|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Butter, współczuję poparzenia ![]() Xzora, rzeczywiście same paskowe wklejam ![]() Cytat:
![]() Właśnie podobają mi się te Blinki i chyba kupię ![]() W ogóle dużo butów mi się w TK Maxie podobało, dużo TH widziałam ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i np moja mama po smierci taty z rozmiaru 44 zeszla do 36 a biust do dzis jest taki sam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozmiarówka jest standardowa. Mój mąż zawsze przytarga jakieś buty z TK Maksa. Dziś właśnie kupił kolejne. A ja kupiłam kostium- za całe 59 zł. Zdjęcie na moim profilu ![]()
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam.
Dzień dobry! Wreszcie słońce.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Haniu, bardzo ładnie. Ale w ogóle super wyglądasz, szczupła, jakbyś w ciąży nigdy nie była ![]() Debrah, cześć ![]() U mnie śliczna pogoda, co prawda temperatura zostawia jeszcze wiele do życzenia, ale jest słońce, deszcze nie pada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Hej co tam u Was dziewczyny?
![]() Cytat:
![]() Nogi mam w fatalnym galaretowatym stanie ![]() Targam już ciężary 10 kg - więc powinno się poprawić. Z pogodą zdecydowany progres- wczoraj o 9 było u nas 3 stopnie dziś jest 8 ![]() Już schowałam zimówkę do szafy a dziecku założyłam butki nike ![]()
![]() |
#4837 | |
Wtajemniczenie
|
Czeeesc. Żałuję, ze nie wzięłam dziś lżejszej kurtki
![]() ![]() Cytat:
Idę oglądać ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Debrah, jak tam Mala? ![]() Haniu, świetnie wyglądasz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
betti,to dobrze, że w butach za dużych nie chodzisz i że to tylko zdjęcie poglądowe
![]() ![]() Cytat:
haniu, strój bardzo fajny. Wydaje mi się, że leży dobrze, a gdyby krawędź u góry się wbijała, to otwartość/głębokość miski możesz regulować wysokością obwodu (jak obwód zapniesz nieco wyżej, to miska się zrobi bardziej otwarta). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak mnie nastraszyłyście że taki kostium to ładnie wygląda na nielicznych że się go teraz boję ![]() Ale nie oddam..przyda się za taką kasę grzech nie zostawić. Cytat:
![]()
![]() |
#4840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wczorajszy trening nieźle mnie nabuzował, aż nie mogłam po nim zasnąć. Mega fajne uczucie! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze że w obwodzie idealny i piersi nie wlatują z miseczek. No i majty fajne bo jak się te sznureczki ściągnie to się robią bardziej odkryte ![]() Też to wczoraj miałam po treningu ![]() Wściekłam się bo nie dałam rady zrobić zwowa do końca. A dziś czytam na wątku zuzkowym że chyba oszalałam jak chciałam zrobić zwow 49 który jest podsumowaniem roku ćwiczenia z Zuzką ![]()
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
cześć
dostałam dodatkową robotę ![]() Wczoraj dopięłam kwestie bankowe, jutro podpisuję umowę kredytową, a w przyszłym tygodniu akt notarialny a potem jazda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mój TŻ chce uzbroić działkę, a do tego trzeba wybrać projekt (można bez, ale to kombinowanie pod górkę z większymi kosztami). Wstępnie ten dom rzucił mi się w oczy: http://projekty.muratordom.pl/projek...=1&wo_1=&wo_0= Szukamy czegoś prostego o powierzchni ok. 110-120m2 z parkingiem dwustanowiskowym. Zależy mi żeby strefa prywatna była całkowicie oddzielona (czyli albo takie rozwiązanie jak tutaj albo piętro). |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
Kurdę, ja Was dziewczyny podziwiam za motywację do ćwiczeń i rzucanie się na głęboką wodę, za odwagę (Miskowa!).
Super babki jesteście! A co u nas? Dzieć rozdaje uśmiechy na prawo i lewo <3 tylko jak widzi aparat to się zaczyna w niego wpatrywać i poważnieje ![]() Kocham to dziecko straszliwie, a jeszcze bardziej odkąd zrozumiała, że mamusia jest Sową i lubi spać - od ponad tygodnia idzie spać po 21 a budziła się najpierw o 5, teraz o 6:30! Pięknie jak na tak małe dziecko, dziwię się, że głodna nie jest. Ale pewnie rano nadrabia bo wtedy dłużej je. I w ogóle taka się...spełniona czuję. Jedyne co mnie uwiera z tyłu głowy to mała ilość czasu i robienie wszystkiego na ostatnią chwilę (studia), trochę się stresuję ale pewnie przywyknę. Tż zmenił pracę w grudniu (teraz własna działalność + współpraca z kimś) i trochę się denerwujemy bo to początki same, a zżera nas wynajem mieszkania..oby się rozkręciły zamówienia! Napiszę w klubie do Was prośbę małą, dobrze? |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiłam dla koleżanki bluzę na ebay'u i z ciekawości popatrzyłam na inne aukcje sprzedawcy. Ja chcę taką piżamę! http://www.ebay.com.au/itm/NEW-Toy-S...item27d1bd8d58 Czemu ja też piżamy nie widziałam w grudniu, bo teraz to chyba za ciepło będzie, żeby w niej spać. Ale może na następną zimę kupię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Projekt nie jest zły, ale też brakuje jakichś pomieszczeń typu garderoba, pralnia czy spiżarnia. Wbrew pozorom nie masz gdzie powstawiać szaf a przy tej ilości pokoi zakładam, że to dom na kilkuosobową rodzinę, więc przydadzą się na pewno szafy. No i sporo tu korytarzy, które zabierają dużo powierzchni Cytat:
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Kto w ogóle wymyślił takie piżamy dla dorosłych? Mega kobiece. Nie będzie ci ten kaptur przeszkadzał w spaniu? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dom fajny- też bym coś takiego chciała. Niestety nasze plany póki co zawieszone. Mąż i tak musi ze 2 lata jeszcze być na swojej działalności zanim możemy o jakiś kredyt się ubiegać. Cytat:
A w ogóle to jest szok bo ona najbardziej entuzjastycznie reaguje na muzykę tatusia ![]() ![]() To oby Córci tak zostało z tym spaniem- nikomu nie życzę tego co ja przeżywam nocami. Oczywiście wczorajsza noc to był wyjątek- dziś już pobudki co chwila- a od 3 spała na moim brzuchy- więc ja nie spałam prawie wcale ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4848 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miskowa:..no tak, to pewnoe ja trzęsę portkami po prostu na myśl o dużym kredycie, ale kiedyś mnie to czeka, bo mieszkania nie mam, a za gotówkę kupiłabym chyba tylko jesli wygram w totka. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorzej było od 6 do 11 miesiąca. Był czas że nawet co 30 min się budziła. Czasem miała fazę że od 2 do 4 nie spała wcale. Kilka takich nocy było że trzeba się było z nią bawić w środku nocy. Jednak najczęściej te pobudki to z jękiem, płaczem itd. Od jakiegoś miesiąca jest lepiej- budzi się zazwyczaj raz dwa razy. Czasem jak dziś jest masakra- ale tak to się raz w tygodniu zdarza.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas slońca coraz więcej. śniegu coraz mniej. emu schowane. czuję wiosnę! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że wolałabym mieć oszczędności i kupić za gotówkę, ale nie mam, a wynajem kosztuje prawie tyle, co rata kredytu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem jakie buty kupić na wiosnę. Bo coś czuję, że od razu lato będzie. Baleriny mam kupić tak czy siak, ale co jeszcze kurde?
W czym chodzicie/będziecie wiosna? Haniu: ojj czyli możliwe, że wszystko przed nami ;/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
mam kupę balerin, bo w nich się najdłużej chodzi tak naprawdę. mam jakieś różne półbuty - płaskie sznurowane, oksfordki, jak lubisz obcasy, to obcasy, a jak sportowe, to sportowe. Moim zdaniem najwięcej jest butów na sezon wiosenno-jesienny
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tymi dwoma strefami chodzi mi głównie o to, żebym mogła korzystać z prywatnej drogi pomiędzy łazienką a sypialnią, więc parter spokojnie by wystarczył. Chciałabym od 3 do 4 pokoi plus salon. Przy trzech miejsca na szafy by się przydały, a przy 4 jeden pokój można przeznaczyć na coś a la składzik - garderobę. Dużej rodziny nie planuję, za to na pewno jeden pokój będzie siłownią ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tą spiżarnią/pralnią, to mi chodziło po prostu o wyznaczenie miejsca na to, co niekoniecznie fajnie wygląda a jednak gdzieś to wszystko być musi. U rodziców nie było miejsca, żeby od początku garderobę zaplanować i robienie szaf w kilku pomieszczeniach to spory koszt - taniej wychodzi wygospodarować gdzieś osobny kawałek pomieszczenia albo całe pomieszczenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym projekcie na małej powierzchni zmieszczono 4 pokoje, salon, dwie łazienki i już nie ma miejsca na spiżarnię, garderobę. Przy trzech pokojach już można wygospodarować dodatkowe miejsca. Póki co tez kotłownia jest dla mnie tajemniczym pokojem, bo nie wiem jak będzie z ogrzewaniem. TŻ na pewno chce kominek. Może tam można by zrobić jakiś składzik bardziej gospodarczy. Ech, ile to rzeczy trzeba wziąć pod uwagę przy wyborze projektu. Dobrze, że mamy kolegę który zajmuje się budowami (i naszą też by się zajął), więc przynajmniej od strony technicznej będziemy mogli się doradzić. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak jest ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W trampkach ![]() ------------------------- Stwierdziłam dziś, że nie nadaję się do tej pracy ![]() Idę ćwiczyć ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2013-04-11 o 16:16 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Wybór projektu jest mega istotny, czasem warto dorzucić trochę kasy i poprzerabiać gotowe projekty pod siebie, bo to w końcu wybór na długo no wiesz, wszystkiego mieć nie można - ty będziesz miała siłownię a ktoś inny garderobę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się ćwiczyło? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.