrozumiała, nie wiem sama :P zależy, czy by się tym jarał, czy brał w tym udział, z uprzejmości, żeby pomóc dziewczynie w wykonaniu zadania :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ten po środku :P 2. aaa to chyba u wszystkich są takie momenty. Ty chyba jestes osobą, dla której facet jest dodatkiem do życia, a nie życie dodatkiem do faceta?:P Cytat:
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurdę, zdjęcie nie chce się wgrać :P
![]() Szaruch, ten po środku jest w skrawku ucha :P ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2013-04-08 o 18:06 |
|
|
|
|
#4623 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po prostu się upewniam, że mogę ![]() Cytat:
jak sama to mogę Ci podać 10 przykazań co robić a czego nie robić po przekłuciu (przyszła pani piercer wita 2. no pewnie nie wyobrażam sobie, zeby całe moje życie się w okół faceta kręciło, bez sensu.Cytat:
ja nie zrezygnuję. dlatego tym bardziej się cieszę, że wreszcie poznałam kogoś, kto będzie mi towarzyszył, bo tak samej to nie
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
no cooo Ty, sama ?! :P w studiu
Też jesteś takim psycholkiem? piercing fajna sprawa A czym ja to powinnam przekłuwać? tzn. w studio oczywiście - jakiej metody mam wymagać? bo podobno są różne? ja się nie znam na tym ;/ No własnie juz wiem, że tragus, znalazłam tą nazwę jak chciałam Ci wkleić fotę J. pewnie będzie walczył
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Szaruch, o urodzinach to z fb
![]() A Wy w ogóle z J. jesteście w tym samym wieku czy jest jakaś różnica? Z równolatkami jest fajnie jak się jest na podobnym etapie "rozwoju", ale jak sa różnice w doświadczeniu bywa cieżko ![]() Banna no co ty, serio chcesz taki zrobić? Fajnie, w sensie akurat kolczyki nigdy mnie nie kręciły, prędzej tatuaż, ale na kimś to na pewno fajnie wygląda. Na Rihannie np. ![]() agniesikk o cholera, to w takim razie ja zdaniem Twojego TŻta jestem mutantem. Powiedz mu że ma wpierdziel od lasek z wizażu za takie teksty ![]() Trzymajcie prosze jutro kciuki, jestem o krok od praktyk które uczynią ze mnie noł lajfa, ale marzę o tym żeby pracować w tym miejscu
|
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Śmietanka, pewnie że mu wpierdzielę
Jakby nie patrzeć poczułam się urażona jako kobieta. Faceci czasem coś powiedzą i nawet nie pomyślą ![]() Trzymam kciuki!!! Mam nadzieję, że po wszystkim pochwalisz się co to za miejsce Na pewno się uda Monia coś się nie odzywa... Boję się, że właśnie okłada trzepaczką swojego TŻ :P Albo nam zemdlała przez tę detoksową zupę. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-04-08 o 20:34 |
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno się biją nieposiadanie TZta ma swoje zalety, zdecydowanie
|
|
|
|
|
#4628 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Za kogo Wy mnie macie?!
Moja żona mnie bije Cytat:
:P Sugerujesz, że mam się przeczyścić? Pomyślę o tym ![]() Nie oglądaliśmy obrączek, ale ja tam jestem zwolenniczką tradycji i prostoty pod tym względem :P No i chcę nosić obrączkę z pierścionkiem, więc wszelkie dodatkowe diamenty odpadają, ma być klasycznie. Przygotowania w miejscu, byliśmy wczoraj na targach, ale lipa totalna. Miał być nasz fotograf,a nie było. Nic ciekawego. Salę i foto mamy zarezerwowane "na gębę", trzeba zapłacić zaliczki, a nie ma kiedy, czas to ogarnąć :P Dj mnie dobijają, nie znam się, a nie możemy się zgrać żeby z kimś się spotkać i go zobaczyć na żywo. Jeden jest polecany, mało bierze, ale ma tak straszną www, że mnie odrzuca Ale grunt, że buty mam Cytat:
Cytat:
) nie zauważają naszego istnienia to jest coś nie tak Także aktualnie R. ma w chacie przerąbane,a ja mam ochotę oczy mu wydrapać, łazi za mną i się podlizuje Cytat:
![]() Cytat:
I za mnie trzymajcie bo będę dzwoniła w sprawie pracy u mnie w mieście. W końcu pojawiło się jakieś ogłoszenie na miejscu Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4629 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pewnie szczypcami będą Ci ten fragment ucha trzymać, bo bez się ślizga i jest cięzko. w domowych warunkach można robić metodą na tampona kursy na piercing są, ale są nic nie warte, przez 3 dni człowiek się piercingu nie nauczy. trzeba praktykować, praktykować, i jeszcze raz praktykować, najlepiej pod okiem doświadczonego piercera. no i dużo czytać o higienie i anatomii co by przypadkiem nie wbić się w mięsień :Pstrzelec śmieszą mnie takie osóbki ![]() Cytat:
trzymam!
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem zwolenniczką prostoty jeśli chodzi o obrączki :P Nam z TŻ podobają się takie: http://www.yes.pl/43810-zlote-obracz...m-ZO-Z-3OZ-701 dokładnie taka grubość i ten połysk Pewka, że najważniejsze, że buty są, w końcu nie możesz iść boso do ślubu ![]() ![]() Już mu udowodniłam, że to co powiedział, to było beznadziejne ![]() Jeee, trzymam i za Ciebie ![]() Ale by było fajnie, odpadłyby wreszcie Ci dojazdy do roboty.No, ja ostatnio TŻ udowodniłam, że oni uważają się za takich wielkich wynalazców, organizatorów, a zapomnieliby połowy rzeczy na ważny wyjazd, gdyby nie kobiety. I pewnie nie robiliby prania? Mój TŻ dopóki mu nie pokazałam, że skarpetki zwija się w kłębuszek, żeby były do pary, to ciągle szukał dwóch pasujących :P I co im po tym, że konstruują mosty, samochody? My i tak jestesmy lepsze w codziennych sprawach :P Dzikusy.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-04-08 o 22:22 |
|
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesik, Mój to do tej pory zwija skarpety w takie węże. Ja w kłębuszki,a on w węża. Nie wiem nawet jak to zobrazować. W jedną wkłada drugą,ale nie robi z tego takiej kulki tylko taka hmm kiszkę
|
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. wooooow, to już duży sukces! jestem pewna, że pójdzie Ci świetnie! Cytat:
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, nie róbbbb kolczyka
|
|
|
|
#4635 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noooo, to powodzenia! Cytat:
Cytat:
mnie przerażają niektóre kosmetyczki, które mają się za piercerki ![]() Cytat:
wtf, jeszcze takiej nie spotkalam. plener najlepszy swoją drogą - niezłą ma dziewczyna wymówkę, żeby nie przyjść na Twoje urodziny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Monia, zawsze myślałam ze to nie dla mnie, ale po zobaczeniu tego kolczyka u tej dziewczyny zmienilam zdanie i uwazam, ze bedzie mi bardzo bardzo pasowal
|
|
#4636 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no mój w plenery tez niechętnie. zresztą to jest domator na maxa. dziewczę mnie denerwuje ostatnio, a wypada zaprosić, tym bardziej że lubię jej faceta i chciałabym żeby wpadł, ale poważnie się zastanawiam czy specjalnie nie zrobić znowu w plenerze, bo wtedy na pewno nie przyjdzie ![]() od jutra ćwiczę
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, klub.
|
#4638 | |
|
Rozeznanie
|
Agnessik: mamy identyczne obraczki jak dalas, takie jak moi rodzice
tylko nasze sa zrobione z przetopionego zlota rodzinnego (jakies niepotrzebne lancuszki itd). tak jak pisze Monia nosze je z zareczynowym na jednym palcu. Jak chcecie zrobie fote i Wam pokaze Cytat:
probowalam go nauczyc mojej, LEPSZEJ wersji z klebuszkami, ale to przerasta jego mozliwosci intelektualne ![]() ![]() Z podrozowaniem warto sie dobrac. My oboje lubimy w miare niskobudzetowo wiec sie jakos dogadujemy tylko ja uwielbiam muzea a on nie i musze mu zawsze tlumaczyc, ze dla mnie muzeum ze sztuka i obrazami to jak dla niego mecz, i ze warto wydac na wejscie np 10 euro
|
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Macie tez czasem takie dni, że wytłukłybyście wszystkich swoich domowników z rodzeństwem na czele? ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Aaaa, nie! Wiesz o wszystkim! Tak jakoś wyszło, nie oglądaliśmy razem, tylko jednego dnia TŻ, innego ja i okazało się, że spodobały nam się te same. Czyż to nie jest słodkie przeznaczonko? |
|
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Pożarłam spaghetti, pyszne było :P
Ale nakupiłam warzyw, będę robiła sałatkę i zupę. Kupiłam też tatara, zrobię z korniszonem. Nie dam się kilogramom |
|
|
|
#4641 | ||||
|
Rozeznanie
|
MP spoznione stooooo laaaaaat!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas widzisz jest na odwrót, ja robię kiszki, tż kłębuszki ![]() Muszę się pochwalić!! Od tygodnie nie jem na noc, ostatni posiłek o 20-21 (nawet nie jakiś mega drobny, ale chodzę spać o północy więc w sam raz), trzymam dietkę (zero słodyczy, 4-5 pysznych, zdrowych posiłków) + ćwiczenia i co????? ZOBACZYŁAM DZISIAJ 5 NA POCZĄTKU! Szok, nawet już przestałam marzyć o wadze 59,7kg, a ona sama przyszła! Walczę dalej, ale mam motywatora!
|
|
|
#4642 |
|
Zadomowienie
|
karola, GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!
u mnie dziś ok zdrowe południowo-plażowe żarcie, be fit in 30 day level 1 na nogi, 10 minut jogi i piwo
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak trzymać!Trzymajcie jutro o 8:00 kciuki pliiiis Dzisiaj widziałam lecącego bociana, to na szczęście Co prawda w tym tygodniu widziałam już masę bocianów, ale w gniazdach, więc ten lecący to musiał być znak!
|
|
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4647 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*a co u siostry? ![]() świetnie to ujęłaś - słodkie przeznaczonko ja odkąd obejrzałam haul z berlina szusz, i zobaczyłam, że ten slodziak dostał bransoletkę od tiffaniego; to chcę pierścionek od tiffaniego eeee xDCytat:
Cytat:
Cytat:
bociany to zla bachorowa wrozba! :P
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obczaj, że ta bezczelna małpa powiedziała, że nic mi się nie należy od mamy (rzeczy typu buty na wiosnę), bo mam własne pieniądze, a ona w tym roku nic nie zarobiła. Świnka (jestem fanka tego tekstu, odkąd go napisałaś ).Też chciałam pierścionek od Tiffany'ego, ale te ceny są straszne O-o-o, to by było dopiero błogosławieństwo! Idzie lato, a wraz z nim sezon zimnego piwa! Monia, pewnie, że chcę, a najlepiej to bacikiem ![]()
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-04-11 o 21:48 |
|
|
|
|
#4649 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 170, Bańka dobrze pamięta Więc nie jakaś tam znowu bardzo wysoka ![]() Cytat:
Aa czego to jest znak to już ja Ci wytłumaczę ;D Cytat:
![]() Teraz tylko zwalić buły z ud ![]() Bananowego desperadosa nie ma, ale jest bananowy Cornelius
|
|
|
#4650 |
|
Zadomowienie
|
bananowy cornelius jest przepyszny!
podobno jutro o 22 będzie widać nad Bałtykiem zorzę polarną to mamy ocieplenie klimatu, nie ma co
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

mimo że jest niezłym ciachem. Mimo nawet że spędziliśmy 2 lata osobno (nasze erasmusy) nigdy nie byłam zazdrosna 
heheh :P zartuje. TŻ się nie cieszą foto obecnością na wizażu ;D
lub znaleźć jakiegoś, który ma prezerwatywę w portfelu. (to akurat miałam ja
) a kolesie się cieszyli, bez względu na to, czy byli z kolegami, czy z partnerkami :P ja bym chyba nie była wyrozumiała, nie wiem sama :P zależy, czy by się tym jarał, czy brał w tym udział, z uprzejmości, żeby pomóc dziewczynie w wykonaniu zadania :P 

nie wyobrażam sobie, zeby całe moje życie się w okół faceta kręciło, bez sensu.

co by przypadkiem nie wbić się w mięsień :P

Piekarnik Laury
tak trzymać!
).