Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-11, 17:30   #901
ddtvn
Zakorzenienie

Dot.: Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
dzieki juz widze myslalam ze go wczesniej sie wpisuje

powicie mi jak z jakoscia spodni w pullu??? widzialam w sklepie fajne brzoskwiniowe uciagaja sie troche ??
sprawdz skład bo każde mogą sie inaczej zachowywac
Stary 2013-04-11, 17:42   #902
gozia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddtvn Pokaż wiadomość
wygońcie mnie do ćwiczeń !!!!!!! zaległam w fotelu
już mi od kompa!
ćwiczyć!!! ogień!

ja byłam dzis o 9 na fitnessie
Stary 2013-04-11, 17:47   #903
jasnosz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dixie1990 Pokaż wiadomość
prawie 49 - zamowilam mietowe , bo raczej nie uchowaja sie do wyprzy

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

też lubie tatuaże ale narazie mam tylko mala gwiazke na stopie wiec malo efektowny :P

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

najdalej wczoraj byla o nim mowa i byl tutaj napisany
ja myśle nad tymi drugimi TŻ mówi że to jak kalesony są w sklepach? o właśnie zobacze moze bedą w pullu dzisiaj takie luźniejsze bym chciała to nie wiem M chyba

ja mam 6 poniedziałkowy będzie 7 jakby nie to ze mnie ciągle jakieś zakupy kuszą pewnie miałabym więcej

Edytowane przez jasnosz
Czas edycji: 2013-04-11 o 17:49
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 17:51   #904
cute poison
Raczkowanie

może któraś z was ma te spodnie i może coś o nich powiedzieć? http://www.pullandbear.com/webapp/wc...BRURKI%2BCARGO
cute poison jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 18:04   #905
hailie21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
Nie wiem co mu mama do głowy tłucze. Ona mi niby mówi, że jest po mojej stronie, że on się tak nie powinien zachowywać, ale z jej działań wynika zupełnie co innego. Kiedy się da to go wyręcza, poza tym dała mu poczucie, że rodzice są na jego skinienie. Ona zrobi wszystko, żeby on miał jak najwięcej czasu dla siebie. Mi mówi, że jestem dziwna, bo powinnam odpocząć od dzieci, a nie siedzę w domu, ze powinnismy gdzieś razem wyjść bez dzieci. Tylko, że to nie dzieci mnie męczą a brak zainteresowania ze strony jej synka. Ja sobie zdaję z tego sprawę, że jak jestem matką to poświęcam czas dziecku szczególnie kiedy jest takie małe. Doskonale wie, ze wieczorem nie wyjdę , bo karmię a wciągu dnia mi się nigdzie z nim nie chce wyjść, chcę go nauczyć, ze trzeba dla dzieci z czegoś zrezygnować, bo on tak na prawdę tego jeszcze nie odczuł. Kiedy chce idzie, robi sobie co chce, a jak rodziłam i byłam tydzień w szpitalu to jego mamusia siedziała z córką a on chodził do kolegów, a jak ja poprosiłam, żeby poszła spać do siebie, żeby on poczuł co to znaczy nie móc wyjść to to olała i i tak została, żeby synek mógł wyjść. Nie nawidzę tej baby. Teraz w sumie działam po złości
Bardzo trudna sytuacja. Z Twoich poprzednich wypowiedzi wynika, że jakakolwiek rozmowa na ten temat z facetem spełza na niczym Zaniechanie sprzątania czy innych domowych obowiązków, których on się nie podejmuje też zapewne z żadnej sposób nie podziała. Pytanie czy chcesz ratować ten związek, czy Ci zależy na tyle? Jeśli tak, to może spróbować terapii par?

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 18:09   #906
tikutka
Zakorzenienie

Witam dziewczynki U mnie dzisiaj cieplutko od rana i słoneczko Tylko ja nie w sosie, bo oczywiście co.. nadal nie ma do rzutek ONLINE! Już zaczyna mnie to strasznie wkurzać.. :/
Cytat:
Napisane przez gozia Pokaż wiadomość
tikutka oddam Ci trochę swoich, mam aż nadto
Mówisz o kufrze? Jak pisałam mam go aż nadto więc podziękuję Czuję się jak latynoska czasami.. Taki wypukły jest, jakby biust z tyłu Więc mam ich dwa
Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, czy któraś z was mierzyła te spodnie?? http://www.pullandbear.com/webapp/wc...OGGING%20PANTS

Oba kolory są świetne, jednak przy tych brzoskwiniowych kolor nazywa się ogniście czerwony....
Ale fajne.. Do śmigania po domu!
Cytat:
Napisane przez triflee Pokaż wiadomość
Mam kilku znajomych już po studiach medycznych, większość z nich mocno się przykładała, jeden tylko twierdził, że utrzymać się na trójach to nic trudnego - tylko kto z nas chciałby chodzić do lekarza, który miał same tróje?
Tylko jak idziemy do jakiegoś lekarza to skąd mamy wiedzieć jakie miał oceny na studiach.. A do tego jak nic nie wskakuje na to, że jest jakiś zły.. Tylko jak potem coś wychodzi to się dzieją akcje.. Ja nie rozumiem, dla mnie lekarzem powinno być się z powołania, aby móc pomagać ludziom, a nie im szkodzić, a jak widać coraz częściej tak się dzieje.. I do tego niektórzy jak coś zrobią źle to nie czują się winni, a to ewidentnie ich wina.. Zero sumienia..
Cytat:
Napisane przez magda845 Pokaż wiadomość
Prawda jest taka, że oceny na studiach mają niewiele wspólnego ze stanem wiedzy. Grunt, żeby lekarzem została osoba, która będzie zaangażowana w swoją pracę. A prawdziwa nauka zawodu i tak przychodzi dopiero po studiach.
To też racja!
Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
No niby nie jest dobry na deszcz, ale gdybym miała patrzeć takimi kategoriami tylko to połowy rzeczy bym nie kupiła I tak jej już nie dostanę bo w sklepach nie ma, w obecnej kolekcji Mango są podobne ale żaden kolor mi się nie podoba szczególnie
Ja patrzę każdymi kategoriami, bo jak pisałam nie pracuję, a nie lubię ciągle ciągnąć kasę.. Zresztą nawet mama nie dała by mi na piątą kurtkę/ramoneskę z rzędu.. Więc jak już coś takiego kupuję to, żeby w tym chwilę pochodzić, a nie że zaraz się zniszczy.. Ale czasami zdarza się tak, że wyjojczę coś, ale rzadko albo kupię coś za swoje jakoś uzbierane pieniądze, a ona jak mówiła ciągle, że nie da, bo to bo tamto.. To jak już pokaże jej się w tym w domu to mi kasę np. zwraca
Cytat:
Napisane przez minika_69 Pokaż wiadomość
Puknął Cie ten pan doktor?
Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Musiałam rozebrać... buty i skarpetkikazał mi wodzić wzrokiem za młoteczkiem, dotknąć nosa, wyszczerzyć zęby, wytknąć język, popukał w kolana i przejechał młoteczkiem po stopach, ot całe badanieale myślałam, że zacznę się śmiać jak zobaczyłam młoteczek, bo wasze gadanie mi się przypomniało

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

stary był
Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
Martolek oj tam stary...ale moze wciaz do schrupania?!
Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
ale mloteczek sprawny byl?
Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
Hihihi i czy to był taki mały mloteczek czy duzy młotek czy wielki młot?!
KOCHAM WAS!
Cytat:
wielkie mi badanie a TŻ mi głowę suszy żebym poszła do neurologa, ciekawe po co...
No jak to po co, żeby Cię puknął.. młoteczkiem
A tak na poważnie to zależy co Ci się dzieje..
Cytat:
juz przeprosił co nie zmienia faktu , ze jakos narazie sie zrazilam
Ja jestem strasznie wrażliwa i czasami o totalną drobnostkę potrafię mieć doła.. A wiem, że nie chciał źle i że przesadzam.. Bo np. powiedział coś w żarcie.. A przez te wszystkie lata nigdy się na mnie nie darł (tylko ja to robię, co go wkurza.. ).. Może kilka razy go wkurzyłam to coś mi tam powiedział podniesionym głosem, ale to nie było jakieś darcie czy powiedzenie mi coś nie miłego.. Po prostu sama to wiedziałam, że nie do końca zrobiłam dobrze.. A jak już coś kiedyś chlapnął ze złości dawno to od razu przepraszał, ale to nie było aż takie masakryczne, ale ja jestem taka, że musiał przepraszać z 2 h i kilka dni jeszcze w czynach widziałam, że robi coś bym nie była na niego zła.. A ja już wtedy nie byłam.. Zaraz pierwszego dnia mi przeszło.. A jak już zacznie mruczeć to powie coś tam i milczy.. A nagle oddzywa się jakby nigdy nic i dalej ze mną rozmawia.. A jak już jest ok to wracamy do tego zajścia z przed normalności i rozmawiamy o tym, kto zrobił błąd co było nie tak itd.. Często mi też powtarza w żartach, że puszczam fochy dla zasady Może i tak trochę jest
Zawsze jak jest mi źle wiem, że mogę na niego liczyć.. Nawet jak ja czasami bez większego uzasadnienia się na niego wydrę i za chwilę do mnie to dotrze, że zrobiłam źle to ładuje się na kolana i zawsze wchodzę tam bez większego problemu.. Nigdy mnie nie odrzuca i zawsze mi to powtarza, że nigdy tego nie zrobi.. Kiedyś w końcu zapytałam, że nie wiem to takie trochę dziwne, że nie chce się wtedy tej drugiej osoby chwilowo i mu mówię, że ja bałam się tego odrzucenia na początku.. To mnie wyśmiał :-* On ma zasadę nie darcie tylko rozmowa! : ) Niestety ja się nie mogę czasami powstrzymać od darcia, bo z domu to wyniosłam.. : (
Cytat:
moze mial zly dzien..facetowi tez sie zdarza
To też racja, tylko zależy jeszcze co powiedział.. I czy jest to dla dixie1990 ważne czy mniej ważne..
Cytat:
Tylkop, że wtedy wie, ze jak mu się nie podoba to moze do mamusi i ma wszytsko w d... bo ma schron taka mamusia powinna zadziałać i synka wykopać a nie dopieszczać.

Nie wiem co mu mama do głowy tłucze. Ona mi niby mówi, że jest po mojej stronie, że on się tak nie powinien zachowywać, ale z jej działań wynika zupełnie co innego. Kiedy się da to go wyręcza, poza tym dała mu poczucie, że rodzice są na jego skinienie. Ona zrobi wszystko, żeby on miał jak najwięcej czasu dla siebie. Mi mówi, że jestem dziwna, bo powinnam odpocząć od dzieci, a nie siedzę w domu, ze powinnismy gdzieś razem wyjść bez dzieci. Tylko, że to nie dzieci mnie męczą a brak zainteresowania ze strony jej synka. Ja sobie zdaję z tego sprawę, że jak jestem matką to poświęcam czas dziecku szczególnie kiedy jest takie małe. Doskonale wie, ze wieczorem nie wyjdę , bo karmię a wciągu dnia mi się nigdzie z nim nie chce wyjść, chcę go nauczyć, ze trzeba dla dzieci z czegoś zrezygnować, bo on tak na prawdę tego jeszcze nie odczuł. Kiedy chce idzie, robi sobie co chce, a jak rodziłam i byłam tydzień w szpitalu to jego mamusia siedziała z córką a on chodził do kolegów, a jak ja poprosiłam, żeby poszła spać do siebie, żeby on poczuł co to znaczy nie móc wyjść to to olała i i tak została, żeby synek mógł wyjść. Nie nawidzę tej baby. Teraz w sumie działam po złości.

Ja jak z tym nie wyjdzie to chyba sama zostanę bo żaden facet testów nie przejdzie.
Oczywiście, że powinna wykopać! Zrobiła mu krzywdę i tyle.. Mamusia też nie jest wieczna.. I jak mówisz, że ona robi wszystko by on miał jak najwięcej czasu dla siebie.. Ludzie czy ona czasami nie wie, że jego podstawowym zadaniem jest zająć się swoim dzieckiem i swoją kobietą.. A nie sobą.. Jak się zakłada rodzinę to z kilku rzeczy trzeba zrezygnować i pomyśleć o potrzebach innych.. Bo sam ze sobą się chyba nie wiązał..
Kochana, ona może mówić Tobie coś innego, a jemu co innego, są takie fałszywe niektóre.. I to pojęcie ich, że one wiedzą lepiej kiedy Ty chcesz wyjść z nim, czego Ci brakuje.. No szlak by mnie chyba trafił!
I nie mów, że jak nie wyjdzie to będziesz sama.. Jesteś jeszcze młoda, piękna i pełna życia i masz do obdarowania swoją miłością kogoś kto na prawdę na Ciebie zasługuję i będzie widział Twoje poświęcenie i będzie to doceniał.. Na pewno taka połówka, gdzieś tam na Ciebie czeka..

Edytowane przez tikutka
Czas edycji: 2013-04-11 o 18:13
tikutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 18:11   #907
scarletfields
Zakorzenienie

Odebrałam bluzę http://www.pullandbear.com/webapp/wc...BZ%2BNADRUKIEM
Jest za mała Teraz muszę polować na M
Chcę któraś przygarnąć ją w rozmiarze S?
scarletfields jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 18:16   #908
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
a na swoje usprawiedliwienie mial - Ty tez krzyczalas ehheh
genialny!
Cytat:
Emii!

wlasnie myslalam o Tobie
Ja od wczoraj myślę o niej.. To chyba jakaś miłość Wyjdziesz za mnie emii
Cytat:
Właśnie widzę, że nie ma juz na stronie pulla:
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...BZ%2BNADRUKIEM
i
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...BZ%2BNADRUKIEM

Myślicie, że dołożą czy już nie.? Wkurzyłam się specjalnie kod trzymałam. Zaraz się okaże, że wszystko co mi się podoba zniknie ze strony
Bądź w dobrej myśli.. To w końcu nie do rzutki tylko przeceny z nowej kolekcji
Cytat:
Napisane przez Dorjee90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny które fajniejsze: http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...kami%2BBSK/807
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...20D%C5%BBETAMI

Nie mogę się zdecydować zwłaszcza że cena taka wysoka to trzeba dobrze przemyśleć
Ja bym wzięła te z Pulla, widziałam je na żywo i nawet fajne A dodatkowo masz -30% : - )
Cytat:
Napisane przez jasnosz Pokaż wiadomość
ja bym musiała dobrze to rozplanowac bo mi na tatuaż zabraknie
Jaki! Mi tatuaże się podobają, ale nie wiem czy kiedykolwiek sobie zrobię.. Bo jak sobie wyobrażę siebie /babcie/ z takim czymś to jestem wtedy na nie.. : - (
Cytat:
już mi od kompa!
ćwiczyć!!! ogień!
Mistrz dopingu!
Cytat:
Napisane przez jasnosz Pokaż wiadomość
ja myśle nad tymi drugimi TŻ mówi że to jak kalesony

ja mam 6 poniedziałkowy będzie 7 jakby nie to ze mnie ciągle jakieś zakupy kuszą pewnie miałabym więcej
Boże ich skojarzenia są kosmiczne.. Mam to samo
O matko.. A powiesz coś o swoich tatuażach
Cytat:
Napisane przez scarletfields Pokaż wiadomość
Odebrałam bluzę http://www.pullandbear.com/webapp/wc...BZ%2BNADRUKIEM
Jest za mała Teraz muszę polować na M
Chcę któraś przygarnąć ją w rozmiarze S?
emii ją chciała! Więc jakby coś to rezerwuje w jej imieniu tylko nie wiem dokładnie jak z jej rozmarem!

Edytowane przez tikutka
Czas edycji: 2013-04-11 o 18:18
Stary 2013-04-11, 18:34   #909
jasnosz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikutka Pokaż wiadomość
genialny!

Ja od wczoraj myślę o niej.. To chyba jakaś miłość Wyjdziesz za mnie emii

Bądź w dobrej myśli.. To w końcu nie do rzutki tylko przeceny z nowej kolekcji

Ja bym wzięła te z Pulla, widziałam je na żywo i nawet fajne A dodatkowo masz -30% : - )

Jaki! Mi tatuaże się podobają, ale nie wiem czy kiedykolwiek sobie zrobię.. Bo jak sobie wyobrażę siebie /babcie/ z takim czymś to jestem wtedy na nie.. : - (

Mistrz dopingu!

Boże ich skojarzenia są kosmiczne.. Mam to samo
O matko.. A powiesz coś o swoich tatuażach

emii ją chciała! Więc jakby coś to rezerwuje w jej imieniu tylko nie wiem dokładnie jak z jej rozmarem!
wrzucałam tatuaże tutaj ale nie wszystkie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1338475183

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4397

mam jeszcze min takie

a robic będe napis chociaż napisów nie lubie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 45318_424003507648877_615340019_n.jpg (47,9 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czacha.jpg (22,3 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez jasnosz
Czas edycji: 2013-04-11 o 18:35
Stary 2013-04-11, 18:47   #910
Morn
Zakorzenienie

tikutka ogarniałam dziś ciuszki i widziałam tylko te trampki. Nie podobają mi się zupełnie, przód jakby miał milion lat. Nie polecam
Wiecie co? Odebrałam mój piękny sweterek i okazał się za duży... Nie wiem co zrobić teraz.
Stary 2013-04-11, 18:48   #911
Martolek
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie piszcie tyle

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 18:49   #912
gozia
Zakorzenienie

ja mam 13 tatuaży
Stary 2013-04-11, 18:51   #913
jasnosz
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam 13 tatuaży
pamietam te na udach
Stary 2013-04-11, 18:56   #914
tikutka
Zakorzenienie

jasnosz, mi kompletnie nie podobają się tatuaże kolorowe i bardziej wolę napisy.. Podobają mi się niektóre tatuaże Rihanny i Cheryl Cole ten na ręce z tego co teraz mi się przypomina.. Ale na udzie nawet fajny ten Twój tatuaż
Cytat:
Napisane przez Morn Pokaż wiadomość
tikutka ogarniałam dziś ciuszki i widziałam tylko te trampki. Nie podobają mi się zupełnie, przód jakby miał milion lat. Nie polecam
Wiecie co? Odebrałam mój piękny sweterek i okazał się za duży... Nie wiem co zrobić teraz.
Dzięki za sprawdzenie Czyli jednak ich nie wezmę, a szkoda bo fajne się wydawały..
A ten sweterek jest jeszcze dostępny w innych rozmiarach? Bo jeżeli tak to zakup ponownie, a tamten komuś odsprzedaj albo oddaj do sklepu
Cytat:
ja mam 13 tatuaży
Masz tu jakieś foty?

Edytowane przez tikutka
Czas edycji: 2013-04-11 o 18:58
Stary 2013-04-11, 18:59   #915
Morn
Zakorzenienie

Właśnie nie ma go już bo był na przecenionym
Naprawdę nie opłaca się brać tych tramposzków.
Kurde ciekawe jak ja będę sobie na medycznych radzić...

jasnosz fajna czcionka tego tatuażu na udzie!!

Edytowane przez Morn
Czas edycji: 2013-04-11 o 19:01
Morn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 19:05   #916
dixie1990
Zakorzenienie

i niech ktos powie , ze tatuaze nie wciagaja
dixie1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 19:06   #917
ddtvn
Zakorzenienie

ide robic mel b pora ruszyc dupsko.. aj.. a wy drukujeta tutaj
Stary 2013-04-11, 19:07   #918
Musashi1992
Rozeznanie

Cytat:

zboczuchy

hahha Normalnie jak w jakims tanim filmie made in HolyXXX xD
Musashi1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 19:07   #919
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddtvn Pokaż wiadomość
ide robic mel b pora ruszyc dupsko.. aj.. a wy drukujeta tutaj
też dzis mam w zamiarze
Stary 2013-04-11, 19:14   #920
lizawietta
Zadomowienie

Cytat:
też dzis mam w zamiarze
dixie z tego co pamiętam miałas te spodnie i rozm 36 ?
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...OWE%20JEGGINSY

rozciągają się ? i ile masz w biodrach i pasie? bo ja obawiam się że jednak za mały rozmiar zamówiłam
lizawietta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 19:15   #921
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde ciekawe jak ja będę sobie na medycznych radzić...
Dasz radę!
Stary 2013-04-11, 19:22   #922
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizawietta Pokaż wiadomość
dixie z tego co pamiętam miałas te spodnie i rozm 36 ?
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...OWE%20JEGGINSY

rozciągają się ? i ile masz w biodrach i pasie? bo ja obawiam się że jednak za mały rozmiar zamówiłam

rozciagaja się takze spokojnie a ile w biodrach i pasie ? nie wiem podawalam komus ze one w pasie maja okolo 34 cm jesli Ci to pomoże
Stary 2013-04-11, 19:48   #923
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
i niech ktos powie , ze tatuaze nie wciagaja
mi się nie podobają tatuaże w ogóle...
może dlatego, że mam cała rękę w bliznach po wypadku ze szkłem .. i szkoda byłoby mi się tak ponownie szpecić...
zresztą mi wszystko szybko się nudzi...
i coraz więcej osób je ma a ja nienawidzę mieć tego samego...
wiem każdego prywatna sprawa... nie miejcie mi za złe..

Edytowane przez ewcik
Czas edycji: 2013-04-11 o 19:52
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 19:54   #924
agniieesszzka
Zakorzenienie

Cytat:
To ten tai jasny z tłoczeniami i aplikacjami na ramionach? Bardzo duży jest, taki luźny jak na modelce czy jeszcze luźniejszy? Mam nadzieje ze mój będzie mi pasował
agniieesszzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 19:58   #925
minika_69
Zakorzenienie

Cytat:
No jak to po co, żeby Cię puknął.. młoteczkiem
A tak na poważnie to zależy co Ci się dzieje..
no tak, jak mogłam o tym nie pomyśleć
mam strasznie silne bóle głowy przynajmniej 1-2 razy w tygodniu
Stary 2013-04-11, 20:00   #926
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, jak mogłam o tym nie pomyśleć
mam strasznie silne bóle głowy przynajmniej 1-2 razy w tygodniu
współczuję.. ja też mam masakryczne bóle głowy; migrenowe
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 20:01   #927
Musashi1992
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
mi się nie podobają tatuaże w ogóle...
może dlatego, że mam cała rękę w bliznach po wypadku ze szkłem .. i szkoda byłoby mi się tak ponownie szpecić...
zresztą mi wszystko szybko się nudzi...
i coraz więcej osób je ma a ja nienawidzę mieć tego samego...
wiem każdego prywatna sprawa... nie miejcie mi za złe..

Nie mamy Też sobie nie wyobraż tatuaży może to fajnie wygląda do 50 a potem kicha i ściema xD

Btw

Ten temat jest taki duży.. i zastanawiam się czy są organizowane spotkania Pullowiczek W wiekszych miast ?? znacie się dziewczyny wogóle ?? Jest któraś chętna z Warszawy na Wspólne zakupy ???
Musashi1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 20:02   #928
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
współczuję.. ja też mam masakryczne bóle głowy; migrenowe
moze to jakas przypadłośc pullomaniaczek - mi tez sie zdarzaja potworne bole glowy
Stary 2013-04-11, 20:03   #929
gozia
Zakorzenienie

tikutka a kiedys na tatuazowy wrzucałam, starsze zdjecia na blogu tez pokazuja pare
Stary 2013-04-11, 20:09   #930
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:

Tylko jak idziemy do jakiegoś lekarza to skąd mamy wiedzieć jakie miał oceny na studiach.. A do tego jak nic nie wskakuje na to, że jest jakiś zły.. Tylko jak potem coś wychodzi to się dzieją akcje.. Ja nie rozumiem, dla mnie lekarzem powinno być się z powołania, aby móc pomagać ludziom, a nie im szkodzić, a jak widać coraz częściej tak się dzieje.. I do tego niektórzy jak coś zrobią źle to nie czują się winni, a to ewidentnie ich wina.. Zero sumienia..
No i też inna sprawa, że wątpię aby jakikolwiek lekarz pamiętał te wszystkie łacińskie nazwy mięśni itd. i to, jaką miał ocenę z anatomii czy czegoś innego wcale nie jest do końca wyznacznikiem jakim jest lekarzem Wiadomo, że musi jakąś tam wiedzę posiadać, ale bez przesady żeby oceny były aż takie ważne
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości