![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmieniamy oponki z zimowych na letnie
Aza, na końcówki właśnie nie stosuję, ale może zacznę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
mhm w ten sposób, no spróbuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
![]()
a ja dzisiaj nałożyłam na włosy oliwę z oliwek
![]() dziewczyny, właśnie wczoraj o tym myślałam i się cieszyłam, że teraz się odchudzam rozsądnie, bez żadnych dat, ani wyjazdów/wizyt/imprez na które bym chciała schudnąć, a tu dzisiaj się okazało, że tak na 80% wyjeżdżam jakby służbowo na kilka dni - z jedną koleżanką i 8 facetami... A najgorsze jest to, że albo będę spała w pokoju z koleżanką (spoko), albo nawet we trójkę/czwórkę z jakimiś facetami.... Kuuuuuuuurde to teraz serio muszę schudnąć ![]() ![]() ![]() ![]() a wyjazd w połowie maja, mam miesiąc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
ladyasia nie ma co się wstydzić, widziałam zdjęcie, nie ma tragedii
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
no byłoby super, bo jak znam siebie - będę co kilka dni odkrywać jakieś rewelacyjne sposoby i tak skakać z jednego na drugi i końcowo za miesiąc będę jeszcze grubsza
![]() ![]() chciałabym bardzo sobie obiecać że NAPRAWDĘ zero słodyczy, zero alkoholu aż do wyjazdu + ćwiczenie w co najmniej co drugi dzień + 1 raz w tygodniu dzień 1-składnikowy + spacery jak tylko nie pada ... ale nie wierzę, że dotrzymam słowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Oj to kiepsko...ale może to taka dodatkowa motywacja.
Zalecany spadek wagi to jest 4 kg na miesiąc, myślę, że jakbyś się bardzo postarała to dałoby się schudnąć np. 5 kg- zawsze to coś ![]() Ja to w sumie mam jeszcze 2 miesiące (jadę do Holandii do siostry i chciałabym ją zaskoczyć moją nową sylwetką ![]() I tak kombinuje co by tu zrobić, żeby waga ruszyła. Myślałam o diecie ''soczkowej'' ![]() Chyba jutro umieszczę to plan mojego działania. Muszę się jakoś zmotywować, bo znowu zaczęłam podjadać słodkie rzeczy (przez mamę). Co Wy na to żebyśmy pisały nasze dzienne menu? Wydaje mi się, że jeśli coś notujemy to bardziej pilnujemy się wyznaczonych reguł ![]() aza- dałaś podobny pomysł co ja (nie zauważyłam, bo akurat pisałam swój post ![]()
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 Edytowane przez Naamaha Czas edycji: 2013-04-10 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
no ja też dietowo skaczę... i też sobie obiecuję, ze poćwiczę i nic z tego nie idzie... a jakbym wiedziała, że muszę, bo ktoś zrobił swoje , a ja nie to byłoby mi głupio :P
Naamaha jestem za. codzienne jadłospisy motywują, a i można się czegoś nauczyć od innych ![]() to co, od jutra zapisujemy tu plan działania, cel (lepiej, zeby był mniejszy i osiągnąc więcej niż żeby się nie udało), specyfiki i codzienne menu tak? no i ćwiczenia ![]() Edytowane przez aza3994 Czas edycji: 2013-04-10 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a na tej soczkowej, to by musiały być świeże, niesłodzone soki, nie? ja mam dostęp tylko do takich z cukrem (szukałam...) i brak sokowirówki ![]() ja sobie zazwyczaj zapisuję w notesie, ale chętnie tutaj powrzucam, bo to mega motywacja ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
I możemy się nawzajem pilnować i w razie czego ganić
![]() Wydaje mnie się, że wymieniłaś wszystko ![]() Tak musza być świeże warzywa i owoce. Albo takie soki 100%/ Ja niedawno stałam się posiadaczką sokowirówki, więc planuję ją wykorzystać i dodać soczki do codziennej diety ![]() Ja chciałam zapisywać moje codzienne menu, ale mam sklerozę i najzwyczajniej na świecie zapominałam :P
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 Edytowane przez Naamaha Czas edycji: 2013-04-10 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
bardzo proszę mnie opierdalać, jak za długo nie będę ćwiczyć
![]() na razie planuję tak: pon, śr, pi, niedz - jakieś ćwiczenia od Jillian albo Tiffany Rothe albo Skalpel - ok. 30 minut wt, czw - rower lub spacer (6km) sob - spacer jakiś nieokreślony, gdzie mnie poniesie ![]() ALE NADAL NIE WIERZĘ ŻE SIĘ UDA ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ooo, to ja jestem w tej sprawie pilna, zawsze zapisuję, tylko teraz od Wielkanocy jeszcze nie zaczęłam! Kup sobie specjalny notes, najlepiej drogi to będziesz miała motywację żeby się nie zmarnował ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- ah jeszcze dodam, że postanawiam nie zapominać smarować ud balsamem wyszczuplającym Eveline! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
dobra, od jutra nie ma, ze boli. piszemy, co robimy, ile i co jemy i jak się ruszamy
![]() ja kupuję sobie świeżo wyciskany sok z marchwi/grejpfruta , ale są niestety drogie. a z pomarańczy robię sama w domku. też je dodam do regularnego menu. i dużo nabiału, zero białego chleba i zero słodyczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
haha ja ostatnio dużo o tym czytam i stwierdzam że należy jeść:
- jajka - szczególnie na kolację, gotowane na półtwardo - migdały - grejfruty - zielone warzywa pić: - wodę z cytryną - ocecik jabłkowy - zieloną herbatkę (a i biała nie zaszkodzi) tak właśnie przy okazji - wracam do octu, bo już od 2 tygodni ani kropli nie wypiłam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam octu jabłkowego... gdzie można kupić i w jakiej cenie? w normalnym sklepie dostanę? może kupię i zacznę pić, nie zaszkodzi przecież..
o tych produktach słyszałam sporo dobrego: jajka, serki wiejskie, jogurty naturalne, zielone warzywa i cytrusy. no i do picia zielona i czerwona herbatka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Na uda dziewczyny co 2-3 dni peeling z fusów z kawy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
ooo a ja właśnie czytałam że cytrusy nie za bardzo
![]() ![]() ![]() zapomniałam że też jabłka są super ![]() ja w Polsce kupuję ocet jabłkowy w supermarketach ![]() ![]() Osobiście polecam pójść i kupić w Rossmannie - gdzieś przy kasach mają takie stoiska ze zdrowym jedzeniem - orzechami itp. i tam mają w takich wysokich ciemnych butelkach ocet jabłkowy niemiecki. Kosztuje coś koło 10-12 zł, czyli tyle samo co płaciłam w marketach za ocet Kamis który był dużo mniejszy. A i ten z Rossmanna jakoś mi lepiej smakuje - ten z Kamisa taki czysto octowy jest ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- oooooooo popieram! już teraz rozpaczam jak o tym pomyślę, że mi biust znowu się zmniejszy >< |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Mimo wszystko szczupłe uda są moim priorytetem. Na górę można założyć push-up, brzuch wciągnąć, a uda? Ud nie wciągniemy
![]() Ide spać, jeszcze mnie czeka nakładanie olejku na noc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
tak, jabłka też
![]() ![]() to kupię przy okazji ten ocet i też zacznę pić. a przez cytrusy miałam na mysli cytrynę i picie z nią wody i jedzenie jednego grejpfruta dziennie, ale teraz to w sumie kończy się sezon na te owoce... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() sen też jest bardzo bardzo ważny, długi i dobrej jakości - wszędzie o tym piszą ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- no wiesz, jak dasz radę to przed każdym ![]() czytałam że niektórzy piją tylko raz, na czczo, ale inni piją przed każdym i ja też tak robię, a że czasami zapomnę (tak, tak...) to inna sprawa ![]() jak jem coś bardzo dobrego, to nie piję żeby sobie smaku nie zepsuć ;D no aż taaak źle nie jest, to tylko szklanka, dasz radę ![]() ![]() a poza odchudzaniem, zapobiega wielu chorobom! ja też już lecę spać, a od jutra ocet, dietka i ruch! amen. dobranoc ![]() Edytowane przez ladyasia Czas edycji: 2013-04-10 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Aście naspamowały :p Samo czytanie zajmuje mi tyle czasu że tracę wątek
![]() ladyasia ja zawsze ide na pole ![]() Też stosowałam olejek rycynowy, ale zmyć go z włosów to jakaś masakra przecie! Teraz stosuje go tylko na brwi, rzęsy i skórki do paznokci. Wciąż czekam na moje BingoSpa co by ten cellulit niwelować.. I wchodzę w to żeby zapisywać kto co jadł i co robił! To będzie meeega motywacja. Przecież głupio będzie napisać ze nie ćwiczyło się nic i że wpierniczało się drożdżówki. Od samego pisania takich rzeczy pupka rośnie :P Spijcie dobrze, jutro kolejny dzień walki! ![]()
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ale pomysł ze wspieraniem bardzo dobry! ![]() ja obiecuję ćwiczyć min. 3 razy w tygodniu i kręcić jak najczęściej (codziennie)hula hopem... z tego krecenia codziennie to nie wiem co wyjdzie bo zmieniam prace i bede dopiero w domo po 19... ale postaram się jak najczęściej bo efekty są zaj***te ![]() Ladyasia bardzo fajny rozkład ćwiczeń ![]() a smarowanie ud balsamem jest niezbędne ![]() ja dietki takiej rygorystycznej nie trzymam więc nie będę pisać co jadłam, ale jak najbardziej jestem za pisaniem tego co się ćwiczyło! Swietny pomysł! uwaga uwaga.................... .. moja waga pokazała 68 kg ![]() ![]() ![]() i humorek od razu lepszy ![]()
![]() |
#113 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() no ale gratulacje spadku ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie umiem sobie dobrego jedzonka odmówić... ale to takie odskoki tylko raz na jakiś czas ![]() poprostu MŻ ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Gratuluje każdego spadku jaki widzicie na wadze
![]() Ja dziś rano na I śniadanie owsianka z serkiem homo i bananem, II Śniadanie bułka razowa z jajkiem Obiad- zaraz ide robić owsiane naleśniki ![]() Jak zwykle nie mam pomysłu na kolacje i podwieczorek:P Może jakiegoś szeejka z truskawek albo banana i jogurtu/mleka i kolacja sałatka z pomidora, ogórka i fety ![]() Dziś rano byłam na 'joggingu' to był raczej spacer a nie jogging ![]()
Be beauty, be perfect Brand new me ![]() ![]() Edytowane przez jabluuuszko Czas edycji: 2013-04-11 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
a ja w ogóle nie mam pomysłu na obiad
![]() ![]() tak sobie teraz myślę, że chyba omlet z pomidorkiem wpadnie ![]() Edytowane przez ladyasia Czas edycji: 2013-04-11 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() moje menu: 7 - pół bułki ciemnej z szynką, ogórkiem i rzeżuchą 11 - serek wiejski 13:30 - garść migdałów 15:30 - pierś indyka z surówkami i maślanką 17 - granat, śliwka, jabłko 19 - serek wiejski wieczorem jadę z TŻ na koncert dżemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Cześć, można dołączyć ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do ćwiczeń, to pewnie i tak tam poskaczesz trochę, to się już za ćwiczenia liczy ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- zapraszamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
dzięki Asia
![]() ![]() ![]() CjemnaStronaMocyOO jasne, witamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.