Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-10, 17:44   #4471
jutka555
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Jak wyglada sytuacja w Simple? i ogólnie w Factory?
Warto jechać? przepraszam za ilośc pytań, ale dla mnie wyprawa i chce wiedzieć czy warto? Jesli mogłabyś napisać do jakich sklepów warto zaglądać będę wdzięczna
byłam w większości sklepów bo musiałam tam spędzić 2 godziny w oczekiwaniu na autobus ale akurat w simple nie byłam ogólnie nie polecam, nic tam nie znalazłam, jak już były w miarę ładne rzeczy to ceny z kosmosu a to przecież outlet.. jedyne warte uwagi były buty w mango ale rozmiarów moich brak
jutka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 17:45   #4472
Fionaaa
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Co myślicie o takim zestawie? Oczywiście nie na teraz, ale może w maju Dla pocieszenia mierzyłam sobie wiosenne ciuszki. Tak bym już chciała wyjść w koszuli i czółenkach
Super zestaw! Ja jedynie nie jestem przekonana do torebki, gdyby miała troszkę inne wymiary byłaby piękna

Mój kuferek z Mango przyszedł niedawno i teraz mam w końcu torebkę na wiosnę! Szkoda tylko, że wiosny nie ma
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 18:07   #4473
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Co myślicie o takim zestawie? Oczywiście nie na teraz, ale może w maju Dla pocieszenia mierzyłam sobie wiosenne ciuszki. Tak bym już chciała wyjść w koszuli i czółenkach
Świetny zestaw
Piękny ten kuferek. Uwielbiam takie duże torby.
Trochę żałuję, że nie kupiłam koszuli z H&M, a teraz już pewnie nigdzie ich nie znajdę.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 18:34   #4474
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Oo masz te ładne butki z Zary, szkoda, że ich nie kupiłam Wygodne są?
W miarę Gorzej jak się w nich jest cały dzień, to nogi bolą
Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Super zestaw! Ja jedynie nie jestem przekonana do torebki, gdyby miała troszkę inne wymiary byłaby piękna

Mój kuferek z Mango przyszedł niedawno i teraz mam w końcu torebkę na wiosnę! Szkoda tylko, że wiosny nie ma
Ja już tej wiosny się nie mogę doczekać!
Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Świetny zestaw
Piękny ten kuferek. Uwielbiam takie duże torby.
Trochę żałuję, że nie kupiłam koszuli z H&M, a teraz już pewnie nigdzie ich nie znajdę.
Może jeszcze gdzieś je znajdziesz, albo na all.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 18:36   #4475
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jutka555 Pokaż wiadomość
byłam w większości sklepów bo musiałam tam spędzić 2 godziny w oczekiwaniu na autobus ale akurat w simple nie byłam ogólnie nie polecam, nic tam nie znalazłam, jak już były w miarę ładne rzeczy to ceny z kosmosu a to przecież outlet.. jedyne warte uwagi były buty w mango ale rozmiarów moich brak
Ja mam takie samo zdanie, nic ciekawego, chyba, że ktoś szuka klasycznych butów albo innej konkretnej rzeczy. Jedynie w Mango można coś fajnego znaleźć ale to też zależy, bo często ceny wygórowane - bywa drożej niż w internetowym outlecie
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 19:51   #4476
jutka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam takie samo zdanie, nic ciekawego, chyba, że ktoś szuka klasycznych butów albo innej konkretnej rzeczy. Jedynie w Mango można coś fajnego znaleźć ale to też zależy, bo często ceny wygórowane - bywa drożej niż w internetowym outlecie
akurat ceny butów są takie same jak w na stronie mango outlet, reszty nie przeglądałam
Stary 2013-04-10, 20:14   #4477
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
super zestaw koszula bardzo mi się podoba, ale mi by raczej w takim wzorze nie było do twarzy
A pogoda znów dziś w Poznaniu paskudna bez czapki się nie obyło..
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-10, 20:18   #4478
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo dziekuje

