Krakowianki - XXII - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-11, 11:27   #2821
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Dot.: Krakowianki - XXII

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Kto Ci doradził TERAZ robić kwasy?
Pani kosmetyczka, jak ją zapytałam czy nie powinno się robić w porach zimniejszych, jak jesień - zima, to odparła, że nieeee, cały rok można robić. Lubię ten salon i po raz pierwszy obsługiwała mnie inna Pani niż moja ulubiona Pani Kosmetyczka, a że moje doświadczenia dotychczasowe były pozytywne to pomyślałam, że czemu nie, co ja tam wiem o kwaszeniu...

Nie umrę, prawda? Ani krzywda mi się większa nie stanie niż już stała?

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 11:27   #2822
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ile się czeka na okulistę na nfz? Od wczoraj mi łzawią i lekko ropieją oczy, nie wiem czy iść prywatnie, czy zapisać się na nfz, czy wystarczy przemywać rumiankiem czy panikować
Teraz sporo osób choruje na zapalenie spojówek. Jeżeli w ciągu dnia rumianek nic nie da to zdecydowanie sio do okulisty!
Stary 2013-04-11, 11:34   #2823
cholernarejestracja
Copyraptor

Mistrzyni, wszędzie piszą, że migdał można cały rok, więc czemu Cię to tak dziwi? Nawet filtrowanie się jest opcjonalne. Wiadomo, lepiej dmuchać na zimne, ale moim zdaniem migdał biorąc pod uwagę obecną pogodę (dopiero od dwóch dni zaczyna prześwitywać słońce) nie jest żadnym błędem w sztuce.

Rany, od czego się w ogóle robi zapalenie spojówek? Kurde, nigdy nie miałam problemu z oczami
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 11:35   #2824
WrednaMyszka
Zakorzenienie

A ja jem 3-4 posiłki i nie umiem tego uregulować, bo nie jestem głodna i nie mam ochoty na więcej.

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 11:36   #2825
Malla
Nie depcze krokusów

Cholerka - a ja bym nie czekała, bo ropa oznacza bakterie, a tego się rumiankiem nie pozbędziesz. Jak objawy przejdą same, może się okazać, że problem zszedł głębiej, np. na wewnętrzną stronę powiek, której na co dzień się nie ogląda.

Mam na stanie nieotwarte i ważne krople z antybiotykiem.
Stary 2013-04-11, 11:40   #2826
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
dokładnie tak jak pisze SdC

moje dzisiejsze odchudzanie i odstawienie węglowodanów skończyło się zrobieniem i pożarciem makaronu ciemnego aglio di ollio z dodatkiem suszonych pomidorków i tych takich maluteńkich słodzieńkich i jestem szczęśliwsza, a poza tym zapiszę się na fitness w ramach poprawy zdrowia psychicznego i wyżycia się

Cytat:
Dziewczyny, ile się czeka na okulistę na nfz? Od wczoraj mi łzawią i lekko ropieją oczy, nie wiem czy iść prywatnie, czy zapisać się na nfz, czy wystarczy przemywać rumiankiem czy panikować
Sporo się czeka. Możesz sobie klepnąć termin a w międzyczasie przemywać rumiankiem, kupić sobie jakieś krople łagodzące bez konserwantów i jak przejdzie to spokojnie udać się na kontrolę w umówionym terminie, a jak nie minie, to idź prywatnie

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość

ola_gie,
Mam Dr Peppera 1,5l, zapłaciłam niecałe 5 zł
Gdzie?!

Ja widuję ostatnio w Żabce, ale największy 1 l.

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 11:49   #2827
ecrulo

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość

Sporo się czeka. Możesz sobie klepnąć termin a w międzyczasie przemywać rumiankiem, kupić sobie jakieś krople łagodzące bez konserwantów i jak przejdzie to spokojnie udać się na kontrolę w umówionym terminie, a jak nie minie, to idź prywatnie

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Gdzie?!

Ja widuję ostatnio w Żabce, ale największy 1 l.
W Almie 1,5 l kosztuje 4,29 zł, a 1l 4,99.

Stary 2013-04-11, 11:56   #2828
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
W Almie 1,5 l kosztuje 4,29 zł, a 1l 4,99.

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 12:30   #2829
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Tylko, że ja makarony darzę bardzo neutralnymi odczuciami Jem bo łatwo je zrobić i się nie narobić. No i zapychają

No właśnie, jakbym miała tryb życia jak jeszcze 2 lata temu to by mi to wisiało A tu kicha.

Codziennie się nawilżam, rano i wieczorem, kładę jakieś maski i maseczki nawilżające i wciąż mam nadzieję, że nie jaszczurzę się bardziej niż dzień wcześniej.

Ineso, masz jakieś sposoby na łuszczycę ryjową pomigdałową w stopniu zaawansowanym?

ola_gie,
Mam Dr Peppera 1,5l, zapłaciłam niecałe 5 zł
ale przecież makaron pełnoziarnisty jest zdrowy, można dodać równie zdrowe dodatki i pełnowartościowy posiłek gotowy
Mój dzisiejszy z tego co mam w lodówce: makaron + pomidory suszone + kurczak + prażony słonecznik + camembert +kiełki brokuła = pychotka ok 660 kcal i 47 g białeczka

na drugie śniadanie robiłam fasolowe muffinki, ale nie wyszły smaczne miały być zdrowe, ale ze stewią nie były słodkie, więc dodałam cukru, a gotowe musiałam "ratować" polewą czekoladową.

I ja też się łuszczę a nie kwaszę się, więc od czego? Używam nawilżających kremów, na noc kwas hialuronowy + olej, a mimo tego mam strasznie wysuszoną skórę...

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 12:46   #2830
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
na drugie śniadanie robiłam fasolowe muffinki, ale nie wyszły smaczne miały być zdrowe, ale ze stewią nie były słodkie, więc dodałam cukru, a gotowe musiałam "ratować" polewą czekoladową.
Cukier, polewa czekoladowa - ten przepis najbardziej mi się podoba
Stary 2013-04-11, 12:55   #2831
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Cukier, polewa czekoladowa - ten przepis najbardziej mi się podoba
bo nie jest dietetyczny

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

Stary 2013-04-11, 13:55   #2832
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Wredna Myszka - przelej mi proszę 14 zł
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 13:58   #2833
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie paćkę fasolowo-kakaową... no spoko to jest na kryzys słodyczowy, ok ale do żadnego czekoladowego czy czekoladopodobnego kremu to to się nie umywa, nie oszukujmy się

Cytat:
Ten kwas salicylowy jest super.
Robiłaś kolejny? Ja jutro może plecy zrobię.
W ogóle miałam Ci pisać, że mnie się często wydaje, że się nie łuszczę na twarzy - a to widać dopiero przy położeniu podkładu.
Cytat:
Ineso, znalazłam sposób na odbijanie się miętą po aqua feminie http://mazidla.com/index.php?page=sh...&Itemid=100405
A to po to Ci to było Pasuje rozmiar?
Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Kakao dałam dość sporo i jest to mocno czekoladowe w smaku owszem, po dłuższym miksowaniu połączyło się ładnie i nie było czuć "skórek" fasolowych, jest gładka masa.... ale i tak czuć tą specyficzną mączną, taką jakby "tępą" konsystencję fasoli - nie wiem jak to lepiej wytłumaczyć
Ja wiem o co Ci chodzi - w pieczonym cieście o tyle mniej to przeszkadza, że ciasto może mieć mączny posmak
Cytat:
Muszę poszukać innego sposobu na walkę z tym co mnie obsypało po sterydach...
A olejek z salicylem - ten, który kiedyś robiłaś z mojego polecenia? Chyba byłaś zadowolona. A salicyl w takim stężeniu, w oleju - nie złuszcza i teoretycznie nie uwrażliwia na słońce. A podziała antybakteryjnie i regulująco na sebum.

Cytat:
Ineso, masz jakieś sposoby na łuszczycę ryjową pomigdałową w stopniu zaawansowanym?
Niestety niezbyt da się przyspieszyć łuszczenie - właściwie wszelkie peelingi są niewskazane jak skóra jeszcze odpada. Ale ja po migdale, po tygodniu, jak widzę, że skóra nie jest podrażniona, to trochę peelingu enzymatycznego nakładam. Nawilżanie to podstawa. No i przydają się łagodzące preparaty - możesz sobie na noc Alantanem Plus wysmarować twarz. Z nawilżających niezapychających rzeczy polecam lekki bardzo humektan - to nawet możesz nałożyć rano jako pierwszy krem, a na to ten co zwykle używasz.
Cytat:

Rany, od czego się w ogóle robi zapalenie spojówek? Kurde, nigdy nie miałam problemu z oczami
A kwasem tam nie dźabnęłaś?
Cytat:
ale przecież makaron pełnoziarnisty jest zdrowy, można dodać równie zdrowe dodatki i pełnowartościowy posiłek gotowy

I ja też się łuszczę a nie kwaszę się, więc od czego? Używam nawilżających kremów, na noc kwas hialuronowy + olej, a mimo tego mam strasznie wysuszoną skórę...
1) ja też jestem z tych, których makarony i tego typu węgle spulchniają - nawet pełnoziarniste. Podejrzewam się o jakieś nie do końca dobre trawienie pszenicy.
2) Ja zazwyczaj próbuję ,,słodkość" ciasta przed pieczeniem. Stewia mi też nie podeszła, choć tylko raz próbowałam.
3) Niestety większość kremów tylko z nazwy jest nawilżająca. Czego uzywasz konkretnie? Na noc sam olej+HA nie działa nawilżająco. Musisz albo do tego dokropić hydrolatu, albo wmasować to w wilgotną od hydrolatu twarz.

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2013-04-11 o 14:14
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 14:03   #2834
cholernarejestracja
Copyraptor

Ineso, kwasem się miziałam z 4-5 dni temu chyba (robiłam kolejny), a oko mi dopiero od wczoraj łzawi, jest możliwe, że to by tyle trwało? Ale i tak raczej nie - przecież bym poczuła spirytus w oku chyba.. no i nakładałam wacikiem tylko na nos, czoło i brodę.

I ja się widocznie łuszczę, chociaż fakt, że jak nałożę BB to pięknie wszystko widać

A na plecach i dekolcie oczywiście zero efektu

A co do rozmiaru - wzięłam 00 i się mieszczą idealnie
Stary 2013-04-11, 14:35   #2835
kasiencja
Pani Buka

Cholerko - mnie się kiedyś zrobiło zapalenie spojówek połączone z zapaleniem zatok przynosowych. Dopóki się nie wyleczyłam antybiotykami, wyglądałam strasznie. A zaczęło się właśnie od wyciekania ropy z kącików oczu, więc chociaż Ci tego nie życzę, to pędem do lekarza!

Ineso - nie wiedziałam, że olej+HA nie wystarczają by nawilżyć. a czy jeśli nie mam w danej chwili hydrolatu, to jakieś drogeryjne toniki spełniają tę funkcję czy nie?

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 15:16   #2836
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
Ineso - nie wiedziałam, że olej+HA nie wystarczają by nawilżyć. a czy jeśli nie mam w danej chwili hydrolatu, to jakieś drogeryjne toniki spełniają tę funkcję czy nie?
HA nawilża w ten sposób, że wiąże wilgoć w skórze i nie pozwala odparować - ale najpierw ta wilgoć tam musi być, dlatego jak ktoś ma problem z przesuszeniem to sam HA nie wystarczy. Ale jak skóra jest ,,napojona" to powinien wystarczyć. Drogeryjny tonik, jeśli jest dobry to spełnia taką samą rolę jak hydrolat.

edit:
Otworzyłam w klubie ponowne zamówienie w drogerii Nina z allegro - kremy Mincer, itd. http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=24557158

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2013-04-11 o 16:35
Stary 2013-04-11, 17:45   #2837
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
edit:
Otworzyłam w klubie ponowne zamówienie w drogerii Nina z allegro - kremy Mincer, itd. http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=24557158
Polecam Wam ten peeling - http://allegro.pl/dax-yoskine-mikrod...150771478.html. Dostałam go w którymś Glossyboxie i od razu wręcz pokochałam. Zaraz po peelingu Sopot Spa to najlepszy peeling do twarzy jakiego używałam.

No i oczywiście nawilżające pomadki Celia

Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Czas edycji: 2013-04-11 o 17:48
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 19:18   #2838
cholernarejestracja
Copyraptor

Przemogłam się i poszłam w końcu do dentysty... okazało się, że nie jest tak źle jak sądziłam, to tylko dentystka (z polecenia klubowego nota bene, opisałam sprawę w klubie) usiłowała mnie naciągnąć od razu mam lepszy humor wiedząc, że się za to zabrałam
Stary 2013-04-11, 20:33   #2839
Ineso
Matka Smoka

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;40260479]
No i oczywiście nawilżające pomadki Celia [/QUOTE]

O, może w końcu kupię - który numer ma ta najbardziej nude?
Stary 2013-04-11, 20:45   #2840
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ineso, zalezy co rozumiesz prze nude Ma chyba dwa odcienie bardziej różowe, widziałam też bardziej brązowe...
Ja mam numer 602 (bardziej wchodzacy w beż niż róż), na moich ciemnych ustach wygląda tak:

602.jpg
Na długiej w firlicie są testery :P
Stary 2013-04-11, 20:52   #2841
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ineso, zalezy co rozumiesz prze nude Ma chyba dwa odcienie bardziej różowe, widziałam też bardziej brązowe...
Ja mam numer 602 (bardziej wchodzacy w beż niż róż), na moich ciemnych ustach wygląda tak:

Załącznik 5205690
Na długiej w firlicie są testery :P

To Twoje usta? Ale ładne! Jak z reklamy
Stary 2013-04-11, 21:03   #2842
WrednaMyszka
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;40255739]
Wredna Myszka - przelej mi proszę 14 zł[/QUOTE]
Zaraz przelewam

Cytat:
Mają mało kremów Mincer z tej serii BIO właściwie tylko dwa.

Zaciekawił mnie ten krem , ale zastanawia mnie jak to ma działać z tym poznawaniem potrzeby i reagowaniem na nią

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 21:05   #2843
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
To Twoje usta? Ale ładne! Jak z reklamy
Dzięki
Stary 2013-04-11, 21:07   #2844
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość

Mają mało kremów Mincer z tej serii BIO właściwie tylko dwa.
O, to musiały się aukcje akurat skończyć, bo były. Poprzednim razem też znikały szybko, a potem dorzucali, więc spoko. Napiszcie najwyżej bez linka które chcecie.

ecrulo - ten żel wygląda nieźle pod kątem naczynek i przypomina ten, o którym wspominałam: http://allegro.pl/farmona-perfect-be...164434788.html

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2013-04-11 o 21:39
Stary 2013-04-11, 22:18   #2845
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
A ja jem 3-4 posiłki i nie umiem tego uregulować, bo nie jestem głodna i nie mam ochoty na więcej.
4 posiłki to chyba w miarę dobrze, mi cięzko jest np zjeść 4 czy 5, bo po prostu nie zawsze mam na to czas. Dlatego planuje kupić odżywkę białkową i nią "zastępować" jeden posiłek.
Cytat:

Robiłaś kolejny? Ja jutro może plecy zrobię.

1) ja też jestem z tych, których makarony i tego typu węgle spulchniają - nawet pełnoziarniste. Podejrzewam się o jakieś nie do końca dobre trawienie pszenicy.
2) Ja zazwyczaj próbuję ,,słodkość" ciasta przed pieczeniem. Stewia mi też nie podeszła, choć tylko raz próbowałam.
3) Niestety większość kremów tylko z nazwy jest nawilżająca. Czego uzywasz konkretnie? Na noc sam olej+HA nie działa nawilżająco. Musisz albo do tego dokropić hydrolatu, albo wmasować to w wilgotną od hydrolatu twarz.
używałam nawilżajacej Celii i faktycznie nawilżała, teraz jednak jest za słaba. Zresztą i tak mi się skończyła, może polecisz mi jakiś krem mocno nawilżający?
Nie napisałam, ale zazwyczaj tak właśnie robie, najpierw spryskuje twarz hydrolatem, na to dopiero olej + HA.
Dzisiaj ratowałam te najbardziej suche miejsca maścią z wit. A i trochę pomogło, bo mogłam wieczorem nałożyć podkład i nie wyglądało to tragicznie.

Stary 2013-04-12, 06:04   #2846
2016070953
Konto usunięte

sto lat Mistrzyni
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 07:40   #2847
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
używałam nawilżajacej Celii i faktycznie nawilżała, teraz jednak jest za słaba. Zresztą i tak mi się skończyła, może polecisz mi jakiś krem mocno nawilżający?
Trudno mi powiedzieć, bo nie używam od dawna tradycyjnych kremów nawilżających. Gdybym miała coś takiego SOS kupować to chyba Iwostin Sensitia, z tańszych spróbowałabym Isany z mocznikiem. Jak chcesz kupić inny drogeryjny to wybierz taki, które na początku po wodzie ma jakieś nawilżacze (a nie oleje): glicerynę, mocznik (urea), glikole, mleczan sodu (sodium lactate), sorbitol - oczywiście nie wszystko musi być, ale im więcej tym lepiej. No i dobrze, gdyby był aloes, HA, pantenol.
Albo, jak już polecałam - kup Humektan w aptece - to taki leciuteńki krem złożony z samych nawilżaczy, możesz go kłaść pod krem nawilżający, ale też wieczorem pod olej+HA.

Mistrzyni!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif URODZINY.GIF (10,9 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2013-04-12 o 07:44
Stary 2013-04-12, 08:13   #2848
Malla
Nie depcze krokusów

Mistrzyni, wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej rocznicy Osiemnastki!
Stary 2013-04-12, 08:48   #2849
ecrulo

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
U mnie butelka stoi Czeka na weekend i grzeszenie

Cytat:
Mój dzisiejszy z tego co mam w lodówce: makaron + pomidory suszone + kurczak + prażony słonecznik + camembert +kiełki brokuła = pychotka ok 660 kcal i 47 g białeczka

Lubię jak mnie tak ktoś rozgrzeszy Tak, jem same pełnoziarniste ! Chociaż drapnęłam ostatnio w Almie jakiś z Omega3 więc stwierdziłam, że spróbuję
Jakoś mi kurczak z makaronem nie siedzą, po prostu dla mnie w smaku nie pasują. Suszone pomidory w ogóle łe i camembert

Ineso poleciła mi alantan i ten cały hakunamatata. I moja skóra ma się "lepiej" (czuć, że jest lepiej nawiżlona, chociaż do ideału to daleko) niż po D-Panthenol, maściach oliwkowych i innych, a użyłam każdego z tych kremów raz, na wieczór alantan pod serum na naczynka i rano hakunamatata pod filtr.

Cytat:

A olejek z salicylem - ten, który kiedyś robiłaś z mojego polecenia? Chyba byłaś zadowolona. A salicyl w takim stężeniu, w oleju - nie złuszcza i teoretycznie nie uwrażliwia na słońce. A podziała antybakteryjnie i regulująco na sebum.

Niestety niezbyt da się przyspieszyć łuszczenie - właściwie wszelkie peelingi są niewskazane jak skóra jeszcze odpada. Ale ja po migdale, po tygodniu, jak widzę, że skóra nie jest podrażniona, to trochę peelingu enzymatycznego nakładam. Nawilżanie to podstawa. No i przydają się łagodzące preparaty - możesz sobie na noc Alantanem Plus wysmarować twarz. Z nawilżających niezapychających rzeczy polecam lekki bardzo humektan - to nawet możesz nałożyć rano jako pierwszy krem, a na to ten co zwykle używasz.
Pasował, w klubie w kompedium mazidłowym znajdę przepis ? Bo już nie pamiętam jak to się robi,wrzucałam przepis do zakładek, ale to na starym komputerze... Jak poszła świetlówka tak czeka na naprawę, która nadejdzie dopiero w wakacje.

Mi wyskoczyła pokrzywka po migdałowym. Już nigdy żadnego migdału

Cytat:
Przemogłam się i poszłam w końcu do dentysty... okazało się, że nie jest tak źle jak sądziłam, to tylko dentystka (z polecenia klubowego nota bene, opisałam sprawę w klubie) usiłowała mnie naciągnąć od razu mam lepszy humor wiedząc, że się za to zabrałam
Ja nie mam czasu żeby iść A by się przydało... Pewnie w wakacje dopiero to załatwię... U którego dentysty byłaś?

Cytat:
ecrulo - ten żel wygląda nieźle pod kątem naczynek i przypomina ten, o którym wspominałam: http://allegro.pl/farmona-perfect-be...164434788.html
Skoro już jesteśmy Jesteś w stanie się wypowiedzieć na temat tych produktów?
http://allegro.pl/bielenda-kasztan-d...150768688.html
http://allegro.pl/flos-lek-krem-mase...150775862.html
http://allegro.pl/bielenda-ogorek-li...150786210.html
http://allegro.pl/bielenda-proffesio...152606030.html

Stary 2013-04-12, 08:54   #2850
2016070953
Konto usunięte

MLH super obiadek z moich ukochanych składników
no, może poza kurczakiem bo ostatnio często trafiam na niedobre kurczaki i mam uraz.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości