|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Cooone przepraszam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Tam przesyłka darmowa? Idę się jeszcze rozejrzeć
![]() Masz gdzieś na blogu recenzję tych pędzelków? Bo ciągle się zastanawiam, czy nie odłożyć kasy na trzy upatrzone hakuro... ![]() I jeszcze pędzel grubasek ![]()
Nie wiem jak Ty, ale ja często myślę o świecie, który dawno przestał istnieć. Tęsknię za ludźmi, do których było jakoś bliżej, prawdziwie i spontanicznie... Gutek Edytowane przez cooone Czas edycji: 2013-04-10 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
coone tak darmowa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Paznokcie mam zaległe
![]() Zielony bellek i MiG ![]() ![]() Lecę jutro po ten top coat, miała któraś? Mam nadzieję, że się sprawdzi ![]() O, nawet nie zauważyłam, że już po trzeciej ![]()
#4535 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dobry!
![]() ![]() ![]() Najpierw Ty go pokarzesz, a później się pomyśli ![]() Cytat:
![]() No i Biała Fabryka mi się podoba... który to już dopisany do niekończącej się listy? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bling bling na ostro, ale ja zostawiłabym samo holo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A na określenie pazurków przychodzi mi na myśl jedno słowo: słodkie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zawsze jak widzę pory, o których piszesz, chce mi się spać ![]()
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uroki bezsenności ![]() ![]()
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
O matko! Jakbym nie mogła spać, to nie wiem co bym zrobiła... Kocham spać!
![]() Dorzucam tjuning ![]() ![]()
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
hej ho
![]() Cytat:
ten bell mi sie podoba ![]() mam ten top, uzywam obecnie, jestem z niego zadowolona mam jeszcze dwa z tej wycofanej serii co Beatka polecala i recenzje robila na blogu u siebie, ale zaczelam wczesniej szykac zamiennika i ten spelnia moje wymagania ![]() stacjonarnie widzialam go prawie za 40 zl natomiast na all juz za 20 zl z przesylka kupisz ViV tjunung mi sie podoba, w tym zestawieniu to nawet mi te kwiatki nie przeszkadzaja Yen super polaczenie, mani ladniutkie Sniegusku +1 czy -1 i tak cudne masz pazurki, najwazniejsze ze zadbane mani mi sie bardzo podoba Trelle ![]() Nefty ale dlugieeeee ![]() Agaszak kusisz tym Myio ![]() Bylam wczoraj w TK maxx ![]() ![]() ![]() i zachcialo mi sie Betakowego mani moje to kiszka w porownaniu z Miszczem kropek ![]() Beatko u Ciebie to nawet kropki sa idealne i tak ja poprosze wiecej tutoriali ![]()
![]() |
#4539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Absolutnie cudowne ![]() Cytat:
![]() W mojej drogerii za ok 24 zł, muszę kupić bo potrzebny mi na wczoraj ![]()
![]() |
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
numerów zapisywać nie będę ![]() ![]() OOo widzisz to dobra cena bo ja widziałam wszędzie właśnie za taką kosmiczną cenę
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję pięknie ![]() Sesesese, zaraz idę na polowanie do ciucha ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 | ||||
Konto usunięte
|
Ale miło z rana poczytać takie rzeczy (zrobiłyście mi dzień
![]() ![]() ![]() ![]() No tak, bo to nie jest brzydki kolor. Jest bardzo przyjemny, tyle że szukałam innego stąd moje "ale". ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wrrr... ![]() Producenci olewają totalnie bladziochy. Aż tak nas mało? ![]() Cytat:
![]() ![]() Rozmnożyły się? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hm... no kurcze nie bardzo dłuższe - środkowe mają 16mm, serdeczne i wskazujące o milimetr mniej, małe 12 mm, kciuk 18. Dłuższe miewałam - a w migdałach to nawet o 2mm dłuższe od obecnych, ale to wiadomo że przy migdałach inaczej wygląda. Ale to fakt, prawie wszystkie zwracacie uwagę, że długie - jakby już za długie były to krzyczcie, bo ja tego aktualnie zupełnie nie czuję. I vice versa... ![]() ![]() Nie każdy lubi trawkę ![]() Nosz do jasnej ciasnej ile emotek można kasować??? OK, nadrabiam dalej. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | ||||||
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() A swoja drogą ponoć dla cudzoziemnców nie sa dotępne haszbary To chyba jedyny za jasny dla mnie ![]() Cytat:
![]() OOO tak... Fantastyczna aranżacja. Cytat:
Ale nie sa drogie w sumie. Około 5 pln jakoś. Komletów raczej nie ma co kupować, bo zauważyłam, że maja identyczne kulki. Kupowałam osobno 2 sondy i mam 4 różne kulki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tak w naturalnym wyglądają: IMG_20130411_082057.jpg Twoje po tiuningu jeszcze fajniej się prezentują Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Hm... Hm... Kurcze jeszcze raz hm... Nie wiem już czy go chcę czy nie. Ładny jest, ale... Może by tak w pumpsy zainwestować? ![]() Cytat:
![]() Podoba mi się ![]() Nie za bardzo widać, że to -1 ![]() Bling na całego ![]() ![]() Cytat:
![]() Pazurki ![]() Tylko czemu o takiej nieludzkiej porze? ![]() Fajna mgiełka. Co to? ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Ala czyli mówisz, że są porównywalne? mam nadzieje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hehe dzięki, chociaż ani jedno ani drugie nie wyszło za super ![]() za to muszę nieskromnie przyznać, że albo mi piłowanie wyszło, albo kwestia kolory w\który wrzuciłam, ale ciągle gapię się na swoje łapska ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do CA to podoba mi się większość kolorów z gdańskiej kolekcji ![]() ![]() zwykle takim "zwykłym" kolorom się jestem w stanie oprzeć a tym razem jakoś mi się spodobały ![]() super ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4025046 4]Dzięki za swatcha ![]() Hm... Hm... Kurcze jeszcze raz hm... Nie wiem już czy go chcę czy nie. Ładny jest, ale... Może by tak w pumpsy zainwestować? ![]() [/QUOTE] ![]() powiem tak - ja mam dużo czerwieni w tym sporo z bajerami, trochę brokatowych, więc nie żałuję że go mam. Ale nr 1 na pewno nie jest. Tak więc myślę że jak najbardziej warto zainwestować ( a znowu ta chinka nie jest jakoś dużo droższa od SH) w coś super ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem juz w polowie buteleczki i spokojnie tak po 30 minutach czy tam minetach moge rece pod kran wsadzic i spokojnie oplukac, wiadomo jakmym zaczela gary szorowac to na bank bo mi sie mani zniszczylo z reguly moje mani wyglada tak: odzywka, dwie warstwy lakieru na to top i bez problemu wysycha raz mialam 3 warstwy lakieru i tez sobie poradzil i plus tez dla tych topow z sally ze nie sciagaja tak lakieru, bo przy seche czy posche jak dobrze nie dojechalam to widac to bylo potem ale wiesz jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz ![]()
![]() |
#4548 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |||
leśny stwór
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() ![]() ![]() bardzo ładny tuning ![]() dziękuję ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4024957 1] I vice versa... ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() jak jest post, to po prawej stornie na górze jest w kółeczku liczba np. 0 - to jest liczba komentarzy i na to trzeba kliknąć by je zobaczyć i dodać swój ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4025046 4] O, jest nie tylko na blogu. ![]() Podoba mi się ![]() [/QUOTE] dzięki ![]() Cytat:
![]() jak milo, dziękuję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | |
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4025046 4]
Nie za bardzo widać, że to -1 ![]() Bling na całego ![]() [/QUOTE] Przyjrzyj się na wskazówkę- tam to właśnie widać najbardziej ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | ||
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4025130 5]No właśnie... mi chodzi o taki iskrzący/choinkowy efekt. Wiesz o co mi chodzi
![]() ![]() rozumiem ![]() ![]() ![]() a Sally mi się podobał coraz bardziej jak zaczęło się ściemniać, bo wtedy lakier sprawiał wrażenie ciemniejszego (no wiadomo) a drobinki błyskały jasniej ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ale w ogóle lubię zdjęcia w dziennym ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Konto usunięte
|
Rozumiem, ale jak np trzymasz palce wyprostowane to od góry w ogóle nie widać. Masz cudny przyrost.
Cytat:
Milani nie do końca... A RS czyli Ruby Slippers? To Essie? Proszę do mnie jak chłop koniowi na miedzy ![]() ![]() Ja tą Hansenkę jeszcze kiedyś capnę ale coraz bardziej się napaliłam na jakąś Chinkę i myślę że Pumpsy na początek to niezła opcja. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
Tak, o 121 mi chodziło, ale to już "mocniejszy" brokat
![]() tak Ruby Slippers, ale miałam na myśli nie Essie, a Color Club ![]() bardzo podobny do Pumpsów, ale ma chyba trochę więcej drobinek i bardziej chropowaty? CC nie mam, ale są porównania w necie. hehe dokładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4024957 1]
Wrrr... ![]() Producenci olewają totalnie bladziochy. Aż tak nas mało? ![]() ![]() ![]() Rozmnożyły się? ![]() ![]() ![]() No właśnie, na przykładzie wątku, wychodzi na to, że nie ![]() Ne rozmnożyły ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W naturalnym inaczej, lepiej ![]() I dziękuję ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4025046 4]Fajna mgiełka. Co to? ![]() Dor 105 ![]() Miło mi! ![]() ![]() Yaaay! Udały mi się zakupy ![]() Kupiłam dwie pary spodni, koszulkę i buuty ![]() ![]()
![]() |
#4555 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4025193 5]Rozumiem, ale jak np trzymasz palce wyprostowane to od góry w ogóle nie widać. Masz cudny przyrost. [/QUOTE] Dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() Choćby- w zeszłym roku w styczniu i szukałam kolorowych (różowych, koralowych) pantofli na niskim obcasie.... Gdzie tam.... Pojawiły się w tym roku.... Pochwalisz się |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |||||
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Teraz mam Misshę SRC #13. Jest tak cudownie jasna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo podobają mi się Twoje kwadraty. Bardzo. Cytat:
![]() ![]() Zacny tjuning ![]() Cytat:
![]() |
#4557 | ||
leśny stwór
|
ja też
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() ja też nie jestem wielką fanką brązów.. jego miało nie być - jak masz ochotę poczytaj o historii tego lakieru na blogu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Wiesz tak na dobrą sprawę to nie jestem w stanie tego ocenić, bo u mnie mani max dwa dni na pazurkach gości
raz chyba zdarzyło mi się 4 dni nosić ale tu już miałam końcówki pościerane. dla mnie w tym przypadku ważne jest aby dobrze wysuszał a nie przedłużał trwałość lakieru a z tymi końcówkami pościeranymi to kwestia jaki lakier mam bo np jedne mani po dwóch dniach wygląda jak świerzo malowane, a inne po jednym dniu nadaje się do zmycia
#4559 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też tak mam, zwlaszcza z butami właśnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Oby do wiosny
|
Taki był plan
Ja z wieloma rzeczami.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.