|
|
#481 | |
|
in the dark of night
|
Dot.: Azjatycka słodycz uzależnia
Cytat:
Dziękuję za podpowiedzi kremowe, wrzuciłam sobie na listę, poczytam o nich
|
|
|
|
#482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moim zdaniem najlepszy na początek Skin79 Hot Pink ^^ większość od niego zaczyna
|
|
|
#483 | |
|
in the dark of night
|
Cytat:
Nie mogę znaleźć strony o której kiedyś przeczytałam w którymś wizażowym wątku, dziewczyna właśnie zamawiała sobie z Korei bezpośrednio jakieś próbki lub pełnowymiarowe opakowania... Kurde... Wrzucę jak znajdę, a kopać będę do skutku (P.S. Widzę, że nie tylko jesteśmy z tego samego miasta, ale i mamy wspólna uczelnię )---- to chyba był po prostu ebay zastanawiam się czy wybrać coś sobie stąd: http://stores.ebay.co.uk/asiansecret...s=52-220&gbr=1 doradź proszę, to moje pierwsze koreańskie zakupy
Edytowane przez slomka Czas edycji: 2013-04-11 o 08:17 |
|
|
|
|
|
#484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do tego są darmowe wysyłki, mi jeszcze nigdy nie narzucili żadnych opłat. Może dlatego, że sprzedawcy oznaczają paczkę jako prezent nie miałam nigdy żadnych problemów...dopiero ostatnio czekam na krem już chyba 1.5 miesiąca, albo leży w urzędzie celnym albo sie gdzieś zgubił no ale takie ryzyko jest zawsze i nic się nie poradzi. Ps. oo to witam widzę, że dużo tutaj wizażanek z UP
Była aparatka ![]() 28.02.2012 - góra, 21.06.2012- dół, 20.01.2015 koniec! <3 Edytowane przez hikari91 Czas edycji: 2013-04-11 o 12:00 |
|
|
|
|
|
#485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja polecam Missha M Perfect Cover ( miałam szczęście bo bf pracował w Korei w fabryce, gdzie je produkują to dostałam niezły zapas ich :P ) jeżeli chodzi o zamawianie to najlepiej z samego źródła bo ebay strasznie zawyża ceny... |
|
|
|
|
|
#486 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Można do Was dołączyć?
|
|
#488 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
No to trzeba go rozruszać!
![]() ---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- lovely Widzę, że chcesz wyjechać do Japonii. Jakiś progress w tych planach?
|
|
#490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czy jest tu jakaś wizażystka, która przebywa obecnie w Korei lub była kiedyś ? |
|
|
|
|
|
#491 |
|
Zadomowienie
|
PANIE I PANOWIE!
![]() Jak tam wasza azjatycka fala uroczości? Trwa nadal ?^_^ U mnie ma się BARDZO DOBRZE! Dziś na jednym z portali wyczytałam że modny robi się dzióbek w stylu sparrow face lub też chun-gao - czyli stary, dobry dzióbek po japońsku :3 Czo wy na to? http://s3-ec.buzzfed.com/static/2013...1760679-37.jpg
|
|
|
#492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Muszę się pochwalić, że byłam w Japonii Japonki są jeszcze niższe niż Koreanki Jednak zobaczyć modę japońską na żywo to zupełnie co innego niż w magazynach.. jestem tolerancyjna i fajnie, że mogą się ubierać jak chcą, ale niektórzy wyglądali jak.. a chłopaki ? no masakra jakaś haha ahh i widzieć dziwki jak biegają za kolesiami w garniakach i błagają o uwagę to był ubaw ^^
|
|
|
|
|
|
#493 |
|
Rozeznanie
|
Jestem ciekawa czy ze swoim 158 byłabym tam średniego wzrostu hihi
![]() Jest mi smutno bo mój TŻ leci w maju do Chin a mnie niestety nie mogą zabrać bo to wyjazd za który płaci pracodawca, buuu! Ale już go pomęczyłam żeby mi coś fajnego przywiózł <3
|
|
|
|
|
#494 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wpasowałabyś się idealnie, a ja 178.... ![]() do Chin też bym chciała zawitać, a dokładniej do Hong Kongu
|
|
|
|
|
|
#495 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochani w nowym roku! ^_^ Co tam u Was?
Wlaśnie zaliczyłam.... no właśnie, tkai pusty dzień. Mało pracy. Niby zorganizowany, ale mogłam zrobić wszystko w 3 godziny. A przeleżałam ponad drugie tyle. ![]() No i w chwilach takiego randomowego łażenia po necie wpadłam na http://www.youtube.com/watch?v=gIXj6VPE6p4 i jestem ZA-CHWY-CO-NA! To jest motywacja! Ksiązka NLP nie da tego co czyjeś doświadczenia, nigdy ^_^ Wię cusłyszałam w tym filmiku, że podobno wystarczy poświęcić czemuś 10 000 godzin, żeby stać się EKSPERTEM. I postanowiłąm że ja właśnie tyle poświęcę <3 Tylko ludzie drodzy, mam za szeroki wachlarz, albo jestem zbyt niezdecydowana Ponoć nie bierze się 2 srok za ogon, czy jakoś tak, ale ja wezmę! ![]() A WIĘC CEL 1) Praca licencjacka! Czasu mało, pracy dużo. Nie umiem długo pisać(chociaż po przeczytaniu moich postów można pomyśleć coś innego xD) więc to dla nie OGROOOMNE wyzwanie, mało literatury, w tym duża część po angielsku. Czeka mnie really hard work ![]() CEL 2) JAPOŃSKI: Nie wiem po co mi to. Naprawdę nei wiem, czy nie powinnam się zająć zarządzaniem (znalazłabym sobie lepszą pracę), zwłaszcza że chcę lepiej zarabiać. Ale tyle życia już dla Japonii straciłam, ze stracę je do reszty i nauczę się porządnie mówić! Zobaczymy za miesiąc, jak mi będzie szło ![]() WIĘC: Ktoś chętny przyjąć jakieś dziesięciotysięczne wyzwanie? Czekam właśnie na Ciebie! Zmieńmy coś w swoim życiu na lepsze! ![]() EDIT: LOL, 10000 godzin do końca pracy licencjackiej nie wyrobię, ponieważ nie mam na to dwóch lat Więc zostanę przy zmniejszonej wersji, 100 godzin na pracę lic i 1000 na język japoński! ^_^
Edytowane przez HarajukuChilli Czas edycji: 2014-01-15 o 20:45 |
|
|
|
|
#496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#497 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie nie mam w swoim kierunku nic związanego z językiem angielskim
Tylko temat jest w Polsce cały czas "świeży" i nikt sie nie chce po polsku o tym wypowiadać
|
|
|
#498 |
|
Rozeznanie
|
Tak w kwestii wypraw do Azji, to mój chłopak jest mega nakręcony na wakacje w Japonii, a ja za nic nie dam się wsadzić do samolotu
I tyle z jego planów, a też bym bardzo chętnie pozwiedzała kraje Azji.Chociaż mnie to bardziej w stronę Korei ciągnie. |
|
|
|
|
#499 |
|
Zadomowienie
|
Też odkładam na urlop w Tokio. Czekam na jakieś okazyjne, tanie loty i fruu! To byłby mój pierwszy lot tak daleko, do tej pory ograniczałam się do Europy
![]() Ktoś był już w Tokio?
|
|
#500 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Mam do was wszystkich ogromną prośbę. Otóż ja i nie tylko ja mam marzenie odnośnie koncertu FT ISLAND w Polsce. Trwa głosowanie i obecnie jesteśmy na 3 miejscu i potrzebujemy pomocy. Za każdy głos z całego serca dziękujemy ![]() Oto strona, na której trzeba oddać swój głos ![]() http://mmt.fans/0PX Bardzo prosimy o wsparcie Oto jedna z piosenek tego cudownego zespołu ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

, jeśli chodzi o próbki to próbowałam Aloesowy z Skinfood i Brzoskwiniowy również z tej samej firmy ale nie mam zdania, bo po jednym razie nie oceniam
teraz czekam na mój grzybkowy Skinfood ale chyba paczka gdzieś zaginęła

czekam na krem już chyba 1.5 miesiąca, albo leży w urzędzie celnym albo sie gdzieś zgubił

Jednak zobaczyć modę japońską na żywo to zupełnie co innego niż w magazynach.. jestem tolerancyjna i fajnie, że mogą się ubierać jak chcą, ale niektórzy wyglądali jak.. a chłopaki ? no masakra jakaś haha ahh i widzieć dziwki jak biegają za kolesiami w garniakach i błagają o uwagę to był ubaw ^^