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Paranoja z tym outletem
OnaZakupoholik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 20:22   #4479
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
akurat ceny butów są takie same jak w na stronie mango outlet, reszty nie przeglądałam
Nie zawsze, a przynajmniej widziałam zamszowe szpilki za 179 zł a na stronie mango (nawet nie tej outletowej) były za 69 zł
A jakie były buty w Mango w Factory? Były może asymetryczne obcasy?
Stary 2013-04-10, 20:48   #4480
jutka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie zawsze, a przynajmniej widziałam zamszowe szpilki za 179 zł a na stronie mango (nawet nie tej outletowej) były za 69 zł
A jakie były buty w Mango w Factory? Były może asymetryczne obcasy?
źle się wyraziłam, chodziło mi o to że dzisiaj jak byłam w mango to ceny były te same, bo faktycznie zazwyczaj jest tam nieco drożej asymetryczne były tylko czarne w rozmiarze 37, 38, 40 były też niskie zamszowe beżowe, czarne i czerwone 36, 37, balerinki za 79 zł czarne i czerwone, jakieś w panterkę też, lakierowane szpilki czarne i nude napewno 37, lakierowane koturny iii więcej nie pamiętam
Stary 2013-04-10, 21:19   #4481
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
źle się wyraziłam, chodziło mi o to że dzisiaj jak byłam w mango to ceny były te same, bo faktycznie zazwyczaj jest tam nieco drożej asymetryczne były tylko czarne w rozmiarze 37, 38, 40 były też niskie zamszowe beżowe, czarne i czerwone 36, 37, balerinki za 79 zł czarne i czerwone, jakieś w panterkę też, lakierowane szpilki czarne i nude napewno 37, lakierowane koturny iii więcej nie pamiętam
dziękuję szkoda, że asymetryczne nie nude, aż bym się przejechała
Stary 2013-04-10, 21:20   #4482
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lola23 Pokaż wiadomość
Najgorsze jest to, że zanim widać pozytywne zmiany w pośladkach, nogi już są napakowane.
Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dzięki, że o tym napisałaś. W takim razie przysiady w moim przypadku zupełnie odpadają.
Stawiam jaskółkę (i unoszenie nogi w tył) lub jaskółkę w bok, i unoszenie nogi w bok ( o ile wiecie co mam na myśli :P ). No i standardowo pozycja na "kota" i unoszenie nogi w górę, ugiętej lub prostej. Dobrze pracuje brzuch przy tym ćwiczeniu i trochę ramiona.

Cytat:
Napisane przez sandra8859 Pokaż wiadomość
Tak chcę sobie sama zrobić. Praktycznie sama sobie zawsze wszystko na głowie robiłam więc dam radę Zamówię zapewne razem z kumpelami i razem to zrobimy. Koszt jest uzależniony od długości włosów. Ja liczę, że zamknę się w kwocie 150zł.

A już się miałam pytać gdzie można taką w wersji czarnej znaleźć
Provit był pierwszą wcierką jaką używałam, zauważyłam baby hair tam gdzie zawsze miałam duże zakola. Tutaj masz linka:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html U mnie efekty były widoczne już po jednej buteleczce. Ale tak wszyscy zawsze pisali o Jantarze więc również chciałam spróbować.

A skoro tak piszecie o tych ćwiczeniach to może któraś z Was zna jakieś ćwiczenia na rozbudowę mięśni łydek? Bo mam bardzo chude nogi ale łydki to już jakaś masakra
Dołączam się do łydek! Nie cierpię swoich. Ponoć najlepsze jest podnoszenie na palcach na schodku lub stepperze,albo nawet normalnie na podłodze, przy założeniu jednej nogi za drugą. Czyli unosimy cały ciężar ciała na palcach, przez co główny mięsieć łydki pracuje. Boli to jak chole.....

GDzie można kupić ten Loton?

Cytat:
Napisane przez coffee and cigarettes Pokaż wiadomość
Cześć sugerując się tytułem wątku chciałam zapytać czy wiecie gdzie aktualnie znajdę idealną - świetnie skrojoną i najlepszej jakości - białą koszulę?
Widzę, że dyskusja jest dość swobodna i nie dotyczy tylko mody, ale może akurat jakaś miłośniczka klasyki ostatnio taką widziała
Benetton? Tattum? S Oliver? Esprit?

Cytat:
Świetnie!! Chciałabym chodzić w takich szpilkach na co dzień
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 07:30   #4483
Ag4
AGA :)

Cytat:
Niestety mam słabość do dużych toreb.
Ja też

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Daj znać jak się sprawuje
Oczywiście
Jak poużywam dłużej to napiszę. Póki co zauważam, że krycie jest bardzo słabiutkie (ale tego się spodziewałam czytając recenzje i jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza. Nawet miła odmiana po tych wszystkich kryjących podkładach

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 08:19   #4484
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość

Testuję też akrylowy utwardzacz do paznokci Paese i jest FENOMENALNY. Dziękuję dziewczynom które go polecały Kto jeszcze nie ma, niech kupuje Paznokcie lśniące i twarde, jakby pokryte szkłem Nie mogę ich nawet zarysować, choć non stop się staram, ale warstwa utwardzacza jest nie do ruszenia.
Też go uwielbiam. Chyba ode mnie się zaczęło. Ostatnio znalazłam drogerię, w której kosztuje tylko 9.99. Teraz mam ochotę na podkład tej firmy Miałyście może z nim do czynienia ?

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość

Dziękuję, że zapytałaś Obawiam się, że nie zaliczę... Zwyczajnie się nie przyłożyłam, bo to, co było do zrobienia dało się nauczyć i zrobić. W ogóle to mam problem z nauką od jakiegoś czasu- nie potrafię się zmobilizować i często jestem zbyt zmęczona, żeby uczyć się dłużej tak, jak kiedyś. Jutro mam kolejne kolokwium, w poniedziałek następne, a ja siedzę tutaj... Muszę się naprawdę zacząć uczyć, bo potem będę miała duuuuży problem.
Mniej kawy, więcej snu i pozytywnego myślenia

Cytat:
Zestaw bardzo przyjemny Czółenka są rewelacyjne, też żałuję, że ich nie kupiłam. Koszula to nie moje klimaty, za bardzo kojarzy mi się z dalmatyńczykiem. Spróbuj może włożyć przód w spodnie, a tył zostawić luźno ? To od jakiegoś czasu mój ulubiony patent. Uwielbiam Twoje włosy

Jestem ostatnio bardzo zabiegana, kończę zajęcia, załatwiam tysiąc spraw i sobie randkuję. Stąd ta moja nieregularna obecność, poprawię się

Ćwiczyłam przysiady dwa dni, ale przeczytałam tutaj, że rozbudowują uda, a tego wolałabym uniknąć:niee:, dlatego UWAGA dzisiaj zaczęłam biegać. Co prawda szybko się zmęczyłam, mnóstwo śniegu na dworze, ale liczą się dobre chęci .

Kochane - czuję wiosnę na dworze!

Edytowane przez LadyI
Czas edycji: 2013-04-11 o 08:21
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 09:08   #4485
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Ćwiczyłam przysiady dwa dni, ale przeczytałam tutaj, że rozbudowują uda, a tego wolałabym uniknąć:niee:, dlatego UWAGA dzisiaj zaczęłam biegać. Co prawda szybko się zmęczyłam, mnóstwo śniegu na dworze, ale liczą się dobre chęci .

Kochane - czuję wiosnę na dworze!
ale uważaj bo bieganie rozbudowuje łydki

chciałam dzisiaj trencz założyć ale po wyjrzeniu za okno stwierdziłam że jeszcze nie czas, a teraz tak pięknie się zrobiło
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 09:11   #4486
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Oczywiście
Jak poużywam dłużej to napiszę. Póki co zauważam, że krycie jest bardzo słabiutkie (ale tego się spodziewałam czytając recenzje i jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza. Nawet miła odmiana po tych wszystkich kryjących podkładach
Z tego co piszesz jest szansa na to, że się polubicie

W takim razie czekamy na recenzję.
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 09:15   #4487
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość

chciałam dzisiaj trencz założyć ale po wyjrzeniu za okno stwierdziłam że jeszcze nie czas, a teraz tak pięknie się zrobiło
Mi bieganie najbardziej pomogło wyszczuplic brzuch i talie ale fakt, łydki sie mogą rozbudować.
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 09:17   #4488
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:

Jakby nie było sport aktywuje mięśnie i sprawia, że się rozbudowują
Widzę, że dziewczyny wystraszyły się przysiadów , a przecież nie będą miały przez to ud Arnolda Schwarzeneggera.

Trencz jest fantastyczny. Widziałam zdjęcia na blogu i prezentuje się okazale. Nie powiedziałabym, że jest to płaszcz z sieciówki.
Stary 2013-04-11, 09:51   #4489
cocos1
Zakorzenienie

dzięki Wam zaczęłam robic przysiady-dzis dzien czwarty i wykupiłam karnet na siłownie i nie mogę sie ruszac....ale nic to dzisiaj tylko aeroby i luźniej troche
aaa i nie bójcie się że przysiady zrobią mega mięśnie-tłuszczyk się zgubi i mięśnie które już posiadacie będą bardziej widoczne...trzeba by było nie wiadomo jakiego obciążenia,żeby je rozbudowac.No i dieta oparta na dużej ilości białka( mięcho,,,inne plus suplementy) tak że cwiczyc nie marudzic
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 10:00   #4490
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:

. Nie strasz .

Ja już wczoraj miałam trencz na sobie . Nie wytrzymałam
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 10:07   #4491
Ag4

Cytat:
Też go uwielbiam. Chyba ode mnie się zaczęło. Ostatnio znalazłam drogerię, w której kosztuje tylko 9.99. Teraz mam ochotę na podkład tej firmy Miałyście może z nim do czynienia ?
Muszę kupić w końcu ten utwardzacz bo tak mocno go zachwalacie

Cytat:

Trecz to może jeszcze nie, ale myślałam dziś o płaszczu przejściowym. No, ale jak zobaczyłam, że za oknem jest szaro i buro a do tego straszna mgła to wzięłam jeszcze puchówkę a teraz wyszło piękne słońce! Jutro już na pewno wybiorę coś lżejszego a w weekend piorę kurtkę, szaliki, szapki i chowam głębkooooo do szafy
Cytat:
Z tego co piszesz jest szansa na to, że się polubicie

W takim razie czekamy na recenzję.
Póki co mam mieszane uczucia :/ Chyba jednak spodziewałam się czegoś więcej po tych zachwytach na kwc. No, ale to dopiero drugi dzień, także sądu jeszcze nie wygłaszam

Cytat:
Napisane przez Magiertonka Pokaż wiadomość
mam do Was pytanie co myślicie o tym zestawieniu klasycznym? chciałabym sobie kupić taki żakiet i torebkę tylko nie wiem czy przy moim wzroście 165 będzie odpowiednie torebke już znalazłam http://coja.pl/pl/torebki-skóra-ekol...ller-duza.html

ale nie wiem gdzie znaleźć nie za drogi żakiet w taki kolorze mam ciemne włosy brąz więc wydaje mi się że taki look będzie odpowiedni dla mnie
Ja żakiet w podonym kolorze kupiłam w H&M jakiś czas temu. Zapłaciłam 149 zł.

Cytat:
Napisane przez cocos1 Pokaż wiadomość
tak że cwiczyc nie marudzic
Dokładnie! Ćwiczyć! Nie marudzić!
powiedziała ta, która w tym tygodniu zrobiła zaledwie 30 przysiadów ale usprawiedliwiam się tym, że nie czuję się najlepiej. Chyba pórobuje mnie dopaść przeziębienie.

Aga
Stary 2013-04-11, 10:39   #4492
sandra8859
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Z tego co wiem, bloggerka Daisy's Heels zabieg prostowania robiła samodzielnie, a właściwie to jej chłopak to wykonywał. Więc to chyba nie aż takie skomplikowane!
Bardzo dużo robi to samemu w domu więc myślę, ze sobie poradzimy z moimi dziewczynami

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Znalazłam je tutaj: http://www.cafepress.com/mf/19688722...tter_plus-size po wpisaniu w google napisu koszulki Ta wizualnie najbardziej mi się podoba. Ale nigdy nie zamawiałam ze strony zagranicznej, więc mam trochę obawy. Nie mam też czasu teraz, żeby dokładniej przeszukać oferty polskich sklepów. Więc na razie pozostaje mi tylko wzdychać do niej

Dziękuję za linka
Faktycznie- ma bardzo dobre opinie. Ja również po Sesie widziałam nowe baby hair i czasami w przerwach między Jantarem to jej używam.

Rozbudowania mięśni łydek najbardziej się właśnie boję
Ja będę musiała zdecydować się na jedną, bo niesety mój budżet został nadszarpnięty na wizyty u dentysty. W przeciągu pół miesiąca stała się uboższa o 500zł...a bolało jak cho...więc także tego

Cytat:
To całkiem niedrogo Może mogłabyś podrzucić mi stronkę z której będziesz zamawiać? Jest tam też instrukcja wykonania?
Nigdy tego nie robiłam, kiedyś pytałam fryzjerkę ale pamietam, że kosztowało u niej dość sporo i zrezygnowałam. Jestem bardzo ciekawa tego zabiegu

Co do łydek - też mam szczupłe i chętnie bym coś poćwiczyła w tym temacie
Ag4 napisze Ci na prive jak będę miała chwile czasu,hmm?
Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość

Dołączam się do łydek! Nie cierpię swoich. Ponoć najlepsze jest podnoszenie na palcach na schodku lub stepperze,albo nawet normalnie na podłodze, przy założeniu jednej nogi za drugą. Czyli unosimy cały ciężar ciała na palcach, przez co główny mięsieć łydki pracuje. Boli to jak chole.....
Witaj siostro! A tak serio to muszę coś wymyśleć bo jak założę czarne rurki to wyglądam jak pająk

PaulinaMigotka, kiedyś już się pytałam o tą Twoją torbę bo mi się bardzo podobała. Zraziłam się jednak do niej gdy oglądałam ją w Galerii Jurajskiej. Jeden egzemplarz miał popsutą rączkę (ten 'sznurek' był rozplątany) bałam się więc, że w innych prędzej czy później od noszenia zrobi się to samo..
Stary 2013-04-11, 10:45   #4493
Ag4

Cytat:

Ag4 napisze Ci na prive jak będę miała chwile czasu,hmm?
Oczywiście
Dziękuję

Aga
Stary 2013-04-11, 10:51   #4494
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
wspaniale
Stary 2013-04-11, 13:03   #4495
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Jakby nie było sport aktywuje mięśnie i sprawia, że się rozbudowują
Widzę, że dziewczyny wystraszyły się przysiadów , a przecież nie będą miały przez to ud Arnolda Schwarzeneggera.

Trencz jest fantastyczny. Widziałam zdjęcia na blogu i prezentuje się okazale. Nie powiedziałabym, że jest to płaszcz z sieciówki.

trochę drogi jak na mój gust ale jednak spełniał wszystkie moje wymagania co do idealnego trencza

ale jutro nie ma mocnych - zakładam go, choćby wiało ,lało i grzmiało

Cytat:
Napisane przez Magiertonka Pokaż wiadomość
mam do Was pytanie co myślicie o tym zestawieniu klasycznym? chciałabym sobie kupić taki żakiet i torebkę tylko nie wiem czy przy moim wzroście 165 będzie odpowiednie torebke już znalazłam http://coja.pl/pl/torebki-skóra-ekologiczna/42-torebka-gwiazd-torba-shopper-cwieki-2013-bestseller-duza.html

ale nie wiem gdzie znaleźć nie za drogi żakiet w taki kolorze mam ciemne włosy brąz więc wydaje mi się że taki look będzie odpowiedni dla mnie
mi się bardzo podoba niedrogie widziałam też albo w Stradim albo w P&B nie pamiętam teraz w którym dokładnie. Kosztowały ok. 90zł
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 13:08   #4496
Ag4

Cytat:

Cytat:

niedrogie widziałam też albo w Stradim albo w P&B nie pamiętam teraz w którym dokładnie. Kosztowały ok. 90zł
a propos żakietów ze stradiego - czy nie uważacie, że mają zawyżoną rozmiarówkę? Najmniejsze są na mnie za duże :/ a pozostałe rzeczy, które tam kupuję leżą bardzo dobrze

Aga
Stary 2013-04-11, 13:24   #4497
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:

trochę drogi jak na mój gust ale jednak spełniał wszystkie moje wymagania co do idealnego trencza

Tani nie jest, ale prezentuje się świetnie i myślę, że posłuży Ci dłuższy czas.

t ylko, żeby śnieżycy nie było ....

Edytowane przez fashionismypassion
Czas edycji: 2013-04-11 o 13:36
Stary 2013-04-11, 14:02   #4498
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
właśnie to mnie denerwuje, że inne kolory są częściej przeceniane, a białe jak już są w jakieś promocji to bardzo szybko znikają

ja kupiłam granatowe tylko dlatego, że były przecenione teraz czas na białe !
Widziałam wczoraj w metrze dziewczynę w krótkich białych, ciemnych dżinsach, czarnym płaszczyku, podkreślonych ustach- świetnie wyglądała Zastanawiam się teraz, czy kupić długie czy krótkie jednak

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
No widzisz, a ja mam od zewnętrznej strony kolan! Nigdy u nikogo tego nie spotkałam m.in. dlatego też nie lubię odsłaniać nóg. A na udach to są tak ogromne, że... nic z nimi nie robię, bo nic się nie da zrobić. Są stare, z okresu dojrzewania... Szybko urosłam plus pewnie skłonności genetyczne... Na pewno jeśli będę miała w przyszłości córkę (już widzę swój brzuch po ciązy, fuuj) to zadbam o jej skórę podczas dojrzewania
Myślę, że od zewnętrznej strony też kilka bym znalazła I często widuję u dziewczyn w okolicach kolan rozstępy. A ja czasami odsłaniam nogi Najgorsze jest to, że podobno nie są takie złe, a ja nie mogę ich normalnie pokazywać Moje też są stare, z okresu dojrzewania. I też niektóre są tak ogromne... Da się z nimi coś zrobić, ale jest to bardzo kosztowne. Np ja trzy lata temu zaryzykowałam mimo że przemiła kosmetyczka nie gwarantowała poprawy i wykupiłam pakiet zabiegów mikrodermabrazji, mezoterapii i kwasów plus dostałam krem silnie regenerujący. Bolało okropnie, ale po kilku zabiegach widziałam różnicę Rozstępy zmniejszyły się, spłyciły i przybrały kolor skóry. Nie pamiętam, ile czasu utrzymywał się ten efekt. Obecnie wszystko wróciło to stanu sprzed, a nawet może jest i gorzej, bo mogły pojawić się nowe. Zastanawiam się znowu nad tymi zabiegami lub laserem frakcyjnym. Czy miałaś może doświadczenie z tymi zabiegami lub może słyszałaś o nich?
Dziewczyny, wiem, że to nie
temat wątku, ale czy macie doświadczenia z tymi zabiegami, jeśli chodzi o rozstępy? Bardzo mi zależy na odpowiedziach.

Cytat:
Zestaw bardzo mi się podoba A nad torebką też się sama zastanawiałam, ale nie podoba mi się, że jest bez zamka (zresztą, jak większość fajnych zarowych torebek)

Cytat:
Mniej kawy, więcej snu i pozytywnego myślenia

Jestem ostatnio bardzo zabiegana, kończę zajęcia, załatwiam tysiąc spraw i sobie randkuję. Stąd ta moja nieregularna obecność, poprawię się

Kawy nie pijam, a jeśli to rzadko jakąś rozpuszczalną Najbardziej brakuje mi chyba pozytywnego myślenia i wiary w siebie.

Zazdroszczę Ci tego randkowania I życzę kolejnych miłych chwil

Pytałam, ale pewnie nie zauważyłaś o buty, jakie kupiłaś do biegania, bo też planuję zacząć biegać, ale najpierw muszę skompletować strój

Cytat:
Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Mi bieganie najbardziej pomogło wyszczuplic brzuch i talie ale fakt, łydki sie mogą rozbudować.
Nie straszcie Bo tego najbardziej się boję

Cytat:
Ja będę musiała zdecydować się na jedną, bo niesety mój budżet został nadszarpnięty na wizyty u dentysty. W przeciągu pół miesiąca stała się uboższa o 500zł...a bolało jak cho...więc także tego
Też mnie to niedługo czeka plus kolejna zaległa u ortodontki. Ja wszystkie zęby leczyłam bez znieczulenia, a miałam ich sporo przed założeniem aparatu Wydałam dobre kilka tys.zł na zęby....

Moje już są w drodze, bo dostałam maila, że zostały wysłane Więc czekam z niecierpliwością!

A wczoraj na kursie angielskiego moja koleżanka miała torebkę MK Jet Set w kolorze różowym- piękna Plus spodobały mi się szpilki Charlie Mystery Boski kolor
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0240.jpg (57,2 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0023.jpg (113,6 KB, 94 załadowań)

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 14:08   #4499
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

a propos żakietów ze stradiego - czy nie uważacie, że mają zawyżoną rozmiarówkę? Najmniejsze są na mnie za duże :/ a pozostałe rzeczy, które tam kupuję leżą bardzo dobrze
Przede wszystkim moim zdaniem żakiety ze stradiego są kiepskiej jakości... strasznie się gniotą, materiał mechaci. Warto poczekać do wyprzedaży w Zarze albo dołożyć trochę i kupić np. w Mango
trzech marynarek stamtąd się pozbyłam

Dziewczyny, idę dzisiaj na zabieg do onkologa strasznie się boję, bo cały ten proces mnie obrzydza...

Wrzucam zdjęcie płaszcza z Mango i butów plus dwa zestawy, które różnią się tylko górą wiem, botki skracają nogi
I bardzo spodobał mi się żakiet w Mango, co o nim myślicie?

Ileenka, kiedyś tam czytałam o jakichś zabiegach, ale nie zagłębiałam się w ten temat, bo póki co mnie na to nie stać w przyszłości jeśli będę dużo zarabiać to oczywiście zainteresuję się tym, ale teraz pieniądze wolę przeznaczać na inne przyjemności...

Zapomniałam dodać, że dziś dostanę paczkę z Bershki ze szpilkami i chłopak prawdopodobnie kupi mi dwa tusze MF
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (46,7 KB, 197 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (77,3 KB, 207 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00392.jpg (52,5 KB, 193 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00406.jpg (105,7 KB, 146 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 81100557_92.jpg (39,3 KB, 88 załadowań)

Edytowane przez Olcia
Czas edycji: 2013-04-11 o 14:20
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 15:27   #4500
jutka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Wrzucam zdjęcie płaszcza z Mango i butów plus dwa zestawy, które różnią się tylko górą wiem, botki skracają nogi
I bardzo spodobał mi się żakiet w Mango, co o nim myślicie?
a czy ten płaszczyk nie jest na Ciebie za duży? to ten za 99 zł?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości