![]() |
#211 |
Przyczajenie
|
Dot.: Trwała na rzęsy..
Anulka
podaj namiar na ten salon. Dzięki wielkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Killing me softly
|
Parę lat temu myślałam o trwałej i teraz myśl powróciła
![]()
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Przeszukałam wątek ale może coś się zmieniło? Czy zna ktoś salon / prywatną kosmetyczkę u której można zrobić trwałą na rzęsy w RZESZOWIE lub okolicach Rzeszowa? Ewentualnie w Krakowie w okolicach dworca? Ha i gdybyż jeszcze czynne w sobotę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
http://www.zeberka.pl/art.php?id=873 tu jest krótkie i dość fajne wyjaśnienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Rozeznanie
|
zwięźle i na temat. Sam zabieg jest ok, efekt jeszcze bardziej ok, ale... Gdyby nie fakt ,że rzęsy potem lecą, zrobiłabym zabieg jeszcze raz. A szkoda mi rzęs , bo nie są zbyt gęste.
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny z RZESZOWA!! skontaktowałam się z panią, która robiła trwałą na rzęsach w nieistniejącym już salonie na Gwardzistów!! Specjalnie dla mnie sprowadzi płyn ![]() Nr tel - 607 074 077 Oczywiście zdam relację jak już dojdzie do tete a tete ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Przyczajenie
|
Witam,
W tej chwili trwała Wimpernwelle poprawiła żele i zawierają także w swojej zawartości substancje pielegnujące. Nie trzeba o rzęski wcześniej specjalnie dbać ani po zabiegu nic nie powinno się z nimi dziać. Można używać naturalnej odżywki z witaminami i olejkiem rycynowym, ale to zrobi dobrze każdym rzęskom!( ma taką Wimpernwelle. Zwróćcie tylko uwagę na to jak długo kosmetyczka trzyma wam żele na rzęskach : pierwszy od 12 do max 15 minut a jeżeli rzęski są słabe to do 10 minut, drugi 8 minut i tego czasu nie można przekroczyć bo wtedy mogą się osłabić. ( Jeśli ktoś wcześniej wykonywał ten zabieg to czas starych preparatów był dłuższy : żel 1 - 20 min, żel 2-10 minut) Zwróćcie na to uwagę kosmetyczce że teraz te czasy się zmieniły ( to jest w instrukcji i na opakowaniu). Rzęsy się wymieniają co 3 miesiące i nie ma możliwości przy dobrze wykonanym zabiegu aby coś im się stało. pozdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy spotkałyście się z czymś takim?
Nie udało się u mnie ZROBIĆ trwałej, gdyż mam zbyt grube rzęsy i nie dały się przykleić do wałeczka... ![]() masakra Pani bardzo miła i ma już zestaw ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Przyczajenie
|
witam,
Oczywiście nie widzę Twoich rzęs, ale nie pisałaś wcześniej że są jakieś wyjątkowe. Na oryginalnych preparatach Wimpernelle zabieg wychodzi zawsze, może Twoja pani kupiła zestaw do trwałej z CHIN lub Łotwy!!!! to nie żart , są takie na rynku i wiem że zabieg na nich jest trudny do wykonania, a wałeczki nie łapią rzęs( ale zestaw jest 50 %)tańszy). W oryginalnym Wimpernwelle wałeczki łapią super nawet super sztywne rzęsy a do zestawu jest dołączony też klej gdyby były jakieś malutkie problemy z rzęskami kruciutkimi. Istnieje także możliwość że dotknęła środka wałeczków tłustymi palcami i zatłuściła silikon na wałeczkach, albo umyła Ci rzęsy przed zrobienie zmywaczem dwufazowym na bazie olejku a potem ich nie odtłuściła? Szkoda że nie wyszło bo to fajny zabieg i daje fajny efekt. pozdrawiam No cóż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na włosach wychodzi... Nie wiem, jakie to były preparaty. W każdym razie pani była zaskoczona, że pierwszy raz w życiu widzi coś takiego Cytat:
zdjęcia: ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiedziałam żadnego efektu i na pewno juz do niej nie pojde ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Gosiu, skąd jesteś? Szukam właśnie kogoś kto profesjonalnie wykonuje trwałą rzęs w Warszawie lub jej północnych okolicach. Mam opadające, rzadkie, raczej cienkie, niesforne rzęsy i trwała chodzi za mną już od dawna, ale ze względu na obawy o moje liche rzęsy nie zdecydowałam się do tej pory na eksperymenty u niesprawdzonych kosmetyczek. Pozdrawiam, Ewa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie, i bardzo dziękuję za kontakt
podaję mojego meila i numer telefonu gosia_33@tlen.pl oraz 601283048 .Przepraszam że dopiero teraz odpisuję ale jestem w trakcie zmieniania miejsca gabinetu i mam straszny kocioł. Do końca miesiąca jestem na Mokotowie a od 01.11 w Centrum na Tamce. pozdrawiam serdecznie Gosia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
zrobiłam sobie trwałą na rzęsy jakieś półtora tygodnia temu i żałuję.
Nie no, efekty były, rzęsy faktycznie ładnie podkręcone.Niestety, rzęsy mi strasznie teraz lecą, nigdy tak nie miałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Przyczajenie
|
Hej,
A gdzie robiłaś tą trwałą? I jakimi preparatami? Na rynku jest niestety dużo preparatów np. z Chin lub Litwy i wiem że rezultaty nie są zadawalające . A może brałaś w trakcie jakieś leki do oczu lub krople ( a może stosowałaś odżywkę Revitalash) lub antybiotyki? i doszło do reakcji alergicznej. A może kosmetyczka pomyliła preparaty i położyła je odwrotnie? Ja wykonuję ten zabieg 10 lat ( pracuję na Wimpernwelle)i nic takiego nigdy mi się nie zdarzyło. Może dojdziemy dlaczego tak się stało razem - napisz . Pa ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- No i jeszcze jedno: trwała nigdy nie powinna uszkodzić cebulek ponieważ nie nakładamy jej na powieki ani na cebulki! Zostawiamy duży odstęp od skóry. Może jednak była źle zrobiona??? Albo przeterminowana? Sama jestem ciekawa o co chodzi. Pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale trudno. olejek coś mi chyba jednak odpukać daje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Przyczajenie
|
Czy ktos wie w jakim salonie mozna taka trwala wykonac w Tarnowie? Nie musi byc polecony ale ja nigdzie takiej oferty nie znalazlam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
Trwała na rzęsy to świetna sprawa. Moje rzęsy są tak proste, że kosmetyczka miała problem z nawinięciem ich na wałki. Nie sprawdza się u mnie zalotka o tuszach podkręcajacych nie wspominając. Ja robiłam w grudniu po raz drugi ale niestety nie wiem na jakich środkach ją robiła. Za jakiś miesiąc robię ją ponownie więc się wszystkiego wypytam i dopiszę
![]() Edytowane przez Kalinka82 Czas edycji: 2013-03-14 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
Czy mogę dzień wcześniej przed trwałą pofarbować sobie rzęsy henną, czy lepiej zrobić to po zabiegu trwałej? Powiedzcie mi kochane, jak to jest, bo google nie chce mi podsunąć odpowiedzi. Kosmetyczka powiedziała mi jedynie, że nie da rady podczas tej samej wizyty zrobić i hennę i trwałą, ale zapomniałam jej zapytać, co robię najpierw (jednego dnia), a co potem (drugiego dnia). A może kolejność nie ma w ogóle znaczenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wreszcie po latach poszukiwań znalazłam zabieg w Rzeszowie w Nefretete na ul. 3maja, 53zł Obsługa fachowa, czyściutko itp. Efekt u mnie na kolana nie powalił ale mam bardzo twarde rzęsy - zrobił się podatne na podkręcanie zalotką i tuszem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Przyczajenie
|
Witam
Czy zna ktoś salon albo chociaż prywatną kosmetyczkę w Radomiu gdzie mogę zrobić trwałą na rzęsy? Szukam od kilku tygodni,obdzwoniłam wszystkie dostępne w necie salony...i nic ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() to ja mam pytanko odnośnie WROCŁAWIA - znacie kogoś, kto robi dobrą trwałą na rzęsy właśnie we Wro do 50 zł? Bo z tego co patrzyłam to i do 100 zł dochodzą ceny za ten zabieg, ale to chyba przesada, prawda? Może ktoś w okolicach rynku, Magnolii, tudzież Pasażu Grunwaldzkiego? Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz już całkiem nie ma różnicy jeśli nie zrobię nic z rzęsami, ale podkręcone trzymają się pół dnia, wystarczy zalotka, nawet bez tuszu ani odżywki!! Kupiłam zalotkę z inglota, jest rewelacyjna! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Przyczajenie
|
Hej!
Ktoś korzystał z usług tej kosmetyczki? http://www.rzesypoznan.pl/TRWA-A-NA-RZ-SY/index.php Specjalizuje się w rzęsach, więc chyba powinna wiedzieć co robi, ale i tak wolę się zapytać Was ![]() Aaa i jeszcze jedno! Stosuję odżywkę Xlash na rzęsy (żeby były dłuższe, grubsze i było ich więcej) - ktoś wie czy to się w jakiś sposób kłóci z trwałą na rzęsy? Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Przyczajenie
|
W końcu i ja się skusiłam na zrobienie trwałej na rzęsy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
trwała na rzęsy- olsztyn
hej, mam pytanie- czy zna ktoś salon w Olsztynie, w którym robią trwałą na rzęsy, takie podkręcanie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Dot.: trwała na rzęsy- olsztyn
ooo rany a jak sie wykonuje trwałą na rzęsach?Pierwsze słysze a jestem bardzo ciekawa..Brzmi przerażająco...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.